Τα SOS της εβδομάδος, από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 24/4 έως 30/4

Σχετικά «φτωχό» σε όψεις είναι το επταήμερο που ακολουθεί, με τον Χείρωνα να διεκδικεί το μεγαλύτερο μερίδιο στις εξελίξεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει αναβίωση του παρελθόντος αλλά και περισσότερο συναίσθημα, ενώ παράλληλα θα σου δώσει την ευκαιρία να στραφείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου. Είτε για να φροντίσεις πρόσωπα και πράγματα, είτε για να αμυνθείς απέναντι σε κινδύνους... Γιατί καλώς ή κακώς, ο Άρης δηλώνει και πάλι «παρών» στις εξελίξεις, οπότε και να θέλεις την ησυχία σου θα είναι δύσκολο να την... βρεις!

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται μια «κρυφή» σύνοδος του τροπικού Ερμή με την αστρική Αφροδίτη, μια όψη που σχηματίζεται με ακρίβεια την Δευτέρα αλλά ουσιαστικά θα σε επηρεάσει όλο το επταήμερο. Εδώ μπορείς να καρπωθείς τα καλά μιας πολυποίκιλης καθημερινότητας, όπως είναι για παράδειγμα οι βόλτες, τα ψώνια, τα παιχνίδια και οι διασκεδαστικές παρέες, ενώ παράλληλα θα... ασκείσαι σε εξωραϊστικές παρεμβάσεις ή παρουσιάσεις.

Ατυχώς, το επταήμερο κλείνει με πιεστικές επιρροές (από Κρόνο και Πλούτωνα), αφήνοντας τις όποιες ευκολίες για αργότερα. Και από αυτήν την άποψη ίσως η Πρωτομαγιά να αποδειχθεί κάπως... μελαγχολική!

Ας δούμε τώρα με χρονική σειρά όλες τις πλανητικές όψεις, ξεκινώντας από αυτές που ήδη έγιναν και μπορεί να σε επηρεάσουν για ένα διάστημα.

Την Πέμπτη, ο Άρης προμηνύει εντάσεις αλλά και αποφασιστικές δράσεις.

Η σύνοδος Ερμή-Άρη στην 16η μοίρα του Ταύρου, σε ενθαρρύνει να κάνεις σε μια στιγμή ότι δεν έκανες για... χρόνια! Πρόσεξε μόνον μήπως η υπερβολική βιασύνη σου στοιχίσει...

Εφαρμογές: Αποφασιστικότητα, δράση, δυναμισμός. Γρήγορη διεκπεραίωση, ταχύτητα. Μπαράζ επαφών. Τεχνικές εργασίες, μαστορέματα. Γυμναστική, σπορ, αγωνιστικό πνεύμα. Φιλότιμο.
SOS: Θυμός, νεύρα. Καβγάς, τσαμπουκάς, βία. Σπασίματα, καψίματα, κοψίματα. Τρακάρισμα, ζημιά. Πρήξιμο, οξύς πόνος. «Τυφλός» εγωισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς αλλά και τους Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/10.

Παράλληλα, η «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Άρη με την τροπική Έριδα σε θέλει οπλισμένο με... απολυμαντικά αλλά και πολύ προσεκτικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σου!

Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Έκρηξη ή πυρκαγιά σε παραγωγική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους και Σκορπιούς.

Τέλος, η επίσης «κρυφή» σύνοδος του αστρικού Ερμή με την τροπική Έριδα στην 22η μοίρα του Κριού, σε προδιαθέτει να ασχοληθείς με οτιδήποτε... μικρό!

Εφαρμογές: Λεπτομερής εξέταση, αξιολόγηση. Ενασχόληση με την ψηφιακή τεχνολογία. Ειδίκευση, επιστημοσύνη. Διαδικτυακές εφαρμογές. Μια ιατρική επίσκεψη ή γνωμάτευση. Μικρογραφία, μινιατούρα. Αίτηση για δουλειά. Προμήθεια εξοπλισμού, μηχανική υποστήριξη.
SOS: Γραφειοκρατία, «κόλλημα». Έλλειψη μικρών αλλά λειτουργικών εξαρτημάτων. Προβλήματα στο διαδίκτυο. Υπερβολική κριτική.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Παρθένους αλλά και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/10.

Το Σάββατο, ο Χείρωνας κάνει... πρεμιέρα στις όψεις του, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ερμή (Ταύρος-Ιχθύες, 20η μοίρα). Και είναι βέβαιο ότι οι δύο ουράνιοι φίλοι σου θα αποπειραθούν να σου «φρεσκάρουν» την μνήμη σου, μέσα από αναβιώσεις στιγμών του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Αναμνήσεις, νοσταλγία. Συναντήσεις και δραστηριότητες, που... θυμίζουν πολλά! Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου. Ενασχόληση με την Ιστορία ή την Αρχαιολογία. Αρχιτεκτονικά σχέδια. Παλαιά ή θαμμένα αντικείμενα, αντίκες. Συζητήσεις για οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα.
SOS: Νοητικό μπλοκάρισμα, αμνησία. Μια «ενοχλητική» αναβίωση, μια ανεπιθύμητη παλινδρόμηση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Κριούς ή Υδροχόους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16/4 και 14/2 αντίστοιχα.

Το Σάββατο προς την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 5η μοίρα), προάγοντας τις συνεργασίες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Εφαρμογές: Δημοσιοποίηση, ανάδειξη, μετάδοση. Δημοσιογραφία, πολιτική. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Συναντήσεις με αξιοσημείωτα πρόσωπα. Μια συμφωνία ή συνεργασία. Εκδηλώσεις, εκθέσεις, γκαλά. Μια πολιτική απόφαση.
SOS: Αρνητική δημοσιότητα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Υδροχόους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/3, 2/7 και 2/1 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ο τροπικός Ερμής συναντά την αστρική Αφροδίτη στην 23η μοίρα του Ταύρου. Κι όπως ήδη σου επισήμανα, η καθημερινότητα σου μπορεί να διανθιστεί με πολλές ευχάριστες στιγμές.

Εφαρμογές: Συναντήσεις, συζητήσεις, καλή παρέα. Εκδρομή, περίπατος, επίσκεψη. Διακόσμηση, στολισμός. Παιχνίδι, σκέρτσο.
SOS: Ανούσιες συζητήσεις ή δραστηριότητες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Διδύμους, Σκορπιούς και Τοξότες.

Την Τρίτη, κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο Άρη-Χείρωνα (Ταύρος-Ιχθύες, 20η μοίρα) αλλά να θυμάσαι ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε επηρεάσει για αρκετές ημέρες. Κι εκτός από τις όποιες θετικές ή αρνητικές κατευθύνσεις της, βάζει στο πλάνο σου κι έναν πολύ δυνατό έρωτα!

Εφαρμογές: Συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας. Ένας έρωτας από τα παλιά. Εργασίες στο σπίτι, ψάξιμο, σκάψιμο. Εθνικό συναίσθημα, πατριωτισμός.
SOS: Ένταση ή βία σε κλειστό χώρο. Οικογενειακός καβγάς. Περιουσιακές διαφορές, βεντέτα. Ένα ατύχημα στο σπίτι. Ανεύρεση ενός επικίνδυνου υλικού. Φωτιά ή έκρηξη σε οικισμό. Βίαιη εκκένωση. Ένταση σε προσφυγικό καταυλισμό. Αναταραχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τοπικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύες αλλά και τους Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/8 και 14/2 αντίστοιχα.

Την Τετάρτη, είναι η σειρά της Αφροδίτης να «αγκαλιαστεί» με τον Χείρωνα! Και το τετράγωνο τους (Δίδυμοι-Ιχθύες, 20η μοίρα), σου υπόσχεται μεταξύ άλλων μια «γαλάζια λίμνη» συναισθημάτων...

Εφαρμογές: Αγάπη, στοργή, αγκαλιά. Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Οικιακός εξοπλισμός. Μια σχέση με προοπτική αποκατάστασης. Παραδοσιακές συνταγές. Διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Μια όμορφη συντροφιά στο σπίτι. Ανεύρεση παλαιών αντικειμένων αξίας. Κληροδοτήματα, προίκα. Αποθήκευση ειδών διατροφής.
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/5, 18/8, 18/11 και 14/2 αντίστοιχα.

Την Πέμπτη, όλα συνηγορούν σε περισσότερα προβλήματα και προβληματισμούς.

Κατ' αρχήν, ο τροπικός Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Κρόνο (Ταύρος-Σκορπιός, 9η μοίρα), θέτοντας επί τάπητος αναγκαιότητες, υποχρεώσεις και κάποιες... στερήσεις!

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης. Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Επιτυχία σε μια δοκιμασία, δικαίωση. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Οριοθέτηση, αξιολόγηση.
SOS: Ανάληψη ευθυνών που ανήκουν σε άλλους. Στέρηση, αποτυχία. Ατυχία, ζημιά. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Διδύμους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 26/5 και 25/11 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημείο καμπής στην ζωή σου. Κι εσύ δεν θα πρέπει να επικεντρωθείς στο τέλος ενός κύκλου αλλά στην αρχή του επόμενου.

Εφαρμογές: Αναγέννηση, μια νέα αρχή. Κέρδη από ζημιές άλλων. Έρευνα σε βάθος, αποκάλυψη. Εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια καταστροφή. Χειραγώγηση, εκβιασμός. Προβλήματα από την δράση εγκληματικών στοιχείων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και τους Κριούς, Καρκίνους ή Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 5/4, 6/7 και 8/10 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved