Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6

Η τύχη του καθενός εξαρτάται από την δική του ενεργητικότητα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις διάθεση να περάσεις οικογενειακά για αυτό μπορεί να οργανώσεις ένα τραπέζι μόνο για λίγους και εκλεκτούς. Η αλλαγή σου θα είναι πολύ γρήγορη και θα επηρεαστείς έντονα από ένα Καρκίνο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή και σίγουρα θα γίνεις περισσότερο ουσιαστικός/η σαν προσωπικότητα.
Ερωτικά:
Παρόλο που εξωτερικά έχεις λάμψη και κατακτήσεις, μια φωνή μέσα σου λέει άλλα και σε κάνει πολύ κλειστό/η, γιατί μάλλον δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα αυτή την στιγμή. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω σε προδιαθέτει για να είσαι όσο μπορείς τυπικός/η κυρίως αν έχετε μαζί οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα:
Προσπαθείς να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και αυτό σε βάζει σε σκέψεις αλλά και σε προδιαθέτει να κρατήσεις σφικτό το χέρι σου. Ο στόχος σου βέβαια παραμένει στο ίδιο σημείο απλά βλέπεις από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα και έχεις βάλει αρκετό νερό στο κρασί σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις ανοικτό δρόμο σε ό, τι κάνεις και αυτό σε βοηθάει να χαλαρώσεις για λίγο και να ηρεμήσεις μετά από τις πολλές εντάσεις. Το να μοιραστείς τα συναισθήματα σου με τα αδέλφια σου ή με συγγενικά πρόσωπα θα σε ανακουφίσει αρκετά.
Ερωτικά: Έχεις αλλάξει αρκετά και δεν αφήνεις όπως παλιά θέματα που σε ενοχλούν να περάσουν μέσα σου, χωρίς να μιλήσεις και να εκφραστείς ανοικτά. Αυτό σίγουρα βοηθάει στην επικοινωνία και γίνονται όλα πιο εύκολα. Με τον Καρκίνο θα ξεπεράσεις τις εντάσεις και θα μπορείτε να συζητήσετε ελεύθερα αυτή την φορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς αρκετά και τελικά θα κάνεις μια συζήτηση από την οποία θα προκύψει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα όπου θα μπορείς να στηριχτείς άμεσα και χωρίς φόβο. Ένα ταξίδι επαγγελματικό που έχεις στα σκαριά θα σου κάνει καλό γιατί θα περάσεις συγχρόνως ωραία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά στο τέλος καταλήγεις στο να κάνεις μόνο ένα γιατί όλα τα άλλα είτε δεν σου βγαίνουν είτε δεν σε ενδιαφέρουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες νιώθεις μια μεγάλη δύναμη και διάθεση για δράση. Το να μιλάς πολύ και να μαθαίνεις νέες πληροφορίες θα είναι μέσα στις δραστηριότητές σου.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ κτητικός/η και με τον τρόπο σου δίνεις ένα άλλο στίγμα που σίγουρα δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Η συνήθεια πάντως είναι δύσκολο να κοπεί με τον Αιγόκερω και παρόλο που σε κουράζει, γιατί έχει κλειστό χαρακτήρα, εσύ θα επιμείνεις να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αλλάζεις για λίγο τον τρόπο που χειρίζεσαι το χρήμα και κοιτάς μόνο το δικό σου το συμφέρον γιατί νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις. Οι ιδέες σου πάντως είναι πολύ δυνατές και οφείλεις να βρεις ένα τρόπο να τις κάνεις πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσαρμόζεις όλα όσα υπάρχουν γύρω σου κάτω από τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Είναι σημαντικό να μπορείς να ζεις την δική σου ζωή. Βέβαια υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείς να τις προσδιορίσεις και θα σε αιφνιδιάσουν. Μην πτοηθείς γιατί αυτό πρέπει να γίνει για να ταρακουνηθούν τα λιμνάζοντα ύδατα.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ταραχτείς ξαφνικά από τις ατομικές πρωτοβουλίες που θα πάρει το άλλο άτομο και μάλλον θα διαπιστώσεις ότι δεν είσαι μέσα στο παιχνίδι. Κυρίως ο Κριός ή ο Ζυγός μπορεί να κάνουν κινήσεις και να σε αιφνιδιάσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να θέλεις να πας κόντρα στον εαυτό σου αλλά αν ξεκινήσεις κάτι που φαίνεται ριψοκίνδυνο, προϋποθέτει από την πλευρά σου πολλά κότσια, γι' αυτό αν δε νιώθεις δυνατός/η, μην τα χαλάσεις με κανένα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Παρόλο που υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ζωντάνια από την πλευρά σου, εσύ θεωρείς υποχρέωση σου να ασχοληθείς με άτομα της οικογένειάς σου και να φροντίσεις για αυτά. Οπότε για λίγο αποσύρεσαι γιατί θέλεις να δοθείς ολοκληρωτικά.
Ερωτικά: Οι μετοχές σου ανεβαίνουν και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μια αιφνίδια γνωριμία θα σου ταράξει τα ήσυχα νερά. Επειδή δεν το περίμενες, στην αρχή δεν θα εκδηλωθείς τόσο δυναμικά και θα ζητήσεις χρόνο για να νιώσεις ασφάλεια. Η σκέψη ενός Καρκίνου που τώρα μπορεί να είστε μακριά σε προβληματίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πλέον σε ένα δρόμο που μεν είναι εύκολος αλλά και ανηφορικός. Μερικές φορές νιώθεις ότι μπορεί να χαλάσουν όλα, επειδή βλέπεις κάποια σημάδια υπαναχώρησης από τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείς. Καλό είναι να μην πτοείσαι και να συνεχίζεις ακάθεκτος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να φανεί τίποτε αρνητικό προς τα έξω και προσπαθείς να διορθώσεις κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν συνεχώς. Η βοήθεια που έχεις από φίλους και οικογένεια σε κάνει να προσπαθείς να σταθείς δυνατός/η.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο είναι δύσκολη γιατί έχετε και οι δυο επιμονή στα δικά σας θέλω. Σήμερα όμως εσύ θα προσπαθήσεις να φερθείς πιο έξυπνα σε επίπεδο συναισθηματικό και να πιάσεις τον σφυγμό του που σίγουρα θα βοηθήσει. Ένας φίλος που είναι συνέχεια μαζί σου, Καρκίνος ή Αιγόκερως, μπορεί να έχει βαθύτερο ερωτικό ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συντονισμένες προσπάθειες να φανείς πολύ ήρεμος/η με συνεργάτες, όμως μια ξαφνική απαίτηση από τρίτους θα σε «βγάλει από τα ρούχα σου» και μπορεί να χαλάσει ένα σχέδιο που ετοιμάζεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα αναγκαστείς να κάνεις και πάλι αλλαγές στα πλάνα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δίνεις ένα άλλο στίγμα από αυτό που είχες συνηθίσει μέχρι τώρα. Το ενδιαφέρον σου μπορεί να έχει εστιαστεί πλέον όχι τόσο στην επικοινωνία αλλά στο αν είσαι καλά με τα συναισθήματα σου ή όχι. Αυτό για σένα είναι αρκετά δύσκολο γιατί γίνονται ανατροπές από την πλευρά των ατόμων που είναι πολύ κοντά σου. Βέβαια έχεις μια πολύ μεγάλη πνευματική και εσωτερική καθοδήγηση και βοηθιέσαι.
Ερωτικά: Δείχνεις ότι δεν γεμίζεις τις μπαταρίες σου με τα ίδια και θέλεις κάτι πιο βαθύ και αληθινό. Ίσως να βλέπεις ότι σου λείπει η φροντίδα και το ειλικρινές ενδιαφέρον κι αυτό είναι η πιο σημαντική σου έλλειψη. Δυσκολίες με τον Κριό υπάρχουν γιατί μπαίνουν πολλά εμπόδια από την οικογένεια για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δίνεις μεγαλύτερη βάση στο να είσαι καλά με τους συνεργάτες και με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους και πιθανόν κάπου να μην είσαι τόσο ευέλικτος/η σε ό, τι σου ζητούν. Δεν σε ενδιαφέρει όμως γιατί έτσι νιώθεις και αυτό κάνεις. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά με τον τρόπο σου θα τις αναχαιτίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πίστη και θα φέρεις εις πέρας όλες τις δύσκολές σου στιγμές. Η δύναμη που αντλείς έρχεται από την βαθιά σου πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και αυτό σου δημιουργεί έντονη αισιοδοξία.
Ερωτικά: Θέλεις να ζήσεις για λίγο συντροφικά αλλά πιθανόν οι καταστάσεις να μην στο επιτρέπουν και πρέπει να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία αυτή την στιγμή μέσα στην σχέση σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η μάλλον χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να βρεις και εσύ τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση για το αν κάνεις σωστά αυτά που αναλαμβάνεις, αλλά το πρόβλημα είναι στα έσοδα, γιατί έχεις περισσότερα έξοδα και πρέπει να επιφέρεις ισορροπία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις από κάπου να λαμβάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις αφυπνιστεί και μπορεί να βλέπεις και λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά σου σε επίπεδο προστασίας και φροντίδας πάνω από όλα του εαυτού σου και μετά της οικογένειάς σου. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί κάνεις και την αυτοκριτική σου και ίσως να βλέπεις τι πρέπει να επιδιορθώσεις. Έχεις όμως μια εσωτερική πίστη η οποία δε σε βοηθάει να σηκωθείς και να γυρίσεις σελίδα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε καλή φάση γιατί παίρνεις το ενδιαφέρον που θέλεις, άσχετα με το πως νιώθεις εσύ. Αλλά η στάση ενός προσώπου απέναντί σου είναι ιδανική για να σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και αναμνήσεις από το παρελθόν. Με τον Καρκίνο παίζει κάτι αλλά είναι περισσότερο σαν ένα ψυχαναγκαστικό παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δώσεις πολλά και έχεις υποχρεώσεις αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να ανταποκριθείς αυτήν τη στιγμή. Δεν πρέπει όμως να χάνεις την ελπίδα σου γιατί «ρόδα είναι και γυρίζει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κολλήσει για τα καλά στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων ατόμων και επειδή φοβάσαι την κριτική κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να τους ευχαριστήσεις όλους. Το καλό είναι ότι μέσα από αυτούς βλέπεις και τις δικές σου ανάγκες και κάπου σε εξυπηρετεί πάρα πολύ.
Ερωτικά: Θέλεις να έχεις την μοναδικότητα και να είσαι εσύ αυτός/η που παίζει το παιχνίδι για αυτό κάνεις πολλά για να σου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Με τον Κριό όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί μπορεί να είναι και πολύ θυμωμένος/η μαζί σου. Επειδή σε βλέπει αδιάφορο/η ή πολύ κλειστό/η απέναντί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να κάνεις πολλά αλλά κάπως καθοδηγείσαι από τους άλλους γιατί υπάρχει και αυτό το μήνυμα ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να είσαι απίκο στα θέλω τους. Αυτό δεν σου έρχεται και τόσο άσχημα γιατί σου αρέσει γενικά να εξυπηρετείς και να φροντίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις αγγαρείες γιατί θα κάνεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν ή είναι αναγκαστικά. Η ανάμειξη με την οικογένεια σε κουράζει γιατί ακούς πολλά που δεν σου αρέσουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα ξεπεράσεις κάποια κολλήματα μόνο αν δεχτείς να ασχοληθείς με τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω σου.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό παίζετε το παιχνίδι των εξαρτήσεων και αυτό είναι δύσκολο να φανεί ανοικτά γιατί όλα κρύβονται και είναι κάτω από το τραπέζι. Αν δεχτείς να παίξεις αυτόν τον ρόλο δηλαδή να κολλήσεις εσύ και να έχεις ανάγκη το άλλο άτομο, θα καταφέρεις τουλάχιστον να μην είσαι μακριά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι έχεις ελλείψεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Κυρίως αν πρέπει να καλύψεις οικογενειακές υποχρεώσεις και πιθανόν κάποια χρέη από το παρελθόν ενοχλείσαι αφάνταστα γιατί δουλεύεις πολύ και δεν βλέπεις προκοπή. Όμως αν αλλάξεις και φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, τότε θα είσαι καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις το περιθώριο να περιθάλψεις και να βοηθήσεις κόσμο και φίλους που είναι πολύ κοντά σου. Η δημιουργικότητά σου είναι πολύ σημαντική και κυρίως στο θέμα ενός παιδιού γιατί έχεις πάρει σημαντικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Ρισκάρεις αλλά εκ του ασφαλούς και αυτό σε βάζει σχεδόν στην πρώτη γραμμή γιατί έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις πολλά και να δώσεις με ένα τρόπο πολύ δυνατό. Οι αμφιβολίες που είχες στο μυαλό σου για ένα Δίδυμο προς το παρόν έχουν παραμεριστεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά ίσως τελικά να μη σου βγει τόσο εύκολα. Οπότε για να έχεις καλό αποτέλεσμα καλύτερα να προτιμήσεις την πεπατημένη. Η διάθεση για ρίσκο και κυρίως σε τυχερά παιχνίδια θα είναι αρκετά μεγάλη.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved