Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/6

Όταν είσαι απασχολημένος/η ψάχνοντας για το τέλειο άτομο, πιθανόν να χάσεις το ατελές άτομο που θα μπορούσε να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένο/η.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/6

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Mια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σου θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για σένα. Η ψυχολογία σου θα αλλάξει αν κρατήσεις τις υποσχέσεις σου σε θέματα διατροφής.
Ερωτικά: Η σχέση σου είναι δυσανάλογη αυτή την στιγμή ως προς τις επιθυμίες σου και αυτό είναι που σε προβληματίζει γιατί θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Αλλά τελικά με αυτόν τον τρόπο αποκτάται η ουσία σε μια σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές δουλειές να κάνεις και για αυτό πιθανόν να κουράζεσαι από λεπτομέρειες και υποχρεώσεις που σου κόβουν το θετικό παρορμητισμό, αλλά σίγουρα σου δίνουν μια άλλη προοπτική την οποία δεν την περίμενες καν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βάζεις προτεραιότητες κα προτιμάς να κάνεις πράγματα τα οποία θα είναι πολύ εύκολα για σένα. Η δυναμική σου είναι μεγάλη και αυτό σε βάζει σε περισσότερες ευθύνες τις οποίες όμως αναλαμβάνεις και τελειώνεις επιτόπου.
Ερωτικά: Είσαι αποφασισμένος/η να ρισκάρεις και θα το κάνεις με όλη σου την καρδιά γιατί βγαίνει από μέσα σου. Ίσως ζητήσεις την αλήθεια αλλά θα σε καλύψει το άλλο άτομο και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι διαφορετικό. Με τον Ιχθύ υπάρχει έντονο συναίσθημα αλλά θέλετε κι άλλα για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια ευχάριστη θέση που οι ενέργειες σου δένουν θαυμάσια με το οικονομικό κομμάτι και αυτό είναι για σένα μια όαση που σε ανακουφίζει και σε ξαλαφρώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προβληματίζεσαι πολύ γιατί βλέπεις μπροστά σου την αλήθεια που μάλλον σε μπερδεύει και σε παιδεύει. Το σπίτι σου θέλει συμμάζεμα αλλά σε πιάνει πανικός γιατί μπορεί να βαριέσαι και θα πιεστείς για να τελειώσεις ό, τι έχεις ξεκινήσει.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα Τοξότη μεταβάλλεται συνέχεια και αυτό δεν βοηθάει στο να είσαι μαζί του. Ο λόγος είναι ότι σήμερα βλέπεις περισσότερο τις δυσκολίες που μπορεί να έχετε μεταξύ σας παρά το καλό που υπάρχει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνάντηση με άτομα που σε βγάζουν έξω την πραγματικότητά σου είναι όντως δύσκολη αλλά πολύ δυναμική, γιατί αποκτάς μεγάλη εμπειρία στο να κινείσαι ακόμα και στα πολύ δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν αμφιβάλλεις καθόλου για τις ικανότητές σου και σήμερα μπορείς να τις δείξεις με ένα τρόπο πολύ επιστημονικό και μεθοδευμένο. Αν κρατήσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις την φροντίδα και την προστασία και ίσως να χαθεί το ερωτικό εκείνο συναίσθημα και στην θέση του να βγει το μητρικό ή το πατρικό. Αυτό σίγουρα ένας Παρθένος θα στο βγάλει πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή μπορείς, διαλέγεις τη λύση που σε συμφέρει και θα προσπαθήσεις να κάνεις απόλυτα κτήμα σου το θέμα που ασχολείσαι.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Υπάρχει μια συνολική προσπάθεια από την πλευρά σου να γίνεις όσο περισσότερο ορθολογιστής/α γίνεται γιατί αλλιώς δεν μπορείς να γλυτώσεις από τις πολλές υποχρεώσεις και τα μέτωπα που έχεις ανοίξει.
Ερωτικά: Έχεις ένα μυστικό που το κρατάς πολύ καλά φυλαγμένο και όσο και να σε ψαρέψει ένας/ια Παρθένος δεν θα μαρτυρήσεις τίποτε. Ενώ κατά βάθος θα ήθελες να έχεις καθαρότητα σαν άτομο, δεν τολμάς να μοιραστείς αυτή την στιγμή κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ραντεβού και δουλειές που πρέπει να τελειώσεις άμεσα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσεις και χρήματα ή τουλάχιστον να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, λογικά και με έξυπνες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς να μιλάς και να στηρίζεις αυτό που θέλεις πιο εύκολα από άλλες φορές. Για αυτό δεν μοιράζεις την ενέργεια σου και δεν διοχετεύεις σε λάθος άτομα τις γνώσεις σου και την προσφορά σου.
Ερωτικά: Θέλεις να έρθεις όσο πιο κοντά μπορείς με τον Ιχθύ αλλά τελικά κρατάς κάποιες αποστάσεις γιατί νιώθεις ότι κάπου χάνεις τον εαυτό σου. Με τον Τοξότη απομονώνεστε ακόμα περισσότερο και μάλλον εσύ το προκαλείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ορίζεις τα πάντα μέσα από τις δικές σου αρχές, απόψεις και εμπειρίες. Ίσως να μην είσαι τόσο δραστήριος/α, αλλά τώρα θα αρχίσεις να βλέπεις τον σωστό τρόπο για σένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βάζεις τον εαυτό σου σε απομόνωση και μέσα από εκεί θα βιώσεις κάτι πολύ προσωπικό. Όλα αυτά σε εξελίσσουν με ένα τρόπο αρκετά δυναμικό αλλά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ξαφνικές δυσκολίες που έχεις με άλλα άτομα.
Ερωτικά: Όσο και να ανησυχείς τι θα γίνει με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ θα βιώσεις κάποιες ξαφνικές εσωτερικές αλλαγές που θα σου βγουν ξαφνικά και αυτό θα είναι για σένα το καθοριστικό σημείο για τις αποφάσεις σου. Πιθανόν να μάθεις κάτι που θα σε επηρεάσει πολύ έντονα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες ανασφάλειές σου δυναμιτίζονται όταν κάτι δεν πάει καλά με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Η σχέση με κάποιους δεν είναι όπως την περιμένεις και νιώθεις ότι σε αδικούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αντιδράς με ένα τρόπο που είναι πολύ εύκολος για τα δικά σου δεδομένα και σίγουρα δεν αφήνεις κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η σωστή διαχείρισή σου μπορεί να αποδειχτεί τώρα.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την αξία του Παρθένου στην ζωή σου, άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί δεν θέλεις κανένας να σου πάρει τον αέρα. Αν ζηλεύεις, δεν θα το δείξεις και θα φαίνεσαι φυσιολογικός/η ή ακόμα και αδιάφορος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις να δουλέψεις με έτοιμο πλάνο και είναι για σένα η καλύτερη και πιο επιτυχημένη τοποθέτηση γιατί έτσι νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Η κυριαρχία σου σε ένα συγκεκριμένο τομέα μπορεί να ξεκινήσει από τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις νεύρα και θα συγκρούεσαι για πράγματα που δεν είναι και τόσο σοβαρά. Απλά θα τα βλέπεις όλα διογκωμένα και πιθανόν διαστρεβλωμένα. Πρόσεξε όσο μπορείς τις αντιδράσεις σου με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους.
Ερωτικά: Δεν αφήνεις τίποτε που να μην ξεκαθαρίσει και ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί υπάρχουν ακόμα εντάσεις που δεν έχουν ξεπεραστεί. Η μεγάλη διαφορά με τον Παρθένο σε φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί του. Βρείτε άλλο τρόπο, παρά να κάνει ο ένας τον άλλον να ζηλεύει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πρακτικό με το θεωρητικό σου κομμάτι κοντράρονται πάρα πολύ και ίσως από αυτό να προέρχεται η μεγάλη σου διαφορά με όσους είναι γύρω σου αυτήν τη στιγμή. Θα βιώσεις πιθανόν και την απόρριψη αλλά εσύ θα πρέπει να κρατήσεις πολύ δυνατά και συγχρόνως να δεις που βρίσκεται η αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να ζήσεις με ένα τρόπο πολύ ποιοτικό και παραδοσιακό και να μην ρίξεις καθόλου τον πήχη γιατί νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει γι' αυτό κρατιέσαι όσο μπορείς.
Ερωτικά: Η διάθεση σου βοηθάει στο να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές σκέψεις αλλά και συμπεριφορές, κυρίως του Κριού και ίσως τώρα να μην σε νοιάζει καθόλου που δεν είναι και τόσο κοντά σου γιατί πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο. Με τον Καρκίνο θα υπάρξει εκ των πραγμάτων μια καλύτερη επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να κάνεις κάτι που να αποδεικνύει την αξία σου για αυτό δεν θα διαλέξεις σήμερα δύσκολα πράγματα, αλλά απλά και βολικά. Οπότε δεν ανησυχείς, γιατί έχεις τελείως τον έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι πολύ κοντά στο να αναβάλλεις κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει γιατί δε θέλεις να γίνονται όλα μέσα στην μιζέρια και την πολύ ανάλυση. Το να μιλήσεις για τα εσώψυχά σου σίγουρα θα σε ξελαφρώσει.
Ερωτικά: Έχεις δυσκολίες στο να συνεννοηθείς και να βρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Ο λόγος είναι ότι διαφέρετε σε ιδεολογικό υπόβαθρο, κυρίως με τον Παρθένο που τώρα τελευταία σε φλερτάρει στενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαφέρεις σε πολλά και σίγουρα αυτό δεν σε βοηθάει να έχεις κοινή πολιτική με την ομάδα σου. Πάντως, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τουλάχιστον για σήμερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βλέπεις τα πράγματα μέσα από το πρίσμα των άλλων και σίγουρα θα βιώσεις μια πολύ κοντινή επαφή η οποία σε προσγειώνει κιόλας για κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι όπως τα νόμιζες.
Ερωτικά: Η διάρκεια της σχέσης σου με τον Παρθένο μερικές φορές είναι δύσκολη και είστε μεταξύ σας ήξεις αφήξεις λόγω του επηρεασμού από τα λόγια και τις πράξεις τρίτων. Σήμερα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις ένα μικρό άγχος για το πως θα διαχειριστείς την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές αμφιβολίες αν πρέπει να συνεχίσεις με κάποια συγκεκριμένα άτομα, αλλά ατυχώς δεν μπορείς να απομονώσεις από εκεί ένα πρόσωπο που είναι για σένα θετικό γιατί ανήκει στην ομάδα που έχεις τις διαφωνίες. Οπότε πρέπει να δουλέψεις περισσότερο συνεταιριστικά αλλά με λιγότερα λόγια και υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved