Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6

Ο έρωτας της φαντασίας είναι πολύ καλύτερος από τον έρωτα της πραγματικότητας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κλείσεις όλα τα μέτωπα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και θα το κάνεις άμεσα γιατί κινείσαι με μια εξαιρετική ευστροφία. Μπορεί να φιλοξενήσεις κάποιους φίλους σου και γενικά να έχεις ανοικτό το σπίτι σου.
Ερωτικά:
Συμπαθείς ή αντιπαθείς και σε αυτή την φάση βρίσκεσαι τώρα. Όταν είσαι σε φιλική ατμόσφαιρα εκφράζεσαι πιο εύκολα και ελεύθερα που δεν είναι όμως ό, τι καλύτερο ορισμένες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα:
Αναζητάς να βρεις μια καλή ευκαιρία και ίσως τη βρεις, αφού θα το μοιραστείς μαζί με άλλα άτομα και αυτό θα σε κάνει όσο το δυνατόν πιο δραστήριο/α.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η ατμόσφαιρα είναι κάπως ηλεκτρισμένη γιατί βρίσκεις μια δικαιολογία να αποφύγεις την πεπατημένη και να βγάλεις τον τρελό σου εαυτό. Με κάποιο τρόπο δεν θέλεις να συμβιβαστείς και αυτό σου φέρνει μεγάλη αναστάτωση.
Ερωτικά: Η προσωπική σου άποψη μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από άλλες φορές και ίσως να βγάλεις εριστικότητα γιατί δεν συμφωνείς με ό, τι σου λένε και αυτό είναι που σε κάνει να φαίνεσαι τελείως ξεκομμένος /η. Μέσα βέβαια σε όλη αυτή την φασαρία και την βαβούρα που μπορεί να προκαλεί και ο Υδροχόος θα θυμηθείς κομμάτια από το παρελθόν που έχετε ζήσει μαζί και σίγουρα κάτι θα κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να διαπληκτιστείς με τα άτομα μιας ομάδας που έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις αλλά τελικά μπορεί να συμβεί γιατί δεν σου αρέσει να σε καπελώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όταν υπάρχει πρόσφορο έδαφος εσύ κάνεις πολλά πράγματα. Αν βρίσκεις ευκαιρίες, θα πρέπει να χώνεσαι και να μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες. Μια προχωρημένη σκέψη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια σοβαρά κολλήματα.
Ερωτικά: Το να λες σε ένα Τοξότη ότι θέλεις να είστε φίλοι μάλλον είναι λάθος γιατί δεν θα σε αφήσει ήσυχο/η μέχρι να αλλάξεις γνώμη. Ειδικά, αν έχεις τα γενέθλια σου αυτές τις ημέρες, υπάρχει μεγάλη ενεργοποίηση μεταξύ σας και κάτι θα γίνει πολύ σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι από την ελευθερία που νιώθεις μέσα σου. Επειδή δεν θέλεις να εμπλακείς με διαφορετικά πρόσωπα από σένα, προσπαθείς να κρατήσεις πολύ κοντά σου άτομα και καταστάσεις που σου πηγαίνουν και δεν σε κοντράρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί εσένα τα κοινωνικά κι απρόσωπα περιβάλλοντα δεν σου πηγαίνουν, επειδή θέλεις το ιδιαίτερο και προσωπικό ενδιαφέρον από τα άτομα γύρω σου. Είναι σημαντικό να μάθεις όμως να επιβιώνεις ακόμα και σε μέρη που δεν σε συναρπάζουν αλλά μαζεύουν αρκετό κόσμο.
Ερωτικά: Η φύση σου είναι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική. Όταν από το άτομο που σε ενδιαφέρει εισπράττεις μόνο φιλικά αισθήματα σίγουρα θα νιώθεις ανεπάρκεια και στέρηση, αφού έτσι δεν γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δυσκολεύεσαι να ενταχθείς σε μια συγκέντρωση που μπορεί να γίνεται από συναδέλφους, γιατί λέγονται πολλά και εσύ νιώθεις ότι η εμπειρία ή και οι γνώσεις σου δεν είναι επαρκείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Διαθέτεις ένα πολύ ανοικτό πνεύμα το οποίο είναι απαραίτητο για να ξεσηκωθείς και να ξεπεράσεις κάποια κολλήματα τα οποία σε εμποδίζουν να ζήσεις και να περάσεις καλά.
Ερωτικά: Θα αλλάξεις το προφίλ σου και θα γίνεις όσο πιο ανοικτός/η γίνεται και θα ξεφύγεις από μια συγκεκριμένη συμπεριφορά η οποία σε κάνει αρκετά απόλυτο/η. Για να γίνεις συντροφικός/η θα χρειαστεί να έρθεις στη θέση του άλλου ατόμου και αυτό μερικές φορές δεν σου είναι καθόλου εύκολο γιατί έχεις μεγάλο εγώ. Η Αφροδίτη που μπήκε στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις γενικά προς το καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις εκ νέου κάποιες συμφωνίες τις οποίες δεν είναι πολύ εύκολο να κατευθύνεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά, αλλά θα τα καταφέρεις γιατί έχεις μια ιδιαίτερη δυναμικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις οι οποίες σε κουράζουν και σε αναστατώνουν. Η προσπάθεια σου να συμβιβάσεις κάποια άτομα μαζί δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί υπάρχουν διαφορετικές ιδεολογίες και απόψεις.
Ερωτικά: Όσο και να δείχνεις ότι δεν σε ενοχλεί η ελεύθερη στάση του άλλου ατόμου, μάλλον σε πειράζει αρκετά και το κρύβεις. Η προσπάθεια που θα κάνεις για να το κρατήσεις μυστικό, θα σε θυμώσει αλλά και πάλι δεν θα το δείξεις και ίσως να υποκριθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς μια συνεργασία στην οποία μέχρι τώρα πίστευες υπερβολικά. Θα διαπιστώσεις όμως ότι ίσως είναι καλύτερα, γιατί χρειάζεσαι ένα διαφορετικό άτομο να σε συμβουλεύει και να σε κατευθύνει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι επιθυμίες σου θα υλοποιηθούν εύκολα γιατί θα οδηγήσεις εσύ τα πράγματα έτσι ώστε να κερδίσεις και να δεις φως στο τούνελ. Έχεις πάντως διάθεση να παίξεις και να ρισκάρεις αλλά πάντα βέβαια εκ του ασφαλούς.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση γιατί δεν φοβάσαι και επίσης δεν θέλεις να μην έχεις την πρωτιά. Μια σχέση που έχει χαλάσει έχει όλα τα φόντα να γίνει και πάλι καλή γιατί τα ρυθμίζεις εσύ με ένα τρόπο πολύ φιλικό αλλά και αρμονικό. Ό, τι γίνει, θα γίνει στην ώρα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου αρέσει να συμμετέχεις περισσότερο σε μια ομαδική δουλειά, γιατί νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πράγματα που από μόνος σου/η δεν είναι εύκολο τελικά να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι δεν σου αρέσει τόσο πολύ να είσαι με άτομα που είναι πολύ εξτρίμ γιατί όσο και μοντέρνος/α να είσαι, δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς την διαφορετικότητα.
Ερωτικά: Η σκέψη του Υδροχόου ή του Λιονταριού σε αναστατώνει αρκετά γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποιες διαφωνίες που έχετε. Ίσως να υπάρχουν κάποιοι φίλοι που βάζουν λόγια και στις δυο πλευρές και εσύ να το βλέπεις σαν προδοσία. Ηρέμησε και αμφισβήτησε τα συναισθήματά σου γιατί μπορεί να τα βλέπεις πολύ προσωπικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να τελειώσεις κάτι αλλά παρεμβαίνουν άτομα που εσύ δεν θέλεις με τίποτα να έχουν λόγο για σένα και την δουλειά σου. Οι ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις αν δουλεύεις με ομάδα είναι πολύ λεπτές και βασικά δεν πρέπει να πάρεις την θέση κανενός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και από αυτό αντλείς δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το πιο βασικό είναι να εκτιμήσεις εσύ εσένα και μετά όλα γίνονται. Από συζητήσεις και συμπεράσματα είσαι πολύ ευχαριστημένος/η. Ένα ταξίδι μπορεί να βγει ξαφνικά.
Ερωτικά: Το να μιλάς ανοικτά και να λες τα εσώψυχά σου είναι αυτό που εσύ το θέλεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Όμως αν βλέπεις ότι υπάρχουν αντιστάσεις λόγω στενομυαλιάς δεν μπορείς να πιέζεις κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μια έξυπνη κίνηση κι εξασφαλίζεις μια καινούργια συνεργασία. Όσο νιώθεις ότι ο στόχος είναι δύσκολος άλλο τόσο τελικά φτάνεις κοντά στην επίλυση προβλημάτων. Εντελώς ξαφνικά πάντως θα κερδίσεις χρήματα ή θα περισώσεις ένα περιουσιακό οικογενειακό στοιχείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις με τον τρόπο σου βέβαια να καθοδηγήσεις άτομα τα οποία δεν έχουν την ίδια κατεύθυνση με εσένα αλλά τουλάχιστον πιστεύεις ότι θα σεβαστούν τις απόψεις σου και αυτό είναι που βοηθάει την κατάσταση.
Ερωτικά: Δεν ζεις αυτό που έχεις ονειρευτεί και οδηγείσαι από τις καταστάσεις σε κάτι άλλο. Αλλά αν του δώσεις μεγαλύτερη σημασία και βγεις από τα στενά όριά σου θα διαπιστώσεις ότι μια αλλαγή την χρειάζεσαι και μάλιστα εδώ και τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Διασταυρώνεις κάποιες πληροφορίες που σου φαίνονται διαφορετικές και δεν ξέρεις πως να χειριστείς τα ψέμματα που έχεις εισπράξει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Οι συνεργάτες μερικές φορές δεν έχουν την δική σου την συμπεριφορά και δεν ξέρεις προς τα που να απευθυνθείς. Μην παθαίνεις πανικό θα βρεις τρόπο κοινής επικοινωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ξεπερνάς τον εαυτό σου σήμερα γιατί ένα καινούργιο κύμα αισιοδοξίας σε έχει συνεπάρει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από εκεί που είχες χαμένο ένα φίλο και είχατε απομακρυνθεί θα τον δεις ξαφνικά μπροστά σου και θα ευεργετηθείτε και οι δυο.
Ερωτικά: Συχνά γίνεσαι ανταγωνιστικός/η ή και μοναχικός/η, αλλά τώρα εκπέμπεις μια ζεστή ενέργεια η οποία σίγουρα προέρχεται από την επιρροή της Αφροδίτης που έχει αρχίσει και σε ξεπαγώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς διαφορετικά και πολύ πρωτότυπα άτομα. Όλα όμως είναι πολύ κοντά στην σκέψη και την νοοτροπία σου οπότε μπορέσεις να κάνεις χωριό μαζί τους. Αφουγκράσου καλύτερα το μέσα σου και θα δεις να λύνεται ένας κόμπος.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Όσο και να περιμένεις να αλλάξει κάτι, αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα δεν θα καταφέρεις να εξαφανίσεις αυτό που σε ενοχλεί και να σε πονάει. Σήμερα μπορεί να το συνειδητοποιήσεις περισσότερο γιατί θα έχεις μπόλικη δόση ρεαλισμού.
Ερωτικά: Γυρίζεις πίσω το μυαλό σου και δεν το αφήνεις να ησυχάσει από το Λιοντάρι ή τον Τοξότη. Αυτό σε βοηθάει και σε ρίχνει όμως στα δύσκολα γιατί υπάρχουν απαιτήσεις από την πλευρά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίδρασή σου είναι αρκετά δυναμική αλλά και πολύ πρωτογενής σε κάποια καινούργια πράγματα. Μπορεί να μη δέχεσαι να αλλάξεις το υπάρχον σύστημα και μέσα από συζητήσεις ή επαφές να σου ζητάνε πράγματα που είναι έξω από εσένα. Τελικά θα πειστείς να τα δοκιμάσεις όλα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved