Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

Καλοπέραση, τύχη και ανοίγματα!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό «βομβαρδίζει» το σπίτι σου με σπάνια ή απροσδόκητα συμβάντα. Παράλληλα όμως, ο Δίας επεκτείνει την κοινωνική ζωή και τα ενδιαφέροντά σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να δικτυωθείς κοινωνικά, να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Ερωτικά
Οι επιλογές σου είναι πολλές αλλά μόνον μια από αυτές είναι «το 10 το καλό», εκείνη που διασφαλίζει όχι μόνον την καλοπέραση σου αλλά κυρίως την ανεξαρτησία σου. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο «ποιοτικό», μάλλον είσαι σε... λάθος χρόνο!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα κι αν ενδιαφέρεσαι για την αγορά ενός ακινήτου, έχεις το πράσινο φως. Γενικά μπορεί να λάβεις πολλές βοήθειες από οικεία πρόσωπα. Επιπλέον, ο Δίας ευνοεί άμεσα τα επαγγελματικά σου, κυρίως μέσω «υψηλών» γνωριμιών που σου λύνουν τα χέρια.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα και τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου αλλά στο τέλος της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι άδικα ανησυχούσες, αφού όλα θα έχουν επιστρέψει στην θέση τους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Πολλά από αυτά που ζητάς, μπορείς να τα έχεις εύκολα και γρήγορα, αρκεί να δημοσιοποιήσεις τις προθέσεις σου. Ακόμη, ο Δίας ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας πολύτιμης συσκευής. Μπορεί επίσης να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Η πειραματική σου διάθεση μπορεί να τρελάνει κόσμο αλλά και να δημιουργήσει αχρείαστες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να μην απευθύνεσαι σε άτομα που δεν κατανοούν την παιχνιδιάρικη φύση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η τύχη είναι με το μέρος σου και τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια ραγδαία βελτίωση. Μπορείς βέβαια να αρκεστείς σε όσα σου προσφέρουν ή απλά να εξαντλήσεις την καταναλωτική σου διάθεση με δώρα και ποικίλες αγορές αλλά να ξέρεις ότι ο Δίας έχει πολύ μεγαλύτερα σχέδια για σένα. Κυνήγησε την τύχη σου και δεν θα χάσεις!

Ερωτικά
Ακόμη κι αν αρχικά σοκαριστείς από την συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου, γρήγορα θα παρηγορηθείς μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά, απολαμβάνοντας τον έρωτα. Και σε όλα αυτά ίσως εμπλακεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Αν όμως σκοπεύεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, μην βραδυπορείς, αφού το σύμπαν θα ευλογήσει κάθε προσπάθειά σου. Ακόμη, ο Δίας ευνοεί μια νέα συνεργασία ή συμφωνία και οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό.

Ερωτικά
Φαίνεται πως το σύμπαν συνωμοτεί για να πέσεις στην αγκαλιά ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα κι όλα καλά μέχρι εδώ. Μήπως όμως τελικά η «δουλειά» δεν είναι και τόσο συμπτωματική αλλά έντεχνα δρομολογημένη;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μια επωφελής επαγγελματική συνεργασία είναι στα «σκαριά» αλλά αν διστάσεις να προχωρήσεις, το «πουλάκι» μπορεί να πετάξει! Κι επειδή ο Ουρανός είναι διατεθειμένος να αλλάξει μονομιάς το οικονομικό σου status, δες τι μπορείς να κερδίσεις άμεσα, όσο παράξενες κι αν σου φανούν κάποιες διαδικασίες.

Ερωτικά
Γύρω σου υπάρχουν πολλές ζεστές αγκαλιές, πρόθυμες να σε φιλοξενήσουν κι είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα βιώσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να ξεχάσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου κι επιπλέον να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, ικανά να σε βοηθήσουν σε ποικίλες υποθέσεις. Παράλληλα, ο Δίας ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά και την ανάπτυξη των ενδιαφερόντων σου.

Ερωτικά
Είσαι μάλλον τυχερός/η, αφού την ίδια στιγμή που ξεσπά μια κρίση, οι εναλλακτικές σου... περισσεύουν! Καλό είναι πάντως σε αυτήν την φάση να αποφύγεις τις δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι επαγγελματικές αλλά και οι κοινωνικές προοπτικές σου διευρύνονται και αν πραγματικά το θέλεις, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα σούπερ ξεκίνημα! Πρόσωπα με δύναμη και χρήμα, σε στηρίζουν κι αν σου ζητηθεί να συνεργαστείς, ο Δίας θα είναι και πάλι παρών, εξασφαλίζοντας πολλά bonus και μια ευοίωνη πορεία.

Ερωτικά
Η Σελήνη σο ζώδιό σου τονίζει το σεξ απήλ σου και σε κάνει περιζήτητο/η, την ίδια στιγμή όμως αναδεικνύει τα πάθη και τις αδυναμίες σου, με κίνδυνο μάλιστα να χάσεις κάθε έλεγχο. Τουλάχιστον βάλε τις ζήλειες και τις εμμονές στο ψυγείο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για ένα όμορφο ταξίδι με καλή παρέα και... απροσδόκητες ευκολίες ή «τυχερά». Γενικότερα ο Δίας δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η κι αν θες να κυνηγήσεις κάτι περισσότερο δεν θα σου πει όχι! Μόνο η Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με κάποια «μυστηριώδη» αδιαθεσία, που θα σε βάλει σε σκέψεις.

Ερωτικά
Δείχνεις να είσαι διχασμένος ανάμεσα στο πάθος και την εγκεφαλικότητα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε «παράλληλες» εμπειρίες με διαφορετικούς ανθρώπους. Εσύ αποφασίζεις...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο πολύς Δίας δεν σε συναρπάζει, αφού ουσιαστικά αντιμετωπίζεις με δυσπιστία κάθε τι το «εύκολο» κι ίσως να μην έχεις άδικο. Μπορείς, ωστόσο, να εκμεταλλευτείς την συγκυρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, μέσω μιας συμφωνίας ή συνεργασίας κι αν θες σώνει και καλά να το δυσκολέψεις, αρκέσου στις επίπονες διαπραγματεύσεις!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να έχεις το ίδιο εύκολα μια «συντηρητική» όσο και μια «extreme» εμπειρία. Σε κάθε περίπτωση όμως η διάρκεια είναι αμφισβητούμενη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Δίας σου παρέχει ευκολίες με το... σωρό αλλά ίσως δεν έχεις μάτια για να τις δεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό σε κάνει «παράξενο» και εξαιρετικά ευαίσθητο απέναντι σε κάθε είδους δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα είτε να συμπεριφέρεσαι κυνικά, είτε οι επιλογές σου να δείχνουν αλλόκοτες. Και πάλι όμως θα πέσεις στα μαλακά!

Ερωτικά
Οι προοπτικές σου είναι λαμπρές, τουλάχιστον σε κοινωνικό επίπεδο. Μια πρόταση από ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό, αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση τα «ανταλλάγματα» φαίνεται να αξίζουν τον κόπο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, πολύ περισσότερο που από την Δευτέρα σε περιμένουν ένα βουνό υποχρεώσεις. Δες όμως από σήμερα μήπως ο Δίας μπορεί να σε διευκολύνει στα επαγγελματικά σου, μέσω κάποιων προσφορών ή επιλογών που δεν τις είχες στα υπ' όψιν!

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις περιπέτειες κάθε είδους κι αν είσαι μόνος/η θα έχεις τις προκλήσεις σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οι ίδιες προκλήσεις μπορεί να την θέσουν υπό αμφισβήτηση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved