Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 21/8 έως και 23/8

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Έχεις αρχίσει και είσαι περισσότερο μαζεμένος/η γιατί βλέπεις ότι το περιβάλλον ανταποκρίνεται πλέον σε άλλα μηνήματα. Το σημαντικότερο από όλα είναι να μην αρχίζεις να σκέφτεσαι αρνητικά για ένα Σκορπιό γιατί δεν θα τα πάτε καλά, αφού το ψυχογράφημα που θα κάνεις ίσως να μην είναι καθόλου θετικό για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ίσως να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που γενικά ήταν κρυφά μεγάλο διάστημα και αναστατωθείς αρκετά. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και θα θέλεις να ζήσεις εμπειρίες πιο ολοκληρωμένες και με περισσότερο ένταση και πάθος. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που θα σε βγάλει από τις πολλές δυσκολίες και επιτέλους θα νιώσεις ότι αναπνέεις. Τώρα αν σου βγει και το περιπετειώδες στοιχείο θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί θα γνωρίσεις νέα άτομα και νέο κόσμο.

Ταύρος

Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως να αποδεχτείς κάποιες καινούργεις καταστάσεις που ίσως είναι αρκετά καταπιεστικές για σένα και αφορούν το θέμα του σπιτιού σου και την εν γένει φιλοξενία που προσφέρεις προς τρίτους. Επίσης για το καλό σου θα πρέπει να αποχωριστείς το στυλ του ατόμου που κρατάει όλα τα αρνητικά από το παρελθόν για να μην αποκοπεί από τις ρίζες του/της. Σου παρουσιάζεται η αλήθεια και εσύ ίσως να μην την αποδέχεσαι. Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι έχεις μεγαλύτερη υπομονή αλλά και ζεστασιά εσωτερική και αυτό σε υποβάλει να έχεις μια δική σου ταυτότητα, πιο προσωπική. Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό.Η Κυριακή είναι η ημέρα που μπορεί να τα πετάξεις όλα από πάνω σου και να κάνεις ό,τι επιθυμείς χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.

Δίδυμοι

Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω και το ερευνάς η το ψάχνεις τόσο πολύ που σου φαίνεται πλέον δεδομένο. Η ζωή σου αυτές τις ημέρες θα είναι πιο ξέγνοιαστη αλλά με μια δόση ενδιαφέροντος σε θέματα που απαιτούν έρευνα. Ο αισθησιασμός σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια επιθυμίες βαθιές και με πολύ συναίσθημα. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μια μεγαλύτερη γκάμα ενδιαφερόντων που θα συνδυάζονται όμως με νέες γνωριμίες ή με άτομα που έχουν χιούμορ και ανοικτό πνεύμα. Η περιπέτεια για σένα είναι η ίδια η ζωή. Οπότε θα το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Ο σχεδιασμός μερικές φορές σε βοηθάει να μην χάνεις τον χρόνο σου τσάμπα η να ξεκινάς κάτι χωρίς να το τελειώνεις.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Ανησυχείς για πράγματα που δεν είναι και τόσο εύκολα να πείσεις τον εαυτό σου ότι θα πάνε καλά γιατί σχετίζονται με τη βαθιά σου ψυχολογία και με τις φοβίες που έχεις κρυμμένες μέσα σου. Η κτητικότητα θα είναι ένα σημάδι ότι κάπου νιώθεις ανασφάλεια. Μαζί με την συνοδεία ζήλειας και πιθανόν ειρωνικής συμπεριφοράς θα θελήσεις να δείξεις την διαφορετικότητά σου. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι περισσότερο ελεύθερος/η από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες και θα λειτουργήσει η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με την ελευθερία που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Ίσως να φερθείς ριψοκίνδυνα αλλά δεν θα το καταλάβεις και για αυτό θα ριχτείς με τα μούτρα σε σπορ και εξορμήσεις αρκετά υπερβολικές για σένα.

Λέων

Ο Ήλιος από το ζώδιο σου φεύγει και σου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις μαζί με μια εσωτερική δύναμη που δεν θα φοβηθείς να τη χρησιμοποιήσεις όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα συναντήσεις έναν τοίχο τον οποίο πιθανόν να έχεις στήσει εσύ, γιατί δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα από πράγματα που κατά την γνώμη σου σε θίγουν η δεν σε αφήνουν να εκφράσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η σχέση με τον Σκορπιό μπορεί να σε προκαταβάλει και να κρατάς σιωπές που σίγουρα θα δυσκολέψουν και τους δυο. Ευτυχώς από το Σάββατο και μετά θα αλλάξουν όλες οι αρνητικές ενέργειες και μπορείς να περάσεις καλά, αφήνοντας όλα τα δύσκολα πίσω σου.

Παρθένος

Η σκέψη σου είναι πολύ δυνατή και κάτι που σε βοηθάει είναι να δεις λύσεις που ίσως να μη μπορούσες πριν. Τώρα θα κάνεις κινήσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν για μεγάλο διάστημα. Η περίφημη λογική σου θα σε βοηθήσει να ανασυγκροτηθείς και να ξεπεράσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα συναισθήματα ή τις αρνητικές εντάσεις με άτομα που δεν σου ταιριάζουν και πολύ. Καλύτερα να μην ξεκινήσεις συζητήσεις που πιθανόν να αφορούν κληρονομικά ή παλιές καταστάσεις γιατί θα χαλάσεις τη διάθεσή σου που την έχεις ανάγκη για να κρατάς τις ισορροπίες. Από την Κυριακή και μετά θα κάνεις υπερβολές αλλά κάπου τις χρειάζεσαι. Πιθανόν να γνωρίσεις άτομα που δεν τα έχεις συναντήσει άλλη φορά και να εκφραστείς πολύ ανοικτά και αυθόρμητα.

Ζυγός

sunastria

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις και μάλιστα χωρίς πολλές περιστροφές θα είναι για σένα αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη γιατί έχεις κάποια κωλύματα που σε εμποδίζουν να τολμήσεις. Ενώ η καρδιά σου το θέλει κάτι σε φοβίζει και σε κρατάει πίσω. Ευτυχώς δεν είναι για πολύ και γρήγορα βγαίνεις από την στασιμότητα και την αδράνεια. Καλό είναι να μην χαλάσεις με τις σκέψεις τις σχέσεις σου, κυρίως για θέματα που αφορούν διαφορές στα οικονομικά. Από την Κυριακή τα ξημερώματα και μετά θα αλλάξεις την διάθεσή σου και συγχρόνως χωρίς να το καταλάβεις θα συμμετάχεις σε όλα αυτά που έχεις εδω και καιρό φτιάξει και δημιουργήσει. Η επαφή και η επικοινωνία ακόμα και με άτομα που έχουν ταξιδέψει για να σε δουν θα είναι πολύ εύκολη και άκρως συναρπαστική.

Σκορπιός

Ο Κρόνος που είναι στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού μπλοκάρει αρκετά την διάθεσή σου και σε βάζει να σκεφτείς πιο σοβαρά πράγματα που άλλες φορές δεν θα το έκανες με τόσο μεγάλη ένταση και πάθος. Αλλά τώρα δοκιμάζεις τις αντοχές σου και πρέπει να κάνεις για λίγο ακόμα υπομονή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να μην τα παίρνεις όλα σοβαρά και κυρίως εγωιστικά γιατί θα δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Από την Κυριακή και μετά, θα δεις με μια αισιόδοξη ματιά όλες τις καταστάσεις και θα προσπαθήσεις να ζήσεις στο εδω και τώρα για να χαλαρώσεις. Αν είσαι κιόλας σε μια κοινωνική συγκέντρωση θα περάσεις καλά γιατί θα τα ξεχάσεις όλα. Επειδή βρίσκεσαι στη φάση των ανοιγμάτων μπορεί να χαλάσεις ξαφνικά χρήματα και μάλιστα μπόλικα.

Τοξότης

Έχεις κάτι που σε βαραίνει και δεν το ομολογείς ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορεί να είναι οικονομικής φύσεως στριμώγματα και αδιέξοδα από το παρελθόν ή ακόμα και ψυχολογικές εντάσεις που σε κρατάνε όμως κολλημένο/η για τα καλά κάτω στο πάτωμα. Ευτυχώς θα πετάξεις ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις όλη την αρνητική διάθεση από την Κυριακή τα ξημερώματα και μετά. Αυτό θα σου δώσει μια νέα ελευθερία να απολαύσεις χωρίς ενδοιασμούς οτιδήποτε σου συμβεί – έτσι απρογραμμάτιστα. Η συμμετοχή φίλων και γενικά ατόμων που σε κάνουν να περνάς καλά και να γελάς θα είναι η προτεραιότητά σου.

Αιγόκερως

Όλο αυτόν τον καιρό έχεις μπλέξει με υποθέσεις και καταστάσεις που σε υποχρεώνουν να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά και τώρα χρειάζεσαι ξεκούραση περισσότερο από ποτέ. Οπότε, μην μπλέξεις με άτομα που σε πιέζουν με τον τρόπο τους να τους κάνεις τα χατίρια.Γιατί δεν θα καταφέρεις ούτε το σαββατοκύριακο να είσαι ο εαυτός σου και το χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Η τέχνη της δημιουργίας δεν είναι εύκολη γιατί όλα εξαρτώνται από την δική σου την υποχωρητικότητα αλλά και την επιδεξιότητα σε όλες τις υποθέσεις που έχεις στο κεφάλι σου. Λόγια και κουβέντες με φίλους που είχαν για ένα διάστημα χαθεί μπορεί να σε μπλοκάρουν και να σε κάνουν να νιώσεις για λίγο μοναχικά ή και μειονεκτικά. Επειδή όμως έχεις βρει κατά ένα μεγάλο κομμάτι ισορροπίες δεν θα καθίσεις να τα βάψεις μαύρα. Αντίθετα θα συγκνεντρωθείς σε πράγματα που κάνεις εσύ κέφι και κανένας άλλος.

Υδροχόος

Δεν σου αρέσει να σκέφτεσαι αρνητικά για αυτό κάνεις τις προσπάθειες σου και, παρόλο που σε αναγκάζουν με τον τρόπο τους άτομα και καταστάσεις να μην είσαι καλά, εσύ αντιστέκεσαι και καλά κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες τα πράγματα είναι περισσότερο δύσκολα γιατί υπάρχουν αξίες που αυτή την στιγμή μπορεί να μη στέκονται στο ύψος τους. Η προσωπικότητά σου φαίνεται πολύ δυνατή και δεν χαλάς αυτά που έχεις ήδη πάρει από τον περίγυρο. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ενδώσεις σε κάποια άτομα που θέλουν να σε ανακατέψουν. Από την Κυριακή τα ξημερώματα και μετά θα βρεις και πάλι τις δυνάμεις σου, χωρίς να σε νοιάζουν πλέον οι κακόβουλοι άνθρωποι και οι καταστάσεις που σε κάνουν και κολλάς. Θα τα αφήσεις όλα αυτά πίσω με στόχο την καλοπέρασή σου. Ένα ταξίδι μπορεί να βγει ξαφνικά και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα.

Ιχθύες

Γεμίζεις τις μπαταρίες σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο τρόπος που τις γεμίζεις είναι και μέσα από άλλους που σου μιλάνε για δουλειές και σε κάνουν να νιώθεις ότι θα κερδίσεις αλλά και ότι θα βγεις πλέον από το περιθώριο. Το καλό είναι ότι ήδη βλέπεις πως υπάρχουν άτομα που θέλουν να είστε μαζί και αυτό σε ευχαριστεί. Η προσφορά από την πλευρά σου είναι δεδομένη αλλά με μια δόση υπερβολής. Το παιχνίδι με τα μάτια δεν μπορείς να το αποφύγεις με τον Τοξότη αλλά ίσως τελικά να μη γίνεται τίποτα εύκολα. Ο λόγος είναι ότι ενώ δείχνεις ενθουσιασμό μάλλον δοκιμάζεις και κάνεις συνεχόμενα τεστ για να έχεις τη σιγουριά ότι δεν θα πέσεις έξω. Το καλό είναι ότι βλέπεις αυτή την στιγμή πολύ πιο μακριά από άλλες φορές και σίγουρα τα σχέδια σου θα είναι πολύ κερδοφόρα. Το χρήμα για σένα είναι ένα μέσο για να περνάς καλά και να βοηθάς αν μπορείς και άτομα γύρω σου. Αυτό σε συναρπάζει περισσότερο και κυρίως αυτές τις ημέρες που έχεις και εύνοια.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved