Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

Οικονομικές διεκδικήσεις, εξασφαλίσεις αλλά και... απώλειες!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, η οποία ωστόσο μπορεί να σε οδηγήσει στη λήψη κάποιων χρήσιμων αποφάσεων. Πολύ περισσότερο κρίσιμες είναι για σένα οι «απαιτήσεις» του Άρη, που κατ' αρχήν σε ωθεί να αναλάβεις δράση γύρω από εργασιακά θέματα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα! Κι αν βέβαια χρειαστεί, μην διστάσεις να κάνεις μια νέα αρχή.

Ερωτικά
Μια υπόθεση εξακολουθεί να σε απασχολεί έντονα αλλά μέχρι να επανέλθει σε ορθή φορά η Αφροδίτη, μην περιμένεις να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Θα έχεις όμως την ευκαιρία να καταλήξεις σχετικά με τις δικές σου ανάγκες ή επιθυμίες.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/222146427&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες γύρω από κάποια θέματα που χρονίζουν και ίσως σε «βαραίνουν». Σε αυτό θα έχεις σύμμαχό σου και τον Άρη, αρκεί να είσαι πρόθυμος/η να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα. Ίσως βέβαια χρειαστεί να συγκρουστείς αλλά ξέρεις ότι «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά»! Επιπλέον ο Άρης μπορεί να αναδείξει ένα θέμα σχετικό με την υγεία σου.

Ερωτικά
Ο Δίας σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες του για να έχεις αυτό που ζητάς, ουσιαστικά όμως βρίσκεσαι ακόμη σε φάση προετοιμασίας! Μην λάβεις λοιπόν κάποια οριστική απόφαση, μέχρι να φύγει κι αυτή η εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στις εξελίξεις. Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον σε «πικάντικες» αλλά κατά βάση ανούσιες λεπτομέρειες, γύρω από προσωπικά θέματα, δίνοντας έμφαση στις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Η έμφυτη περιέργειά σου σε ωθεί να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις κι όχι απαραίτητα επειδή σε αφορούν προσωπικά. Ωστόσο, μέσα από όλη αυτήν την «τριβή» σου, ενδέχεται να προκύψει και κάτι πιο... δικό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια αναστάτωση σχετική με ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα, ίσως και με τα δύο! Κι αν θέλεις πραγματικά να μην βγεις χαμένος/η από όλη αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να έχεις το σθένος να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν κι ακόμη περισσότερα. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να υποστείς μια ήττα, που θα «μετρήσει» και για το μέλλον.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι προτιμότερο να αφιερώσεις τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, καταλήγοντας σε χρήσιμα συμπεράσματα για την στάση σου απέναντι στους άλλους, που ίσως είναι και το κλειδί των όσων σου συμβαίνουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε γιατί επιθυμείς να αναδείξεις τα προσόντα σου, είτε απλά γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Επειδή όμως ο Άρης στο ζώδιό σου έχει την τάση να καίει μαζί με τα «ξερά» και τα «χλωρά», πρόσεξε μήπως τελικά φερθείς απότομα ή εγωιστικά σε άτομα που δεν αξίζουν μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεισφέρει σε έντονες καταστάσεις κι ίσως να προβείς σε κινήσεις οι οποίες κρίνονται ως ριψοκίνδυνες! Κι εδώ το πρόβλημα δεν είναι το αν μπορείς να πετύχεις τον «στόχο» σου αλλά κυρίως η διάρκεια αυτής της κατάκτησης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, ώστε να αποτρέψεις ή να αποκρούσεις κάποιες έξωθεν «επιθέσεις» ή διεκδικήσεις που αγγίζουν τα όρια του παραλόγου. Αυτό όμως τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Φυσικά δεν θα πρέπει να αμελήσεις και οτιδήποτε αφορά στην υγεία σου, αφού αυτήν τη φορά οι όποιες ανησυχίες σου μπορεί να έχουν βάση.

Ερωτικά
Ο Δίας σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καλύψει «εφ' όλης της ύλης» αλλά για την ώρα φαίνεται ότι στην υπόθεση υπάρχει πολύ παρασκήνιο και προηγούνται τα όσα διαμείβονται κρυφά! «Παίξε» λοιπόν αλλά χωρίς να δεσμευτείς.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ανακατεύει την «τράπουλα» στα οικονομικά σου αναδεικνύοντας νέες ανάγκες και προαπαιτούμενα. Ίσως μάλιστα να ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις, επειδή ωστόσο πολλά από αυτά που φαίνονται «σοβαρά», θα έχουν τελικά μικρότερη -έως και μηδαμινή- σημασία, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, πριν κατασταλάξουν οριστικά τα πράγματα.

Ερωτικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου ορίζει μια περίοδο «διαπραγματεύσεων» σχετικά με το τι ζητάς από τους άλλους και ποιος/α μπορεί να σε καλύψει περισσότερο, αν όμως πάρεις άμεσα οποιαδήποτε απόφαση, στην πορεία θα την αναθεωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης σε θέλει έτοιμο να «εφορμήσεις» ώστε να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο σου. Αν όμως στο «παιχνίδι» υπάρχουν κι άλλοι, εκτός από σένα, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συγκρούσεις ή εντάσεις που τελικά θα σε βγάλουν από το πλάνο σου. Ίσως λοιπόν είναι σκόπιμο πριν κινηθείς να αναζητήσεις την ελάχιστη δυνατή συμφωνία, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Ερωτικά
Τα όνειρα και οι ελπίδες σου για κάτι καλύτερο μπορούν να ευοδωθούν μόνον αν υπερβείς την τάση σου να «προδιαγράφεις» είτε την πορεία μιας σχέσης, είτε τον χαρακτήρα της. Άφησε περισσότερο χώρο στο «τυχαίο» για να νιώσεις ευτυχής!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Δίας σε στηρίζει και μπορείς να πετύχεις σχετικά εύκολα τους στόχους σου ή τουλάχιστον να λάβεις μια πολύ ενθαρρυντική διαβεβαίωση. Παράλληλα η Σελήνη στον Ταύρο σου ανοίγει την όρεξη για νέες επαγγελματικές «εξορμήσεις», εδώ είναι όμως που κινδυνεύεις να «απλωθείς» περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Προσπάθησε τουλάχιστον να ολοκληρώνεις κάτι, πριν ξεκινήσεις το επόμενο!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ο Άρης δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σύγκρουσης, η οποία όμως μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα για σένα και τις ανάγκες σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η ετοιμάσου για μια συνταρακτική περιπέτεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να διαπραγματευτείς και να πετύχεις το καλύτερο για σένα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Ωστόσο, στο σπίτι ή την οικογένεια σου ενδέχεται να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, ικανές να ανατρέψουν τον οικονομικό προγραμματισμό σου. Αν πάντως διαθέτεις κάποιες ειδικές τεχνικές γνώσεις μπορείς να γλιτώσεις πολλά!

Ερωτικά
Νέα δεδομένα εμφανίζονται στην προσωπική σου ζωή αλλά αν πραγματικά στοχεύεις σε κάτι σταθερό και αξιόπιστο, είναι προτιμότερο να μην πάρεις κάποια σημαντική απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδος. Μπορείς όμως να προετοιμάσεις το έδαφος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης σου ζητά να ανταποκριθείς σε προκλήσεις που απαιτούν άμεση δράση και καλά αντανακλαστικά. Κι εκείνο που μπορεί να σε εμποδίσει τελικά να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα δεν είναι κάποια δική σου αδυναμία αλλά το να παρασυρθείς σε διαμάχες «δι' ασήμαντον αφορμήν», οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε λοιπόν στο «κέντρο» σου κι όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά
Χαρές και στενοχώριες εναλλάσσονται, κάτι απόλυτα φυσιολογικό από την στιγμή που είναι φανερό ότι ένα θέμα που σε απασχολεί δεν έχει «κλείσει» ακόμη. Το μέλλον σου ανήκει αλλά μην επιδιώξεις να το φέρεις σώνει και καλά στο σήμερα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητά σου κι ίσως τελικά να προβείς σε ενέργειες που στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται. Μην βιαστείς λοιπόν να δράσεις, παρασυρμένος/η από δεδομένα ή καταστάσεις που πρόκειται να αλλάξουν πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι μετακινήσεις και οι επαφές σου θα είναι αυξημένες.

Ερωτικά
Το σύμπαν δουλεύει για σένα κι όσο περισσότερο «αφεθείς» στις εξελίξεις χωρίς να προσπαθείς να τις επηρεάσεις, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα σου.
Έχε λοιπόν πίστη στο καλύτερο κι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved