Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/6 έως 14/6

Σελήνη στον Ταύρο – Μην ενοχλείτε παρακαλώ, παρά μόνο για καλό σκοπό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/6 έως 14/6

Λίγο πριν τη νέα της φάση και μετά από ένα ενθουσιώδες και σαρωτικό συναπάντημα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο σήμερα 12/6 στις 5.17 το απόγευμα.
Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας και χαλάρωσης λίγο πριν την έντονη επανεκκίνηση που ακολουθεί.

Στις 13/6 στις 5.12 τα ξημερώματα το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει το πρωινό με λαίμαργη διάθεση και τάση υπερβολών. Μπορούμε να καταφύγουμε σε ένα πλούσιο πρωινό γεύμα ή μια έντονη δραστηριότητα λίγο πριν την κορύφωση του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 10.04 το πρωί, που ως το απόγευμα μας βυθίζει σε ηδονικές αναζητήσεις.
Θέλουμε να αράξουμε κάπου και να ξεκουραστούμε, να απολαύσουμε ήσυχοι τον ήλιο, τη θάλασσα ή την άνεση του μέρους που θα επιδιώξουμε να βρεθούμε.
Επίσης οι ώρες αυτές μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργικές αλλά πάντα ήρεμες και χαλαρές.
Στις 6.37 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Πλούτωνα κλείνει την ημέρα και το βράδυ με ερωτισμό, επιμονή, σκανδαλιάρικη διάθεση ή τάση να εκφράσουμε τις έντονες επιθυμίες μας και να τις απολαύσουμε παράλληλα.

Στις 14/6 στις 1.05 μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ πιστοποιεί την τάση μας να υπερβάλλουμε και να ζητάμε έντονη διασκέδαση και ψυχαγωγία.
Όλη η Κυριακή μας κυλάει ήρεμα ίσως και νωθρά, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλά, παρά να είμαστε αραχτοί σε μια καρέκλα και να συζητάμε με συνοδεία καλού φαγητού και κρασιού.
Στις 8.51 το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και όλα αρχίζουν να ανατρέπονται στην αρχή με συστολική διάθεση και στην αρχή της εβδομάδας φτάνουμε στην απογείωση.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, δεν ικανοποιείστε με τίποτα μέτριο και θέλετε κάτι να σας ενθουσιάσει αυτό το Σ/Κ. Αν δεν το βρείτε προτιμάτε να ενθουσιαστείτε μόνοι σας.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες, είστε χαλαροί και αφοσιώνεστε σε πράγματα που σας εμπνέουν, δημιουργείτε και βάζετε στην άκρη άγχη και ανησυχίες.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, προετοιμάζεστε για το μεγάλο βήμα των αλλαγών, των διεκδικήσεων και των ανατροπών και ό, τι κι αν κάνετε έχετε μόνο αυτό στο νου σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα αυτό το Σ/Κ γιατί θα σας χρειαστεί.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved