Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6/6 έως 8/6

Σελήνη στον Υδροχόο – Χωρίς παρέκκλιση από το κανονικό, η πρόοδος δεν είναι δυνατή (Frank Zappa)

Η εγκεφαλική μας θεώρηση σμίγει μαζί με τον ενθουσιασμό και κάθε τι βρίσκει αυτό που του αξίζει, σε ένα πολύ ικανοποιητικό Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη να περνάει στον Υδροχόο, σήμερα 6/6 στις 8.02 το πρωί.

Στις 9.01 η αντίθεση με την Αφροδίτη και σχεδόν ταυτόχρονα στις 9.03 το εξάγωνο με τον Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με την αίσθηση πως όλα έχουν ειπωθεί και αν υπάρχουν και άλλα που δεν κατανοήθηκαν επαρκώς, σερβίρονται με τρόπο άψογο και κατανοητό.
Ως το απόγευμα νιώθουμε την ανάγκη να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αναθεωρήσουμε τυχόν κακώς κείμενα, ενώ η εξωστρέφεια μας ξεναγεί στα ενδιαφέροντά μας λαμβάνοντας μεγάλη ικανοποίηση.
Στις 5.34 το απόγευμα το τρίγωνο με τον ακόμα ανάδρομο Ερμή, μας πάει ως το βράδυ σε εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων, σε συζητήσεις με φίλους και σε παρελθοντικές σκέψεις που βρίσκουν σιγά-σιγά το δρόμο τους.
Μέρα πνευματώδης, ανατρεπτική, μακριά από τη συνήθεια και τα συνηθισμένα.

Στις 7/6 στις 11.57 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα με ευδιαθεσία, ζωντάνια και επιθυμία να κάνουμε κάτι δημιουργικό.
Στις 2.06 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία ξεδιπλώνει την υπερβολή της σε ότι κάνουμε, διογκώνοντας την επιθυμία, ενώ το τρίγωνο με τον Άρη που ακολουθεί στις 3.31 το μεσημέρι και το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 5.31, επιβεβαιώνουν πως το διάστημα αυτό και ως το βράδυ, είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε την κάθε στιγμή, να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας και να απολαύσουμε μια μέρα χωρίς μέτρα και σταθμά.
Αιφνιδιαστικές κινήσεις, μεγάλη δραστηριότητα, κίνηση, τόλμη, ρίσκο, έκφραση συναισθημάτων και εξάλειψη απωθημένων, είναι από τα ελάχιστα που προσφέρει αυτή η συναρπαστική μέρα.

Στις 8/6 στις 11.17 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για να μας θυμίσει πως το ευχάριστο διάλλειμα τελείωσε και αρχίζει πάλι η αναμέτρηση με το χαμένο στο διάστημα μυαλό μας.

Υδροχόοι, Ζυγοί, Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Λέοντες, μη διστάσετε να κάνετε ότι επιθυμείτε, να προσπαθήσετε να νιώσετε λυτρωμένοι, να ψυχαγωγηθείτε όσο μπορείτε, να εκφραστείτε και να μην συνθηκολογήσετε με όσους δεν χρειάζεστε και δεν εκτιμάτε.

Σκορπιοί και Ταύροι, χώρος υπάρχει πολύς, αλλά τον διαθέτετε αυστηρά και επιλεκτικά. Διαλέγετε αυστηρά με ποιους θα περάσετε το χρόνο σας, αλλά με αυτούς που θα διαλέξετε θα βιώσετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, αν βρείτε κάποιους ανθρώπους περισσότερο προκλητικούς για τα γούστα και τη διάθεσή σας, μην κάνετε πίσω. Αφεθείτε να σας καθοδηγήσουν και στο τέλος δεν θα το μετανιώσετε.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved