Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7

Πιέσεις και διλήμματα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/7

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου συστήνει να μειώσεις τον ενθουσιασμό σου και να κρατήσεις μικρό καλάθι. Από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, όπως επίσης να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες... περισσεύει!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι μπροστά σε μεγάλο δίλημμα για το πώς θα μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα στις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου και τον έρωτα σου! Αν και για την ώρα προηγούνται οι πρώτες, σίγουρα μπορείς να βρεις την χρυσή τομή, αν ζητήσεις βοήθεια από τον άνθρωπο σου.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/214644255&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Κρόνος σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Κι εδώ το κλειδί της επιτυχίας σου είναι η ξεκάθαρη οριοθέτηση σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους αλλά και τους καλούς συνεργάτες ή... συντρόφους!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση όλα φαντάζουν δύσκολα αλλά ίσως το... χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να ξεκινήσεις μια σχέση, αφού σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα αποφύγεις το... μπλέξιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου και το διαφαινόμενο αδιέξοδο, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές επιλογές σου, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με μια παλαιά δραστηριότητα σου. Ακόμη ο Χείρωνας μπορεί να σε αποζημιώσει με την επιστροφή δανεικών ή την αξιοποίηση ενός κληροδοτήματος.

Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή στην δουλειά σου μπορεί να σου γίνει «στενός κορσές» και το κακό είναι ότι δεν θα μπορείς... να το βάλεις εύκολα στα πόδια εξ αιτίας μιας συγκεκριμένης υποχρέωσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας απλώνει γύρω σου δίχτυ προστασίας και τα όποια προβλήματα σου βρίσκουν λύσεις με την συνδρομή της οικογένειας σου. Μπορείς ακόμη να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με συγγενικά πρόσωπα που έχεις να δεις ή να ακούσεις νέα τους πολύ καιρό.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να λύσεις τα προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς όμως να φορτωθείς με επιπλέον ενοχές. Ότι κι αν έχει συμβεί, οι ευθύνες, όπως και τα δικαιώματα, είναι εξ ημισείας κι αυτό να τονίσεις σε όποιον/α προσπαθήσει να σου ρίξει όλο το φταίξιμο.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Πλούτωνας αποκαλύπτει ένα... οργιαστικό παρασκήνιο, δίνοντας σου την αφορμή και την αιτία να προχωρήσεις σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης. Κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε μια μάλλον στενόχωρη πραγματικότητα η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια σου είναι το ύστατο καταφύγιο.

Ερωτικά
Αν έχεις να κλάψεις καιρό, αξίζει να... προσπαθήσεις! Θα ξαλαφρώσεις, θα δεις τα όποια προβλήματα σου με άλλο μάτι και θα πάρεις τις αποφάσεις, που είναι οι πιο σωστές για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά... Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα ανασύρει μνήμες και αναβιώνει καταστάσεις που... κάτι σου θυμίζουν! Κι όλα αυτά βέβαια δεν γίνονται για να εγκλωβιστείς σε μια «άλλη» πραγματικότητα αλλά για να διδαχθείς από το παρελθόν και να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη.

Ερωτικά
Σε μια στιγμή που χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο τη λογική σου, κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα, που «στοχεύουν» στην ριζική μεταμόρφωση σου. Θα σου πρότεινα όμως να αποδεχθείς αυτό το στοίχημα, αφού κάθε νέα γέννα έχει και τις... ωδίνες της!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα καταστρέφει κάθε απόπειρα διπλωματικής προσέγγισης, απαιτώντας ξεκάθαρες λύσεις «εδώ και τώρα». Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με θάρρος κι αποφασιστικότητα, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και παίρνοντας εκείνες τις αποφάσεις που θα ορίσουν το νέο ξεκίνημά σου.

Ερωτικά
Οι ισχυρές πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σε οδηγήσουν στην... έξοδο! Τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και στην περίπτωση που πιέσεις εσύ τις καταστάσεις, οπότε αν θέλεις πραγματικά να κρατήσεις τις ισορροπίες σε μια σχέση, ζήτα... αναβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ήρθε η στιγμή να διαλέξεις «στρατόπεδο». Μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις την ουδετερότητα σου και την εσωτερική σου ειρήνη αλλά όταν βλέπεις να βασανίζονται δικοί σου άνθρωποι, η παρέμβαση σου γίνεται μονόδρομος. Έχοντας μάλιστα το ταλέντο να εντοπίζεις... με τη μια την πηγή κάθε κακού, η συμβολή σου σε αυτήν την μάχη είναι κάτι περισσότερο από καταλυτική.

Ερωτικά
Πιέζεσαι και πιέζεις αλλά έτσι δεν γίνεται... δουλειά! Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Διαφορετικά η κάθε «υποταγή» δρομολογεί την... μελλοντική βίαιη ανατροπή της!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Όταν οι εξελίξεις απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες, κάθε προσπάθεια σου να «ελαφρύνεις» το κλίμα μπορεί να παρεξηγηθεί. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Χείρωνα υποδηλώνει ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο οι δικοί σου άνθρωποι είναι μια αγκαλιά που θα τους δώσει δύναμη κι αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η γι' αυτό, είναι προτιμότερο να αποσυρθείς διακριτικά από το προσκήνιο.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου να σπάσεις «με τη μια» ταμπού και προκαταλήψεις θα συναντήσει ισχυρή αντίσταση κι αν τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα απλά θα μεγαλώσεις την απόσταση που σε χωρίζει από μια πραγματικά αξιόλογη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Κρόνος για μια ακόμη φορά σε ωθεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Με αφορμή κι αιτία ένα οικονομικό ή προσωπικό θέμα, που μάλιστα μπορεί να «διασταυρώνονται», καλείσαι να πάρεις τις δέουσες αποφάσεις, εφαρμόζοντας την βασική σου αρχή: Σκληρός ο νόμος αλλά νόμος!

Ερωτικά
Είσαι από τους ευνοημένους σε μια κατά τα άλλα δύσκολη συγκυρία και μπορείς να ελπίζεις σε μια σχέση που συγκεντρώνει μερικά από τα... αγαπημένα σου χαρακτηριστικά: Σοβαρότητα, αξιοπιστία και κυρίως κοινωνική αποδοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου στον επαγγελματικό τομέα και η λογική σου υπαγορεύει ότι οφείλεις να συμβιβαστείς. Αν το πράξεις όμως να θυμάσαι ότι στην περίπτωση σου κάθε τέτοια λογική αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται λανθασμένη, αφού «στεγνώνει» την δημιουργικότητα σου και πρακτικά δεν μπορείς να την υπηρετήσεις.

Ερωτικά
Με την φόρα που έχεις πάρει προσπερνάς με σπουδή κάθε προειδοποιητικό ή απαγορευτικό σήμα αλλά αυτή τη φορά η «άγνοια κινδύνου» μπορεί να μην «σου βγει»!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Χείρωνας δρομολογεί αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος κι από τη μια πλευρά μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, αφού θα προτιμούσες όλα αυτά να παρέμεναν... κρυφά! Από την άλλη όμως, θα συνδράμει στο να απελευθερωθείς από ένα ψυχικό βάρος και σε ένα διαφορετικό επίπεδο να ορίσεις μια νέα πορεία με βάση κάποιες κλασικές αξίες.

Ερωτικά
Μια σχέση από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα, δίνοντας ίσως μια διέξοδο σε παρούσες «εμπλοκές». Καλό είναι ωστόσο να αποφασίσεις άμεσα τι ακριβώς θέλεις, ώστε να μην εγκλωβιστείς σε μια... αέναη συναισθηματική παλινδρόμηση.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved