Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6

Μην επιλέγεις αυτόν που είναι όμορφος στον κόσμο. Διάλεξε αυτόν που σου κάνει όμορφο τον κόσμο.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6

Διάβασε τι λέει η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αντίληψή σου για πράγματα που αφορούν την πραγματικότητα είναι αρκετά πιεστική γιατί όλα εξαρτώνται από την οικογένεια και πως θα την διαχειριστείς. Η συναισθηματική σου εξάρτηση μερικές φορές είναι πολύ δυνατή και σε αναγκάζει να κάνεις πίσω σε θέματα που μπορείς όμως εσύ να κάνεις κάτι διαφορετικό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική γιατί σε εξελίσσει αλλά σε βάζει πάντα μέσα σε όρια που εσύ ίσως να κουράζεσαι να ακολουθήσεις γιατί νιώθεις ότι γίνεσαι μίζερος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις πιο φιλόδοξα σχέδια και να ανέβεις τα σκαλιά πολύ γρήγορα. Μη βιαστείς όμως γιατί τώρα χρειάζεσαι σκέψη αλλά και καλύτερη επικοινωνία.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/208900600&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βάζεις κάποιες βάσεις οι οποίες είναι αρκετά εύκολες για σένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπιστευτείς κάποια άτομα και να μην πιστεύεις ότι όλοι σε επιβουλεύονται. Ό, τι σκέπτεσαι συνήθως το έλκεις.
Ερωτικά: Έχεις μια πολύ σοβαρή συμπεριφορά η οποία σε βοηθά να αναδιοργανώσεις το χάος που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ζωή σου και κυρίως τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί εκεί γίνονται τα μεγάλα λάθη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δουλέψεις χαλαρά, αλλά δεν θα μπορείς, γιατί σε τρώει το φιλότιμο και νιώθεις ότι πρέπει να είσαι εκεί και να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις κάποιες σοβαρές αντιστάσεις απέναντι σε μια πραγματικότητα η οποία αυτή την στιγμή σε πιέζει να δεις καταπρόσωπο μια συγκεκριμένη υποχρέωση που τις περισσότερες φορές δεν θέλεις ούτε καν να σκεφτείς ότι υπάρχει.
Ερωτικά: Όσο και να ξεπερνάς κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις, αυτές ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και σε υποχρεώνουν, χωρίς να το θέλεις, να έχεις πολύ μεγαλύτερες ευαισθησίες. Αλλά αυτό βέβαια δεν το δείχνεις γιατί μπορείς άνετα να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων. Η επιρροή από την οικογένεια είναι έντονη.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αποφάσεις σου είναι ήδη ξεκαθαρισμένες και ώριμες, αλλά το πιο δύσκολο είναι ότι πρέπει να ακολουθήσεις μια πεπατημένη οδό, με συγκεκριμένο τρόπο, και αυτό περιορίζει την αυτοέκφρασή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολύ εύκολη προσέγγιση σε άτομα που ενώ τα ξέρεις λίγο μπορεί να νιώθεις μαζί τους άνετα. Με κάποιο τρόπο σου βγάζουν την φιλοδοξία και τους στόχους σου στην επιφάνεια και έτσι ξεπερνάς προσωπικές φοβίες.
Ερωτικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να είσαι στη ζωή του Αιγόκερω και να συμμετέχεις σε όλα αυτά που θέλει με το δικό βέβαια προστατευτικό τρόπο. Η αμφισβήτηση από τον Υδροχόο μπορεί να σου κοστίσει πολύ αλλά δεν θα το δείξεις και θα κρατήσεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι για σένα σημαντική η γνώμη ατόμων που έχουν μια κοινωνική αξία και θα προσπαθήσεις να κερδίσεις την εύνοια τους, για να νιώθεις ότι είσαι μέσα στα πράγματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα όλα τα θέματα που έχεις και αυτό σου αλλάζει κάπως την συμπεριφορά σου. Όσο και να χρειάζεσαι την υποστήριξη από τα άτομα της οικογένειάς σου δεν ξεπερνάς τις αρνητικές προδιαθέσεις που έχεις.
Ερωτικά: Είσαι πολύ συντηρητικός/η σε σχέση με άλλες φορές και δεν ξεπερνάς τα όριά σου. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείς με τον Αιγόκερω πολύ κοντά και ίσως να χάσεις τον αυθορμητισμό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανεβαίνεις αργά και σταθερά, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις ένα είδος συμβιβασμού, επειδή χρειάζεται να περάσεις μέσα από μια τυπική διαδικασία που άλλες φορές δεν έδινες και τόσο σημασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Επιτέλους πατάς στα πόδια σου και αυτό είναι που χρειάζεσαι γιατί γίνονται διάφορα γύρω σου κι όλα μεταβάλλονται και πρέπει να συγχρονιστείς, αν και είναι δύσκολα, με τις γρήγορες εναλλαγές.
Ερωτικά: Σταθεροποιείται μια φλου κατάσταση που υπάρχει και βρίσκεις κάποιες βάσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν μια καλύτερη σχέση. Όσο και να νομίζεις ότι ο Σκορπιός είναι μακριά σου, κάνεις λάθος. Κάτσε και σκέψου αντιδράσεις και συναισθήματα που υπάρχουν ήδη μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανταποκρίνεσαι γρήγορα στις ανάγκες πολλών ατόμων και αυτό σε βάζει να δημιουργήσεις και να αναθεωρήσεις συνεργασίες που ήταν έτοιμες σχεδόν να λήξουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει η πίεση που δέχεσαι από την οικογένειά σου ή για την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η παθητικότητα δεν σου πηγαίνει και δεν είναι εύκολο να αποδεχτείς κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σου.
Ερωτικά: Τα συναισθήματά σου είναι πολύ περιορισμένα γιατί είσαι κάτω από πίεση και θα πρέπει να εκφραστείς, όσο και αν εμποδίζεσαι εσωτερικά, γιατί θα χαλάσεις μια καλή ιστορία που ήδη έχεις δημιουργήσεις και μετά δεν θα αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να βάλεις τάξη στις κινήσεις σου και με κάποιο τρόπο δεσμεύεσαι, αλλά χωρίς να φοβάσαι ότι θα χάσεις. Το κέρδος που θα εισπράξεις θα είναι μη αναμενόμενο. Απλά πρόσεξε να μην αντιδράσεις πολύ ξαφνικά και παρορμητικά γιατί πιθανόν να έχεις και χασούρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επειδή κάνεις συζητήσεις επί των συζητήσεων, στο τέλος θα βγει κάτι πολύ καλό και θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε ένα ξεκαθάρισμα. Ένα ταξίδι θα το κάνεις τελικά και θα βρεθείς με άτομα που νιώθεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Η αποδοχή κάποιας διαφορετικότητας που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το Δίδυμο ή τον Υδροχόο είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνεις, αν και δεν είναι και το πιο εύκολο. Θα δημιουργηθούν αποστάσεις αλλά κάπως θα τα καταφέρεις και δεν θα χάσεις την επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη οργάνωση σε ό, τι κάνεις. Μάλιστα αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο θα επιβαρυνθείς περισσότερο, γιατί θα αναλάβεις πολλές ευθύνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Οι αποφάσεις που παίρνεις είναι κάτω από ώριμη σκέψη αλλά και πίεση. Επειδή θέλεις να εξυπηρετήσεις κάπως τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου ή την οικογένεια σου, αναγκάζεσαι ό, τι κάνεις, να το κάνεις καλά για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα. Επίσης σήμερα θα σου βγει μια εσωτερική ανάγκη να ελέγξεις τη διατροφή σου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει η μεγάλη σοβαρότητα αλλά μερικές φορές την κρίνεις σκόπιμη γιατί μόνο έτσι βάζεις αποστάσεις που είναι αναγκαίες για την δική σου την προστασία.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις καλά τελικά όταν μπορείς και τα βάζεις όλα σε μια τάξη και τα οργανώνεις με τρόπο που σε βοηθάει να κλείνεις τρύπες του παρελθόντος. Αυτό σου φέρνει ανακούφιση και συγχρόνως κάνεις και ένα βήμα παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δημιουργείς ένα φιλικό και χαλαρό κλίμα γύρω σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να έχεις μια άνεση με όλους και όλα. Ίσως παρουσιάσεις κάποια δείγματα αναρχίας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και να υπερισχύσει η επαναστατική σου διάθεση περισσότερο από το φυσιολογικό.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό μπορεί να είναι σαν τον σκύλο με την γάτα γιατί δεν έχετε κοινά σημεία επαφής, αφού διαφωνεί ριζικά με τον κλασικό τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ίσως να έχει βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια. Κάνε λοιπόν και εσύ την ανατροπή για να μην χάσετε την επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις δουλέψει σκληρά και με πολύ πείσμα σε μια συγκεκριμένη δουλειά, ίσως να χαλάσει ξαφνικά ή να προκύψει κάποια απρόβλεπτη παρέμβαση. Μπορεί όμως να είναι για καλό σου γιατί χρειάζεσαι και μια ανανέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ετοιμάζεις κάτι που δεν θέλεις να το μάθουν οι άλλοι και κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Ίσως να αφορά σε κάποια οικογενειακά θέματα που σε έχουν καταβάλλει αυτή την στιγμή και πρέπει με τον τρόπο σου να προστατευτείς.
Ερωτικά: Ο Καρκίνος σε βοηθάει και σε βάζει να σκέφτεσαι για το μέλλον αλλά μερικές φορές δεν σε αφήνει να αναπνεύσεις και αυτό σου κοστίζει περισσότερο. Πάντως τώρα θα είναι απαραίτητος για κάποια πολύ δικά σου προσωπικά θέματα και εκεί θα δείξει με την συμπαράσταση του ότι σε σκέφτεται και σε αγαπάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια στάση ελαφρά παθητική απέναντι σε ό, τι σου συμβαίνει, γιατί δεν θέλεις να δείξεις πως αυτή την στιγμή είσαι ευάλωτος/η. Με τον Αιγόκερω θα δεσμευτείς γιατί δεν σε παίρνει να ακυρώσεις, ούτε και το ραντεβού που έχεις δώσει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ανακουφίζεσαι από τον χαμό όλων αυτών των ημερών γιατί βάζεις φρένο σε οτιδήποτε δεν σου πηγαίνει. Η φροντίδα των φίλων σου θα είναι τέτοια που θα νιώθεις ότι φροντίζεις και προστατεύεις μέλη της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει να λαμβάνεις συναίσθημα και προτιμάς να μην βγεις προκειμένου να είσαι με το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν από την άλλη αν είσαι μόνος/η μπορεί να μην θέλεις να κυκλοφορήσεις και γενικά να γνωριστείς γιατί θα έχεις μπόλικο συντηρητισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις σκληρά και τελικά, μετά από πολλές συζητήσεις επί συζητήσεων και συναντήσεις επί συναντήσεων, καταλήγεις κάπου και μάλιστα πολύ καλά για σένα. Μάλλον άξιζε ο κόπος.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved