Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/3

Αν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, τότε αγάπα αυτό που ήδη έχεις. Και αν δεν έχεις τίποτε, αγάπα τον εαυτό σου.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/3

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Συνεχίζει η δική σου αναβάθμιση και κυρίως βλέπεις με έναν άλλο διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Ίσως λίγο εγωιστικά αλλά μέσα από καταστάσεις πολύ δυναμικές και ισχυρές. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα έχεις κάποιες εκρηκτικές καταστάσεις να σε προκαλούν και θα χρειαστεί ψυχραιμία και πάνω από όλα μια προσωπική σοφία για να διαχειρίζεσαι όλες τις ενέργειες που επιδρούν πάνω σου.
Ερωτικά: Μια ξαφνική γνωριμία που θα είναι όμως πολύ ανατρεπτική για τα δικά σου δεδομένα θα σε αναστατώσει ή θα σε κάνει να σκεφτείς ότι πλέον δεν μπορείς να περιμένεις μια άλλη σχέση που δεν έχει ακόμα οριστικά πάρει το σχήμα της. Και ίσως τελικά ακολουθήσεις τη νέα ευκαιρία που έρχεται καταπάνω σου. Η εκρηκτική σου συμπεριφορά απέναντι στον Αιγόκερω ίσως θα πρέπει να είναι πιο ήπια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επαφές με άτομα που μπορεί να σου δείξουν ότι μπορείς να ακολουθήσεις και έναν άλλο δρόμο, κυρίως τον δρόμο της εξόδου από μια δουλειά. Γιατί θα καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο όπως είσαι αυτή την στιγμή και θα ξυπνήσουν μέσα σου μνήμες που δεν θα είναι και τόσο θετικές για την τωρινή κατάσταση, οπότε θα κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η διάθεση σου είναι αρκετά καλή αλλά αρκετά περιορισμένη για να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί κάτι σε κρατάει και σε κάνει να φέρεσαι περίεργα. Από μέσα σου νιώθεις μια μεγάλη πίεση και θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Αλλά θα συγκρατηθείς λόγω της Αφροδίτης που υπάρχει στο ζώδιο σου και δεν σε αφήνει να κάνεις υπερβολές.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να εξαντλήσεις τα περιθώρια με τον Κριό που σε φορτίζει πολύ συναισθηματικά γιατί τον/την θέλεις πάρα πολύ αλλά χωρίς να το καταλάβει σε πληγώνει. Η σταθερότητα σου θα βοηθήσει πάντως να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις κινήσεις που όμως δεν θέλεις να τις φανερώσεις και ίσως κρατάς κρυφές τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου για μια δουλειά που μερικές φορές θέλεις να την αλλάξεις «εδώ και τώρα». Μπορεί όμως να μη γίνεται εύκολα γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις κάτι που είναι σταθερό. Όμως θα προσπαθήσεις να κάνεις τη μικρή αλλαγή, έστω κάνοντας μια συζήτηση για να ξεσπάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα σαν να βρίσκεσαι σε μια αναγεννημένη κατάσταση και θα μεταμορφώσεις ακόμα και κάποιες μικρές λεπτομέρειες σε μια δική σου πραγματικότητα. Προχώρησε πάντως και κάνε τις αλλαγές που θέλεις γιατί θα ξεπεράσεις όλα σου τα τρέχοντα θέματα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Κριό είναι πολύ ερωτική και σίγουρα θα σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις για να είστε μαζί. Εσένα στην ουσία δεν σου αρέσει να σε πιέζουν αλλά τώρα νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό οπότε θα ενδώσεις σε αυτήν τη θετική πίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι μπορεί να δράσεις και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να τελειώσεις κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει, αλλά και να οριστικοποιήσεις επιτέλους κάποιες καινούργιες μορφές συνεργασιών που εδώ και καιρό σε είχαν αρκετά ταλαιπωρήσει.

προσωπική αστρολογική πρόβλεψη περιγράφει τι είναι γραμμένο στα άστρα ΜΟΝΟ για σένα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μετακινηθεί πάρα πολύ στην πραγματικότητά σου και αυτό είναι που σε ταρακουνάει μέσα σου, γιατί εκ των πραγμάτων μια νέα κατάσταση δεν σε χαλαρώνει. Αντίθετα, σε αγχώνει και σε κάνει να είσαι στην «τσίτα» γιατί διαισθητικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι διαφορετικό γίνεται σε όλους τους τομείς.
Ερωτικά: Το ότι σηκώνεις κεφάλι απέναντι στην καταπίεση και έχεις την τάση να κάνεις ανεξάρτητες κινήσεις δεν είναι και πολύ εύκολο στην ουσία για σένα. Αλλά δεν μπορείς να κινηθείς όπως παλιά γιατί όλα σε οδηγούν προς τη μοναχικότητα και την ανεξαρτησία.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι ψηλά αλλά μόνος/η και οι συνεργασίες είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να κρατηθούν των προσδοκιών σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα χρειαστεί, όσο μπορείς βέβαια, να μοιράζεσαι κάπως τις απόψεις σου με άλλους, γιατί ίσως να πάρεις φόρα και να μην ξέρεις που πρέπει να σταματήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις σαν σημείο αναφοράς κάποιες σταθερές οι οποίες σε κρατάνε σε μια ασφαλή φάση. Θα ξεπεράσεις λοιπόν κάποιες προσωπικές φοβίες, θα γαληνέψεις μέσα σου και θα σηκώσεις και το τηλέφωνο για να πιεις ένα καφέ μ' έναν κολλητό φίλο.
Ερωτικά: Από εκεί που ήσουν χύμα και όλα στον αέρα και δεν σε νοιάζει, τώρα σιγά- σιγά θα ηρεμήσεις και θα ζητήσεις να βρεθείς με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό σε ένα πολύ ερωτικό τετ α τετ. Καλό πάντως θα σου κάνει γιατί το έχεις ανάγκη .
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί σήμερα να είσαι δυο ταχυτήτων, σκέφτεσαι δηλαδή από τη μια να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, με νέο κόσμο, και από την άλλη πώς θα διαφυλάξεις τα χρήματά σου ώστε να μην χάσεις ούτε ευρώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αφού περνάς δια πυρός και δια σιδήρου και ξεπερνάς όλες τις αρνητικές φάσεις που σε ταλαιπωρούν, σηκώνεις τα μανίκια και διαμορφώνεις μια καλύτερη πραγματικότητα για σένα. Υπάρχουν φίλοι που είναι γύρω σου και έχουν προβλήματα και εσύ κάνεις ότι μπορείς για να βοηθήσεις και δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το κομμάτι του χαρακτήρα σου που μερικές φορές από ευαισθησία το κρύβεις.
Ερωτικά: Ότι και να κάνεις ότι και να πεις βρίσκεσαι ο Σκορπιός τελικά σε θέλει και προσπαθεί να στο δείξει με κάθε τρόπο. Εσύ μην τα ψειρίζεις τόσο πολύ τα θέματά σας γιατί δεν θα μπορείς να απολαύσεις κάποιες καλές στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Αποφεύγεις να βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί φοβάσαι ότι θα φτάσεις σε οριακά σημεία και κάνεις απεριόριστη υπομονή. Αλλά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα περάσεις κάπως δύσκολα, γιατί θα πιέζεσαι και «στο τσακ» θα είσαι για να μη βγάλεις πράγματα στην επιφάνεια που μπορεί να θίξουν συνεργάτες σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να επαναλάβεις τα ίδια και τα ίδια με φίλους και γνωστούς. Για αυτό από ένα σημείο και μετά θα προσπαθήσεις να μην είσαι πολύ επιθετικός/η και εριστικός/η γιατί μπορεί να το έχεις παρατραβήξει αφού κατά την γνώμη σου φταίνε όλο οι άλλοι εκτός από εσένα.
Ερωτικά: Προσγειώνεσαι απότομα όταν το ταίρι σου σε βάζει να σκεφτείς αν μπορείτε τελικά να ζήσετε μαζί, από που θα προέλθουν οι πόροι και γενικά η υλική υποστήριξη για να προχωρήσετε. Ο Σκορπιός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να στο θυμίσει με πολύ πιεστικό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι στη φάση που θέλεις να τα πετάξεις όλα και κυρίως να αλλάξεις αν μπορείς στενούς συνεργάτες, γιατί πιστεύεις ότι σε καπελώνουν. Από την άλλη, συμπεριφέρεσαι σα να μη θέλεις να κάνεις έστω και την παραμικρή κίνηση που να σε εκθέσει. Ζύγισε τις καταστάσεις και πράξε ανάλογα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αλλά φοβάσαι να αφήσεις πίσω σου κάτι που ήδη ξέρεις. Βέβαια έχεις την εύνοια από άτομα που είναι πολύ κοντά σου και επειδή θα έχεις συμπάθειες από μεγάλη μερίδα κόσμου ίσως και να το τολμήσεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πως να αποφορτίσεις τελικά την κατάσταση και να είσαι μαζί με τον Ταύρο. Αλλά μέσα σου κάτι σε τρώει και δεν σε αφήνει να αφοσιωθείς αποκλειστικά εκεί. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στην προσωπική σου ζωή και θα τα καταφέρεις, αρκεί να μη φοβάσαι να δείξεις αυτό που είσαι και αυτά που νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμπεριφορά σου είναι θετική και δεν αναλώνεσαι σε άτομα και καταστάσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από το στόχο σου, γι' αυτό εκμεταλλεύσου όσο μπορείς τις περιστάσεις και μη χάνεις χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις στο μυαλό σου το ιδανικό αλλά ίσως να μην είναι εύκολο να το γειώσεις. Γιατί έχεις ευαισθησίες για τους γύρω σου και γενικά για οτιδήποτε σε περιτριγυρίζει και είναι πολύ κοντά σου, ζωάκια, λουλούδια, η φύση γενικότερα αλλά και άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Ότι θέλει φροντίδα και προστασία εσύ θα είσαι πολύ κοντά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ είναι πολύ έντονη γιατί σου βγαίνουν τόσες πολλές ευαισθησίες που στην ουσία δεν θέλεις να τον/την στεναχωρήσεις και με μια απλή συζήτηση μαζί του/της, αμέσως σταματάει η αντίδραση που έχεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι σκέψεις σου στοχεύουν στο ιδανικό και οι κινήσεις που θέλεις να κάνεις ίσως τελικά να μην είναι τόσο δημιουργικές, γιατί είναι καλές ως ιδέες αλλά δύσκολες στην εφαρμογή. Πάντως η δυναμικότητά σου θα είναι πολύ έντονη και θα πρέπει να τη διοχετεύσεις σε στόχους που σε συμφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η επικέντρωση σε κάποια ατομικά θέματα σου είναι κάπως δύσκολη γιατί όλο αυτό σου δημιουργεί μια έντονη ανασφάλεια. Επειδή δεν θέλεις και δεν μπορείς μάλλον να ασχοληθείς με εσένα, αν δεν έχεις τα εχέγγυα ότι θα πετύχεις. Η προσωπική σου ταυτότητα μέσα στο σπίτι σου θα αλλάξει γιατί θα θέλεις να ξαλαφρώσεις τον χώρο από τα πολλά-πολλά και θα τον κάνεις όσο μπορείς πιο λιτό και απλό.
Ερωτικά: Η ζωή σου έχει αλλάξει και βλέπεις με ένα διαφορετικό τρόπο ακόμα και την ίδια σου τη σχέση. Η απογύμνωση απέναντι σε κάποια ιδανικά θα σε δυσκολέψει για λίγο, αλλά επειδή όλα είναι καινούργια σίγουρα θα αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς τη σταθερότητα με τέτοια μανία που ίσως να μπεις σε φάση υπερβολών και να μη βλέπεις ότι πρέπει να κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα είναι πολύ γόνιμες , δημιουργικές και άκρως ριζοσπαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είσαι καλά με τα καινούρια δεδομένα και δεν διαπραγματεύεσαι καθόλου να προσθέσεις έστω και κάτι μικρό γιατί φοβάσαι τις νέες έννοιες. Για αυτό σήμερα θα έχεις μια πιο εύκολη πραγματικότητα.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Ταύρο δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον έχεις διάθεση να προσπαθήσεις για να ξεπεράσεις κάποιες κακές στιγμές μεταξύ σας. Αυτή την φορά είσαι πιο απελευθερωμένος/η και με περισσότερη σιγουριά, οπότε θα είναι όλα πολύ πιο εύκολα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα δεν είναι και τόσο ερωτική αλλά τουλάχιστον προσπαθείς να βελτιώσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις γιατί έχεις ανάγκη από νέα δεδομένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχει κάτι καινούργιο που φαίνεται στον ορίζοντα και αυτό σε κάνει να ελπίζεις και να αναθεωρείς για άτομα τα οποία πιθανόν να σε είχαν ενοχλήσει. Οι οικογενειακές σου σχέσεις πάντως βελτιώνονται και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκόψεις από κάποιες παρέες, που πιθανόν να τις είχες κάνει για να αναπληρώσεις τα κενά της οικογένειας.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για έναν άλλο Ιχθύ σε προβληματίζει γιατί κάπου νιώθεις ότι είστε ίδιοι και συγχρόνως πολύ διαφορετικοί. Οπότε αυτό σε βάζει σε σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας. Αν πάντως σε αναστατώνει ο Κριός και δεν μπορείς να το ελέγξεις, ο μόνος σίγουρος δρόμος είναι να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί αυτό είναι το καλύτερο από όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ βλέπεις ότι οι προσπάθειες σου βελτιώνονται, διαπιστώνεις ότι αν δεν κάνεις τομές και μάλιστα ριζοσπαστικές, δεν θα μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι γίνεται άμεσα και τι γίνεται επίσης με τις συνεργασίες σου. Το μόνο σταθερό είναι ότι μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος να κερδίζεις από μια συνεργασία σου με το εξωτερικό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved