Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 24/7 έως και 26/7

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Αρχίζεις και ξεφεύγεις από τα δύσκολα και βλέπεις μπροστά σου φως και ενέργεια η οποία σε κινεί. Όμως, ίσως να μην μπορέσεις να ξεκολλήσεις από κάποιες στιγμές που σε έχουν ενοχλήσει και να δημιουργήσεις ένα κλίμα καχυποψίας. Για αυτό, όσο μπορείς διατήρησε την ψυχραμία σου και μη δώσεις συνέχεια σε φαντασιώσεις και πράγματα που σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου. Η δουλειά θα σου κάνει καλό και θα ξεπεράσεις κάποιες ενοχές σου. Η συνάντηση με τον Σκορπιό θα είναι μοναδική γιατί θα βγάλει ο καθένας σας τα εσώψυχά του. Η ηδυπάθεια και η σεξουαλικότητα θα είναι ένα κομμάτι που θα ενισχυθεί, αν βρεθείς κοντά στην θάλασσα, σε ένα μπαράκι ακούγοντας το κύμα, φλερτάροντας με τους γύρω σου. Από την Κυριακή το μεσημέρι θα απελευθερωθείς περισσότερο και θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία.

Ταύρος

Ρίχνεις το βάρος σου στους άλλους και σε απασχολεί περισσότερο το τι θα πουν και τι θα κάνουν. Νιώθεις ότι έχεις μια ευθύνη παραπάνω και προσπαθείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα για κάποια θέματα τα οποία ίσως να μην είναι τόσο επίκαιρα αλλά εσένα σε απασχολούν. Το να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα και να συνεχίσεις μπροστά είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις μόλις μπορέσεις να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια τα οποία σου δίνουν αυτή την στιγμή οι εξωτερικές καταστάσεις. Δεν είναι εύκολο να χαλαρώσεις αλλά αν το κάνεις, θα σε ωφελήσει. Για αυτό προσπάθησε να ξεφύγεις από τις απόλυτες ιδέες που κυβερνούν το μυαλό σου και να αφοσιωθείς στο τώρα που για σένα είναι το πιο σημαντικό. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, πιθανόν το Σάββατο το βράδυ ή την Κυριακή το πρωί να νιώσεις ότι θέλεις να τους βάλεις όλους σε απόσταση για να προστατευτείς. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό και μετά σιγά-σιγά θα αλλάξεις τελείως στάση και η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο θετική.

Δίδυμοι

Θα δεις από την καλή και την ανάποδη μερικά πράγματα και αυτό θα σε προβληματίσει γιατί βλέπεις ότι πιθανόν να είχες πέσει έξω αλλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι οπότε θα περιμένεις. Θα βρεθείς με την οικογένειά σου ή οι αναμνήσεις θα σε φέρουν σε μέρη που πήγαινες και παλιά. Η φυσική σου κατάσταση θα είναι πιο καλή από άλλες ημέρες και θα έχεις κέφι να πας παντού, όμως μπορεί μέσα σου να νιώθεις νοσταλγία για κάποιες του παρελθόντος. Προσπάθησε να μη μετράς τα χρήματά σου και να μην πιάνεσαι από μικρές λεπτομέρειες που θα σε βάλουν στην διαδικασία να αγχωθείς και να έχεις σκοτούρες και φόβο για το μέλλον. Αυτές τις ημέρες πρέπει να ξεχάσεις όλα τα αρνητικά και να στραφείς στο πώς θα αλλάξεις ακόμα και το πιο μικρό πράγμα της καθημερινότητάς σου. Αυτό βέβαια θα γίνει πιο εύκολα από την Κυριακή και μετά γιατί θα νιώσεις μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια.

*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*

Καρκίνος

Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, ίσως γίνει ένα ξαφνικό μπαμ για κάτι που όλο αυτό τον καιρό σε γυρόφερνε και τώρα ξαφνικά θα σκάσει σαν μπαλόνι. Η αυτονομία σου είναι πιο σημαντική αυτή τη στιγμή από τα υπόλοιπα γι' αυτό, παρόλο που είσαι άτομο που θέλεις την οικογένεια και ζεις μέσα σε ένα συναισθηματικό κλοιό, θα δημιουργηθούν διάφορες κόντρες. Βέβαια θα σταματήσεις γρήγορα την επανάσταση και θα σκεφτείς πολύ λογικά. Ο Άρης, που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου, πυροδοτεί συναισθηματικές εντάσεις και ενισχύει πρωτοβουλίες, όμως χρειάζεσαι περισσότερη σοφία και καλό τιμόνι για να φέρεις το καράβι σε ασφαλές λιμάνι. Το καλό είναι ότι η θάλασσα και γενικά η φύση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Για αυτό να προσπαθήσεις να βρεθείς, έστω και για λίγο, κοντά τους για να ηρεμήσεις και να ξεχαστείς. Η σχέση με τον Σκορπιό και κυρίως με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σε κάνει πιο συγκρατημένο/η και αυτό είναι πολύ θετικό γιατί αυτές τις ημέρες χρειάζεσαι ωριμότητα και ψυχραιμία.

Λέων

Έχει ξεκινήσει για σένα μια πολύ καλή περίοδος, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Δίας είναι στο ζώδιό σου την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά, με το χέρι στην καρδιά και με την αλήθεια οδηγό. Βέβαια, αυτές τις ημέρες, κάποια γεγονότα θα σε κρατήσουν δέσμιο/α μιας κατάστασης ή θα σε κολλήσουν κι ίσως να δείξεις σημάδια οπισθοχώρησης. Αλλά, κάνε υπομονή μέχρι και την Κυριακή το πρωί, γιατί από κει και πέρα θα υπάρξουν πολλές και γρήγορες εξελίξεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να τα ξεπεράσεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σου φύγει το μούδιασμα που ένιωθες και θα κάνεις ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα. Μερικές φορές σκέφτεσαι λες να σε πήραν τα χρόνια και γέρασες, αλλά να θυμάσαι ότι έτσι μπλοκάρεις τα πάντα γύρω σου, από τα ερωτικά μέχρι και τα επαγγελματικά σου. Οι ημέρες αυτές είναι πρωτίστως ημέρες περισυλλογής και μετά δράσης αλλά, ιδίως από την Κυριακή και μετά, θα απελευθερωθείς.

Παρθένος

Η ένταση αλλά και το πάθος δεν λείπουν αυτή την στιγμή από την ζωή σου για αυτό μαζεύεις, μαζεύεις και στο τέλος μπορεί ξαφνικά να ξεσπάσεις. Είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να τα βρεις με συνεργάτες ή άτομα που διαχειρίζεστε από κοινού μια σημαντική δουλειά, αλλά όλο αυτό θα σε βάλει σε μια καινούργια διαδικασία. Αυτό που σου είναι απαραίτητο, αν γίνεται φυσικά, είναι το να πας κάπου για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Έστω και για λίγο πρέπει να αλλάξεις περιβάλλον για να πάρεις νέα ερεθίσματα που θα σου ξεκουράσουν το νευρικό σύστημα, να μην σκέφτεσαι συνέχεια και να μην έρχεσαι σε επαφή με άτομα που σε βάζουν να ξαναθυμάσαι καταστάσεις που είναι συναισθηματικά δύσκολες για σένα. Η πειθαρχία, από την Κυριακή, είναι απαραίτητη στη διατροφή αλλά και μέσα στο σπίτι γιατί μπορεί να χαλαρώσεις πολύ και να βγεις από το πρόγραμμά σου.

Ζυγός

sunastria

Οι ευθύνες που έχεις είναι πολλές αλλά καταφέρνεις να τις διεκπεραιώσεις και βρίσκεις και λίγο χρόνο για σένα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα κάνει κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο και θα νιώσεις κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό να γίνεται. Βέβαια επηρεάζεσαι από τις εξωτερικές συνθήκες και κάποια οικογενειακά θέματα σε απασχολούν αλλά βρίσκεις τον τρόπο να ξεφεύγεις πιο εύκολα. Η ερωτική διεκδίκηση μπορεί να είναι έντονη και ίσως φανείς ζηλιάρης/α σε μια συγκεκριμένη φάση αλλά ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό, αφού δεν είναι του χαρακτήρα σου. Όσο πάντως και αν θέλεις να αποφύγεις ένα πρόσωπο που σε γυροφέρνει και είναι πολύ φιλικό μαζί σου, δεν θα τα καταφέρεις και τελικά μέσα σου μπορεί να παραδεχτείς ότι υπάρχει κάτι μεταξύ σας. Οι φίλοι θα παίξουν ρόλο σε αυτό το ερωτικό σου ζήτημα γιατί θα πιέσουν στο να κάνεις μια κίνηση για να είστε μαζί. Επειδή είσαι άτομο ανοικτό, θα βρεθείς με αρκετό κόσμο την Κυριακή και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Σκορπιός

Από την Παρασκευή και μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σου. Θα εντυπωσιάσεις έτσι όπως σκέφτεσαι και αναλύσεις τα γεγονότα, επειδή για σένα δεν είναι δύσκολο να βλέπεις και την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Ίσως από το Σάββατο το βράδυ μέχρι και την Κυριακή το πρωί, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου, να μπεις πιο βαθιά σε μια κατάσταση η οποία θα είναι καθαρά προσωπική σου και να προσπαθήσεις να εξιχνιάσεις ένα μυστήριο που σε απασχολεί. Η μεταφυσική και γενικά οτιδήποτε είναι απόκρυφο ή μυστικό θα μπει στο μικροσκόπιό σου και μπορεί να συζητήσεις ή ακόμα και να διαβάσεις σχετικά βιβλία. Εσύ βέβαια τα ερευνάς και τίποτε παραπάνω. Επειδή πάντα σε ενδιαφέρει και σε ιντριγκάρει να δεις τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια αν υπάρξει το κατάλληλο έδαφος ή άτομα που έχουν γνώση, θα τα εξαντλήσεις. Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά θα βγεις από το καβούκι σου και θα είσαι πιο ανοικτός/η σε όλα.

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σου, αυτή την στιγμή, μπορεί να περιορίζεται σε κάποια θέματα πολύ προσωπικά σου και κυρίως εσωτερικά. Ίσως αν μείνεις μόνος/η, να σκεφτείς πράγματα που άλλες φορές απαγόρευες στον εαυτό σου αλλά τώρα το θεωρείς απαραίτητο για την επιβίωσή σου. Μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σου χαλούν την καλή διάθεση και κυρίως μην αφήσεις τις εμμονές για άτομα που πιθανόν να μην σου έχουν φερθεί καλά να σε παρασύρουν. Το καλό είναι ότι ξεκινάει μια καινούργια περίοδος για σένα, πολύ δημιουργική και έντονη, την οποία θα αντιληφθείς από την Κυριακή και μετά. Για αυτό άνοιξε τα αφτιά σου και ψάξε ακόμα και για καινούργια πράγματα που θα σε σπρώξουν να κάνεις μια νέα αρχή. Το ταξίδι για σένα δεν είναι μια απλή υπόθεση, είναι φιλοσοφία ζωής οπότε θα ξεκινήσεις και πάλι να ψάχνεσαι για προορισμούς μακρινούς ή εξωτικούς.

Αιγόκερως

Θα δώσεις αγώνα για να κατευνάσεις νεύρα και εντάσεις και θα τα καταφέρεις, μόνο αν τελικά επικρατήσει η λογική και κυρίως η ωριμότητά σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου, θα βιώσεις μια έντονη προσωπική κατάσταση η οποία θα σε οδηγήσει σε μεγάλο ξέσπασμα. Πρόσεξε λίγο γιατί όλα θα είναι διαφορετικά από άλλες φορές. Η θέση σου μπορεί να είναι δύσκολη γιατί θα πρέπει να πάρεις το μέρος του Καρκίνου ή του Ζυγού κι αυτό σε ενοχλεί υπερβολικά. Το να αποκαλυφθεί κάτι που καιρό υποψιαζόσουν, θα σε στεναχωρήσει γιατί επιβεβαιώθηκες, συγχρόνως όμως θα δεις και μια αλήθεια. Το καλό είναι ότι έχεις διεξόδους και μπορεί να πας σε μέρη όπου θα αλλάξεις παραστάσεις και θα ξεφύγεις από το αρνητικό κλίμα. Από την Κυριακή και μετά, όλα θα είναι πιο εύκολα και θα διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες με αισιοδοξία και με μια νέα θεώρηση.

Υδροχόος

Η πραγματικότητα σε βαραίνει και θα προσπαθήσεις να την πετάξεις από πάνω σου γιατί όλα θα σου φαίνονται κάπως απόλυτα και αρνητικά. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από το παρελθόν και να μην κάνεις συνεχόμενες αναφορές. Ίσως νιώθεις μια οικονομική ανασφάλεια αλλά θα βρεις τον τρόπο για να καλυφθείς. Το ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό, θα σε βάλει να κάνεις κάποιες συνεχόμενες επαφές και να μιλήσεις για δουλειές ή για σπουδές. Δεν είσαι προσκολλημένος/η στην παράδοση αλλά αυτές τις ημέρες θα σε απασχολήσει αρκετά. Όσο πάντως και αν προετοιμάζεσαι για κάτι πολύ διαφορετικό, αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, δεν θα γίνει. Για αυτό ξεκίνα, ακόμα και από τις μικρές λεπτομέρειες του παρόντος. Από την Κυριακή το απόγευμα και μετά θα απελευθερωθείς από τις δύσκολες ή στενόχωρες καταστάσεις και θα δεις πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Ιχθύες

Έχεις έντονη δράση και μεγάλη αναστάτωση αλλά όχι με την αρνητική έννοια. Το καλό είναι ότι βρίσκεις λύσεις και ακόμα και στους δύσκολους καιρούς προσπαθείς να επιβιώσεις. Το ότι επηρεάζεσαι από άτομα τα οποία ίσως δεν είναι θετικά, δεν είναι ασυνήθιστο για σένα γι' αυτό η φυγή σε παραλία και η μουσική δίπλα στο κύμα, χωρίς πολλές αναλύσεις και προβληματισμούς, είναι ό, τι καλύτερο. Εκεί θα ξεχαστείς και θα παραμερίσεις όλες σου τις έγνοιες, έστω και για λίγο. Από την Κυριακή και μετά θα είσαι η χαρά της ζωής γιατί θα έχεις την διάθεση και με κόσμο να βρεθείς και σχέδια να κάνεις που βέβαια μπορεί να μην είναι εύκολο να τα πραγματοποιήσεις αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστηθείς γιατί πλέον δεν θα θέλεις να μπαίνεις τόσο βαθιά σε πράγματα που σε ενοχλούν και σε μπλοκάρουν.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved