Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 31/7 έως και 2/8

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Βρίσκεσαι σε καλύτερη φάση από άλλες φορές και δοκιμάζεις πολλά από αυτά που φοβόσουν κάποτε. Τολμάς και πετυχαίνεις για αυτό θα ρισκάρεις. Η σχέση με μια ομάδα ή παρέα φίλων θα ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα και θα είσαι εσύ που θα κινήσεις τα νήματα. Αναζητητής της αλήθειας, ακόμα και με τον πιο δύσκολο τρόπο, θα πιέσεις πάλι τις καταστάσεις για να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν έχουν ακόμα ακουστεί. Η Πανσέληνος θα απελευθερώσει τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα τις επόμενες ημέρες. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι πολύ έντονο την ζωή σου, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να έχεις συγκλονιστικές εμπειρίες.

Ταύρος

Προσπαθείς να κοντρολάρεις υποθέσεις που είναι για σένα απαραίτητες για την οικογενειακή και κοινωνική σου ισορροπία. Το μυστικό είναι να αντιδράσεις πολύ ελεύθερα και όχι κλειστά στις πιέσεις της Πανσελήνου. Θα συνειδητοποιήσεις πράγματα τα οποία δεν ήταν εύκολο πριν να καταλάβεις ενώ σου παρουσιάζεται κι η λύση ενός θέματος στο πιάτο. Όμως δεν θα είναι εύκολο για σένα να την αποδεχτείς γιατί σε ξεβολεύει από την καλοπέραση και την σταθερότητα. Η αποδοχή συναισθημάτων που τα «καπάκωνες» τόσο καιρό εξαιτίας των πρέπει σου θα είναι η μεγάλη σου επιτυχία. Αν φυσικά τα παραδεχτείς γιατί αν δεν το κάνεις, θα νιώσεις εσωτερική ανεπάρκεια και μοναξιά.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα κτητικός/η και με απαιτήσεις επειδή θέλεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι. Οι υποχρεώσεις σου σε επίπεδο οικογένειας και δουλειάς σε κάνουν μερικές φορές να φέρεσαι αρκετά απόμακρα και με μεγάλη ευαισθησία γιατί βιώνεις διαφορετικά μια πραγματικότητα αλλά ευτυχώς η Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τα καλά και δυνατά σου κομμάτια τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις όλα όσα έχεις αυτή την στιγμή γύρω σου. Ένα ταξίδι μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι είχες προγραμματίσει και αυτό σίγουρα θα σε ενθουσιάσει αφού αυτό που θέλεις είναι να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να αφιερωθείς στο όμορφο τώρα.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Προσπαθείς να γεμίσεις κάποια κενά με την βοήθεια ατόμων που εσύ θεωρείς ότι σου ταιριάζουν ή σε βάζουν μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο που θέλεις να είσαι. Η οικογένεια είναι πάντα η δύναμή σου και από αυτήν αντλείς όλη την καλή ενέργεια για αυτό προτιμάς να είσαι με δικούς σου ανθρώπους. Όμως η επιρροή της Πανσελήνου θα σε βγάλει έξω από τα κοινότυπα και τα καθημερινά και θα σε αναγκάσει να είσαι με άτομα τα οποία δεν είναι και τόσο του χεριού σου ή έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία από εσένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην θυμώσεις με συμπεριφορές που δεν αντιλαμβάνεσαι γιατί όλα θα είναι γύρω σου κάπως άγνωστα ή θα νιώσεις ότι είσαι έξω από τα νερά σου. Η κατανόηση κάποιων ατόμων θα σου δώσει την ώθηση να κάνεις ένα άλμα εξωστρεφές και περισσότερο φιλικό. Η σχέση με τον Υδροχόο, αν αποφασίσεις να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη, θα είναι τελείως διαφορετική.

Λέων

Είσαι στα πάνω σου γιατί δεν φοβάσαι και δεν έχεις κανένα πλέον να σου λέει τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις και αυτό είναι για σένα το σημαντικό. Επειδή έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια με τον Αιγόκερω ίσως να μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις τα μυαλά. Η ενεργή σου συμμετοχή σε κάποια σχέδια μπορεί να μην είναι τόσο έντονη, εκτός αν έχεις άμεση επιρροή από την Πανσέληνο και δράσεις πολύ δυναμικά και αποτελεσματικά. Αλλά και πάλι θα σεβαστείς τις αρχές και τις σκέψεις των άλλων ατόμων. Επίσης, ένα μοναχικό κομμάτι που κουβαλάς εδώ και καιρό θα βγει στην επιφάνεια αλλά θα μπορέσεις να το δεις άμεσα για να το λύσεις. Η σχέση με Υδροχόο θα είναι πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Παρθένος

Προσπαθείς να κόψεις τον ομφάλιο λώρο είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα και αντιδράς με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κερδίσεις χρήματα και θα αναγνωριστείς από κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου. Το καλό είναι ότι ξέρεις πλέον τι θέλεις να κάνεις και θα το κάνεις. Ίσως οι πολύ κοντινοί σου άνθρωποι να μην αναγνωρίσουν το καινούργιο σου εαυτό γιατί γενικά σαν άτομο είσαι ηπίων τόνων και μαζεμένο. Τώρα όμως θα κάνεις ότι θέλεις εσύ και αυτό θα σε απελευθερώσει από τα πολλά πρέπει. Ακόμα, μπορεί να κινηθείς κρυφά για να πάρεις κάποιες πληροφορίες για ένα άτομο που είστε μαζί. Δεν επιθυμείς να ταράξεις κανένα και με τον τρόπο σου δείχνεις ότι επιζητάς την ελευθερία σου αλλά όχι ανοικτά, γιατί προσπαθείς να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Ζυγός

sunastria

Επιζητάς την ατομικότητά σου με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Το ότι θα αναστατώσεις με την παρουσία σου ένα πρόσωπο είναι δεδομένο και πολύ θετικό γιατί θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυτό είναι που θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά από τα προσόντα σου. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω θα είναι αρκετά τεταμένη γιατί σε στριμώχνουν να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σου ταιριάζουν. Αν περιοριστείς και εσύ όμως και δεν τάζεις διάφορα, θα είναι πιο εύκολα. Η Πανσέληνος θα σου βγάλει όλο τον ρομαντισμό προς τα έξω και αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις περισσότερο χαλαρός/η με το περιβάλλον σου. Ένα ποτήρι κρασί και μια καλή συζήτηση και είσαι καλυμμένος/η και αυτό βέβαια θα κάνεις.

Σκορπιός

Όλα είναι τόσο δύσκολα και εύκολα μαζί. Έχεις πάθος κι εξαιτίας του δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά κι αυτό θα βγει περισσότερο με την Πανσέληνο και ίσως σε προβληματίσει γιατί θα διαπιστώσεις και κάποιες ελλείψεις που έχεις μέσα σου λόγω του ανικανοποίητου κομματιού σου. Πιθανόν να έχεις μια μικρή εριστικότητα η οποία θα φανεί, αν σε πιέσει κάποιος από τον περιβάλλον σου να κάνεις πράγματα με τα οποία εσύ δεν συμφωνείς. Αυτή την στιγμή θέλεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι και θα το δείξεις με ένα τρόπο πολύ έντονο και δυναμικό. Η εμφάνισή σου πάντως θα ξεχωρίζει και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια αν υποκύψεις στον ανταγωνισμό θα γεμίσεις άγχος και δε θα μπορείς να απολαύσεις ακόμα και τις πιο απλές στιγμές σου. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που θα σου βγάλει όλον τον συναισθηματικό κόσμο στην επιφάνεια.

Τοξότης

Έχεις αρχίσεις και ανεβαίνεις και, παρόλο που ενδέχεται να έχεις ακόμα οικογενειακές υποχρεώσεις και συναισθηματικές πιέσεις, εσύ τραβάς προς τον δρόμο της χαράς. Το ότι θα βρεθείς ξαφνικά με φίλους θα σε ενθουσιάσει γιατί είναι κάτι που θα γίνει απρογραμμάτιστα και χωρίς να το περιμένεις. Γενικά, αυτά τα απρόοπτα σου αρέσουν γιατί νιώθεις ότι με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια και δε βαριέσαι. Η σκέψη ενός ταξιδιού σε ανεβάζει πολύ ψυχολογικά γιατί το καλοκαίρι είναι η περίοδος που εσύ θέλεις να είσαι μακριά από όλα όσα σε πιέζουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι γεμάτος/η με πρέπει. Σίγουρα θα γνωρίσεις αρκετά καινούργια και ενδιαφέροντα άτομα τα οποία θα δώσουν προσοχή σε αυτά που λες και έχεις σαν ιδεολογία.

Αιγόκερως

Βιώνεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου με τους άλλους και νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα μικρό κλοιό ο οποίος μερικές φορές σε πνίγει αλλά συγχρόνως σε απαλλάσσει από τις διάφορες ενοχές σου γιατί αναγκάζεσαι να προσφέρεις. Με την Πανσέληνο βιώνεις διαφορετικές επιρροές οι οποίες σε βοηθάνε να κάνεις κάτι καινούργιο και αρκετά μοντέρνο γι' αυτό δεν θα κολλήσεις με άτομα που σε υποχρεώνουν να κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Η σχέση με Υδροχόο θα είναι πολύ δυνατή γιατί θα σου θυμίζει ότι πρέπει να απελευθερωθείς, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο και προπάντων να μην φοβάσαι ότι κάτι άλλο θα σου συμβεί. Όλα θα πάνε μια χαρά και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεθείς σε μια όμορφη, οργανωμένη παραλία και να περάσεις καλά.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αλλά πριν γίνει, θα είσαι ακόμα δεσμευμένος/η με πολλά πράγματα που πρέπει να τελειώσεις για να ξεμπερδέψεις μια και καλή με ό, τι σε βασανίζει. Πάντως είσαι κοντά στο να καταλήξεις σε μια κατεύθυνση και κυρίως να πάρεις αποστάσεις από την οικογένεια σου αλλά και από ένα Καρκίνο που σε ταλαιπωρεί. Η διάθεσή σου θα βοηθήσει στο να ανατραπούν κάποια αρνητικά γεγονότα και θα σου δοθούν λύσεις στο πιάτο αλλά χρειάζεται να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοικτά. Το ότι για λίγο θα θέλεις να περάσει το δικό σου, θα φανεί έντονα μόλις πας να διαπραγματευτείς, ακόμα και με πολύ δικά σου πρόσωπα γιατί πλέον δε θα σου αρέσει να καπελώνεσαι και να μην ακούγεται η δική σου γνώμη ή άποψη.

Ιχθύες

Γίνεσαι υπερβολικά συγκεντρωτικός/η και συγχρόνως αφήνεις κάποια άτομα να σε επηρεάζουν, επειδή σου έχουν δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις. Μια πλατωνική σχέση μπορεί να λάβει τέλος γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι μάλλον ήταν μονόπλευρη. Θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να μην φανούν τα συναισθήματά σου για ένα Λιοντάρι γιατί τώρα τα κρίνεις όλα πολύ διαφορετικά. Το ότι θα έρθεις κοντά με την οικογένειά σου και θα μιλήσετε πιο ουσιαστικά, θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις ένα δικό σου αρνητισμό. Η ελευθερία που αναζητάς, ίσως φανεί κάπως περίεργη στον Σκορπιό αλλά τώρα πια δεν κολλάς γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις το δικό σου. Την Κυριακή θα την περάσεις στη θάλασσα που σε θεραπεύει ή θα φροντίσεις να βρίσκεσαι όσο το δυνατόν κοντά της.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved