Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 45' 45" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 56' 37" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 57' 33" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 01° 05' 33" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 09° 29' 60" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 18' 48" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 22' 40" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 57' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 28' 49" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 32' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 49' 54" ΤΑΥΡΟΣ R

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/5

Ποτέ μην μισήσεις κάποιον που αγάπησες πολύ γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον αγαπήσεις περισσότερο

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να μπεις σε ένα σύστημα όλο και κάτι κάνεις που είναι καθαρά δικό σου και πολύ αυθόρμητο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί το αποτέλεσμα θα έρθει ανάλογα με τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η συγκίνηση που έχεις για ένα άτομο μάλλον έχει κρυφτεί και την θέση της θα πάρει μια απόμακρη ή λογική συμπεριφορά. Όλα αυτά γιατί βλέπεις ότι και η άλλη πλευρά διατηρεί τον έλεγχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεις όσο μπορείς τον χρόνο σου και τον χώρο σου ανάλογα το τι θέλεις και το πόσο μπορείς να δουλέψεις. Σήμερα τουλάχιστον θα κάνεις εργασιοθεραπεία και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να οργανώσεις περισσότερο το σπίτι σου και μαζί με αυτό και το περιβάλλον σου ώστε να γίνει όπως εσύ το θέλεις, χωρίς προβλήματα και εντάσεις.
Ερωτικά: Συμπεριφέρεσαι με την λογική αλλά σου κάνει καλό γιατί δεν υπάρχουν αντιρρήσεις και επιθέσεις. Ούτε και με τον Σκορπιό έχεις δυσκολίες γιατί κάπου επικοινωνείτε καλύτερα. Ο θαυμασμός από την πλευρά ενός Υδροχόου ίσως να είναι μια παγίδα που θα σε παρασύρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φωτίσεις κάποιες πλευρές που έχουν και κοινωνικό κομμάτι στην δουλειά σου για αυτό συμμετάσχεις σε μια ομαδική δουλειά ή κάνεις επαφές με άτομα που έχουν ένα επαγγελματικά πετυχημένο προφίλ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Όσο και να θέλεις να ανοιχτείς υπάρχουν εμπόδια από εξωτερικές συνθήκες τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Δεν είναι και πολύ εύκολο να το χωνέψεις γιατί προτιμάς να ζεις με ελευθερία και κυρίως να είσαι μέσα σε ένα επικοινωνιακό περιβάλλον που τώρα βλέπεις ότι το στερείσαι τελείως γιατί υπάρχει από παντού πίεση, όρια και απαγόρευση.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να δείξεις την ευαισθησία σου τελικά θα την βγάλεις προς τα έξω και μάλιστα, αν η γνωριμία είναι καινούργια, δεν θα είσαι πολύ άνετος/η και επικοινωνιακός/η γιατί δεν σε παίρνει να το κάνεις. Ίσως να νιώθεις ότι θα περάσεις από κριτική επιτροπή αν το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει φέρει μαζί του με ένα φίλο/η για να σε τσεκάρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι για να πετύχεις τον στόχο σου χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά από την μια και από την άλλη να έχεις πολύ καλό και οργανωμένο περιβάλλον σε ό, τι κάνεις. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για σένα αλλά όχι αδύνατον. Αν στρωθείς για τα καλά κάτω θα είναι η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπορείς και επικοινωνείς με άτομα που δεν έχετε το ίδιο κοινωνικό ή μορφωτικό επίπεδο και καταφέρνεις να σου δώσουν την δέουσα σημασία γιατί πηγαίνεις κοντά τους και γίνεσαι απαραίτητος/η.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να φέρεσαι όπως θέλουν οι άλλοι αλλά κάπου και εσύ μέσα σου κρύβεις ένα εαυτό πολύ αυστηρό και συντηρητικό. Για αυτό θα τον βγάλεις σήμερα και θα θυμηθείς ότι υπάρχουν στις σχέσεις και υποχρεώσεις αν και συνήθως το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απουσία σου από μια συνάντηση θα είναι πολύ τρανταχτή για αυτό φρόντισε να μην ακυρώσεις το αποτέλεσμα από μια ξαφνική δική σου άρνηση γιατί άλλαξες γνώμη. Είναι αναγκαίο να δείξεις ένα σοβαρό πρόσωπο. Εκτός αν η συνάντηση αναβληθεί αιφνιδίως, οπότε δεν έχεις καμία ευθύνη.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Κρατάς τα προσχήματα και δεν δέχεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο είτε σε χόμπι είτε σε γνωριμίες. Αν δεν έχουν όλα τακτοποιηθεί, ακόμα και κάποιες τυπικές διαδικασίες που χρειάζονται όπως χαρτιά και ό, τι άλλο για να νιώσεις ότι είσαι μέσα στα νόμιμα πλαίσια δεν θα κάνεις καμία κίνηση. Κι αν κάνεις μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Ερωτικά: Είσαι κάπως μελαγχολικός/η γιατί τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις ή είσαι απόμακρος/η γιατί πρέπει να βιώσεις κάτι πολύ βαθύ και ουσιαστικό και αυτό το φοβάσαι. Ίσως να μην είσαι έτοιμος/η να δεθείς πολύ. Το κοντινό αυτόν τον καιρό το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι μέσα στα τυπικά όρια και δεν ξεφεύγεις καθόλου. Αλλά ο προβληματισμός σου με τον Αιγόκερω αν πρέπει να προχωρήσετε μαζί σε μια κοινή δουλειά ή όχι δεν έχει λυθεί ακόμα και θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη γιατί κρατάς επιφυλάξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές και αυτό σε βάζει να τρέξεις για να προλάβεις να τα κάνεις όλα όμορφα αλλά και μέσα στα πρέποντα όρια. Όσο και να φοβάσαι τις ξαφνικές ανατροπές και κυρίως την ψυχολογική σου διάθεση τελικά δεν θα σταματήσεις αυτό που κάνεις.
Ερωτικά: Ελπίζεις σε κάτι καλύτερο και αυτό είναι που για σένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θέλεις να τα βλέπεις δύσκολα γιατί έτσι πιστεύεις ότι βοηθάς και γίνεται καλύτερη η επαφή και κατά επέκταση στενή η όποια σχέση. Η βάση της πάντως πρέπει να έχει ποιότητα για να αντέξετε στον χρόνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σιγουρεύεις κάποιες ομολογίες από άτομα τα οποία παίζουν σοβαρό ρόλο για την επαγγελματική σου κατεύθυνση. Αν από την άλλη δεν έχεις την δουλειά που περιμένεις και θέλεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου, χρειάζεται να το κυνηγήσεις και να μην περιμένεις με τα χέρια σταυρωμένα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο έχεις επαναστατικές διαθέσεις και δε θέλεις με τίποτε να σου ορίζουν οι άλλοι το πρόγραμμα, θα αντιδράς αρνητικά και θα βρίσκεσαι ακόμα και σε ένα μικρό πόλεμο μεταξύ της ατομικής σου ελευθερίας και της πίεσης που μπορεί να έχεις για να είσαι τύπος και υπογραμμός στο οικογενειακό σου περιβάλλον.
Ερωτικά: Αν πιέζεσαι από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω και έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσεις ότι είσαι με το ένα πόδι μέσα στην σχέση και με το άλλο έξω γιατί κάπου δεν σου αρέσει και νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις απόφαση να ακολουθήσεις κάποιες συγκεκριμένες γραμμές που όσο τις αποφεύγεις, τόσο πιο δύσκολο είναι να βάλεις το λιθαράκι σου στο οτιδήποτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις φίλους και άτομα που για σένα είναι πολύ κοντά στην δική σου σκέψη και ψυχολογία. Επειδή κάνεις τον αγώνα σου να κατακτήσεις κάποιες καινούργιες κορυφές και κυρίως σε θέματα μόρφωσης ή σε γραπτή εργασία, θα δουλέψεις και σήμερα πολύ σκληρά αλλά οργανωτικά.
Ερωτικά: Ένα συγγενικό σου πρόσωπο σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με έναν Αιγόκερω γιατί τον εγκρίνει. Το ζητούμενο είναι τι θέλεις εσύ και ίσως δεν πεις «όχι» για να μην είσαι εσύ που θα κάνεις την πρώτη κίνηση ή να περιμένεις από το άλλο το άτομο να αρνηθεί ώστε να μην εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς χρήματα για να καλύψεις κάποια έξοδα που αφορούν σε σπουδές ή ακόμα και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους και το καλό είναι ότι θα τα βρεις γιατί έχεις αισιόδοξη στάση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Συνεχίζεις να κρατάς σφικτά τα λουριά στην αυθόρμητη συμπεριφορά γιατί πιστεύεις ότι δεν αξίζει το αντίστοιχο περιβάλλον που βρίσκεσαι να φερθείς ανάλογα.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης εξαρτάται μερικές φορές και από την οπτική γωνία που έχεις εσύ. Η καρδιά σου ίσως είναι πολύ τρυφερή αλλά φοβάται να εκτεθεί γιατί βλέπει ότι δεν υπάρχει η ανταπόκριση ήθελε, ενδεχομένως ούτε και από τον τωρινό σύντροφο. Όλα είναι πολύ φλου κατά την γνώμη σου ή έτσι τα εισπράττεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πάρεις τα πάνω σου και δουλεύεις μόνος/η ίσως γιατί έχεις απογοητευτεί από κάποια συγκεκριμένα άτομα. Για αυτό έχεις βάλει το κεφάλι κάτω και έχεις μια ιδιαίτερη μοναχικότητα η οποία όμως δεν σε ενοχλεί καθόλου.

  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η συγκεντρωμένη ενέργεια που έχεις και χρησιμοποιείς για να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές που πρέπει σε ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχεις εκείνη την πίεση χρόνου ή χώρου οπότε δρας τελείως ελεύθερα.
Ερωτικά: Ένα μικρότερο πρόσωπο μπορεί να σου έχει κλέψει την καρδιά και να μην ξέρεις τι να κάνεις γιατί όλα είναι για σένα πολύ αμφίβολα αλλά και τελείως καινούργια. Όμως η καρδιά σου έχει αυτή την ανάγκη για να αγαπηθεί από ένα άτομο που είναι έξω από τις συμβάσεις και τα πολλά «πρέπει».
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις σκληρά αλλά αυτό ίσως να μην συμβαδίζει με την αμοιβή σου και ξέροντάς το προσπαθείς να το αλλάξεις. Ίσως να μην σου κάθεται όπως θα ήθελες, όμως να θυμάσαι ότι σκαλί-σκαλί ανεβαίνεις και έρχεται η επιτυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Αναμετράς τις δυνάμεις σου και ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να ξεφύγεις από κάποιες μελαγχολικές σκέψεις γιατί κάτι σε έχει ενοχλήσει και δεν γίνεται άλλο να το κρατάς και να μην ξεσπάς. Είναι σαν το κακό σπυρί που πρέπει να το ανοίξεις.
Ερωτικά: Η σκέψη σου γυρνάει συνέχεια πίσω και αυτό είναι που σε κάνει περισσότερο σκεφτικό/η και μελαγχολικό/η γιατί δεν βλέπεις μπροστά σου ευοίωνο μέλλον, αντίθετα τα παρουσιάζεις όλα δύσκολα και χωρίς ένα καλό τέλος. Ο Αιγόκερως μπορεί να βάζει το χεράκι του σε όλα αυτά γιατί έχει ανάγκη κάπου να σε ελέγχει και αυτό σε ρίχνει περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάθεσαι και δουλεύεις και αυτές τις ημέρες γιατί δεν θέλεις να κρεμάσεις ή να σε κρεμάσουν χρονικά. Βέβαια νιώθεις ότι μπορεί να κρύβονται παγίδες και αυτό είναι που σου δημιουργεί ανασφάλειες κυρίως αν οι συνεργάτες σου είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχεις τις αμφιβολίες σου αλλά τις κρατάς σαν ένα επτασφράγιστο μυστικό για να κάνεις φιλική σχέση με μια συγκεκριμένη ομάδα, οπότε αφήνεις τα πράγματα να εξελιχτούν κι αν είναι, να γίνουν αποκαλύψεις.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις εσύ τα στραβά μάτια με τον Καρκίνο για να μην έχετε καβγάδες και φωνές αλλά αυτό σε ενοχλεί αφού συνέχεια εσύ υποχωρείς και κάπου θέλεις να σταματήσει γιατί έχεις ανάγκη να αυτονομηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δουλέψεις και σήμερα σκληρά, ίσως όχι στον χώρο της εργασίας αλλά από το σπίτι για να μπορέσεις να τελειώσεις και να βγάλεις και κάποια χρήματα.

 

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved