Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/9 έως 14/9

Σελήνη στην Παρθένο, Νέα Σελήνη και έκλειψη - Τα αναβράζοντα δισκία των επιθυμιών μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11/9 έως 14/9

Ένα αποκαλυπτικό διήμερο ξεκινάει καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 11/9 στις 4.57 το απόγευμα.
Νέα ξεκινήματα στο προσκήνιο, μεθοδεύσεις και πρακτικές, ένταση και εκτόνωση μας κυριεύουν και υπό την πίεση που νιώθουμε, μπορούμε να κάνουμε πολλά.

Στις 12/9 στις 6.46 το πρωί η σύνοδος με τον Δία και λίγο αργότερα στις 9.14 η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προειδοποιούν πως ότι πράξουμε σήμερα τουλάχιστον ως το μεσημέρι, δεν θα πρέπει να έχει βασιστεί σε ενδείξεις, αλλά σε ατράνταχτες αποδείξεις.
Οι ώρες αυτές είναι ευνοϊκές αλλά απαιτούν ευλάβεια και κινήσεις που δεν υποχωρούν σε αφέλειες και ονειροπολήματα.
Τα γεγονότα διογκώνονται και ξεδιπλώνουν όλο τους το μέγεθος. Ιδανικό διάστημα για επισκέψεις σε μοναστήρια, κοιμητήρια, νοσοκομεία και ιδρύματα.
Στις 7.09 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα δίνει την αίσθηση πως η μέρα αυτή κρύβει κάτι σημαντικό και αδιόρατο και το βράδυ θα ήταν προτιμότερο να απομονωθούμε για να σκεφτούμε χωρίς εντάσεις, ειδικά αν πρέπει να πάρουμε μια σοβαρή απόφαση.
Πολλοί βρισκόμαστε μπροστά σε διλλήματα και ακαθόριστα συναισθήματα και για το μόνο που είμαστε βέβαιοι είναι η μεγάλη τους ένταση.

Στις 13/9 στις 9.41 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί τη Νέα φάση της Σελήνης και την Ηλιακή έκλειψη που συντελείται μαζί της και καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας νιώθουμε την ανάγκη να στραφούμε σε όλα αυτά που μας απασχολούν. Δεν έχει σημασία τί θα καταφέρουμε αρκεί να κινήσουμε τα νήματα.
Ιδανική μέρα να κάνουμε ιατρικές εξετάσεις, να στείλουμε βιογραφικά και να ρυθμίσουμε εργασιακά θέματα.

Στις 14/9 στις 5.07 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία μας εφόσον εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική. Εν τω μεταξύ η Σελήνη θα έχει περάσει στον Ζυγό στις 5.42 το πρωί, αλλά την επίδρασή της θα τη νιώσουμε από το μεσημέρι και μετά.

Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, νιώθετε πως κάθε στιγμή που περνάει, είναι μια προτροπή για να ξεκινήσετε αυτό που δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε πως πρέπει να γίνει. Προετοιμαστείτε κατάλληλα. Είναι η ώρα για δράση.

Αιγόκεροι, Ζυγοί, Κριοί και Καρκίνοι, είστε κυκλοθυμικοί και ξεσπάτε τα νεύρα σας μόνο και μόνο για να εκτονωθείτε. Δεν θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις αν δεν δείξετε ψυχραιμία

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, είστε αυτοί που δεν χάνετε χρόνο και δεν αρκείστε σε μετριότητες. Αυτή η έκλειψη αναδεικνύει τις πραγματικές σας δυνατότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved