Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/4

Αυτός που είναι πραγματικά καλός δεν είναι ποτέ δυστυχής.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια ημέρα που θα προσπαθήσεις να εκφράσεις όσο μπορείς την καλοσύνη σου σε όλα τα άτομα, κάνοντας χώρο στην καρδιά σου για να χωρέσουν περισσότερα. Χρειάζεσαι και εσύ ένας είδος ταπείνωσης για να μπορέσεις να εξελιχθείς.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις και μια μικρή μελαγχολία γιατί θα κάνεις τον απολογισμό μιας σχέσης που σε έχει πονέσει, αλλά τελειώνοντας θα δεις και τα καλά κι αυτά πρέπει να κρατήσεις σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια θετική στάση και αυτό βοηθά να αντιμετωπίσεις όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που βρίσκεις πιθανόν μπροστά σου. Φρόντισε να καθαρίσεις από μέσα σου φοβίες, πάθη και εγωισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σήμερα καλύτερα να αφιερωθείς σε μια πιο εσωτερική κατάσταση η οποία θα σου δώσει ψυχική, παρά υλική τροφή. Προσπάθησε να κάνεις μόνο καλά πράγματα και να έρθεις σε επαφή με το βαθύ κομμάτι της ψυχής σου.
Ερωτικά: Το να είσαι όσο μπορείς χαριστικός/η στο άλλο πρόσωπο θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δύσκολες στιγμές και να σκέφτεσαι μόνο το καλό. Φρόντισε να δώσεις όσο περισσότερα μπορείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι σε ταξίδι μπορεί να χαλάσεις κάποια χρήματα επιπλέον για να μην πιεστείς όπως άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Για να βελτιωθείς χρειάζεται να βάλεις την πίστη και την καλοσύνη στην ζωή σου με ένα τρόπο, όχι επιφανειακό, αλλά πολύ βαθύ και εσωτερικό, κάνοντας πράξη αυτά που λες.
Ερωτικά: Είτε μόνος /η σου είτε σε σχέση αυτό που μετράει περισσότερο είναι η επαφή που έχεις με τον εαυτό σου γιατί από εκεί ξεκινούν πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμφιλίωση με άτομα που παλιά μπορεί να είχες κόντρα, ίσως να σε κάνει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να ζητήσεις συγνώμη μέσα από την καρδιά σου. Αν δεν το κάνεις ανοικτά, τουλάχιστον προσπάθησε να υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι όλα μπορείς να τα αλλάξεις προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το καλύτερο δώρο που μπορεί να χαρίσεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου είναι να τους σκέφτεσαι μέσα στην αγάπη και την καλή διάθεση.
Ερωτικά: Πιθανόν να έχεις υποφέρει από μια σχέση που σε πρόδωσε. Αν δεν μπορείς να συγχωρήσεις τουλάχιστον προσπάθησε να κατανοήσεις τον λόγο που έγινε και να δώσεις άφεση αμαρτιών πρώτα στον εαυτό σου και μετά στο άλλο πρόσωπο. Η τάση πάντως υπάρχει να αφήσεις να φύγουν από πάνω σου όλα τα κακώς κείμενα και να πετάξεις σε μια άλλη αγκαλιά, απελευθερωμένος/η και υγιής ψυχικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δώσεις την μάχη σου για να φέρεις καινούργιο και ανανεωμένο μήνυμα στην ζωή σου. Οι συνθήκες στο ζητούν επειγόντως και μπορεί η σημερινή ημέρα να μην το προσφέρει αλλά γίνεται να προετοιμάσεις το έδαφος μέσα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Όσο και να βιάζεις τα πράγματα να γίνουν πιο γρήγορα τελικά βλέπεις ότι θα πάρουν τον δικό τους χρόνο γι' αυτό πρέπει να συγχρονιστείς και να μην έχεις ανυπομονησία.
Ερωτικά: Βρίσκεις μια καλή φόρμουλα για επικοινωνία και εκεί που πίστευες ότι μπορεί να είχες χάσει το παιχνίδι γίνεται ένα ξαφνικό μπαμ και όλα γυρνούν υπέρ σου. Ο Κριός σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις αρνητικές εντυπώσεις που έχεις από παλιά κι εσύ αποφασίζεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά για το καλό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα γιατί πλέον έχουν ανοίξει όλες οι υποθέσεις σου και βλέπεις πολύ μπροστά και με μεγάλη ευκολία τι μέλει γενέσθαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Δεν υποχωρείς σε κάτι που σε φοβίζει και στον προσωπικό σου απολογισμό βάζεις βαθιά το μαχαίρι μέσα στο κόκκαλο. Όσο πάντως διαπραγματεύεσαι τα της ζωής σου τόσο πιο δύσκολα γίνονται είναι γιατί χρειάζεται θάρρος και αρχοντιά για να τα φέρεις όλα στα δικά σου μέτρα.
Ερωτικά: Μερικές φορές πρέπει να ειπωθούν αλήθειες για να ξελαφρώσεις και αυτό ίσως να σου κοστίσει πολύ παραπάνω από ό, τι νόμιζες. Τουλάχιστον δεν θα έχεις τύψεις ότι κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια πραγματικότητα κι είσαι αναγκασμένος/η να μην υποχωρήσεις, όσο και αν φοβάσαι να παραδεχτείς ότι μπορεί να έχεις κάνει λάθος αλλά τουλάχιστον δεν το έκανες σκόπιμα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν υποχωρείς σε κάτι που σε φοβίζει και στον προσωπικό σου απολογισμό βάζεις βαθιά το μαχαίρι μέσα στο κόκκαλο. Όσο πάντως διαπραγματεύεσαι τα της ζωής σου τόσο πιο δύσκολα γίνονται είναι γιατί χρειάζεται θάρρος και αρχοντιά για να τα φέρεις όλα στα δικά σου μέτρα.
Ερωτικά: Μερικές φορές πρέπει να ειπωθούν αλήθειες για να ξελαφρώσεις και αυτό ίσως να σου κοστίσει πολύ παραπάνω από ό, τι νόμιζες. Τουλάχιστον δεν θα έχεις τύψεις ότι κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια πραγματικότητα κι είσαι αναγκασμένος/η να μην υποχωρήσεις, όσο και αν φοβάσαι να παραδεχτείς ότι μπορεί να έχεις κάνει λάθος, ιδίως αν δεν το έκανες σκόπιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Το να πιστεύεις στο καλό και να οραματίζεσαι μερικές φορές σε βοηθά και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να το χρησιμοποιήσεις για να νιώσεις ότι έρχεσαι σε επαφή με ανώτερα στοιχεία της ψυχής σου.
Ερωτικά: Πρέπει να καταλάβεις ότι για να σταματήσεις να υποφέρεις και να βασανίζεσαι χρειάζεται να πάψεις να δημιουργείς εξαρτημένες σχέσεις κι αυτός θα είναι ο δρόμος που οφείλεις να βαδίσεις για να γίνεις ευτυχισμένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο είσαι ανοικτός/η και ρισκάρεις, αναλόγως το θέμα, τόσο θα κάνεις και ένα βήμα που θα είναι καθοριστικό για την προσωπική σου επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η βαθιά σου επιθυμία να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να κουβαλάς μέσα σου τον λόγο του Θεού θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα και απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στα άλλα τα άτομα.
Ερωτικά: Αν θέλεις να κρατήσεις το χαρακτήρα και την προσωπική σου ισορροπία, τότε πρέπει μέσα στην σχέση να έχεις την αυτονομία σου, χωρίς όμως να ξεφεύγεις πολύ από τους κανόνες που τη διέπουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη ανάγκη να ξεφύγεις από χρέη και καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις ότι η πραγματικότητα είναι σκληρή. Για αυτό ρίχνεις όλο σου το βάρος προς αυτή την κατεύθυνση με στόχο να αυτονομηθείς και να κάνεις εσύ κουμάντο στην ζωή σου και στην τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η προσωπική σου εικόνα μερικές φορές είναι «στημένη» κι ίσως θα ήθελες να είναι πιο αυθεντική και πιο γνήσια για να μπορείς να βάζεις και τους άλλους στην θέση τους, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν πολύ αυστηρά αλλά και είσαι περισσότερο γλυκός/α και φιλεύσπλαχνος/η απέναντι στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Είσαι σε μια φάση που θέλεις να δοκιμάσεις καινούργιες εμπειρίες με το πρόσωπο που είστε μαζί που θα είναι πιο απλές και κυρίως χαρούμενες και όχι στημένες. Δεν χρειάζεσαι την έγκριση της οικογένειάς σου για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα ή πολύ άνετα, χωρίς «πρέπει» και «μη».
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σου αρκούν τα λίγα και τα εύσημα ή ακόμα και καλές κοινωνικές κριτικές, πιθανόν να μην σε ενδιαφέρουν πλέον γιατί θα κλείνεις περισσότερο στο πως νιώθεις εσύ και πόσο αξιολογείς την δουλειά σου και όχι οι άλλοι. Ίσως επιτέλους γίνει το θαύμα και μετρήσεις σωστά την αξία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναφέρεσαι σε πολλά πράγματα από τα οποία δεν είναι εύκολο να τα γνωρίζεις αλλά τουλάχιστον είσαι μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μια μεταφυσική γνώση αλλά και η διαφορετική διαχείριση των προβλημάτων σου έστω και σε μικρό βαθμό θα σε βοηθήσει να εξελιχτείς.
Ερωτικά: Μπορείς να κάνεις τα πάντα και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ακόμα και το πιο δύσκολο άτομο. Αν πάρεις συνειδητή απόφαση ότι όλα θα κυλήσουν κατά τις βουλές σου, δεν θα κολλήσεις πουθενά. Αν πάλι σε έχει πιάσει μοναχικότητα θα δεις ότι κάτι ανοίγεται μπροστά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κι εδώ κάνεις τον αγώνα σου και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις τις αρνήσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα που δεν είναι από την πλευρά σου αλλά από ένα άτομο που δεν βλέπει τα πράγματα όπως εσύ.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Για να είσαι μέσα σου καλά και σε ισορροπία, αν νιώθεις ότι έχεις αδικήσει είτε άθελά σου είτε όχι, θα πρέπει πρώτα να το παραδεχτείς. Ακόμα κι αν έχεις ρίξει κάποιο άτομο σε θέματα προσωπικά ή συνεργασίας ή έχεις διαδώσει κουτσομπολιά που δεν έπρεπε, καλό είναι να το αναγνωρίσεις μέσα σου και αν μπορείς να ζητήσεις συγνώμη γιατί χρειάζεσαι κάθαρση όπου έχεις χάσει τις ισορροπίες σου.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι αναβάθμιση και κυρίως αναγνώριση για ό, τι καλό παίρνεις. Αν δεν το έχεις κάνει ανοικτά με το άτομο που είστε μαζί, καλό θα ήταν να το κάνεις άμεσα. Επίσης να δηλώσεις την πρόθεσή σου ότι από εδώ και πέρα θέλεις και πιστεύεις στην ευτυχισμένη συνύπαρξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι κατευθύνσεις σου δεν πρέπει να είναι μόνο υλικές αλλά και ηθικά βαλμένες γιατί αυτές τις ημέρες διαμορφώνεται ένα πιο αξιόλογο περιβάλλον που θα έχει στόχο, όχι μόνο την δική σου εξυπηρέτηση και διευκόλυνση, αλλά και των άλλων ατόμων που είναι συνεργάτες σου ή πολύ κοντά στην καθημερινή δουλειά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved