Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/5

Φτιάχνεις όμορφο μέλλον αν ζεις το όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Βλέπεις μπροστά σου κάτι πολύ θετικό και κυρίως το εισπράττεις μετά από την κουβέντα με ένα πολύ ενδιαφέρον Λιοντάρι ή Υδροχόο. Μετά από μια πολύ συγκεκριμένη συζήτηση κάπου ανταλλάξατε πληροφορίες οι οποίες θα σε δυναμώσουν πάρα πολύ γιατί αντιλαμβάνεσαι και κάποιες δικές σου σωστές γνώσεις.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις ανάγκη και τη φιλικότητα μέσα στη σχέση και ίσως να παρεξηγηθείς γιατί μπορεί ο Καρκίνος να θέλει κάτι πολύ εξαρτημένο και πολύ ιδιαίτερο. Ίσως να χαλάς τη μαγιά με τη φιλική ατμόσφαιρα, αλλά ώρες-ώρες πνίγεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Συμπεριφέρεσαι πολύ ανοικτά και αυτό σου δίνει μια ελευθερία κινήσεων. Ίσως κληθείς να δουλέψεις με μια ομάδα που είναι πολύ κοντά στην ιδεολογία σου, που θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τα παλιά και να ξεκινήσεις πάνω σε καινούργιες βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα επηρεαστείς άμεσα από την επίδραση του Άρη, γιατί θα έχεις ενέργεια που θα πρέπει να τη διοχετεύσεις σωστά. Ίσως νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι έξτρα για να είσαι μέσα στις υποχρεώσεις σου και κυρίως να κάποιες κατασκευές μέσα στο σπίτι που σίγουρα θα σε βγάλουν από την αδράνεια.
Ερωτικά: Αν ασχολείσαι με τον Υδροχόο, μπορεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ φιλίας και έρωτα και θα γίνουν όλα πολύ δύσκολα μεταξύ σας, επειδή άλλα θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνει το άλλο το άτομο. Τη δόση της υπερβολής μπορεί να την έχεις σε όλα τα επίπεδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ακουμπήσει όλες σου τις ελπίδες σε μια πρωτοποριακή ιδέα που αν την πιστέψεις και την επικοινωνήσεις με άλλα άτομα σίγουρα θα έχεις κάποια αποτελέσματα, τα οποία όμως θέλουν πολύ ανοικτό μυαλό από την πλευρά σου για να είναι πετυχημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Ξεσηκώνεσαι και βρίσκεις συνεχόμενες ευκαιρίες για να βγεις από τα αδιέξοδα της σκέψης σου. Αρκεί να το κυνηγήσεις εσύ και να καθορίσεις ποιες σκέψεις είναι σωστές και σου κάνουν και ποιες δεν σου κάνουν και μάλιστα είναι πολύ τοξικές.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να ακολουθείς μια ερωτική προσδοκία η οποία δεν είναι και πολύ πιστευτή όταν πάει να γίνει πράξη. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να παραμένεις στα λόγια ή να ακούς λόγια από ένα Ιχθύ που σε ξεσηκώνει αλλά τελικά δεν κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο προσωπικός σου δρόμος δεν είναι εύκολος γιατί χρειάζεται να βάλεις το στίγμα σου και από την άλλη να κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι που μερικές φορές χρειάζονται αναδιοργάνωση. Γιατί μπορεί να μην έχεις εμπειρία και θα πρέπει να την αποκτήσεις για να δεις την πραγματικότητα η οποία σε αφορά άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αν δεν εμπιστεύεσαι κάποιους φίλους σου ίσως πρέπει να τους εμπιστευτείς τώρα, γιατί δοκιμάζεσαι και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους για θέματα που πιστεύεις ότι σε πονάνε.
Ερωτικά: Όσο και ανεξάρτητος/η να το παίζεις τόσο χρειάζεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική ιδιοφυία για να καταλάβεις τις διαθέσεις του Υδροχόου που νιώθεις ότι μπορεί να σε εκτοπίζει. Εσύ πρέπει να κάνεις τις δικές σου συνδέσεις για να μην απομακρυνθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να έχεις πνεύμα ανοικτό και κυρίως φιλικό κλίμα το οποίο θα δημιουργήσεις εσύ. Η ποιότητα βέβαια σε ένα πολύ σημαντικό έργο που θέλεις να τελειώσεις θα είναι υπέρ σου, αρκεί να κρατήσεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η σχέση με τα άλλα άτομα θα χρειαστεί να είναι πολύ φιλική για να τα πλησιάσεις. Καθώς μιλάτε ακόμα και για θέματα που είναι ταμπού για σας, θα καταλάβεις ότι απελευθερώνεστε και βγαίνετε έξω από τον μικρόκοσμό σας.
Ερωτικά: Όσο και να αγωνιάς για το τι σκέφτεται το άλλο το πρόσωπο για σένα, τόσο μπορεί να χαμηλώνει το εγώ σου. Αυτό να σε βοηθάει να καταλάβεις και την ανάγκη του άλλου του ατόμου – που μερικές φορές δεν είναι εύκολο να αντιληφτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι σύμπραξη δυνάμεων που σε βοηθάει να ανανεώνεις τις συμφωνίες και τις επαφές σου που μερικές φορές κολλάνε λόγω του δογματισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να κάνεις κάποιες τρέλες γιατί αντιδράς σε μια μεγάλη πίεση της καθημερινότητάς. Μπορεί να ασχοληθείς σήμερα με εναλλακτικές θεραπείες ή ενέργειες, με στόχο να νιώσεις καλύτερα και να θεραπεύσεις τα προσωπικά σου τραύματα.
Ερωτικά: Όταν αφήνεις τα πράγματα κάπως έξω από τον έλεγχο σου, μπορεί να είναι καλύτερα γιατί νιώθεις πιο ελεύθερος/η και δεν ανησυχείς τόσο για το τι μέλλει γενέσθαι. Κάποιοι φίλοι μπορεί να βοηθήσουν στο να φτιάξουν τη διάθεση της παρέας με την οποία θα βρεθείτε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι, χρειάζεσαι αλλαγές και κυρίως μια προοδευτική ιδεολογία που αφορά τα άτομα που εργάζονται μαζί σου – αν υπάρχει σχέση διευθυντή και υπαλλήλου. Αν ισχύει το αντίθετο, θα πρέπει να βρεις τους ιδιαίτερους ρυθμούς σου για να τους χρησιμοποιήσεις σωστά με στόχο να βγεις από τα ίδια και τα ίδια. Ίσως η ένταξη σε μια πολύ μοντέρνα τεχνολογία να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγωνίζεσαι να παραμείνεις εκτός και να μην πάρεις θέση σε μια γενική επανάσταση που γίνεται από το περιβάλλον που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή. Τελικά, όμως, θα μπεις μπροστά και θα κάνεις τα δικά σου χωρίς να φοβάσαι ή να σκέφτεσαι πως θα σε χαρακτηρίσουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Αν είναι αληθινή η προσπάθεια σου να τα ξαναβρείς με τον Υδροχόο, θα δεις ότι θα πετύχεις να είσαι και πάλι μαζί του γιατί ξέρεις ακριβώς τι θα πεις και τι θα κάνεις. Ο Ταύρος έχει τα δικά του και κάπου με τον τρόπο του δεν σε απελευθερώνει. Αντίθετα σε πιέζει να φερθείς όπως θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο και με την αίσθηση ότι θα ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια θα αναζητήσεις κάποιους συνεργάτες που θα σε ωθήσουν να ρισκάρεις – μόνο που δεν πρέπει να φοβάσαι ακόμα και στην ιδέα της διαφορετικότητας. Ίσως σήμερα βρεθείς με πολύ κόσμο για να υποστηρίξεις κάτι που θα σε καλύπτει ιδεολογικά και συγχρόνως επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αντιτίθεσαι σε κάτι που είναι για σένα διαφορετικό και καινούργιο. Ίσως στο σπίτι σου να έχουν μαζευτεί φίλοι και να νιώθεις ότι κάπου σου κλέβουν τον χώρο σου και την ιδιωτικότητά σου και αυτό δεν το αντέχεις καθόλου. Γιατί σου αρέσει να μένεις και μόνος/η.
Ερωτικά: Η σκέψη του Υδροχόου σε αναστατώνει γιατί νιώθεις ότι αρκετά έχεις υποστεί για αυτόν/η αλλά πάντα είναι δυσνόητος/η και δεν μπορείς να κατανοήσεις τι θέλει από εσένα. Ίσως προσπαθήσει να σου μιλήσει φιλικά αλλά εσύ μπορεί να το αρνηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι νέες ιδέες που όμως κάπου νιώθεις ότι αν τις ακολουθήσεις θα σε χαλάσουν, επειδή δε συμφωνείς με το να ξεφύγεις από το πατροπαράδοτο και συντηρητικό στυλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Απευθύνεσαι πλέον σε ένα κομμάτι του μέσα σου που, θέλεις δεν θέλεις, θα σε οδηγήσει σε μια πιο ελεύθερη σκέψη και τακτική. Ό,τι σε πονάει θα το εξωραΐσεις με την σκέψη της εξέλιξης και της πρωτοποριακής αλλαγής που επιδιώκεις μέσα σου.
Ερωτικά: Η φανταστική σου περιπέτεια με έναν Ιχθύ ή με ένα άτομο που όλο λες ότι θα βρεθείς και τελικά δεν βρίσκεσαι, είναι αυτό που σε ενοχλεί. Πιθανόν όμως σήμερα να το ρίξεις στο φιλικό και να μην έχεις εκείνες τις αντιπαραθέσεις που σε δυσκολεύουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να λαβαίνεις και αυτό είναι που σε κάνει να είσαι όσο μπορείς πιο δραστήριος/α γιατί όλα τα καταλαβαίνεις πιο εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα έχεις να ξεκαθαρίσεις κάτι πολύ άμεσα. Γιατί μπορεί να θρέφεις κάποιες ψευδαισθήσεις από τις οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να απαλλαγείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να μην κουράζεσαι και πολύ γιατί πιστεύεις ότι τα έχεις δώσει όλα και δεν έχεις πλέον άλλες αντοχές. Χρειάζεται πάντως να ξέρεις την αλήθεια, να μάθεις δηλαδή κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, δηλαδή πως κινείσαι και πως σχετίζεσαι με τα άλλα άτομα. Γιατί μπορεί να κάνεις κάποια ασυνείδητα λάθη που μετά τα πληρώνεις ακριβά.
Ερωτικά: Αποφεύγεις τις συζητήσεις και τα ανοικτά μέτωπα και προτιμάς να παραμείνεις κάπως στο περιθώριο γιατί και το Λιοντάρι σε περιμένει στην γωνία και ο Υδροχόος έχει τα παράπονά του. Για αυτό προτιμάς να μην ανοίγεσαι σε κανέναν – γιατί δεν θα εκφραστείς αληθινά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποθέσεις που πρέπει να τελειώσεις και κυρίως κάποιες ευθύνες σχετικές με το εξωτερικό που έχεις αναλάβει. Ίσως τώρα πρέπει να μπεις μπροστά για να καλύψεις όλα τα υπόλοιπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά με τον εαυτό σου γιατί εκφράζεις περισσότερο τις δημιουργικές σου δυνάμεις και αυτή είναι η νίκη σου αυτή την στιγμή. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις κάποιες κόντρες για ένα ακίνητο.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ιχθύ είναι πολύ κρυμμένη και απόμακρη γιατί δεν θέλετε να δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας. Αν όμως υπάρχει αληθινή αγάπη, θα απομακρύνει θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια.
Οικονομικά & Καριέρα: Ελέγχεις αρκετά την εικόνα σου προς τα έξω και πιθανόν να δουλεύεις πολύ χωρίς να αμείβεσαι, αλλά δεν μιλάς καθόλου γιατί δεν σε συμφέρει στην παρούσα φάση. Σίγουρα θα αποκτήσεις φήμη, αλλά τα χρήματα μπορεί να είναι λιγοστά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Επιμένεις να έχεις την αυτονομία σου και την ατομική σου κυριαρχία ακόμα και σε μια ομάδα που είσαι ενταγμένος/η και γίνονται παρατράγουδα σε βάρος σου. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα έχεις ένα προσωπικό ιδεολογικό μπέρδεμα που θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις μέσα σου και ίσως να αφορά την φιλία σου με ένα Δίδυμο. Γιατί γίνονται πολλές μεταφορές από τον Δίδυμο και ίσως να μην το έχεις πάρει χαμπάρι.
Ερωτικά: Έχεις να διαλέξεις μεταξύ του Λιονταριού και του Δίδυμου γιατί όλα είναι πολύ ρευστά και φλου. Όμως εσύ νιώθεις μοναξιά και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να την ξεπεράσεις. Το σημαντικό είναι να έχεις ένα σημείο αναφοράς και εκεί πάνω να βαδίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ρισκάρεις και να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για αυτό θα κινηθείς ακόμα και σε θέματα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά. Εσύ όμως θα τολμήσεις γιατί δεν έχεις άλλα χρονικά περιθώρια για αναβολές.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved