Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4;

Με τον Ερμή, στον ευθύ και ζωηρό Κριό σε θετική όψη με τον ώριμο Κρόνο, αυτές τις ημέρες ευνοείται να κάνεις εκ νέου κάποιες επαφές με προπονητές, εκπαιδευτές, προϊσταμένους και διευθυντές, αλλά και με σοφούς, ειδικούς ή καταξιωμένους στο χώρο τους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4;

Σελήνη στην Παρθένο

Στο πνεύμα «της κοροϊδίας και του ξεγελάσματος»! 1η Απριλίου και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της αναλυτικής και εγκεφαλικής Παρθένου που τονίζει τη διάθεση να προσέξεις τις κοροϊδίες, τα ψέματα, και τις φάρσες που επιτάσσει το σημερινό έθιμο. Όμως, πραγματοποιώντας όψη αντίθεσης με την απατηλό Ποσειδώνα η αναβίωση αυτής της παιγνιώδους συνήθειας ευνοείται τα μάλα. Έτσι, δύσκολα θα αποφύγεις τόσο να είσαι το «θύμα» όσο και να μη μπεις στον πειρασμό να είσαι ο «θύτης», όταν μάλιστα αυτό το περίεργο έθιμο στηρίζεται στη δοξασία ότι όποιος κοροϊδέψει τον άλλο θα έχει καλή τύχη.

Ο Ερμής στον Κριό πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Ξανασυζήτησε, μέσα από ένα νέο πρίσμα, με δασκάλους, αυθεντίες και άτομα εξουσίας! Με τον Ερμή, στον ευθύ και ζωηρό Κριό που αγαπά τα νέα ξεκινήματα σε θετική όψη με τον ώριμο Κρόνο (ανάδρομο στον Τοξότη), αυτές τις ημέρες ευνοείται να κάνεις εκ νέου κάποιες επαφές με προπονητές, εκπαιδευτές, προϊσταμένους και διευθυντές, αλλά και με σοφούς, ειδικούς ή καταξιωμένους στο χώρο τους. Νέες γνωριμίες μπορούν να αντέξουν στο χρόνο ενώ επιτυχία μπορούν να έχουν οι γνώσεις σχετικά με κάτι καινούργιο και οι ευθείς και ειλικρινείς συζητήσεις.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στον Κριό σε συγκλίνον τρίγωνο με τον Δία στον Λέοντα

Να είσαι τολμηρός και το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βγεις νικητής! Το να διεκδικείς όσα θέλεις και επιδιώκεις δεν καθορίζεται από την οικονομική κατάσταση, τη θρησκεία ή την καταγωγή σου αλλά από το θάρρος, την ταχύτητα, τη δράση και τις ενέργειές σου. Δείξε λοιπόν τόλμη, ενθουσιασμό και δύναμη για ό,τι επιθυμείς και με τον Ήλιο σε θετική όψη με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, το σύμπαν δεν θα είναι μόνο ευνοϊκό και γενναιόδωρο μαζί σου, αλλά θα σου δώσει και το προβάδισμα της νίκης.

Περισσότερο από τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή και του Ήλιου επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του 1ου και του 2ου δεκαημέρου αντίστοιχα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Ιδιαίτερα πιθανόν είναι να μεγαλώσει η «μύτη του Πινόκιο» ή να ξεγελαστείς σήμερα περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος, Τοξότης του 1ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα και καλό μήνα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved