Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/4

Αγάπη είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα μουντή για σένα και παρόλο που είναι Ανάσταση είναι ένα γεγονός που σε επηρεάζει σε επίπεδο ψυχικό. Εσύ είσαι προσηλωμένος/η σε υποχρεώσεις και στην οικογένεια. Δες την καλή πλευρά των πραγμάτων για να αναζητήσεις τουλάχιστον την ποιότητα μέσα από την καλή παρέα.
Ερωτικά: Μετά τις ξαφνικές αντιδράσεις οι οποίες σε βοήθησαν και έβαλες ένα τέλος στις ψευδαισθήσεις σου, νιώθεις τέτοια δύναμη μέσα σου και παρόλο που δεν πατάς γερά, κυρίως αν έχει σταματήσει να ρέει η συντροφική ενέργεια, έχεις δύναμη και πάνω από όλα αυτοεκτίμηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα δεν είναι η ημέρα που θα μιλήσεις για δουλειές και για χρήματα. Απλά όσο μπορείς θα έχεις ποιότητα και έχεις διάθεση να αναβαθμίσεις την ζωή σου σε επίπεδο οικονομικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η στρατηγική σου σήμερα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μέσα στο σπίτι σου. Θα μαζευτείς με άτομα που αγαπάς και θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Ερωτικά: Αν εσύ νιώθεις αγάπη μέσα σου, τότε θα μπορείς να τη μεταδώσεις ακόμα και στο πρόσωπο που είναι μακριά σου. Αλλά και μόνος/η σου να είσαι ή δεν θα σε πειράζει καθόλου ή θα σκέφτεσαι θετικά για την ζωή σου και το μέλλον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εσωτερική αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό σε βοηθά να κερδίσεις πρώτα από όλα μια καλή σκέψη για το μέλλον σου η οποία βγαίνει και στο πρόσωπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ότι χρειάζεται να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτά που κάνεις για αυτό θα εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο οικογενειακό και κοινωνικό πλάνο. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και θα είναι το δώρο του Πάσχα σε σένα από το σύμπαν.
Ερωτικά: Με την είσοδο της Αφροδίτης νιώθεις ήδη τις πρώτες ηλεκτρικές εκκενώσεις να σε κτυπάνε και να σε βάζουν σε εκείνο το μαγνητικό σύννεφο που θα σε κάνει να είσαι πολύ επιθυμητός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα δεν είναι και η πιο εύκολη αλλά σήμερα θα νιώσεις ότι κάτι αρχίζει να ρέει στην ζωή σου και ότι νέες προϋποθέσεις δημιουργούνται προκειμένου να κατακτήσεις τα καλά που σου ανήκουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε και σήμερα θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων γιατί θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού θα προσπαθήσεις να σταματήσεις εκείνες τις περίεργες αντιδράσεις που νιώθεις μέσα σου.
Ερωτικά: Όσο και ανατρεπτικά γεγονότα να γίνονται, αν εσύ μέσα σου έχεις αγάπη θα σταματήσεις οτιδήποτε αρνητικό να συμβεί. Θέλει όμως συνειδητή προσπάθεια για να το πετύχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μη θέλεις να συνεχίσεις μια δουλειά με τον τρόπο που την κάνεις τώρα, αλλά σήμερα θα το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ευτυχώς δεν θα σου χαλάσει τη μέρα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα έχεις μια επιπλέον ευθύνη απέναντι στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σου ή σε κάποια που σε έχουν ανάγκη. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να δείξεις το καλό σου κομμάτι και από αυτό θα ανακουφιστείς και εσύ.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να αφιερωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που για σένα είναι η ένδειξη της αγάπης σου. Ίσως να αναπολείς ένα άτομο αλλά γρήγορα θα το σταματήσεις γιατί θα θέλεις να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή είσαι στη φάση που ξεκινάς κάτι καινούργιο ακόμα και στην υπάρχουσα δουλειά σου, θα έχεις ένα σχετικό άγχος αλλά καλύτερα είναι να μη μιλάς για αυτό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Με την οικογένεια σήμερα θα έχεις μια καλή επικοινωνία και αυτό θα σε ικανοποιήσει γιατί θα δείξεις το δημιουργικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά: Γίνεσαι αρκετά ανάλαφρος/η και θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που ίσως έχουν και μια χροιά ευαίσθητη και κυρίως προστατευτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς μέσα στα πλαίσια και στην καλή φόρμα που είχες όλη αυτή την εβδομάδα, γιατί εκτιμάς περισσότερο τα προσόντα σου και αυτό σου δίνει δύναμη και θετική σκέψη ότι μπορείς να τα καταφέρεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί η καρδιά σου να είναι αρκετά συγκρατημένη και να μην θέλεις να δείξεις πολλά από τα συναισθήματά σου, η οικογένεια όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτά που νιώθεις ή φίλοι που παίζουν αυτόν τον ρόλο στην ζωή σου.
Ερωτικά: Η μοναχικότητα δεν είναι πολύ εύκολη για σένα. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με κόσμο και φίλους που σου φέρνουν χαρά και ξέχασε οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι. Αγάπησε εσύ τον εαυτό σου και θα τα ξεπεράσεις όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει ως προτεραιότητα να παρουσιάσεις την εικόνα που θέλεις. Αν λειτουργήσεις χωρίς εγωισμό και με αγάπη σε αυτό που κάνεις και δεν φοβηθείς, θα πετύχεις τα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η σχέση σου με την οικογένεια μερικές φορές έχει να κάνει με την ποιότητα που θέλεις να έχεις στην ζωή σου. Για αυτό σήμερα θα σου λείψει αν είσαι μακριά. Αλλιώς αν είσαι κοντά θα προσπαθήσεις να είσαι όσο πιο θετικός/η μπορεί και να δώσεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις μια εσωτερική ηρεμία η οποία σε βοηθάει να ξεδιαλύνεις τις υποθέσεις σου. Αν σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο που αυτή την στιγμή είναι μακριά, προσπαθείς να το πας στο πίσω μέρος του μυαλού σου για να μην χαλάσεις τις όμορφες στιγμές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι, οργανώνεσαι και κάνεις πλάνα για την επόμενη ημέρα και όλα αυτά βέβαια νοερά γιατί θα είσαι μεταξύ ψητού και κρασιού και δε θέλεις με τίποτα να το χάσεις αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Σε κλίμα αισιοδοξίας, ευγενικής έκφρασης και επικοινωνιακής στάσης θα κινηθεί το σημερινό σου πρόγραμμα. Μπορεί να μην είσαι ακριβώς εκεί που θέλεις αλλά τουλάχιστον θα δεις κάτι καλό σε ό, τι κάνεις και δεν θα χαλάσει η μέρα σου επειδή δεν ταξίδεψες σε ένα συγκεκριμένο μέρος.
Ερωτικά: Θέλεις να έχεις την ελευθερία σου και τώρα που μπήκε και η Αφροδίτη στον άξονά σου θα διαπιστώσεις ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα, οπότε και ο πιο δύσκολος στόχος θα είναι για σένα λεπτομέρεια, αφού θα ασκείς έντονη έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγουν οι πόρτες και είναι σαν να το περίμενες καιρό αυτό που θα γίνει από την άλλη εβδομάδα. Όχι ότι θα τα καταφέρεις χωρίς δουλειά αλλά τώρα πλέον ξέρεις τι να κάνεις και δεν φοβάσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Παρόλο που νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία και όπου και να σε βάλουν δεν έχεις ηρεμία, μέσα σου είσαι πολύ καλά γιατί βρίσκεσαι με άτομα και σε περιβάλλον που σε αρέσει και σε κάνει ιδιαίτερα δυνατό/η.
Ερωτικά: Μπορεί και μόνος/η σου να είσαι καλά. Αν είσαι με ένα άλλο άτομο πάλι θα κρατήσεις τις ισορροπίες για να μην ξεχαστείς και αρχίσεις και αγωνιάς για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα αφήνεις όλα πίσω σου γιατί αρκετά κουράστηκες αυτό το διάστημα, αλλά επειδή είσαι πολύ υπεύθυνος/η μπορεί να κάνεις και την βάρδια κάποιου άλλου ατόμου αν στο ζητήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και μπορεί να ταξιδέψεις ή να πας σε φίλους που σε κάνουν και νιώθεις καλά και κυρίως έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Η οικογένεια μπορεί να είναι για σένα δύσκολη στην διαχείριση αλλά θα δώσεις εκεί προτεραιότητα, συνδυάζοντας συγγενείς με φίλους μαζί.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεσαι σε ό, τι σου δοθεί με ευκολία αλλά δεν χολοσκάς κιόλας αν είσαι μόνος/η γιατί θέλεις και την αυτονομία σου και το κεφάλι σου να είναι ήσυχο. Όμως το συντροφικό σύνδρομο μπορεί να υπάρχει έντονο αν είσαι σε σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαλέγεις τις εικόνες που θέλεις να έχεις για να διατηρήσεις την ηρεμία και την χαλάρωσή σου, αλλά δεν αφήνεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και αν τύχει συζητάς και για δουλειά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι με άτομα που θέλουν να είναι κοντά σου γιατί έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους. Μπορεί να κάνεις βέβαια την ανατροπή και να βρεθείς και με άλλα που θα είναι καινούργια για σένα και κυρίως με νέες ιδέες και διαφορετικές εμπειρίες.
Ερωτικά: Όσο και να φαίνεται ότι δε θέλεις, υπάρχει μέσα σου η διάθεση να καταλάβεις πιο βαθιά και να εκτιμήσεις τον Ζυγό. Για αυτό ίσως κάνεις την κίνηση και σηκώσεις το τηλέφωνο μέρα που είναι για «χρόνια πολλά» αλλά και να ζητήσεις με τον τρόπο σου συγνώμη. Από τη άλλη προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς πιο λογικός/η για να ξεφύγεις από τις συναισθηματικές εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου είναι πολύ πρακτική και προσγειωμένη για αυτό μπορεί να φρενάρεις κάποιες βλέψεις που σε παρασέρνουν πολλές φορές σε μια διαφορετική στάση αντιμετώπισης των οικονομικών. Σήμερα όμως θα ηρεμήσεις και θα κρατήσεις όσο μπορείς τις αποστάσεις από την διαφορετικότητα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved