Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5

Αν πραγματικά θέλεις να κάνεις κάτι, θα βρεις έναν τρόπο, αν δε θέλεις, θα βρεις μια δικαιολογία

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επιτρέπεις στον εαυτό σου να σκάψει βαθιά και να βολιδοσκοπήσει καταστάσεις που αφορούν στην προσωπική σου εξάρτηση από τα άτομα αλλά και τα πράγματα που σε περιβάλλουν. Το καλό είναι ότι ενώ τα κάνεις όλα αυτά συγχρόνως μπορείς να είσαι έξω με κόσμο και να παρατηρείς περισσότερο από παλιά.
Ερωτικά: Εμβαθύνεις και δεν θέλεις με τίποτε να το χάσεις αυτό γιατί όλα συντείνουν στο να είσαι με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και αυτό είναι το κυριότερο μέλημά σου γιατί έχεις αρχίσει και καταλαβαίνεις το σκεπτικό τους. Ακόμα και μακριά να είσαι, θα έχεις μια πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων που σε απασχολούν
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις γίνει περισσότερο απόλυτος/η αλλά και διεκδικείς με πάθος οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά που σου ανήκουν. Αυτό δεν είναι εύκολο για σένα γιατί δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο αλλά αναγκάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Με μεγάλη μυστικότητα γίνονται οι κινήσεις που είναι απαραίτητες για να σε εξασφαλίσουν και να για σε κάνουν να ανεβάσεις και την αξία σου αλλά και την προσωπική εκτίμηση που έχεις από τους γύρω σου.
Ερωτικά: Όσο και μην θέλεις να είσαι αυτοκόλλητος/η με το άλλο άτομο αναγκάζεσαι από τις συνθήκες γιατί όλα σε σπρώχνουν προς τα εκεί. Η ιδιαίτερη μεταχείριση που θέλεις ίσως να σε ωθήσει να φερθείς πολύ κτητικά και με ζήλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες εξαρτήσεις που σου φέρνουν ανασφάλεια, γιατί αν δεν πάει κάτι καλά με συγκεκριμένα άτομα, εσύ φοβάσαι ότι θα χαλάσουν οι υποθέσεις σου. Καλύτερα να πάρεις αποστάσεις για να νιώθεις και εσύ ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αποσκοπείς κάπου γι' αυτό δεν θέλεις να φερθείς διπλωματικά. Χώνεις βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό είναι που σε κάνει να φαίνεσαι κυνικός/η γιατί δεν θέλεις να αφήσεις τα θέματα επιφανειακά. Καλό θα σου κάνει γιατί πλέον δείχνεις τις προθέσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό είναι μοιραία κι αν τύχει να συναντηθείτε και μιλήσετε για τα παλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπεις στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή. Η διαδικασία είναι πολύ γνωστή σε εσένα γιατί τα πέρα δώθε είναι αρκετά μέχρι να καταλήξετε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κι αν προσπαθείς να ξεπεράσεις μια παλιά συνεργασία, δεν είναι εύκολο γιατί ξαναπέφτεις πάλι στην ίδια κατάσταση και μάλλον χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας από συγκεκριμένα άτομα. Σίγουρα θα σκεφτείς περισσότερο τι σε συμφέρει και τι όχι, κυρίως σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θα γίνεις ξαφνικά ο οιωνός καλών πραγμάτων και αυτό θα σε βγάλει κάπως από την αδράνεια. Μπορεί να μην τρέχεις από εδώ και από εκεί αλλά εμβαθύνεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία δεν είναι εύκολο να πιάσεις σωστά αν δεν την δεις κατάματα. Οπότε αυτό κάνεις διαισθητικά.
Ερωτικά: Η αναφορά σου σε ένα άτομο, που μπορεί να είναι μεν δεσμευμένο αλλά δηλώνει ότι είναι σε απόσταση, σε στεναχωρεί, γιατί βλέπεις ότι ταιριάζετε πάρα πολύ, όμως αν δεν σου δώσει το στίγμα του δεν θα κάνεις τίποτε. Δεν θέλεις αρρωστημένες καταστάσεις στην ζωή σου αλλά όλα ξεκάθαρα και στην θέση τους. Το καλό είναι ότι η δικαίωση μπορεί να έρθει από έναν Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για τις επενδύσεις που έχουν μικρό ρίσκο γιατί η διάθεσή σου σήμερα είναι κερδοσκοπική. Θέλεις ό, τι κάνεις να σου φέρνει χρήματα και θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω. Ενώ τις άλλες ημέρες δεν υπολόγιζες τι θα δώσεις ή θα πάρεις ή ακόμα και πως θα διαχειριστείς μια κατάσταση, σήμερα όλα σε σπρώχνουν να είσαι τελείως γήινος/η και κτητικός/η. Το σπίτι σου μπορεί να είναι το σημείο που οι φίλοι σου θα περάσουν κάποιες καλές και ποιοτικές στιγμές.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια τον Σκορπιό αλλά δεν κάνεις βήματα γιατί δεν σου αρέσει να τρως απόρριψη. Με τον τρόπο σου έχεις δείξει τι θέλεις και δεν αλλάζεις με τίποτε αλλά δεν βλέπεις το ανάλογο ενδιαφέρον για αυτό ανησυχείς. Προτιμάς να κατασκοπεύεις και να μαθαίνεις τα μυστικά του παρά να μιλάς ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν έντονες υποψίες ότι κάποιος/α σε διαβουλεύεται και δεν σου φέρετε τίμια και ανοικτά. Εσύ λοιπόν πρέπει να το ανακαλύψεις όλο αυτό για να μην βγαίνεις έξω από το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι σκέψεις σου είναι συγκεκριμένες και τις σπρώχνεις προς μια κατεύθυνση. Ίσως να σε έχουν ξεγελάσει κάποια άτομα κι αναζητάς με κάθε τρόπο να φέρεις την αλήθεια στην επιφάνεια. Ψάξε γιατί τελικά κάτι θα βρεις.
Ερωτικά: Έχεις αποφασίσει να κάνεις εσύ το άνοιγμα με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό και παρόλο που δεν φαίνεται εύκολο γιατί πιστεύεις ότι ίσως να εκτεθείς χωρίς λόγο, τελικά το τολμάς και επιδιώκεις ακόμα και την φιλία. Η ψυχή σου βέβαια το ξέρει αλλά θέλεις να μην δείχνεις ότι δεν έχεις αέρα και ελεύθερες ιδέες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σχεδιάζεις και συζητάς με ένα άτομο που έχετε τα ίδια «θέλω» πως καλό θα ήταν να ανοιχτείς για λίγο και να κάνεις κάποιες προσπάθειες να διαδώσεις την δουλειά σου. Αυτό βέβαια προς το παρόν είναι μια επιθυμία αλλά τουλάχιστον από κάπου πιάνεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ίσως να τα βλέπεις όλα αρκετά σκοτεινά οπότε να σκέφτεσαι ότι δεν αγαπιέσαι από τους ανθρώπους και σε θέλουν μόνο για χάρες. Αν σκέφτεσαι έτσι, σίγουρα θα πέσεις πάνω σε άτομα που θα σου φερθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Προσπάθησε να μην μιλά μόνο το συναίσθημά σου αλλά και η λογική που μπορεί να σου αποδείξει το αντίθετο.
Ερωτικά: Διαμορφώνεται μια πραγματικότητα απ' την οποία θα ξεφυτρώσουν όλων των ειδών οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου και θα δεις ξαφνικά συναισθήματα τα οποία δεν πίστευες ότι μπορεί να υπάρχουν. Για αυτό θα θυμώσεις και με ένα άτομο που σχετίζεστε, όχι μόνο ερωτικά, αλλά πιθανόν και με οικονομικά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Γραπώνεσαι από μια δουλειά που μπορεί να μη σου φέρνει τα χρήματα που έχεις ανάγκη για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά επειδή φοβάσαι μην τη χάσεις κάνεις υποχωρήσεις που δεν είναι και τόσο του χαρακτήρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου παρουσιάζει βελτίωση γιατί από μέσα σου βγάζεις μια μεγάλη δύναμη η οποία κατά κάποιο τρόπο σε καθοδηγεί. Αν αφεθείς σε αυτή, κάτι καλό θα βγάλεις γιατί θα δεις τον εαυτό σου με άλλα μάτια.
Ερωτικά: Ενώ βλέπεις όσο πιο καθαρά μπορείς και αντιλαμβάνεσαι με την μια ότι τρέφεις ψευδαισθήσεις για ένα πρόσωπο που είναι ήξεις αφήξεις στην ζωή σου, από λόγια, συζητήσεις και ίσως και από την προτροπή κάποιων φίλων σου, μπορεί να πειστείς ότι η ιστορία δεν έληξε. Αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι και πάλι τσάμπα ελπίζεις στο θαύμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβαθμίζεις όλα σου τα σχέδια και τα στήνεις αλλιώς, έστω και στο μυαλό σου. Και αυτό καλό σου κάνει γιατί σε βάζει σε μια αισιόδοξη διαδικασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προτιμάς να παραμένεις μέσα στο σπίτι ή ακόμα και με λίγους φίλους που θα είναι πολύ της εμπιστοσύνης σου κι αν κουβαλάς κάτι που σε βαραίνει, μπορεί να το εξομολογηθείς για να νιώσεις ανακούφιση.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τον Ταύρο και την αλλοπρόσαλλη στάση του γιατί κάνει την φαντασία σου να οργιάζει και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να αλλάξει αυτή η συμπεριφορά. Σίγουρα σε έχει ενοχλήσει αλλά προς το παρόν το αφήνεις τελείως πίσω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρκετά πάρε-δώσε με συνεργάτες ή με άτομα που έχετε κάτι να πείτε και να κάνετε, αλλά πιθανόν σου είναι δύσκολο να εμπιστευτείς γιατί έχεις κάποιες υπόνοιες στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανατρέπεις κάποια νέα δεδομένα και πηγαίνεις και πάλι πίσω στο παρελθόν χρησιμοποιώντας φίλους και γνώσεις που ξέρεις πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι δεν εμπιστεύεσαι το καινούργιο που, αν θέλεις να κάνεις κάποιες επισκευές στο σπίτι σου ή στο γραφείο σου, θα το αντιμετωπίσεις. Αν ταξιδέψεις, η φιλοξενία από φίλους είναι δεδομένη.
Ερωτικά: Γίνεσαι θυσία για ένα άτομο που γνωρίζεις ότι θα σου φερθεί καλά γιατί ξέρεις και εκτιμάς ακόμα και το παραμικρό που σου προσφέρεται. Αν φυσικά είσαι με Σκορπιό, η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη γιατί σε έχει πλέον εμπιστευτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ξεπερνάς ένα αδιέξοδο και αυτό σε κάνει να σκεφτείς ότι όλα τελικά μπορείς να τα βάλεις σε τάξη και σειρά, αρκεί να έχεις υπομονή, επιμονή και θάρρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σου βγαίνει μια ισχυρή συγκίνηση στην επιφάνεια και αυτό σε κινητοποιεί αρκετά. Ίσως οι μνήμες από ένα συμβάν δύσκολο να σε δραστηριοποιήσουν και να θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που σε απασχολούν βαθιά και ουσιαστικά.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό είναι πολύ ουσιαστική για σένα για αυτό είτε είστε μαζί, είτε δεν είστε, υπάρχει αυτό το κάτι που παραμένει βαθύ και ανεξίτηλο. Αν δεν κρατάς αρνητική στάση εξαιτίας του παρελθόντος, θα σου μετακινήσει τον συναισθηματικό σου άξονα από την πλευρά της απραξίας στην άλλη της δημιουργίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό και συγχρόνως πολύ συνηθισμένο για να μη βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Η σταθερότητα σε βοηθάει να εξερευνήσεις κάποιες ευκαιρίες ακόμα καλύτερα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βάζεις καινούργιους στόχους οι οποίοι όμως δεν είναι, αντίθετα είναι παλιοί και αυτή την στιγμή τους αναθεωρείς. Θέλεις να φτάσεις μέχρι το τέρμα κάτι που έχεις ξεκινήσει και θα το προσπαθήσεις από εδώ και πέρα πολύ περισσότερο. Ίσως να βγάλεις και ένα πάθος συγκεκριμένο που φαίνεται σαν εμμονή αλλά εσύ ευτυχώς θα το κοντρολάρεις.
Ερωτικά: Έχεις ένα έντονο ερωτικό μαγνητισμό που όσο και να θέλεις να μην τον δείξεις βγαίνει αυθόρμητα και κάνεις θραύση. Επειδή τα μάτια σου λένε πολλά, σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η από τον Σκορπιό ο οποίος με τον τρόπο του θα σε πιέσει αρκετά για να περάσετε κάποιες όμορφες στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις συνειδητοποιήσει ότι για να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δεσμευτείς με συγκεκριμένα σχέδια και στόχους, οι οποίοι μπορεί να σχετίζονται και με το εξωτερικό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved