Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/4

Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι η πεποίθηση ότι μας αγαπούν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια πολύ δυναμική φάση και για αυτό θα είσαι πολύ παρορμητικός/η. Ο στόχος σου θα είναι πολύ δυνατός γιατί πλέον το τοπίο είναι τόσο ξεκάθαρο που θα δεις ακριβώς τι θέλεις και θα το κάνεις πραγματικότητα.
Ερωτικά: Θα είσαι τόσο πολύ φλογερός/η που οι δηλώσεις σου θα αφήσουν εποχή. Το πιο σημαντικό είναι να μην περιορίζεσαι και να μην κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά γιατί πλέον δεν έχεις ανάγκη από κανένα. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να είσαι ο εαυτός σου και όποιος σε αγαπάει θα σε ακολουθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα δυναμικό comeback και εκεί που τελικά μπορεί να έφυγες διωγμένος τώρα ξαναγυρνάς με το κεφάλι ψηλά. Για αυτό θα πάρεις χρήματα ή ακόμα και μια πρόταση πολύ σημαντική που δεν την περίμενες καν και θα έλθει ξαφνικά.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/201218791&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αναρωτιέσαι πόσο μπορείς να κρατάς ένα μεγάλο μυστικό που αφορά σε κάποιες πολύ προσωπικές σου σχέσεις και μέχρι πότε θα το στριφογυρίζεις, χωρίς να μπορείς να το μοιραστείς. Ίσως τελικά να το βγάλεις από μέσα σου αλλά με τρόπο που δεν είναι επικίνδυνος για σένα.
Ερωτικά: Συζητάς και στην πορεία ανακαλύπτεις ότι ο Κριός δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις του για αυτό μπορεί να σε πιάσει μια μεγάλη μανία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να πείτε αλήθειες που πιθανόν να φοβόσαστε. Το ίδιο και με τον Ζυγό που αναγκαστικά θα πρέπει να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει γιατί πολλές φορές δείχνει ότι αρνείται να καταλάβει πως πρέπει να σου συμπεριφερθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κοινωνική σου ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη αυτό το διάστημα γιατί δεν θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο που δεν είναι της επιλογής σου οπότε έχεις αποκλείσει και κάποιες συνεργασίες. Αλλά ίσως αυτό να σου βγει σε καλό γιατί θα συγκεντρωθείς περισσότερο σε σένα, οπότε θα έχεις ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι εμπειρίες που καλείσαι να ζήσεις θα είναι πολύτιμες γιατί θα κινήσεις το εσωτερικό σου δυναμικό και θα δεις μπροστά σου μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τις παλιές καταστάσεις.
Ερωτικά: Η ποιότητα της σχέσης σου με τον Ταύρο είναι πολύ καλή και δεν μπορείς να μην δώσεις την ανάλογη σημασία. Οι πρωτοβουλίες είναι αυτές που θα σε σώσουν γιατί θα ξεκαθαρίσεις την θέση σου από κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή με τον Ζυγό ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου τώρα δυναμώνει. Κάνεις την μέγιστη προσπάθεια να μην βγεις έξω από το παιχνίδι και θα τα καταφέρεις. Μην αφήνεις τις δουλειές μισές, όσο μπορείς, βέβαια, γιατί μετά θα χαλάσεις κάποιες συμφωνίες που δεν ήθελες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να έχεις την παρόρμηση και το δυναμισμό, τελικά θα τα χρησιμοποιήσεις και θα κινήσεις τα νήματα. Και να θέλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου ίσως να μην μπορέσεις γιατί θα σε πνίγει το δίκιο.
Ερωτικά: Μια συγκεκριμένη σχέση με τον Κριό θα σε απασχολήσει πάρα πολύ γιατί θα θεωρήσεις ότι όλα είναι πλέον ξεκάθαρα και ίσως να μην παίζεις τον ρόλο που θέλεις εσύ στην ζωή του. Όμως, έχει καταφέρει να σε συγκινεί και να μην ξέρεις με ποιο τρόπο να τον βγάλεις από την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμφανίζονται νέες καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από την συνηθισμένη σου καθημερινότητα και σε αναγκάζουν να βάλεις επιπλέον δύναμη. Μπορεί τα νεύρα σου να είναι στην τσίτα αλλά δεν θέλεις να εκτεθείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στα χέρια άλλων. Αυτό θα σου δώσει σιγουριά αλλά και γνώσεις που ίσως να είναι πρωτόγνωρες για σένα.
Ερωτικά: Ένα ξεκαθάρισμα θα είναι η αιτία όσων ακολουθήσουν. Ίσως να μην θέλεις πλέον να γίνονται κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και αυτό θα το εκφράσεις άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι έχεις αντοχές και κυρίως μεγάλη διάθεση για να τα καταφέρεις. Θα κάνεις πολύ περισσότερα βήματα για να προλάβεις τον χρόνο που έχασες από τις γιορτές. Το σίγουρο είναι ότι αν κινηθείς ικανοποιητικά, θα κερδίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω και τα εξερευνάς όλα και συγχρόνως ίσως τα διαλύσεις όλα με μιας γιατί έχεις στα χέρια σου δύναμη ή εξουσία που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Ένα λάθος και θα καείς. Για αυτό να προσέχεις σε οτιδήποτε κάνεις και κυρίως πως είσαι απέναντι στους άλλους ανθρώπους.
Ερωτικά: Δεν αναβάλλεις τίποτα και μάλιστα βιάζεσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα που ίσως να είναι πολύ πρώιμο. Πρόσεξε την σχέση σου με τον Καρκίνο γιατί είναι πολύ ευάλωτη και δεν αντέχει και πολλά πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με συνεργάτες είναι πολύ ευαίσθητη γι' αυτό και δύσκολη γιατί από την μια αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες αλλά δεν εξηγείς τι ακριβώς πρέπει να κάνει το άλλο άτομο και από την άλλη δεν δέχεσαι εύκολα να γίνει κάτι που θα είναι έξω από τα δικά σου πλαίσια. Εδώ λοιπόν χρειάζεται προσοχή για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες μεταξύ σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να δώσεις σημασία στα άτομα που είναι δίπλα σου και να μην πάρεις την γνώμη τους, αναγκαστικά θα το κάνεις γιατί κατά κάποιο τρόπο εξαρτάσαι από αυτά. Πρόσεξε να μην γίνουν υπερβολές από την πλευρά σου, όσον αφορά στα ξεκαθαρίσματα που λες ότι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Η αναμόχλευση κάποιων πρόσφατων καταστάσεων θα σε φέρει πάλι σε μια πραγματικότητα η οποία μπορεί να είναι επώδυνη για σένα, αν δεν έχεις πάρει αποφάσεις. Αντίθετα, αν ξέρεις τι θέλεις, όλα θα είναι πιο εύκολα και χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι πάνω σε κάποια άτομα τα οποία θεωρείς ότι είναι για σένα πολύ σημαντικά. Αν όμως σου δηλώσουν ότι δεν θέλουν πλέον να πορευτούν μαζί σου, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις και να σταθείς στα πόδια σου αμέσως, ακόμα και για το πιο ασήμαντο πράγμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να σου ξεφύγουν κάποιες καταστάσεις και αναλαμβάνεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου που είναι αρκετά έντονη από δραστηριότητες αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να είναι όλα διαφανή γιατί δεν σου αρέσει να παίζεις σε διπλό ταμπλό κι ίσως βιαστείς και πληγώσεις το άλλο άτομο. Αν πάλι είσαι μόνος/η πιθανόν να αναζητάς την ελευθερία σου και δεν θα μπεις εύκολα αυτή την στιγμή σε μια μόνιμη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και τελικά θα το καταφέρεις γιατί θα ξεπεράσεις κάποιες αρχικές δυσκολίες γιατί έχεις πάρει τέτοια φόρα που δεν σε σταματάει τίποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναδιοργανώνεσαι και αναλαμβάνεις ευθύνες και πρωτοβουλίες. Ίσως αυτή την περίοδο να κόψεις το γόρδιο δεσμό που υπάρχει γύρω σου και σε σφίγγει. Όλα είναι μια απόφαση και μετά η δράση έρχεται πιο εύκολα.
Ερωτικά: Αν αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες θα είναι υπέρ σου. Θα δοκιμάσεις να τα πεις έξω από τα δόντια και να δείξεις τις προθέσεις σου. Δεν αντέχεις μερικές φορές το κρυφό που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον Ταύρο για αυτό θα ρίξεις την βόμβα και ό, τι γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναθαρρήσεις από κάποιες νέες καταστάσεις που εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σου. Το να δίνεις είναι ένα κομμάτι που σε εκφράζει. Δεν σου αρέσουν οι μιζέριες και τα πολλά «όχι» όταν πρόκειται να προσφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν νιώθεις και πολύ καλά γιατί μπορεί να αποκαλυφτούν κάποια μυστικά που έχεις καλά κρατήσει. Όμως η δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα τώρα σου παρουσιάζεται γιατί μέσα από την υπέρβαση κάποιων ορίων θα γίνει ένα κλικ.
Ερωτικά: Θαυμάζεις μερικές φορές τον Κριό που έχει δύναμη και τα λέει πολύ σταράτα και πολύ αληθινά. Ίσως αυτό σε βοηθήσει να μην κρύβεσαι και να μην ντρέπεσαι για κάτι που ήδη έχει γίνει από την πλευρά σου. Ακόμα και σε γάμο να ήσουν πριν και τώρα έχει τελειώσει, καλύτερα να το φανερώσεις για να μην έχεις μετά μπερδέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναφορά σου σε άτομα αρχηγικά που κάθονται στο σβέρκο σου μερικές φορές δεν είναι και τόσο θετική γιατί νιώθεις τον ανταγωνισμό έντονο. Τώρα όμως θα βρεθείς σε μια φάση που θα πρέπει εσύ να είσαι ο αρχηγός σε μια πρωτοβουλία η οποία θα σε βγάλει από διάφορα λούκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις εκείνη την δύναμη που σου είναι απαραίτητη να ξεχάσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν ακόμα κι αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Όταν τα λες έξω από τα δόντια και δείχνεις αυτό που θέλεις είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Όσο και να φοβάσαι, αν μιλήσεις, τα πεις σταράτα και εκφράσεις ό, τι είναι στην ψυχή σου, χωρίς όμως να προσβάλεις το άλλο πρόσωπο, θα αναθαρρήσεις και θα νιώσεις ότι τελικά έχεις μεγάλη δύναμη. Η σχέση με τον Ζυγό έχει εξελίξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς να βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι τόσο πιο εύκολο είναι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι το διαβατήριο για τα επόμενα βήματά σου. Σήμερα θα έρθουν χρήματα ή η υπογραφή ενός συμβολαίου που εδώ και καιρό περίμενες.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Προσπαθείς να κατοχυρώσεις την θέση σου και να βελτιώσεις τις συνθήκες που υπάρχουν στη ζωή σου για αυτό θα έρθεις σε επαφή με μια αλήθεια που ίσως απέφευγες. Κάποια λάθη που γίνονται από την πλευρά σου μπορεί να τα καταλάβεις και να τα σταματήσεις άμεσα.
Ερωτικά: Τα θέλεις όλα δικά σου και από εκεί που δεν ζητούσες τίποτε ή δεν έδειχνες τα βαθιά σου συναισθήματα, τώρα διεκδικείς και τέτοιο δυνατό τρόπο που μάλλον θα ξεπεράσεις και το άλλο άτομο, κυρίως αν είναι Κριός ή Λιοντάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να έχεις το πάνω χέρι και να μην περιμένεις κανένα πρόσωπο να σε βοηθήσει. Ή αν γίνει θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο όπου δεν θα αφήσεις εύκολα τον εαυτό σου να πέσει στην ανάγκη άλλων, απλά θα υπάρχει μια ισότιμη συνεργασία.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved