Τα SOS της εβδομάδος, από 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα SOS της εβδομάδος, από 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 3/4 έως 9/4

Το επταήμερο χαρακτηρίζεται από την δραστική επανεμφάνιση των... Ουρανοπλουτωναίων, που σίγουρα του προσδίδουν έναν ανατρεπτικό χαρακτήρα. Επιπλέον μπορεί να επηρεαστείς από την Σεληνιακή έκλειψη του Σαββάτου, η οποία γενικά αναμένεται να θίξει θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπως και να βγάλει τον κόσμο στους... δρόμους!
Για σένα βέβαια έχουν σημασία οι γενέθλιοι οίκοι που την φιλοξενούν, αφού τα θέματα τους είναι αυτά που θα διεγερθούν πρωτίστως. Ακόμη, επειδή η έκλειψη γίνεται στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού και ως αστρική στην 20η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων, θα πρέπει να τσεκάρεις αν έχεις «κάτι» κοντά σε αυτές τις μοίρες. Είτε πρόκειται για πλανήτη, είτε για σημείο (πχ ο Ωροσκόπος), είναι πολύ πιθανόν να... υποστείς τις συνέπειες της ενεργοποίησης του.
Μην νομίζεις όμως ότι η έκλειψη φέρνει μόνον δεινά. Η «δουλειά» της είναι να υπερτονίζει καταστάσεις, δρομολογώντας σπάνια ή μοναδικά φαινόμενα και τίποτα δεν αποκλείει όλα αυτά να είναι προς το συμφέρον σου. Ειδικά για περιπτώσεις όπου η πρόθεση σου είναι να πετύχεις κάτι μεγάλο, χωρίς να βάζεις θέμα διάρκειας, μια έκλειψη είναι... ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Τέλος, όσον αφορά στην χρονική διάρκεια της επιρροή της δεν τερματίζεται σε 1-2 ημέρες. Πρακτικά μπορεί να σε «ακολουθεί» μέχρι το φθινόπωρο.

Εφαρμογές: Μια νέα σχέση ή συνεργασία. Ένα νέο ξεκίνημα. Πρωτοποριακές εφαρμογές. Ανεξαρτησία, χειραφέτηση. Δημιουργική απελευθέρωση των ενστίκτων.
SOS: Διάλυση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Έντονα μηδενιστικά συναισθήματα. Ένα καταστροφικό ξέσπασμα.

Επί προσωπικού, η έκλειψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους, Αιγόκερους, Καρκίνους αλλά και τους Παρθένους ή Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 13/9 και 10/3 αντίστοιχα.

Ας δούμε όμως τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.

Την Πέμπτη, σχηματίζονται τρεις πλανητικές όψεις, η κάθε μια με τα δικά της θέματα.

Κατ' αρχήν, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία (Κριός-Λέων, 12η μοίρα) μπορεί να σου προσφέρει εύκολες λύσεις κι ευκαιρίες. Εδώ θα «μετρήσει» περισσότερο η τύχη παρά η ικανότητα σου.

Εφαρμογές: Τύχη, βοήθεια από ισχυρούς. Μια ευοίωνη έναρξη. Ανάπτυξη, επέκταση. Γενναιοδωρία, αισιοδοξία.
SOS: Επιπολαιότητα, αμετροέπεια, ελαστική ηθική. Νεποτισμός. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/7 και 9/3 αντίστοιχα.

Αντίθετα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο (Κριός-Τοξότης, 4η μοίρα) σε θέλει πιο τυπικό και προνοητικό στους χειρισμούς σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μετακινήσεις, συναντήσεις και θέματα επικοινωνίας.

Εφαρμογές: Τήρηση των δεόντων. Επιτυχία σε μια δοκιμασία. Επάρκεια σε προσόντα ή προϋποθέσεις. Περιφρούρηση των αξιών. Μια λεπτομερής εργασία, γραπτός λόγος.
SOS: Καθυστέρηση, ταλαιπωρία. Ένα τεχνικό πρόβλημα. Έλλειψη νόμιμων εγγράφων, ανεπάρκεια. Αποτυχημένες εξετάσεις. Ποινή, τιμωρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Αιγόκερους αλλά και Σκορπιούς ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 1/11 και 1/3 αντίστοιχα.

Στο «μέτωπο» των διαπροσωπικών σχέσεων, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα (Ταύρος-Ιχθύες, 18η μοίρα), σου υπόσχεται περισσότερες... αγκαλιές και ίσως μια σχέση με σοβαρές προοπτικές.

Εφαρμογές: Αγκαλιά, στοργή. Μια σχέση με προοπτική αποκατάστασης. Θετικό οικογενειακό κλίμα. Ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων, κληροδοτήματα. Παραδοσιακές τέχνες και τεχνικές. Αποθήκευση τροφίμων. Επανασύνδεση μιας σχέσης. Διακόσμηση, αναπαλαίωση. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού. Αντίκες, παλαιά αντικείμενα αξίας..
SOS: Συναισθηματική αδυναμία, εξάρτηση. «Κόλλημα» στο παρελθόν, αδιέξοδη νοσταλγία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους αλλά και τους Κριούς ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/4 και 12/2 αντίστοιχα.

Αυτή η όψη είναι σε αγαστή συνεργασία με εκείνην που ακολουθεί την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Χείρωνα στην 18η μοίρα των Ιχθύων, τονίζοντας θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια.

Εφαρμογές: Φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Ενδιαφέροντα σχετικά με το παρελθόν (Ιστορία, Αρχαιολογία κλπ) Συνάντηση με πρεσβυτέρους ή βετεράνους. Ένα σημαντικό κληροδότημα. Παραδοσιακές θεραπείες, σαμανισμός.
SOS: Πολύ συντηρητικό πνεύμα, εχθρότητα απέναντι στο νέο. Κλείσιμο εσωστρέφεια. Δεισιδαιμονία, προγονολατρεία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ιχθύες αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους ή Τοξότες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/6, 9/9 και 10/12 αντίστοιχα.

Επίσης την Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Δήμητρα (Κριός-Αιγόκερως, 6η μοίρα), ενισχύοντας κάθε προσπάθεια σου να δικτυωθείς ή να μεταδώσεις τις ιδέες σου.

Εφαρμογές: Νέες γνωριμίες, επικοινωνία, δικτύωση. Διαφήμιση, προώθηση. Συμβόλαιο, νομική πράξη. Μια αποδοτική συνεργασία. Εμπορικός αντιπρόσωπος.
SOS: Δημοσιοποίηση «ευαίσθητων» πληροφοριών.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους και Διδύμους.

Το Σάββατο ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Άρη στην 8η μοίρα του Κριού, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις δράση αλλά και να βιώσεις ποικίλες εντάσεις.

Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια μοναδική επίδοση. Γρήγορη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης. «Τσακ-μπαμ». Τεχνικές εργασίες, αγορά εργαλείων. Οφέλη από μια έμπνευση της στιγμής.
SOS: Ένταση, καυγάς. Ατύχημα (κάψιμο, κόψιμο, κτύπημα). Σπασίματα, ζημιές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ταύρους, Ζυγούς και Σκορπιούς.

Την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), ορίζοντας ένα σημείο καμπής στην ζωή σου.

Εφαρμογές: Μια νέα αρχή, αναγέννηση. Αποκάλυψη μιας «βρώμικης» υπόθεσης, εξάρθρωση ενός παράνομου κυκλώματος. Ενασχόληση με μυστήρια, έρευνα. Οφέλη από ζημιές άλλων.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος, μια δυσάρεστη εξέλιξη. Χειραγώγηση, υπονόμευση, εκβιασμός. Ζημιές από την δράση «σκοτεινών» κέντρων. Ένα δάνειο που δεν μπορεί να αποπληρωθεί.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις12/6, 14/9,14/12 και 11/3 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα, ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στην 16η μοίρα του Κριού, δρομολογώντας αλλαγές και ανατροπές.

Εφαρμογές: Αλλαγή, αναθεώρηση. Μια ευχάριστη έκπληξη ή ανατροπή. Διαφοροποίηση. Οφέλη από μια ιδιαίτερη ή σπάνια επιλογή. Η εξαίρεση που βεβαιώνει τον κανόνα. Βοήθεια από ξένους. Γόνιμες επαφές με «απλησίαστους» ή πολύ ιδιότροπους τύπους. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Πολιτική και την Κοινωνία. Ενασχόληση με «προχωρημένα» θέματα. Διάστημα, πτήση.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Έντονη παραξενιά, ιδιοτροπία. Διατάραξη σχέσεων «άνευ λόγου και αιτίας». Υπέρβαση δεοντολογίας, ακρότητες, προκλήσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/9 και 12/3 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο Ερμής σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Δία (Κριός-Λέων, 12η μοίρα), χρωματίζοντας την καθημερινότητα σου με ποικίλες και μάλλον ευχάριστες στιγμές.

Εφαρμογές: Αισιοδοξία, θετικό πνεύμα. Χαρά, κέφι, παιχνίδι. Μια ευχάριστη είδηση, ένα όμορφο ταξίδι. Αποδοχή αιτήματος. Τύχη, κέρδος, εύκολες λύσεις. Κερδισμένες εντυπώσεις. Διάδοση.
SOS: Πολλά λόγια, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αμετροέπεια, επιπολαιότητα. Εντυπώσεις χωρίς ουσία. Επικοινωνιακό κομφούζιο, «ξόδεμα» σε ανούσιες συζητήσεις. Εκμετάλλευση των άλλων, κερδοσκοπία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους αλλά και Καρκίνους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/7 και 9/3 αντίστοιχα.

Την Δευτέρα προς Τρίτη, ο αστρικός Ερμής συναντά τον τροπικό Χείρωνα στην 18η μοίρα των Ιχθύων, συμβάλλοντας στην αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος.

Εφαρμογές: Αναβίωση, αναπαλαίωση. Συνάντηση με παλιό γνωστό. Επαφή με την παράδοση, μια παραδοσιακή συνταγή. Συναντήσεις με πρεσβυτέρους ή βετεράνους. Ανεύρεση ενός παλαιού αντικειμένου. Αντίκες, παλαιοπωλεία. Ενδιαφέροντα σχετικά με την Ιστορία ή την Αρχαιολογία. Αρχιτεκτονικά σχέδια, εσωτερική διαρρύθμιση. Δημιουργία αποθηκευτικού χώρου. Μια συγκέντρωση στο σπίτι. Προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
SOS: Υπερβολική εσωστρέφεια, κλείσιμο. Άρνηση για οτιδήποτε το νέο. Δεισιδαιμονία. Νοητικό μπλοκάρισμα, αμνησία. Μια «ενοχλητική» υπόθεση του παρελθόντος.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς και Ιχθύες.

Την Τρίτη, η αστρική Αφροδίτη τετραγωνίζεται με την τροπική Δήμητρα (Ταύρος-Υδροχόος, 1η μοίρα), εξωραΐζοντας την εμφάνιση σου και βελτιώνοντας τις σχέσεις σου.

Εφαρμογές: Εξομάλυνση μιας σχέσης. Διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου. Φροντίδα για την εξωτερική εμφάνιση, αγορές ρούχων και αξεσουάρ. Ενδιαφέρον για την μόδα και την ομορφιά. Μια σχέση με σημαίνον πρόσωπο. Κέρδη από μια συνεργασία.
SOS: Ανεπιθύμητες αποκαλύψεις για προσωπικά θέματα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ταύρους, Ζυγούς, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Την Τετάρτη, ο Ερμής πέφτει στο... δόκανο του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, κάτι που προμηνύει ιδιαίτερες εξελίξεις στην καθημερινότητα σου.

Το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα) σε θέλει πιο διερευνητικό ή... καχύποπτο!

Εφαρμογές: Έρευνα σε βάθος, ενασχόληση με μυστήρια. Ξεκαθάρισμα αντικειμένων ή αρχείων. Εκμυστήρευση, αποκάλυψη. Ξεσκέπασμα άνομων δραστηριοτήτων. Οφέλη από απώλειες άλλων.
SOS: Έμμονες ιδέες. Φθόνος, ζήλεια. Μια δυσάρεστη είδηση. Ταλαιπωρία στο άγνωστο. Υπονόμευση, κακολογία, «θάψιμο». Κατάρα. Δόλια παρακολούθηση, παγίδα. «Στημένο» παιχνίδι. Καταστροφή αντικειμένων ή αρχείων.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους αλλά και Παρθένους, Τοξότες ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 14/9, 14/12 και 11/3 αντίστοιχα.

Η σύνοδος του με τον Ουρανό στην 16η μοίρα του Κριού, ευνοεί κάθε είδους πρωτοποριακές εφαρμογές, μπορεί όμως να σε φέρει και προ εκπλήξεων.

Εφαρμογές: Έρευνα, πείραμα, πρωτοποριακές εφαρμογές. Μια ευχάριστη έκπληξη, μια απροσδόκητη συνάντηση. Επιτυχία σε ένα θεωρητικά δύσκολο εγχείρημα. Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Ένα σπάνιο φαινόμενο. Ενδιαφέροντα σχετικά με την τεχνολογία και το Διάστημα. High tec επιλογές.
SOS: Μια δυσάρεστη έκπληξη ή ανατροπή. Αποτυχία σε ένα θεωρητικά εύκολο εγχείρημα. Νευρική κρίση, ξέσπασμα. Προκλητική συμπεριφορά, εκκεντρικότητα. Βραχυκύκλωμα, προβλήματα με ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 15/9 και 12/3 αντίστοιχα.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο τροπικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον αστρικό Δία, δίνοντας προτεραιότητα στην... τύχη σου!

Εφαρμογές: Τύχη, κέρδος, βοήθεια. Μια ευοίωνη αρχή. Επέκταση. Αγορές, επενδύσεις. Προαγωγή, επιτυχία.
SOS: Μια χαμένη ευκαιρία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόους αλλά και τους Καρκίνους, Ζυγούς, Σκορπιούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/7, 10/10, 3/11 και 9/1 αντίστοιχα.

Τέλος, νωρίς το πρωί της Παρασκευής 10/4, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στην 20η μοίρα του Κριού, ενισχύοντας την επικοινωνία σου με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους.

Εφαρμογές: Επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια. Μια νέα αρχή. Συμβόλαιο, συμφωνία.
SOS: Άσκοπη περιπλάνηση, λόγια «του αέρα».

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς αλλά και Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/9 και 16/3 αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved