Τα SOS της εβδομάδος, από τις 26/6 έως τις 2/7

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από τις 26/6 έως τις 2/7

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 26/6 έως 2/7

Κατά την διάρκεια του επταημέρου η Αφροδίτη στον Λέοντα δείχνει... διατεθειμένη να σου «ανεβάσει» την διάθεση και να συνεισφέρει τα μέγιστα στην βελτίωση των σχέσεων σου. Τουλάχιστον αυτά προμηνύουν οι όψεις της με τον Ουρανό και τον Δία.

Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο «φλερτάρει» με τον Ποσειδώνα και ξέρεις ότι τέτοιου τύπου επαφές έχουν τα... θέματα τους. Η όψη των δύο πλανητών (τρίγωνο) θα κλείσει με ακρίβεια στις 8/7, ωστόσο είθισται να ενεργοποιείται αρκετές ημέρες νωρίτερα.
Κι εδώ το πρώτο που έχω να σου επισημάνω είναι να είσαι προσεκτικός στην θάλασσα. Από εκεί και ύστερα καλό είναι να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τόσο τις δυνατότητες, όσο και τις προκλήσεις που μπορεί να κρύβει ένα τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα

Εφαρμογές: Ερωτικές φαντασιώσεις, που πολλαπλασιάζουν την απόλαυση. Διερεύνηση-αποκάλυψη του παρασκηνίου. Χορός, ρυθμός, γλυπτική. Καταπολέμηση προσβολών από παράσιτα ή έντομα. Αποπροσανατολισμός του εχθρού, καμουφλάζ. Εντατικό ελεγχόμενο πότισμα, αρδευτικά έργα. Αλίευση. Υποβρύχια, δράση, ναυμαχία. Αντιμετώπιση ψυχικών επιθέσεων.

SOS: Άστοχη προσπάθεια, «μια τρύπα στο νερό». Λάθος συναγερμός, αστοχία οπλικών συστημάτων. Κίνδυνος στο υγρό στοιχείο. Ναυάγιο, πλημμύρα, πνιγμός. Λοίμωξη, ίωση. Τοξική προσβολή. Πισώπλατο κτύπημα, προδοσία, απιστία. Διαρροή αερίου. Επικίνδυνη μέθη.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες αλλά και τους Διδύμους ή Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Νωρίς την Πέμπτη 2/7 γίνεται η Πανσέληνος του Ιουλίου, η οποία αναμένεται να συνδυαστεί με έντονες ή κομβικές καταστάσεις στην ζωή σου. Σε αυτό συνηγορούν τόσο ο Άρης, όσο και ο Πλούτωνας, που την πλαισιώνουν με... άγριες διαθέσεις!
Αυτό σε συλλογικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει ποικίλες «φουρτούνες», που θα βγάλουν στον «αφρό»... πράματα και θάματα, εσύ ωστόσο μπορείς να αξιοποιήσεις την συγκυρία ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Αν υπάρχουν «αποστήματα» που πρέπει να σπάσουν, ήρθε η ώρα τους... Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα φορτισμένη στο επίπεδο των ενστίκτων και των παθών, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες αλλά και να σε εκθέσει σε άγνωστους κινδύνους, γι' αυτό... έχε τον νου σου!.

Η Πανσέληνος επηρεάζει πρωτίστως: Καρκίνους, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/6 και 7/12 αντίστοιχα.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:

Την Παρασκευή, ο αστρικός Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την τροπική Αφροδίτη (Ταύρος-Λέων, 17η μοίρα), προδιαγράφοντας μια μάλλον ευχάριστη καθημερινότητα. Η συγκεκριμένη όψη είναι μάλλον σπάνια, οπότε έχεις ένα λόγος παραπάνω για να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο!

Εφαρμογές: Καλή παρέα, όμορφες στιγμές, διασκέδαση, παιχνίδι. Θεάματα και ακροάματα. Διακόσμηση, χορός, τραγούδι. Ποικίλες αγορές.
SOS: Υπερβολική ελαφρότητα ή έλλειψη ουσίας.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Υδροχόους αλλά και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/11.

Την Δευτέρα, η Αφροδίτη τριγωνίζεται με τον Ουρανό (Λέων-Κριός, 20η μοίρα), «φρεσκάροντας» την προσωπική σου ζωή.

Εφαρμογές: Μια ευχάριστη έκπληξη. Μια νέα, όσο και απρόβλεπτη γνωριμία. Αγάπη στο διαφορετικό ή το μοντέρνο. Πρωτοτυπία, μοναδικότητα. Αλλαγή εμφάνισης, ανανέωση. Σπάσιμο της ρουτίνας, μια ευχάριστη έκπληξη. Γνωριμία με έναν ξένο ή πολύ διαφορετικό τύπο ανθρώπου. Υποστήριξη ή συμπαράσταση από ξένους. Σπάνιες ερωτικές εμπειρίες, πειραματισμοί. «Τα ετερώνυμα έλκονται». Ανεξαρτησία, χειραφέτηση, αντισυμβατικό πνεύμα. Μια ξεχωριστή παρουσίαση. Αγορές ειδών πολυτελείας. Ένα απροσδόκητο δώρο.
SOS: Προκλητική ή αλλόκοτη συμπεριφορά. Εκκεντρικότητα, σνομπισμός. Μια απροσδόκητη κρίση σχέσεων, ένας ξαφνικός χωρισμός. Διάσταση με οικεία πρόσωπα. Παραλογισμός, υστερία. «Τον τσίμπησε μύγα». «Αλλού γι' αλλού» οικονομική διαχείριση.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/7 και 16/3 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα ο αστρικός Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον τροπικό Δία (Ταύρος-Λέων, 21η μοίρα), συμβάλλοντας σε μια επικοινωνιακή... άνθηση!

Εφαρμογές: Βοήθεια, τύχη, κερδισμένες εντυπώσεις. «Πιασάρικες» ιδέες και επινοήσεις. Μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αποδοχή αιτήματος, θετική διαμεσολάβηση. Καλή παρέα, διασκέδαση. Εύκολη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης. Μια καλή αγορά. Ένα ταξίδι αναψυχής. Παιχνίδι, χιούμορ.
SOS: Μια αναξιοποίητη ευκαιρία. Πολύ κακό για το τίποτα. Ενασχόληση με ανούσια θέματα. Μεγάλα λόγια, υπερβολές. Κερδοσκοπία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/5 και 13/11 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη η Αφροδίτη συναντά τον Δία στην 21η μοίρα του Λέοντα, δρομολογώντας υπερβολές κάθε είδους μα και πολλά... τυχερά!

Εφαρμογές: Τύχη, εύνοια. Χαρά, κέφι, διασκέδαση, καλοπέραση. Κερδισμένες εντυπώσεις. Δώρα, παροχές, κεράσματα. Μια επιτυχία με κοινωνικό αντίκρισμα. Μια «τυχερή» γνωριμία. Μια καλή αρχή. Ανάπτυξη, αφθονία. Άνοδος του χρυσού.

SOS: Μια αχρείαστη σπατάλη. Τεμπελιά, επιπολαιότητα, αμετροέπεια. Ανάλαφρη έως... παρεξηγήσιμη συμπεριφορά. Η ποσότητα σε βάρος της ποιότητας. Ένα σκάνδαλο.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 19/7 και 16/1 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, μετά την Πανσέληνο ακολουθεί η «κρυφή» αντίθεση του τροπικού Ερμή με τον αστρικό Πλούτωνα (Δίδυμοι-Τοξότης, 20η μοίρα)

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, αποκρυπτογράφηση, ξεσκέπασμα. Μια σημαντική εκμυστήρευση, μια πληροφορία «για λίγους». Λύση ενός μυστηρίου. Ψυχολογία, αποκρυφισμός. Έλξη προς το άγνωστο. Αποκάλυψη μιας παράνομης δραστηριότητας. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων. «Μαύρο» χιούμορ. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Κέρδη από απώλειες άλλων, ένα κληροδότημα. Ασφαλιστικό συμβόλαιο.
SOS: Μια δυσάρεστη είδηση, η «λυπητερή». Ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, περιπλάνηση στο άγνωστο. Κακολογία, φθόνος, μάτιασμα. Καταστροφολογία, «μαυρίλα». Έμμονες ιδέες. Υπονόμευση, στημένο παιχνίδι. Εσωτερικός εχθρός, «Δούρειος Ίππος». Παρακολούθηση, κατασκοπεία. Απώλεια εγγράφων ή αρχείων. Το τέλος μιας... συσκευής. Πορνογραφία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Σκορπιούς, Τοξότες αλλά και τους Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/6 και 6/1 αντίστοιχα.

Τέλος, την Παρασκευή ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 21η μοίρα), αναδεικνύοντας θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου.

Εφαρμογές: Αναβίωση του παρελθόντος. Αναμνήσεις, νοσταλγία. Ανεύρεση παλαιών εγγράφων ή αντικειμένων. Αντίκες. Αναζήτηση πηγών. Μια συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν. Reunion. Ενασχόληση με την Ιστορία, την Αρχαιολογία ή την Αρχιτεκτονική. Διαμόρφωση ενός κλειστού χώρου, αλλαγές-μετακινήσεις επίπλων. Συζητήσεις-συμβόλαια για περιουσιακά θέματα. Συναισθηματική νοημοσύνη.
SOS: Αδυναμία λήψης μιας απόφασης. Μυαλό που μπλοκάρει από το συναίσθημα. Αμνησία. Δεισιδαιμονία. Μια δυσάρεστη υπενθύμιση.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/5, 20/8, 19/11 και 16/2 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved