Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/8

Ελπίδα, αισιοδοξία, απόδραση από τα δύσκολα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/8

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές μπορείς να σχεδιάσεις... άφοβα το επαγγελματικό σου μέλλον. Ίσως μάλιστα ο Δίας στην Παρθένο να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με αυτό το θέμα. Παράλληλα, ο Ερμής σε ωθεί να ξεφύγεις από τα βάσανα και να δεις την ζωή σου πιο αισιόδοξα και δημιουργικά.

Ερωτικά
Οι ανταγωνισμοί και οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις καλά κρατούν. Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι νέο και δυνατό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να προκύψουν εντάσεις «για ψύλλου πήδημα».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο εγκαινιάζει μια μακρά περίοδο όπου θα μπορέσεις να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου, πλαισιωμένος/η από τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να... περνάς καλύτερα, οπότε βάλε από τώρα στην άκρη όλα αυτά που μπορεί να σε πίκραναν και δες τη ζωή σου... κατάματα!

Ερωτικά
Το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο και, ξεκινώντας από σήμερα, για ένα μεγάλο διάστημα θα έχεις τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του.... ποιόν ή ποιάν να διαλέξεις!
Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να συμβάλλει σε λάθη και αβλεψίες στην καθημερινότητα σου κι ίσως είναι σκόπιμο να τσεκάρεις δύο και τρεις φορές οτιδήποτε κρίνεις ως σημαντικό. Από την άλλη πλευρά μπορείς να ασχοληθείς με τις τέχνες ή την φιλοσοφία αλλά και να λειτουργήσεις εμψυχωτικά απέναντι σε όσους/ες το χρειάζονται.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων αλλά ακόμη και για τις... δικές σου. Μπορείς λοιπόν να φαντάζεσαι ότι θέλεις αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο... χειροπιαστό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια σειρά από προκλήσεις, που μπορεί να αναδείξουν είτε τις ικανότητες σου, είτε την... ανεπάρκεια σου! Φρόντισε λοιπόν να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου κι ακόμη προσπάθησε να μην άγεσαι και φέρεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις, ορίζοντας εσύ τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο που κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς. Προσπάθησε να είσαι πιο... κουλ κι όλα θα πάνε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ερμής σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός στις συναλλαγές σου, αφού υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να εξαπατηθείς ή να ξεγελαστείς. Παράλληλα όμως, ο Δίας ορίζει την αφετηρία μιας κερδοφόρας περιόδου και μιας σχετικής οικονομικής άνεσης, η οποία ωστόσο θα ήταν λάθος να ξεκινήσει με μια γενναία σπατάλη! Περίμενε πρώτα να εισπράξεις...

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου «επιτρέπει» κυρίως την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» κάθε τι το νέο. Όπως κι αν έχει πάντως, φαίνεται να υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξαναδείς σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου «ανοίγει» τις προοπτικές σου και είναι σίγουρα μια από τις καλές ειδήσεις της χρονιάς, να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι δυνατόν να εκπληρώσει όλες σου τις επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για χρόνια. Δώσε του λοιπόν μια καλή «πάσα», ξεκινώντας από την αξιοποίηση των ταλέντων σου.

Ερωτικά
Μέχρι τώρα μπορεί να υπέμενες κάποιους περιορισμούς ή απλά να μην σου φαίνονταν τόσο πιεστικοί, από τούδε και στο εξής όμως θα είναι δύσκολο να τους ανεχτείς. Συντονίσου λοιπόν με το σύμπαν και... σάλπαρε για μια καινούρια ζωή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει στην πρώτη γραμμή, ώστε να εκπληρώσεις άριστα τις συνθετικές σου ικανότητες και το ταλέντο σου στα «παντρολογήματα». Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσουν τόσο ο Ερμής, όσο και ο Δίας που δείχνουν... πρόθυμοι να σου αποκαλύψουν μυστικά ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που έχουν... πολύ ψωμί!

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη τείνει να μετατρέψει την προσωπική σου ζωή σε μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους, δυσκολεύοντας ουσιαστικά την λήψη μιας «τελειωτικής» απόφασης. Γιατί να βιάζεσαι όμως; Σε ένα μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής και ο Δίας διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο κι αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ωστόσο, για την ώρα αυτό το θετικό κλίμα δεν είναι απαραίτητο να αποδώσει κάτι άμεσα, αντίθετα μάλλον θα χρειαστεί να... εξασκήσεις την φυσική καχυποψία σου, ώστε να προστατέψεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους σου από μια ανεπιθύμητη έκθεση.

Ερωτικά
Το τοπίο είναι κάπως... θολό και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να ψάχνεις για να αποκαλύψεις οτιδήποτε ψεύτικο ή κρυφό έχει διαμειφθεί. Ίσως όμως να είναι πολύ πιο... ξεκούραστο και ευτυχές το να αφεθείς σε μια κατάσταση, όπως κι αν είναι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η είσοδος του Δία στην Παρθένο αναζωογονεί τις προοπτικές σου και σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Φρόντισε ωστόσο να μην σπαταλήσεις για μια ακόμη φορά την τύχη σου αναζητώντας μόνον τις εύκολες λύσεις αλλά να εκμεταλλευτείς την συγκυρία, ώστε να διακριθείς εκεί όπου πραγματικά ξεχωρίζεις.

Ερωτικά
Προς το παρόν φαίνεται να επικεντρώνεσαι κυρίως σε άλλα θέματα, αφήνοντας στην άκρη τα προσωπικά σου. Αν πάντως... πλήττεις με τα ίδια και τα όμοια, κάνε λίγη υπομονή, αφού στο εγγύς μέλλον θα έχεις τις προκλήσεις που αναζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο εξακολουθεί να δημιουργεί μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να... ενισχυθεί κι από τον ενεργό Ποσειδώνα. Αστοχίες, λάθη και παρεξηγήσεις ενδέχεται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, πλήττοντας καίρια την βεβαιότητα σου ότι όλα είναι... υπό έλεγχο!

Ερωτικά
Αναμένεται να υπάρξει μια... τουλάχιστον ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία όμως φέρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά μιας «δυνατής» περιπέτειας, παρά μιας σταθερής σχέσης. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ίσως να νιώθεις... ανεξήγητα αισιόδοξος για την εξέλιξη των οικονομικών σου, κάτι βέβαια που μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σου... συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός ή λιγότερο αφελής στις οικονομικές συναλλαγές σου, ώστε να αποφύγεις όσο γίνεται πονηριές και απάτες.

Ερωτικά
Η ανάδρομη Αφροδίτη ίσως να συμβάλλει σε έναν κακό... συντονισμό: Πρόσωπα που θέλεις δεν σε θέλουν κι εκείνα για τα οποία δεν ενδιαφέρεσαι σε πολιορκούν! Θα έχεις όμως μια ακόμη ευκαιρία να «ξαναδείς» μια γνωριμία του παρελθόντος.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Ποσειδώνας σε ωθεί να παρουσιάσεις την θετική και αισιόδοξη πλευρά της πραγματικότητας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τον οιονδήποτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση, συμπεριλαμβανομένου του... εαυτού σου! Παράλληλα, ο Δίας αρχίζει να σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να σε συνδράμουν με ποικίλους τρόπους.

Ερωτικά
Τα ερωτικά παιχνίδια... καλά κρατούν κι αυτήν την φορά οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Μην βιαστείς όμως να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved