Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/7 έως 21/7

Σελήνη στην Παρθένο – Ο στόχος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη βολή

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/7 έως 21/7

Επιτέλους αναφωνούμε, μπροστά σε ένα διήμερο στο οποίο τουλάχιστον μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα προγραμματισμού, χωρίς να σκοντάψουμε πάνω στη ματαιότητα, καθώς η Σελήνη περνάει στην Παρθένο σήμερα 19/7 στις 3.47 μετά τα μεσάνυχτα.

Η άμεση συνάντηση με την Αφροδίτη δύο λεπτά αργότερα, θα ήταν μια πολύ ευχάριστη προσφορά, αν δεν συντελούνταν αυτή την ώρα, αλλά όσοι τυχαίνει να ξενυχτούν θα την απολαύσουν από κάθε άποψη, βάζοντας και σε τάξη πολλά.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη υιοθετεί το σύστημα του «moon controls» που συνηθίζει τελευταία, καθώς δεν συναναστρέφεται κανέναν πλανήτη, έως τις 10.44 το βράδυ που θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα.
Η μέρα κυλάει εποικοδομητικά και τακτοποιημένα, αλλά από αργά το απόγευμα αφηνόμαστε να μας παρασύρει συνειδητά το ρεύμα ενώ παράλληλα προσπαθούμε να βάλουμε και όρια. Το βράδυ είναι αλλοπρόσαλλο, γεμάτο πειρασμούς, διλλήματα και εμπνεύσεις.

Στις 20/7 στις 7.43 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα με οργανωτική διάθεση και τάση να τακτοποιήσουμε διάφορα θέματα με αποτελεσματικότατο τρόπο.
Η καλή ροή συνεχίζεται εφόσον στις 2.28 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Άρη, μας δίνει ώθηση και μας δραστηριοποιεί ως το βράδυ. Η μέρα προσφέρεται για διευθετήσεις πάσης φύσεως, οικονομικές συναλλαγές, προγραμματισμό και αναθεωρήσεις.

Στις 21/7 στις 6.02 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή μας βοηθάει ως το μεσημέρι να κάνουμε επαφές και συζητήσεις πάνω σε σημαντικά θέματα που μας απασχολούν, ενώ στις 1.01 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο και 2 λεπτά αργότερα το εξάγωνο με τον Κρόνο κάνουν και αυτή την ημέρα ιδανική να πάρουμε αποφάσεις, να δρομολογήσουμε οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να αναθεωρήσουμε παλιές αποφάσεις, βάζοντας το νερό στο αυλάκι.

Στις 4.23 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ζυγό για ένα δύσκολο και πάλι διήμερο, στο οποίο επικρατεί η ένταση και η παρόρμηση.

Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Σκορπιοί, νιώθετε μια ασφάλεια ακόμα και αν γνωρίζετε το εφήμερο που την περιβάλλει. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλά και να λάβετε ακόμα περισσότερα.

Δίδυμοι και Τοξότες, η ευμετάβλητη διάθεσή σας δεν είναι καλός διαπραγματευτής. Φροντίστε να εστιαστείτε κάπου και να κλείσετε όσες περισσότερες τρύπες μπορείτε.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, η αναποφασιστικότητα μαζί με λίγη δόση διπλωματίας δεν σας φτάνουν πουθενά. Αφήστε τις υπεκφυγές και συγκεντρωθείτε σε ένα στόχο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved