H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/7 έως 26/7

Σελήνη στον Σκορπιό – Οι προτεραιότητες που ορίζει η αντίδραση και όχι η δράση

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24/7 έως 26/7

Το διήμερο που ακολουθεί, χρωματισμένο πάντα από τις εξελίξεις, προβλέπεται πολύ ενδιαφέρον και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο, με τη Σελήνη να περνάει στον Σκορπιό σήμερα, 24/7 στις 5.07 τα ξημερώματα.

Στις 6.35 το εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 7.03 το τετράγωνο με τον Ήλιο καις τις 8.06 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή, ανοίγουν την ημέρα και την επηρεάζουν ως αργά το απόγευμα ποικιλοτρόπως. Πρόκειται για μια μέρα που μπορούμε να κάνουμε πολλά και διαφορετικά πράγματα, έχοντας και πολλές εναλλακτικές.
Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν, αλλά γενικά υπάρχει στην ατμόσφαιρα μία τάση να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που τυχόν υπάρχει.
Στις 11.41 το βράδυ, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μας βάζει σε μια άλλη διάθεση, αυτή της άφεσης σε κάθε τι που μπορεί να μας καθαρίσει το μυαλό και να μας κάνει να νιώσουμε ανάλαφροι και αποτοξινωμένοι. Ιδανικό βράδυ για έρωτες, καλλιτεχνική δημιουργία, έμπνευση στον γραπτό λόγο και οτιδήποτε λάγνο και μυστηριακό.

Στις 25/7 στις 8.22 το πρωί, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει το Σάββατο με πολλές προσδοκίες, θέλουμε να αφοσιωθούμε σε κάτι, λειτουργούμε με μανία με ό,τι ασχολούμαστε και γινόμαστε περισσότερο επίμονοι και διεισδυτικοί με όλα και όλους έως νωρίς το απόγευμα.
Στις 9.50 το βράδυ, το τρίγωνο με τον Άρη, υπόσχεται ένα φλογερό, παθιασμένο, δραστήριο και καθηλωτικό Σαββατόβραδο. Ό,τι και αν κάνουμε, θα έχουμε την τάση να το χαρούμε ολόψυχα.

Στις 26/7 στις 8.55 το πρωί, το τετράγωνο με τον Δία μας ξυπνάει με υπερβολικές επιθυμίες και πολλές καλές προθέσεις, που όμως η σύνοδος με τον Κρόνο στις 12.15 τις ανακόπτει. Κάτι μπορεί να αναβληθεί ή να ματαιωθεί, ενώ ένας μικρός εξαναγκασμός χαλάει τη διάθεση.

Στις 3.26 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για μια επίκληση αισιοδοξίας και αποδέσμευσης από τα ίδια και τα ίδια.

Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι, φύγετε μακριά, πηγαίνετε όπου και όπως μπορείτε, κυριολεκτικά ή μεταφορικά και απολαύστε ένα διήμερο που θα σας ευεργετήσει και θα σας καθαρίσει σώμα και νου.

Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι, είστε γεμάτοι έμπνευση και δράση που λίγοι καταλαβαίνουν. Να εστιάσετε κάπου, χωρίς να χάσετε ενέργεια και χρόνο.

Λέοντες και Υδροχόοι νιώθετε πολύ αντιφατικά και οι διαθέσεις σας αλλάζουν γρήγορα, λόγω της μεγάλης γκάμας των ενδιαφερόντων και των ασχολιών σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε το νου σας και ερωτοτροπήστε πολύ.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, η σιγουριά και η αυτοπεποίθησή σας γίνονται πλέον αντικείμενο συζήτησης. Νιώθετε καλά και διατηρείτε αμείωτη την αισιοδοξία σας. Επιπλέον, αυτό το διήμερο είστε στοχαστικοί και υπέροχοι συνομιλητές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved