Τα SOS της εβδομάδος, από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 29/5 έως 4/6

Κατά τη διάρκεια του επταημέρου και συγκεκριμένα την Τρίτη γίνεται η Πανσέληνος του Ιουνίου, η οποία είναι... φτιαγμένη για καλλιτέχνες –με την ευρεία έννοια του όρου- αλλά και τους «αλαφροΐσκιωτους», όλους εκείνους δηλαδή που κινούνται και δρουν με βάση την διαίσθηση ή την ενόραση τους. Αυτό τουλάχιστον προμηνύει η δραστική συμμετοχή του Ποσειδώνα, που αρέσκεται στα οράματα, τις μυθολογίες και τα... θαύματα!

Μπορείς λοιπόν να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να «απογειωθείς» ψυχικά και να έρθεις σε επαφή με «μυστικές» δυνάμεις που εδρεύουν μέσα σου ή γύρω σου.
Και για να το πετύχεις αυτό δεν χρειάζεσαι κάποιες «ουσίες», αρκεί η πίστη σου στο καλύτερο και το να είσαι «ανοικτός» προς το σύμπαν. Παράλληλα μπορείς να εξαντλήσεις τις δυνατότητες εμψύχωσης, είτε του εαυτού σου, είτε κάποιων που τα έχουν «βάψει μαύρα», εγκλωβισμένοι σε μια αδιέξοδη καθημερινότητα. Όχι όμως με «πονηρούς» σκοπούς, ούτε προς το συμφέρον σου αλλά με αγάπη και ανθρωπιστική διάθεση.
Τότε είναι που θα διαπιστώσεις ότι ο εξωραϊσμός της πραγματικότητας δεν είναι ένα «εύκολο ψέμα» αλλά μια αφετηρία για την επίτευξη του «αδύνατου».

Στον αντίποδα, θα πρέπει να προσέξεις μήπως πέσεις θύμα κάποιας απάτης ή αυταπάτης στα οικονομικά και τις σχέσεις σου. Σε αυτά τα πεδία ο Ποσειδώνας «μεταμορφώνεται» συνήθως σε πλανευτή, ιδιαίτερα όταν οι προσδοκίες σου περιστρέφονται γύρω από τις κτήσεις σου. Ο παράδεισος του δεν είναι υλικός αλλά πνευματικός κι αν ακόμη προθυμοποιηθεί να υλοποιήσει ένα... τρελό σου όνειρο, αυτό θα συμβεί από μόνο του, χωρίς δηλαδή την δική σου παρέμβαση ή μεθόδευση, απλά επειδή κάποτε το ευχήθηκες αληθινά.
Φρόντισε ακόμη να μην «ξεφύγεις» πίνοντας τον... Βόσπορο, αφού οι παρενέργειες μιας τέτοιας πρακτικής μπορεί να σε βάλουν σε μεγάλους μπελάδες.

Εκτός όμως από τον Ποσειδώνα, είναι και ο Άρης που διεκδικεί έναν ενεργό ρόλο στην ζωή σου. Εδώ τα πράγματα είναι όλως διόλου διαφορετικά, αφού ο πλανήτης της δράσης θα επιδιώξει να σε παρασύρει σε μια δυναμική εξωτερίκευση των «θέλω» σου. Κι επειδή τα δικά σου θέλω μπορεί να απέχουν αρκετά από τα θέλω των άλλων, μην απορήσεις αν βιώσεις συγκρουσιακές καταστάσεις, που μάλιστα θα έχουν μπόλικη δόση παρασκηνίου.

Επί προσωπικού, η Πανσέληνος θα επηρεάσει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 8/5, 10/8, 10/11 και 7/2 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τώρα στις γενικές (κοινωνικές) παρενέργειες της Πανσελήνου δεν είναι δα και αμελητέες. Ξεκινούν από την έξαρση φαινομένων νοθείας ή απάτης, περνούν από τις... ιώσεις ή την μόλυνση του περιβάλλοντος και καταλήγουν στα μπουρίνια και τις πλημμύρες. Στο δε πολιτικό-οικονομικό σκηνικό, στην καλύτερη περίπτωση όλα παραπέμπουν σε πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και στη χειρότερη σε μια «καραμπινάτη» προδοσία ή εξαπάτηση.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονική σειρά:

Την Παρασκευή 29/5 ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 10η μοίρα), αναδεικνύοντας ως «παίκτη-κλειδί» την διαίσθηση σου. Αντίθετα, η λογική σου, μπορεί εύκολα να πλανηθεί, γι αυτό... άφησε τον Ποσειδώνα να κάνει τη «δουλειά» του, υπερβαίνοντας το φράγμα των πεποιθήσεων σου. Αν τον εμπιστευτείς, θα σε οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση, μέσα από όνειρα, διαισθήσεις και «υπνοβασίες». Επιπλέον είναι καλύτερα να δώσεις προτεραιότητα στις φιλοσοφικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, αφού τα υπόλοιπα πρακτικά θέματα –των οικονομικών συμπεριλαμβανομένων- καλύπτονται από ένα «νέφος» ασάφειας ή απάτης.

Εφαρμογές: Ενθάρρυνση, εμψύχωση, ψυχολογική υποστήριξη. Καλλιτεχνικές δράσεις, διακόσμηση. Δημιουργική έμπνευση, συγγραφή, ποίηση. Εύστοχη διαίσθηση, ένα προφητικό όνειρο, τηλεπαθητική αντίληψη. Χάρισμα αντικειμένων, ανθρωπιστική δράση. Θρησκευτικό συναίσθημα, ένα μεταφυσικό βίωμα. Τυχαία ανεύρεση αντικειμένου. Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο. Προσευχή, διαλογισμός. Ένα θαύμα, θεία προστασία. Αστρολογία, Φιλοσοφία, Μεταφυσική. Προμήθεια προϊόντων new age.
SOS: Απάτη, κλοπή, παραχάραξη, υπεξαίρεση. Ένα δόλιο ψέμα. Αφηρημάδα που κοστίζει. Εξαφάνιση εγγράφων ή αρχείων. Υπερβολική αφέλεια, δεισιδαιμονία. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα. Επικοινωνιακές αβλεψίες, λάθη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/5, 8/11, 8/8 και 5/2 αντίστοιχα.

Το Σάββατο, ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 9η μοίρα), προάγοντας με... χίλια την επικοινωνία!

Εφαρμογές: Επικοινωνιακή... πανδαισία! Επαφές, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις. Διάδοση, διαφήμιση, προώθηση. Νέες γνωριμίες, διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, δικτύωση. Πολιτική σκέψη. Υπογραφή μιας συμφωνίας, μια νομική πράξη. Φροντίδα για την εξωτερική εικόνα, αγορά αξεσουάρ. Δημοσιογραφία.
SOS: Αδυναμία συγκέντρωσης. Συζητήσεις... περί ανέμων και υδάτων. Υπερβολική ενασχόληση με τις ζωές των άλλων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/5, 7/9 και 6/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα η αστρική Δήμητρα... σκοντάφτει πάνω στον τροπικό Πλούτωνα, στην 15η μοίρα του Αιγόκερω κι εδώ τον λόγο έχουν η... μυστική διπλωματία και η κάθε είδους διαπλοκή! Από τη μια πλευρά η χειραγώγηση κι από την άλλη το ξεσκέπασμα. Να δούμε αν θα νικήσουν οι «καλοί»...

Εφαρμογές: Μια οικονομική συμφωνία. Κέρδη από ζημιές άλλων. Αποκάλυψη και δημοσιοποίηση παρανομιών. Κρυφή υποστήριξη σε μια νομική διαμάχη, μια αποτελεσματική «συμφωνία με τον διάβολο». Στήσιμο ενός δικτύου αντικατασκοπίας. Συμμετοχή σε μια μυστική ομάδα. Σεξ απήλ που κερδίζει.
SOS: Υπονόμευση, χειραγώγηση. «Στημένη» διαπραγμάτευση. Μια καταστροφική νομική απόφαση. Μια εκβιαστική συνεργασία. Τρομοκρατία. Μια καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Στήσιμο ενός παράνομου δικτύου, διαπλοκή. Μαφιόζικες πρακτικές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/8 και 29/1 αντίστοιχα.

Την Κυριακή, είναι η σειρά του Ήλιου να «φλερτάρει» με τον Ποσειδώνα. Το τετράγωνο που σχηματίζουν τα δύο ουράνια σώματα (Δίδυμοι-Ιχθύες, 10η μοίρα), θα σε κάνουν σίγουρα να προβληματιστείς για το τι είναι πραγματικό και τι όχι.

Εφαρμογές: Απόκρυψη αδυναμιών, καμουφλάζ, φυγή από τα δύσκολα. Χαλάρωση, ύπνος. Βοήθεια σε πάσχοντες, ανθρωπισμός. Ρομαντισμός, φαντασία. Εμψύχωση, αισιοδοξία. Διαίσθηση, προφητικά όνειρα. Μια κατά λάθος επιτυχία. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Εναλλακτικές θεραπείες. Διαλογισμός, προσευχή. Ένα θαύμα, κρυφή προστασία ή βοήθεια. Μεταφυσική, Αστρολογία. Αποκαλύψεις για παρασκηνιακές ενέργειες.
SOS: Απάτη, αυταπάτη, υπερβολική αφέλεια. Πρόσωπα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Λάθος εμπιστοσύνη. Πράγματα που δεν γίνονται. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Μια χίμαιρα. Παρασκήνιο, δολιότητα, προδοσία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 6/5, 8/8, 8/11 και 4/2 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Δήμητρα (Δίδυμοι-Υδροχόος, 9η μοίρα), προάγοντας τις συνεργασίες και την κοινωνικότητα σου.

Εφαρμογές: Δημοσιοποίηση, ανάδειξη, μετάδοση. Δημοσιογραφία, πολιτική. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Συναντήσεις με αξιοσημείωτα πρόσωπα. Μια συμφωνία ή συνεργασία. Συνομιλίες, διαπραγματεύσεις. Εκδηλώσεις, εκθέσεις, γκαλά. Μια πολιτική απόφαση.
SOS: Αρνητική δημοσιότητα. Διαδικαστικά «τερτίπια». κωλυσιεργία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους, Παρθένους ή Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/5, 7/9 και 6/1 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Δία (Ταύρος-Λέων, 17η μοίρα), δημιουργώντας ευοίωνες συνθήκες για ένα σημαντικό ξεκίνημα.

Εφαρμογές: Αισιοδοξία, θετικό πνεύμα. Ένα ευοίωνο ξεκίνημα, υποσχέσεις για το καλύτερο. Βοήθεια από ισχυρούς. Τύχη, κέρδος. Αγορές, επενδύσεις. Ανάπτυξη, επέκταση.
SOS: Μια χαμένη ευκαιρία. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Ταύρους ή Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 7/5 και 9/11 αντίστοιχα.

Τέλος την Τρίτη στις 19:18:58 ακριβώς γίνεται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Τοξότη-Διδύμων (12η μοίρα) για τον τροπικό ζωδιακό και στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου (18η μοίρα) για τον αστρικό ζωδιακό.

Εφαρμογές: Ταξίδια, νέες γνωριμίες. Παρακολούθηση σεμιναρίων, επιμόρφωση. Καλλιτεχνική δημιουργία, εκπολιτισμός, εμψύχωση. Ανθρωπιστικό έργο, προσφορά σε πάσχοντες.
SOS: Συναισθηματική αστάθεια. Άσκοπη περιπλάνηση. «Αμπελοφιλοσοφίες». Υπερβολική αφέλεια ή εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Ανυπόστατες φήμες.

Από εκεί και ύστερα, μέχρι και την Πέμπτη δεν υπάρχουν άλλες σημαντικές όψεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved