Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/4

Η αισιοδοξία είναι μια τρέλα που θέλει να βλέπουμε το κάθε τι σωστό και όταν ακόμα είναι λάθος

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/4

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: H έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου θα είναι κομβική. Αν έχεις γενέθλια σήμερα ή μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο θα δεις ότι κλείνει ένας κύκλος ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και τελικά θα βιώσεις κάποιες καταστάσεις που θα σε εξελίξουν.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να είσαι με ένα πρόσωπο, με τις συνθήκες που θέλεις εσύ ίσως να μην σου κάθεται γιατί έχετε μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τις επιθυμίες σας. Ακολούθησε τους δείκτες του ρολογιού και μην πας κόντρα και θα δεις όλα να αλλάζουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κατευθύνεις κάποιες ενέργειές σου προς μια κατάσταση τελικά δεν γίνεται αυτό που περιμένεις και μπορεί να έχεις και διάφορα εμπόδια τα οποία σου βγαίνουν ξαφνικά. Μην αντιδράς βίαια επειδή τα σχέδια σου διακόπτονται. Όλα είναι για το καλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μπορείς να αμφισβητείς τα αποτελέσματα ή ακόμα και την κρίση σου για κάποιες υποθέσεις που αφορούν άλλα άτομα. Η συνολική σου στάση απέναντι στο φαγητό, στο σώμα σου αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις θα αλλάξουν άμεσα γιατί θα μπουν νέα στοιχεία.
Ερωτικά: Αν είσαι μακριά από τον Κριό θα δεις ότι τελικά δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις αν πρέπει να είσαι μαζί του ή όχι γιατί άλλα μπορεί να δείχνεις και άλλα να νιώθεις μέσα σου. Πρόσεξε πάντως να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τον εαυτό σου γιατί από εκεί θα ξεκινήσουν όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τον απολογισμό σου και θα δεις ότι δεν έχεις ακόμα ολοκληρώσει τις προσπάθειες σου σε κάτι που είχες μέσα στο μυαλό σου ή ήδη είναι στα άμεσα σχέδιά σου. Οι συνεργασίες αλλά και οι πρωτοβουλίες θα είναι απαραίτητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις βάλει στόχο να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και κολλήματα στον επικοινωνιακό σου τομέα και πλέον αντί να κρύβεσαι και να περιμένεις αδρανής κάτι να συμβεί, θα αναθεωρήσεις αντιλήψεις αλλά και σχέσεις που σου φαίνονταν αρκετά δύσκολες.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις πολλές γνωριμίες και καινούργιες προσπάθειες για να βρεις το άλλο σου μισό. Κάτι θα γίνει όμως και εκεί που νόμιζες ότι θα μείνεις μόνος/η θα συναντήσεις το κατάλληλο άτομο αν και με πολύ ξαφνικό και περίεργο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία σου μερικές φορές χρειάζεται για να ξορκίσεις τις φοβίες που έχεις γιατί δεν είναι εύκολο να οραματιστείς για σένα κάτι καλό. Στηρίξου στα πόδια σου και μην αφήνεις τους περιορισμούς τρίτων να σε υποσκάπτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώθεις ότι κτυπιέσαι από παντού. Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις εκτεθεί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου αλλά και τις σχέσεις σου που σε πονάνε. Η ανάκτηση της εσωτερικής γαλήνης είναι επιβεβλημένη.
Ερωτικά: Αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια αληθινή επικοινωνία με οποιοδήποτε τίμημα τότε θα σταματήσεις να περιμένεις τα γυρίσματα της τύχης και θα αλλάξεις τελείως τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι. Οπότε, με το πρόσωπο που είσαι δεν θα έχεις εκείνες τις δυσκολίες που σε έχουν εκπαιδεύσει ώστε να γίνεις ένα καλύτερο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ελπίδα για το μέλλον σου μπορεί να τρυπώσει στην καρδιά σου και διώξει όλες τις αρνητικές σκέψεις, φοβίες, θυμό και στεναχώριες που έχεις περάσει αυτήν την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η σκέψη σου είναι πολύ θετική και περιμένεις να γίνεις κάτι καλό για να επιβεβαιώσεις τις δυνάμεις σου που συνέχεια βγαίνουν από μέσα σου και να αποδείξεις ότι τελικά θα τα καταφέρεις.
Ερωτικά: Παίζεις προς όλες τις κατευθύνσεις και αν είσαι ελεύθερο πουλί μάλλον αλλάζεις τα γούστα σου γιατί σκέφτεσαι ότι θέλεις να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό ή πολύ δυνατό συναισθηματικά. Αν σε ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως δεν σε παίρνει με τίποτε να φερθείς ανάλαφρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που θα σε κάνει να προχωρήσεις είναι οι περιστάσεις που είναι πιεστικές και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Οτιδήποτε πάντως και να σε ανησυχήσει εσύ θα το διευθετήσεις γιατί έχεις τον δυναμισμό να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις ήδη κάνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βλέπεις μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ εύκολη για σένα κι όσο μπορείς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος/η με όλους και όλα. Ο λόγος είναι ότι μέσα σου κρύβεις την ασάφεια και δεν καταλαβαίνεις ποιος είσαι πραγματικά. Τώρα όμως με αφορμή τον τρόπο που θα σταθείς απέναντι σε κάποια άτομα και σε ψεύτικες καταστάσεις θα αρχίσουν να αλλάζουν πολλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο είναι δύσκολη και τώρα βγουν στη φόρα διάφορα που κρατούσατε κρυμμένα, ίσως θυμός ή παράπονα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που συμβαίνουν μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να θέλεις να αναβαθμίσεις τις συνεργασίες σου, αν δεν λειτουργήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια ίσως και ωμότητα, θα μπλεχτείς σε ψευδαισθήσεις που θα πρέπει να κάνεις ότι μπορείς για να τις διαλύσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σε αναστατώσει και θα είσαι συνέχεια με το ένα πόδι έξω και με το άλλο μέσα σε μια κατάσταση. Το ότι θα πιστέψεις κάποια στιγμή ότι θα βρεθείς στην μέση μπορεί να μην είναι και τόσο αληθινό γιατί πρέπει να σπάσεις τον τοίχο μπροστά σου και να βγεις έξω από προσδοκίες που σε εγκλωβίζουν και να είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Δεν είναι απαραίτητο ότι θα προσγειωθείς ανώμαλα, αν θέλεις κάτι πάρα πολύ. Απλά φοβάσαι και παρότι δείχνεις διατεθειμένος/η, δεν προχωράς σε οριστική λύση ίσως γιατί είσαι μοιρασμένος/η σε δυο άτομα. Ο Κριός και ο Αιγόκερως είναι τα πρόσωπα που παίζουν το μεγάλο ρόλο. Πιθανόν τον Υδροχόο να τον δεις σαν μια λύση ουρανοκατέβατη.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια οριακή φάση και διχάζεσαι ανάμεσα στο να δουλεύεις μόνος/η σου ή να σπάσεις συνεργασίες, αν είσαι με άκυρα άτομα που δεν σε βοηθούν καθόλου. Αλλά είσαι στο τσακ να το κάνεις, αν τυχόν σου κουνηθούν λίγο περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μην ανακατεύεις πολύ κόσμο και μην πιστεύεις ότι υπάρχουν άτομα που θα σε προδώσουν γιατί ίσως εσύ να τα προκαλείς με την πολύ περίεργη συμπεριφορά σου. Βέβαια έχεις την ασφάλεια της Αφροδίτης στον άξονά σου που σε σώζει και μάλλον πέφτεις στα μαλακά. Αν έχεις κάνει εξετάσεις και έχεις αγωνία για τα αποτελέσματα, όλα καλά θα πάνε.
Ερωτικά: Πρόσεξε πως θα χειριστείς τον Κριό γιατί με τον τρόπο σου μπορεί να τον έχεις απομακρύνει από την ζωή σου χωρίς να το καταλάβεις είτε με κάποιες αυθαιρεσίες ή με κάποια λόγια που μπορεί να τον ενόχλησαν λόγω του ότι ήταν πολύ αυθόρμητα και ειλικρινή.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι πολλά και μπορεί να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό γιατί τα βλέπεις όλα δύσκολα, όμως έχεις κόσμο που σε υποστηρίζει γι' αυτό δεν τα παίρνεις τόσο κατάκαρδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πολλές δουλειές αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να τελειώσεις τις μισές. Καλύτερα να λες λιγότερα «ναι» σε φίλους και υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Ερωτικά: Αν έχεις την ελευθερία σου, θα είσαι ο καλύτερος του χωριού γιατί θα παίξεις προς όλες τις κατευθύνσεις και με ένα τρόπο πολύ έντονο και κατακτητικό. Αν όμως είσαι με άλλο άτομο ίσως να μην δέχεσαι ημίμετρα στην μακροχρόνια σχέση σας όσο κι αν το θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα εντείνεις τις προσπάθειές σου να δεις και να κάνεις επαφές με κόσμο που μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε κάνεις γι' αυτό πιθανόν να μην θέλεις να μείνεις στο σπίτι σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι σε μια δίνη που όσο και να σε τραβάει προς τα κάτω εσύ έχεις την δύναμη να αντισταθείς. Βέβαια σου είναι πιο εύκολο να πηγαίνεις κόντρα σε κάτι ή να τα πετάς όλα στα μούτρα κάποιων που σε ενοχλούν αλλά τώρα ίσως να σκεφτείς πιο διπλωματικά γιατί το χρειάζεσαι ειλικρινά.
Ερωτικά: Η διαπίστωσή σου για τον Ζυγό μπορεί να είναι τόσο ξαφνική που να σε προβληματίσει έντονα, αν πρέπει να είστε μαζί ή όχι. Αν υπάρχει ακόμα έρωτας μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά και θα προτιμήσεις την υπομονή από την ισοπέδωση. Με τον Καρκίνο θα πρέπει να κρατηθείτε ενωμένοι γιατί μπαίνουν τρίτοι στη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σε πιέζει από πολλές πλευρές και δεν ξέρεις τι να κάνεις, επειδή νιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις αλλά κάτι φοβάσαι. Ίσως να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ή να κινηθούν από την πλευρά άλλων. Αν νιώσεις λίγο περισσότερο δυνατός θα κτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και θα σκεφτείς «ό, τι γίνει ας γίνει» γιατί έχεις κουραστεί πάρα πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Εκπροσωπείς επάξια τον εαυτό σου γιατί δεν κολλάς σε εμμονές ή κάτι που σε ωθεί να ξεπεράσεις τα όρια σου, με ένα τρόπο πολύ έξυπνο και «αναίμακτο» επικοινωνιακά.
Ερωτικά: Όσο και να λες ότι έχεις ξεχάσει τον Καρκίνο κάτι θα γίνει που θα σου θυμίσει κάτι πολύ δυνατό. Αν πάλι είσαι μαζί του θα υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που θα σας δημιουργήσουν ένα μέτωπο εντάσεων αλλά θα καταφέρεις να μην φτάσεις στα άκρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα δεν είναι η ιδανική αλλά εκ των συνθηκών γίνεσαι όλο και πιο έξυπνος με τις επενδύσεις και με τα υλικά αγαθά που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις πολλές ανατροπές από τις φιλίες και τις γνωριμίες σου γιατί γνωρίζεις κάποια καινούργια άτομα και προσπαθείς να αποκοπείς από παρέες που δεν ήταν τόσο ωφέλιμες για σένα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα Ζυγό είναι κάπως αόριστη και επειδή δεν έχεις τι να του πεις ίσως φύγεις κιόλας από κοντά του. Μπορεί να σε έχει συγκινήσει ένας Παρθένος και να τον ακολουθήσεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αντίθετα, δρας και μάλιστα με τρόπο που να δείχνεις στους άλλους που είναι γύρω σου ότι μπορείς να ξεκινάς και να σταματάς αυτό που θέλεις, με άνεση και χωρίς να παρασύρεσαι από τις διαθέσεις ή τα συναισθήματά σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved