Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 01° 15' 38" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 07° 08' 35" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 57' 33" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 06° 16' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 28° 24' 18" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 46' 03" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 40' 14" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 20' 06" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 21' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 58' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 18' 09" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

Δράση και... αντίδραση!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο  

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σημαίνει συναγερμό και σε καλεί να δράσεις, ώστε να δοθεί άμεση λύση σε ένα θέμα που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Εδώ «παίζουν» τόσο προβλήματα τεχνικής φύσεως, όσο και ζητήματα υγείας που δεν παίρνουν αναβολή. Με δεδομένο μάλιστα ότι η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την κινητικότητα και τις επαφές σου, η ημέρα αναμένεται εξαιρετικά πλούσια και ζωηρή σε γεγονότα.

Ερωτικά
Τα αισθηματικά σου έχουν «κολλήσει» αλλά μια γνωριμία στη δουλειά σου μπορεί να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως ότι για την ώρα είναι δύσκολο να προκύψει κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει το ενδιαφέρον αλλά και την ανησυχία για τα οικονομικά σου, όπου επικρατεί αστάθεια και αναφύονται νέες αναγκαιότητες. Επειδή όμως τελικά τα πράγματα θα «ισιώσουν», χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές συνέπειες, ίσως πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι έχει τον χαρακτήρα επείγοντος περιστατικού.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε φάση αναμονής, χωρίς μάλιστα να έχεις ακόμη μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Επειδή όμως κι η υπομονή έχει τα όρια της, άρχισε να συνηθίζεις στην ιδέα ότι ο παλαιός κύκλος μόλις έκλεισε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενδέχεται να προκαλέσει μια αστάθεια στις επιλογές σου ή να σε βάλει να «τρέχεις» για μάλλον ανούσια θέματα αποσπώντας σε από όσα έχουν πραγματική σημασία για σένα. Προσπάθησε λοιπόν να μην άγεσαι και φέρεσαι από πρόσωπα ή καταστάσεις, ορίζοντας άμεσα τις προτεραιότητές σου, διαφορετικά στο τέλος της ημέρας θα έχεις την αίσθηση ότι έκανες πολλά αλλά ουσιαστικά... τίποτα!

Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη σου για επικοινωνία. Παράλληλα όμως φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει κρυφά και καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα δεν αναμένεται να κυλήσει ήρεμα, αφού ο ενεργός Άρης σου ζητά να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν διεκδικήσεις ή αυθαιρεσίες που θίγουν πρωτίστως την ασφάλεια σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία ή την διατροφή σου, αφού μπορεί να ανακύψουν ζητήματα που θα σε προβληματίσουν πέραν του δέοντος.

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή κι ίσως βρεθείς προ τετελεσμένων. Εδώ όμως δεν μετράνε μόνον τα γεγονότα αλλά πολύ περισσότερο η δική σου στάση απέναντί τους. Μην προσπαθείς να γεφυρώσεις με το ζόρι ένα αγεφύρωτο χάσμα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε φέρνει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις κι αν θεωρείς ότι μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις με το να αδρανείς ή μην συμμετέχεις πουθενά, η πραγματικότητα θα σου αποδείξει ότι ματαιοπονείς! Καλό θα ήταν λοιπόν αντί να περιμένεις το «κακό συναπάντημα», να ορίσεις εσύ το πεδίο της δράσης σου και να διοχετεύσεις δημιουργικά το ενεργειακό σου πλεόνασμα εκεί που προτιμάς.

Ερωτικά
Ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται αλλά όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ το μόνο που θα προκύψει τελικά είναι το να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο η «αυλή» σου. Κακό δεν το λες αλλά αν περιμένεις κάτι περισσότερο, δεν ήρθε ακόμη η ώρα του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να είσαι πιο μαχητικός/η στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα σε θέματα που σε ενδιαφέρουν παραδοσιακά, όπως είναι τα εργασιακά και η υγεία-υγιεινή. Κι αυτό βέβαια όχι «στον βρόντο» αλλά επειδή θα προκύψουν μάλλον επείγουσες αναγκαιότητες, που μόνον εσύ μπορείς να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά. Αν πάλι έχεις υπό την προστασία σου κάποιο ζώο, πρόσεξε οτιδήποτε το αφορά.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που είναι οριστικές και χωρίς επιστροφή, στην περίπτωση όμως που «τελειώσει» μια κατάσταση, μην ξεκινήσεις άμεσα έναν νέο κύκλο. Περίμενε από βδομάδα που θα... ισιώσει η Αφροδίτη!

 Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφήνοντάς σου τελικά μια αίσθηση επικοινωνιακής πληρότητας, έστω κι αν κάποιες συζητήσεις γίνονται για να γίνονται! Αρκετά πιο πιεστικές, ίσως και επείγουσες μπορεί να είναι οι εξελίξεις στα εργασιακά και τις συνεργασίες σου, όπου ο Άρης μέσα από έντονες συγκρούσεις ή διαφωνίες, «απαιτεί» την άμεση λήψη αποφάσεων.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί, με το μέλλον της να φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν ευνοούν ούτε την διάρκεια, ούτε την σταθερότητά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου μπορείς να πετύχεις πολλά και μάλιστα άμεσα. Αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς να συγκρουστείς με πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να προκαλέσει κάποιες ζημιές στον εξοπλισμό σου, οι οποίες όμως μπορεί να γίνουν η αφορμή για την ουσιαστική αναβάθμισή του.

Ερωτικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να επηρεάσει την σεξουαλικότητά σου αλλά στην περίπτωση που διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις ή να αποδώσεις όπως θα ήθελες, μην ανησυχήσεις, αφού πρόκειται για κάτι προσωρινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα τις συνεργασίες σου, ενώ παράλληλα πιστοποιεί ότι πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται μόνον από εσένα. Στα πλαίσια λοιπόν μιας διαρκούς διαπραγμάτευσης, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην διεκπεραίωση υποθέσεων που αφορούν άμεσα τους άλλους. Κι αν δεν λυθούν κάποια προβλήματα δεν χρειάζεται να φταίει κάποιος/α γι' αυτό, απλά είναι θέμα timing.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις ή πιο σωστά να διεκδικήσεις μια νέα σχέση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η διατήρηση των ισορροπιών στην σχέση σου είναι ένα μεγάλο στοίχημα που μπορεί και να το... χάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις μια σημαντική πρωτοβουλία, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, κάτι που μπορείς να πετύχεις ακόμη κι αν δράσεις πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις και έξωθεν επιβουλές, γι' αυτό μην αμελήσεις να προστατέψεις στοιχειωδώς τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν ζημιές στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια «στενή» σχέση, ενδέχεται να προκύψουν έντονες διαφωνίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο καθένας σας την καθημερινότητα και πολύ περισσότερο για τις προτεραιότητες που μπαίνουν όταν δύο άνθρωποι μένουν μαζί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά
Όσο κι αν προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος να τις προκαλέσει! Οι σχέσεις σου λοιπόν με τους υπόλοιπους αποκτούν ένα δυναμικό χαρακτήρα κι αν δεν χειριστείς προσεκτικά τις καταστάσεις, μπορεί να υπάρξουν παρατράγουδα. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να ασχοληθείς εντατικά με πράγματα που σου αρέσουν, αφού μόνον έτσι ο Άρης θα σε αφήσει στην ησυχία σου!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, παρά τις αλλεπάλληλες «προσφορές», υπό τις παρούσες συνθήκες είναι σχεδόν απίθανο να καταλήξεις σε κάτι συγκεκριμένο ή σταθερό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να «παίξεις», περνώντας ένα πολύ όμορφο βράδυ!

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά
Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σε κρατούν σε εγρήγορση κι είναι αλήθεια ότι αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να παρέμβεις, κινδυνεύεις να χάσεις μέρος των κεκτημένων ή των δικαιωμάτων σου. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τον ενεργό Άρη, παίρνοντας εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα δώσουν σε όλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με την ασφάλειά σου και... σε όποιον αρέσει!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να την μοιραστείς με πολύ κόσμο, υπό την έννοια ότι θα σου είναι δύσκολο να απομονωθείς κάπου με τον άνθρωπο σου. Αν πάλι ψάχνεις κάτι νέο, για την ώρα αρκέσου σε μια διευρυμένη... δειγματοληψία!

 

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved