Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6

Η ευτυχία είναι σαν μια πεταλούδα… Όσο περισσότερο την κυνηγάς, τόσο περισσότερο στο ξεφεύγει!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου και αυτό σου δίνει την δύναμη και την δυνατότητα να βρεις κυρίως μέσα σου κάποιες λύσεις.
Ερωτικά: Είσαι πολύ δυναμικός/η αλλά και σταθερός/η σε πράγματα που άλλες φορές αμφισβητούσες. Κυρίως έχεις αποφασίσει ότι θα διατηρήσεις μια σταθερή συναισθηματική στάση απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να φανείς αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις για να αναγνωριστεί η αξία σου και ίσως να δείχνεις ένα πρόσωπο πολύ εγωιστικό και καθόλου συνεργάσιμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις την ευθύνη κάποιων πραγμάτων και προσπαθείς να πείσεις είτε τον εαυτό σου είτε τους γύρω σου ότι έχεις εσύ το δίκιο και κανένας άλλος. Πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Η εκκεντρικότητα πάνω σε κάποια θέματα θα σου δώσει ένα άνοιγμα επικοινωνίας.
Ερωτικά: Μάλλον μπορεί να έχεις κάποιες εμμονές οι οποίες δεν βοηθάνε καθόλου την σχέση με έναν άλλο Ταύρο, Λέοντα, Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαι πολύ σίγουρος/η για το επόμενο βήμα σου για αυτό, καλό είναι, να συγκρατήσεις τον εαυτό σου να μην κάνει καμία αλλαγή γιατί θα είναι πολύ παρορμητικό και πιθανόν να αποβεί σε μοιραίο λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι μέσα σε όλα και χαίρεσαι ακόμα και το παραμικρό γιατί όταν γεμίζεις από θετική ενέργεια πάντα προσπαθείς να την δώσεις και στους γύρω σου.
Ερωτικά: Επειδή είσαι σίγουρος/η για τα συναισθήματά σου μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα άνοιγμα σε ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν σου δίνει τα εχέγγυα. Η επαφή με Ζυγό και Υδροχόο σε παθιάζει αλλά και σε δυσκολεύει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που θα πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με ένα κομμάτι δράσης και δημιουργίας. Επειδή δεν έχεις μεγάλη ευκολία στις κολλητές συνεργασίες καλό είναι να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επειδή είσαι λάτρης του συναισθηματικού δράματος σίγουρα θα υπερβάλλεις στο οτιδήποτε. Μπορεί να δείξεις κάποια συναισθηματική προσκόλληση σε όλα τα πράγματα που υπάρχουν γύρω σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη το συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι μαζί σου να σε θαυμάζει και να αποτελείς το επίκεντρό του. Αν δεν το εισπράξεις από το πρόσωπο που θέλεις μπορεί να αναγκαστείς να το πάρεις από αλλού. Ένας γλυκός Σκορπιός θα είναι πολύ κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάς την εξουσία ή ακόμα και την ηγεσία σε ένα τομέα και, αν δεν σου δοθεί, μπορεί να μην νιώσεις τόσο σίγουρος/η για αυτά που έχεις αποφασίσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι στο κέντρο σου και επιθυμείς να έχεις αυτάρκεια και αυτοδυναμία. Επειδή όμως δεν δέχεσαι κριτική και παρεμβολή πιθανόν να συγκρουστείς με ένα πρόσωπο που είναι μέλος της οικογενείας σου και ίσως να σε αμφισβητεί.
Ερωτικά: Έχεις σίγουρα μια συναισθηματική φλόγα που σε καίει και ίσως αναζητάς να αγαπηθείς με πάθος από τον σύντροφό σου. Η σχέση με Ταύρο θα είναι δύσκολο να σε καλύψει και κυρίως όταν νιώθεις ότι δεν είσαι το επίκεντρό του, παρόλο που, κατά την γνώμη του, προσπαθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαι περισσότερο ανοιχτός/η να ακούσεις πράγματα που μπορεί να σου δώσουν κάποιες λύσεις μέσα από γνώσεις και νέες γνωριμίες. Και αυτό ακριβώς αποτελεί το μεγαλειώδες σημείο της μέρας για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κατά την γνώμη σου αφήσει τα πράγματα να γίνονται με την σειρά που πρέπει και ίσως βαριέσαι να επεμβαίνεις συνέχεια για να ανατρέψεις τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Πιθανόν η αναμονή εμφάνισης ενός ατόμου τώρα να έχει κορυφωθεί και να θέλεις να δράσεις άμεσα αλλά κάτι σε κρατάει. Πάντως δεν θα ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί έχεις ανάγκη να παραμείνεις στην σιωπή.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να ενώσεις το παρόν με το παρελθόν σίγουρα θα δεις ότι κολλάς πάνω σε κάποια δημιουργικά κομμάτια ή θα αντιληφθείς ότι ακόμα δεν τα έχεις δει όπως είναι με την αληθινή τους διάσταση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι γενικά πολύ ανεβασμένος/η και κυρίως βλέπεις ότι παίρνεις πίσω την υποστήριξη που έχεις δώσει σε φίλους και γνωστούς και αλλά και την εμπιστοσύνη που έχεις δείξει.
Ερωτικά: Με Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Κριού σήμερα, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου μπορούν να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Επειδή σου αρέσει πάρα πολύ η επικοινωνία γενικά έχεις ανάγκη από μια σχέση στην οποία μπορείς να τα λες όλα χωρίς να κατακρίνεσαι ή να παρεξηγείσαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να είσαι αυτοδύναμος/η για αυτό πιθανόν να απεχθάνεσαι παρεμβολή ή κριτική στο έργο σου. Πιθανόν όμως σήμερα να δεις ότι μπορεί να χρειαστείς και την γνώμη ενός άλλου, περισσότερου έμπειρου ατόμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Εκεί που έχεις ανάγκη να πάρεις θαυμασμό είναι ίσως ο τομέας της κοινωνική σου ζωής. Όμως να μην παρασυρθείς από τους τύπους και χάσεις την ουσία. Ετοιμάσου, αν ανήκεις στους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών, να νιώσεις εν νέου την παρουσία του Κρόνου που μπαίνει με ανάδρομη φορά στο ζώδιό σου.
Ερωτικά: Αναγνωρίζοντας την δυναμική ενέργεια του έρωτα στην ζωή σου ίσως να μην τα βλέπεις όλα τόσο δύσκολα. Ο έρωτας δεν αφορά μόνο σε ένα πρόσωπο που είναι αυτή την στιγμή στην ζωή σου αλλά και σε μια πλατωνική σχέση που, κατά κάποιο τρόπο, σε εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μπει σε μεγάλο ανταγωνισμό και ίσως να μη φαίνεται η δουλειά σου γιατί, λόγω του κλειστού χαρακτήρα σου, δεν δείχνεις τι ακριβώς κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είσαι γενικά αισιόδοξος/η και πολύ θετικός/η. Η πίστη θα έρθει και θα ενισχύσει αυτή την εσωτερική κατάσταση. Πάντως θα χρειαστεί σιγά-σιγά, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να ασχοληθείς και με την εσωτερική σου δύναμη, η οποία είναι πολύ μεγάλη αρκεί να την ανακαλύψεις.
Ερωτικά: Η Σελήνη από τον Κριό σε τρίγωνο σήμερα με τον Ήλιο σου σε βοηθάει να λες αλήθειες και να είσαι έντιμος/η απέναντι στον εαυτό σου. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη συνειδητά, μπορεί να βρεθείς ξαφνικά να αρχίζεις να μιλάς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για τα δικά σου γούστα, τα πιστεύω και την κοσμοθεωρία σου, προκαλώντας με κάποιο τρόπο την αντίστοιχη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είσαι κάπως αναποφάσιστος/η για το αν πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σας αλλού ή να παραμείνεις σταθερός/η σε αυτό που σου έχει ήδη δοθεί. Μερικές φορές είσαι ανυπόμονος/η και αδημονείς να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει ίσως κάτι πολύ παραπάνω από τις δυνατότητες σου ή «σπας» τα όρια σου για να ανήκεις κάπου, επειδή έχεις ανάγκη να σε αποδεχτούν.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις να κάνεις εντύπωση σε ένα Λιοντάρι αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δώσεις όλα. Γενικά κράτησε κάτι και για εσένα γιατί αυτό θα φέρει ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο είσαι οργανωμένος/η και μεθοδικός/η σε μια ιδέα που δουλεύεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Μην αρκείσαι στα καλά λόγια συνεργατών ή ατόμων που είναι γύρω σου. Να τους κρίνεις από τις πράξεις τους απέναντί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Με σύνοδο Σελήνη – Ουρανού σήμερα στον Κριό, ετοιμάσου για απρόοπτα γεγονότα που θέλεις να μοιραστείς με πρόσωπα, ιδιαίτερα φιλικά με την δική σου ενέργεια. Ίσως να αμφισβητείς την εξέλιξή σου αυτή την περίοδο γιατί οι κινήσεις σου είναι περιορισμένες.
Ερωτικά: Έχεις επιλέξει κατά κάποιο τρόπο έναν δρόμο δύσκολο ο οποίος μπορεί να διερευνηθεί εις βάθος. Θέλεις επιτακτικά να γεφυρώσεις καταστάσεις του παρελθόντος ή να ρίξεις φως στο ό, τι είχε συμβεί. Πιθανόν σήμερα να έχεις μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος για να μπορέσεις να αντιληφθείς τις σωστές διαστάσεις της σχέσεις σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξ ανάγκης κινείσαι σε νερά που δεν είναι γνωστά και ίσως εξαρτάσαι από τους άλλους. Η δυνατότητά σου είναι να βλέπεις μπροστά και να είσαι πρωτοπόρος/α και εφευρετικός/ή. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η ζωή σου με πρόσωπα που μπορεί να σου προκαλούν πιθανόν αμηχανία, είτε από την μεταξύ σας σύγκριση είτε από την συγκεκριμένη προσωπικότητα που έχουν και ίσως να υπερτερούν, πιθανόν να σου φανεί σαν τροχοπέδη.
Ερωτικά: Με τον Ποσειδώνα ακόμα στο ζώδιό σου να «κόβει βόλτες», ενδέχεται η πραγματική εικόνα της καθημερινής σου ζωής να αλλοιώνεται και άλλες φορές να είσαι ιδιαίτερα αισιόδοξος/η ενώ άλλες αρκετά σκεπτικός/η.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να κάνεις σχέδια μεγαλόπνοα τα οποία να είναι δύσκολο να γίνουν, αν δεν έχεις την συγκεκριμένη συνεργασία με ένα πρόσωπο το οποίο είναι σταθερό και δεν θέλει με τίποτε να υποκύψει στην παραμικρή δυσκολία. Αν δεν φοβάσαι ότι θα σε καταπιέσει, ακολούθησέ το.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved