Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/5

Η ευτυχία δεν είναι κάτι ετοιμοπαράδοτο. Επέρχεται με τις πράξεις μας.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/5

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και πρέπει αναγκαστικά να ακολουθήσεις για να μην βγεις έξω από την παρέα. Αυτό σε κάνει λιγότερο εγωιστή/α και βλέπεις και την πλευρά των άλλων, αν βέβαια έχεις πάει κάπου να χαλαρώσεις. Ίσως για να μην δυσαρεστήσεις και τον εαυτό σου να προσπαθήσεις να πιάσεις και τους σφυγμούς. Πάντως σήμερα θα έχεις μια μικρή ωραιοπάθεια με την εμφάνισή σου και θα την επιμεληθείς πάρα πολύ.
Ερωτικά: Από ένα σημείο και μετά ίσως να μην θέλεις να ακολουθήσεις ή να αποδεχτείς τις απόψεις του άλλου ατόμου και ενώ βλέπεις ότι ίσως και αυτός/η έχει δίκιο εσύ δεν κάνεις πίσω γιατί έχεις μουλαρώσει ή δεν θέλεις να νιώσεις καταπίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και που συζητάς για νέες δουλειές ή για παλιές, το αίμα σου βράζει γιατί σε ενοχλεί να μην κινείσαι όπως θέλεις και να σε καθοδηγούν οι άλλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα βλέπεις παντού πολλές και εύθραυστες ισορροπίες. Η γνώμη σου θα μετράει αλλά εσύ μπορεί να θέλεις κάτι παραπάνω για να νιώσεις καλά και ίσως πιέσεις ή κάνεις τα δικά σου. Θέματα δίαιτας και ο περιορισμός στο φαγητό μπορεί να σου φανούν δύσκολα.
Ερωτικά: Με τον Ζυγό πρέπει να μοιράζεσαι τα προβλήματα σου ή τις σκέψεις σου και εσένα αυτό σου φαίνεται πολύ δύσκολο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Κριό που μάλλον έχει κάνει πίσω ενώ εσύ περιμένεις μια πιο δυναμική συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές, είναι δύσκολο να επέλθει η κατανόηση από κάποια άτομα που δουλεύετε μαζί γιατί υπάρχει ένα είδος ανταγωνισμού, που δεν μπορείς να αποφύγεις, εκτός αν κινηθείς τόσο ανάλαφρα που ούτε και εσύ δε θα αναγνωρίσεις στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι η ημέρα της επικοινωνίας και της άνεσης με τον Ερμή είναι στο ζώδιό σου αλλά εσένα θα σε τρώει κάτι γιατί βλέπεις ότι όλα έχουν σοβαρέψει πλέον και δεν μπορείς να σταθείς σε παλιές πληροφορίες και συμπεριφορές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια μεγάλη συγκράτηση σε ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να είσαι χαρούμενος/η θα έχεις μέσα σου ένα κράτημα και κυρίως για τον Τοξότη γιατί με τον τρόπο του στο επιβάλλει και δεν πρέπει με τίποτε να κινηθείς επιπόλαια γιατί θα σε κρίνει αυστηρά. Με τον Ζυγό θα έχεις άψογη συνεννόηση αλλά θα πρέπει ένας από τους δυο να έχει πολύ δύναμη αλλιώς θα χαθείτε στις συζητήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι κάτι πάει να ανοίξει και κυρίως αν περιμένεις να πάρεις το οκ από ένα πανεπιστήμιο. Τα νέα θα είναι καλά αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη σοβαρότητα, γιατί από εδώ και μετά τίποτα δεν είναι εύκολο, ασχέτως αν προς το παρόν το βλέπεις κάπως από έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο χαμηλώνεις τους τόνους και γίνεσαι το άτομο που μπορεί να επικοινωνεί με όλους, τόσο πιο εύκολα θα ανοίγεις πόρτες που δεν τις ήξερες καν. Η εμφάνισή σου θα παίξει ρόλο γιατί θα εκπέμπεις μια ηρεμία στο πρόσωπό σου και θα φανείς πολύ ανακουφισμένος/η.
Ερωτικά: Σήμερα δεν θέλει γκρίνια και απαιτήσεις, θέλει διπλωματία και κυρίως χιούμορ, για να έχεις μεγάλο κέρδος και κυρίως επιτυχία μέσα από ισορροπία με τον Δίδυμο, τον Υδροχόο ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να αναλάβεις τις ευθύνες ενός ατόμου και θα τα βγάλεις πέρα γιατί θα χρησιμοποιήσεις επιπλέον δυνάμεις και κυρίως γλυκύτητα. Όσο πάντως επιμένεις με το καλό τόσο θα βλέπεις την επιτυχία να έρχεται. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να επηρεαστείς από τρίτα άτομα γιατί σου συμβαίνει και αυτό μερικές φορές και στην προκειμένη φάση δεν σου χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναζητάς την φιλία, την ηρεμία αλλά και την καλλιτεχνική πλευρά της ζωής και θα την βρεις γιατί έχεις εκείνο το χάρισμα σήμερα να ανοίγεις πόρτες.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο βλέπεις ότι υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν ή ζηλεύεις γιατί έχεις πάρει την θέση που θα ήθελες στην καρδιά του Σκορπιού. Σήμερα όμως θα ξεπεράσεις τις εντάσεις σου και θα έχεις αέρα και άνεση. Ένα ταξίδι ή μια μάζωξη με φίλους θα είναι ό, τι καλύτερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο μοιράζεσαι και δεν κρύβεις, τόσο θα παίρνεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Η απόφαση για ένα ταξίδι για δουλειές θα σου φέρει κυρίως αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μαζεύεις σήμερα από πράγματα μέχρι και γνώμες τρίτων κι ίσως με τον τρόπο σου να επιβάλλεις ένα καθαρισμό από κάθε τι που σε κουράζει και φέρνει ανισορροπία στο σύστημά σου. Μπορεί να κάνεις και κάποιο καλό μασάζ για το σώμα σου ή ολοκληρωμένη κούρα ομορφιάς.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό είναι μοναδική όταν πετυχαίνει. Εκεί όμως που συμφωνείτε και έχετε μια κοινή πλεύση, εκεί διαφωνείτε ξαφνικά γιατί επηρεάζεστε από τρίτους. Διατήρησε την εσωτερική σου στάση δυνατή και μην ακούς αυτά που λένε οι άλλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις πως θα κερδίσεις χρήματα και βλέπεις ότι κάτι δεν κάνεις σωστά. Μπορεί να υποχωρείς μπροστά σε κάποια άτομα τα οποία δεν παίζουν και τόσο καθοριστικό ρόλο, αλλά πιθανόν να σε «κρατάνε» με τον τρόπο τους.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό γιατί θα καταφέρεις να κερδίσεις την συμπάθεια ακόμα και κάποιων δύσκολων ατόμων και αυτό για σένα είναι σημαντικό. Μπορεί να καταλάβουν το έργο σου αλλά και τον χαρακτήρα σου.
Ερωτικά: Αναζητάς την απόλυτη συντροφικότητα, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να δεις με ποιο τρόπο φέρεσαι στο άλλο το άτομο. Σήμερα πιθανόν να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι χρειάζεται να κάνεις. Με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο θα υπάρχει μεγάλη σύμπνοια μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρήμα και κυρίως ένα κομμάτι κοινωνικής και επαγγελματικής επιτυχίας θα σε κάνει να μην χάσεις την ελπίδα σου για πράγματα που τελικά πίστευες τελειωμένα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις βοήθεια ακόμα και από το εξωτερικό ή θα λυθεί άμεσα ένα νομικό σου πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις να βάλεις όσο μπορείς τα πράγματα στην θέση τους και με δικαιοσύνη κυρίως μέσα σου γιατί δεν θέλεις με τίποτε να χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αυτή την εσωτερική τακτοποίηση.
Ερωτικά: Μπορεί να δείχνεις ότι είσαι κάπως απομονωμένος/η αλλά τελικά παίζεις ένα μικρό παιχνίδι γιατί θέλεις να ψαρέψεις αλλά και να βρεις τις ισορροπίες σου κυρίως με τον Κριό. Με το Λιοντάρι ή Υδροχόο θα κάνεις συζητήσεις που θα βοηθήσουν και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να είσαι στο περιθώριο, για αυτό θα δοκιμάσεις να βρεις λύσεις από μόνος/η σου σε ένα θέμα ή σε μια συνεργασία που πάει να σου επιβληθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αν βρεθείς με φίλους, θα νιώσεις ότι μοιράζεσαι και μάλιστα αν επικοινωνήσεις και με έναν που είχε εξαφανιστεί για δικούς του προσωπικούς λόγους αυτό θα σε ευχαριστήσει περισσότερο γιατί παρόλο που δεν το δείχνεις δεν ήθελες να χαθεί η επικοινωνία σας.
Ερωτικά: Νιώθεις την έλλειψη του Ταύρου αλλά πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν ο ίδιος δεν θέλει. Με τον Ζυγό έχεις εξαίρετη επικοινωνία και από φίλοι να ξεκινήσετε, κάπου θα καταλήξετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και επιτέλους να μιλήσεις ανοικτά, γιατί αυτό το διάστημα ό, τι και αν κάνεις νιώθεις ότι ορθώνεται ένας τοίχος που πρέπει να γκρεμίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ίσως να μην μπορείς να πεις «όχι» και να έρχεσαι σε δύσκολη θέση απέναντι σε κάποιες δουλειές που μπορεί να σου ανατεθούν από τρίτους. Το πιο σωστό είναι να προσπαθήσεις με ένα τρόπο αρκετά έξυπνο και διπλωματικό να πεις αυτό τελικά που θέλεις. Ο καλλωπισμός από μαλλιά μέχρι και βάψιμο ή ρούχα θα σε βοηθήσει να νιώθεις μεγαλύτερη εσωτερική αρμονία.
Ερωτικά: Όσο και να αναστενάζεις για τα μάτια ενός Ζυγού, αν σε νιώσει πολύ κοντά του και κυρίως αν δεν αφήσεις τις τυπικότητες να μαστίζουν την σχέση σας, τότε μόνο κάτι θα γίνει και θα είστε μαζί με καλύτερες προϋποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να πάρεις εύκολα αποφάσεις γιατί βρίσκεσαι σε φάση που νιώθεις ότι διχάζεσαι, αλλά το πιο σωστό είναι να μοιραστείς και να είσαι όσο μπορείς συνεργάσιμος/η και διαθέσιμος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι στιγμές μερικές φορές που περνάς με κάποια άτομα είναι σημαντικές γιατί τα νιώθεις φίλους σου και εσύ έτσι θέλεις να είναι για να νιώθεις καλά. Το ότι επικοινωνείς και έχεις και κοινά ενδιαφέροντα είναι το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Μπορεί ένα άτομο που βρίσκεται σε ταξίδι να σου στείλει ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα και να νιώσεις ότι τώρα κάτι καλό θα ξεκινήσει στην ζωή σου με τον Δίδυμο ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μετά από μια παρουσίαση που έκανες στη δουλειά σου, θα δεις ότι θα δεχτείς κάποιες θετικές προτάσεις και αυτό θα το έχεις κατακτήσει με την αξία σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ίσως σε πιέζει το περιβάλλον σου να είσαι ανεκτικός/η. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να βγάζεις σωστές αποφάσεις απέναντι σε σχέσεις που είναι ελαφρά διαταραγμένες γιατί σε παρασύρουν άτομα που δεν ξέρουν ακριβώς την αλήθεια.
Ερωτικά: Μερικές φορές δεν δείχνεις τα αληθινά σου συναισθήματα κι ο λόγος είναι ότι φοβάσαι να ανοιχτείς. Για αυτό προτιμάς να κρατάς επιφυλάξεις και κυρίως με τον Ζυγό γιατί αν πάει κάτι στραβά μεταξύ σας, δεν θα αντέξεις τις δυσκολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν άτομα στην δουλειά που δεν πηγαίνετε καλά, γιατί μπορεί να νιώθεις ότι στερούνται αυθεντικότητας και πιθανόν να έχεις κάποιες απαιτήσεις που θα φανούν υπερβολικές από την πλευρά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved