«Χρωμάτισε» τις πιο χαρούμενες στιγμές σου με τη μυρωδιά της αγάπης!

Η μέρα μοσχομυρίζει χαρά και το άρωμά της φτάνει ως την καρδιά σου!

«Χρωμάτισε» τις πιο χαρούμενες στιγμές σου με τη μυρωδιά της αγάπης!

Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του τυχερού και χαρωπού Δια η μέρα μοιράζει απλόχερα και με χαμόγελο δώρα και πολύ χαρά! Τα έθιμα της ημέρας θέλουν να βάφεις κόκκινα αυγά, να ζυμώνεις τσουρέκια αλλά και να πηγαίνεις στο βαφτιστήρι σου τη λαμπάδα του. Διαδικασίες που θα είναι ευχάριστες όμως τα θετικά πράγματα δεν σταματούν εδώ.

Η πλουραλιστική φύση του Τοξότη δείχνει ότι η γκάμα της ευτυχίας σήμερα δεν έχει όριο. Είναι πολλά αυτά που μπορούν να σε κάνουν να αισιοδοξείς και να ευφραίνουν την καρδιά σου και εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το πνεύμα της ημέρας που θέλει όσο μπορείς λιγότερη προχειρότητα και αδιαφορία και περισσότερη ευφορία, γενναιοδωρία και θετική οπτική! Πλησίασε τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάνε δώρα αγάπης στους δικούς σου ανθρώπους και γέμισε ευχές τη ζωή τους! Είναι ωραία να βλέπεις τους αγαπημένους σου να χαμογελούν!

Και τι καλύτερο για γιορτινό δώρο από ένα άρωμα που θα «χρωματίσει» τις πιο χαρούμενες στιγμές τους!

Το Clinique Happy For Men είναι ένα μίγμα συναισθημάτων χαράς, γαλήνης, ικανοποίησης και αισιοδοξίας που αναδύονται σε κάθε ψέκασμά του χαρίζοοντας μία νότα ευτυχίας! Δροσερό, τρυφερό, γοητευτικό, αρρενωπό, με πληθώρα χαρισματικών, φρέσκων ευωδιών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι φρουτώδεις νότες λεμονιού, μανταρινιού, πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ.

clinique happy men 50ml

Κάνε κλικ εδώ για να αποκτήσεις το Clinique Happy For Men σε μια super προσφορά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved