Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

Υπάρχει μόνο μία φράση: Να ζήσεις την ζωή σου όπως την θέλεις εσύ.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όσο μπορείς προσαρμόζεις τις ανάγκες σου γιατί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις με όλους και με όλα. Αν το καταφέρεις χωρίς να σε ενοχλεί θα καταλάβεις ότι έχεις πάει ένα βήμα μπροστά. Εξαιτίας κυρίως της οικογένειας θα καταπιέσεις αρκετές από τις δικές σου επιθυμίες. Η Αφροδίτη στο τέλος της διαδρομής της στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα πάντως θα νιώσεις την ανάγκη για να κάνεις χώρο σε κάτι καινούργιο σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σκεφτείς ότι βάζεις και εσύ τους όρους σου. Ένας μεγαλύτερος Αιγόκερως θα σε συγκινήσει αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να του δείξεις τον ενδιαφέρον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ παρορμητικό για αυτό κινείσαι πολύ προσεκτικά και συγκρατημένα και αυτό σίγουρα θα σε βάλει πιο εύκολα μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196111356&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπόμενα όρια σου. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να κάνεις κάτι που θα είναι κόντρα στις δικές σου τις ανάγκες σε σχέση όμως με το γύρω περιβάλλον σου. Η διακόσμηση του σπιτιού ή του χώρου σου πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Κρατάς τις αποστάσεις και με αυτόν τον τρόπο κάπως προστατεύεσαι απέναντι στο τσουνάμι που νιώθεις μέσα σου έτοιμο να ξεχειλίσει και ευτυχώς δεν θα κάνεις κάποια αποκοτιά. Αυτό στο προκαλεί ο Κριός, ο Υδροχόος ή ο Τοξότης.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να φτιάξεις όλα σου τα χαρτιά και να επικοινωνήσεις με δικηγόρους και άτομα που μπορούν να σου τελειώσουν μια υπόθεση που αφορά σε ένα ακίνητο. Μια επιστροφή χρημάτων δεν είναι όπως την περίμενες αλλά από το τίποτε κάτι είναι και αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να συμβιβάζεσαι ή να φοβάσαι αλλά τελικά θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις για να βρεθείς σε μια πλεονεκτική θέση. Παρόλο που πνίγεσαι για να μιλήσεις τα λόγια σου θα είναι λίγα.
Ερωτικά: Θέλεις να αναβαθμίσεις την σχέση σου για αυτό πιθανόν να βάζεις αποστάσεις, πιστεύοντας ότι μόνο έτσι θα βελτιώσεις την ποιότητα της επαφής σου. Ο λόγος είναι ότι βλέπεις μακριά και εξαφανίζεις τα πέπλα των ψευδαισθήσεων, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να είσαι τυπικός/η, τελικά θα το κάνεις, γιατί βλέπεις ότι για να σε υπολογίσουν θα χρειαστεί να κάνεις τις κινήσεις που σε εξασφαλίζουν. Εμπειρία είναι και αυτό προσπάθησέ το και ας σου φέρνει δυσκολία ή φόβο. Όσο προχωράει πάντως η ημέρα τόσο πιο εύκολα θα κάνεις αυτό που πρέπει.

προσωπική αστρολογική πρόβλεψη περιγράφει τι είναι γραμμένο στα άστρα ΜΟΝΟ για σένα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ξεκινάς με μια συστολή την ημέρα σου αλλά έχεις δομή και πολύ σωστή συμπεριφορά απέναντι στους γύρω σου. Ίσως μετά να χαλαρώσεις και να υπάρχει ένα φιλικό κλίμα που όμως για να το εισπράξεις πιο εύκολα θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο ελεύθερος/η και με θετικότητα.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος σε συναρπάζει χωρίς να σημαίνει ότι τον διαχειρίζεσαι με άνεση γιατί πιστεύεις ότι δεν ενδιαφέρεται όπως εσύ θα ήθελες. Όμως αν απομονώσεις αυτή την πληροφορία στον εγκέφαλό σου που λέει ότι δεν αγαπιέσαι και βάλεις κάτω να μετρήσεις τις πράξεις του, τότε θα τον κρίνεις σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να βρεθείς με κόσμο που θα σου δώσει μια νέα πληροφόρηση, βάζεις κάγκελα γιατί φοβάσαι ότι θα πρέπει να βγεις από την ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Αυτή σίγουρα δεν είναι σωστή επιλογή και θα πρέπει να το δεις πιο λογικά.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενώ βρίσκεσαι σε μια απόσταση, σιγά σιγά θα αρχίσεις να δείχνεις ενδιαφέρον για τους γύρω σου και με μια πολύ εντυπωσιακή κίνηση θα σηκώσεις το τηλέφωνο και πιθανόν να πάρεις ένα φίλο σου που είχες ηθελημένα απομακρυνθεί. Καταλαβαίνεις ότι κάπου τον είχες κρίνει άδικα και σήμερα που έχεις την ανάγκη της ψυχολογικής του στήριξης θα κάνεις την διαφορά. Να θυμάσαι ότι αυτό είναι το σημείο σου που οι άμυνες σου κάπως καταργούνται οπότε το κομμάτι του άχρηστου εγωισμού σου καταλύεται.
Ερωτικά: Χρειάζεται να μπεις στο μυαλό και στην καρδιά του άλλου ατόμου και να φύγεις τελείως από τα δικά σου θέλω. Μόνο τότε θα μπορέσεις να το καταλάβεις και να έρθεις πιο κοντά μαζί. Πρώτα είναι ο Τοξότης και μετά ακολουθεί ο Υδροχόος που έχει μεγάλη ανάγκη από την φιλική σου συμπεριφορά. Όσο κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένεις να εμφανιστεί κάποιος να σε αγαπήσει τόσο θα είσαι μακριά από το όνειρό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βγες, και ακόμα κι αν εκτεθείς δεν παθαίνεις κάτι, γιατί έτσι θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, θα μιλήσεις και θα μάθεις καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στην καριέρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που έχεις θα σε βάλει να επιλέξεις ένα εναλλακτικό τρόπο διαχείρισης για να ξεφύγεις από τα στενά μέτωπα και τις πολύ παραδοσιακές ιδέες και συμπεριφορές γιατί κάπου θα δεις ότι γίνεσαι τοξικός/η για σένα και το περιβάλλον σου. Για αυτό θα σταματήσεις να γκρινιάζεις και να μιζεριάζεις και θα δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα αλλά και με ένα πνεύμα ομαδικό και φιλικό.
Ερωτικά: Αν κρατήσεις τα προσχήματα και έχεις περισσότερη κατανόηση και φιλικότητα θα δεις ότι θα καταφέρεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Έτσι, χρησιμοποιείς έξυπνες τεχνικές και μπορείς να προσεγγίσεις πιο εύκολα το άτομο που θέλεις, κυρίως Κριό, Τοξότη και Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο «ψαγμένο» για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, κάτι που δεν είναι εύκολο να το αντιληφτείς σε όλο του το φάσμα αν δεν το προσπαθήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν εγκαταλείπεις την ιδέα της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα για αυτό ξαφνικά θα κάνεις κινήσεις, έστω και ασυνείδητες, για να σταματήσεις την εξάρτησή σου από την γνώμη των άλλων. Ένας φίλος θα σε συγκινήσει με την συμπεριφορά και με την αφοσίωση του.
Ερωτικά: Δυναμώνεις γιατί βλέπεις ότι, παρόλο που υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες οι οποίες δεν είναι ορατές και πρέπει να τις ψάξεις βαθιά, έχεις εγκλωβιστεί από συναισθηματικά κολλήματα και ευαισθησίες. Γι' αυτό θα δοκιμάσεις να βγεις από αυτή την κατάσταση και θα τα καταφέρεις γιατί η κρίση σου θα είναι πιο ορθή. Με τον Υδροχόο δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει αλλά τουλάχιστον θα γίνει ένα βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το τραβάς κάπως το σκοινί αλλά βλέπεις ότι τώρα σε παίρνει, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ασαφείς συνεργασίες και συγχρόνως πιεστικές καταστάσεις με συνεργάτες σου. Θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου με ένα πολύ θετικό και εποικοδομητικό τρόπο κι από κει κάτι θα κερδίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όταν βρίσκεσαι με πολύ κόσμο χαίρεσαι, απλά μερικές φορές σε φοβίζει το να εκτίθεσαι γι' αυτό θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποιες αδυναμίες σου. Βέβαια υπάρχουν άτομα που σε κάνουν και νιώθεις καλά αλλά αν δεν προσπαθήσεις και εσύ, πως θα γίνει η μεγάλη αλλαγή;
Ερωτικά: Ο μαγνητισμός του Υδροχόου σε ελκύει κι είναι πρόκληση για σένα. Το Λιοντάρι επίσης θα σε δοκιμάσει και θα προσπαθήσει να σε πλησιάσει και με την πρόφαση της φιλίας το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσετε έστω και για λίγο.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να συμμετάσχεις σε μια ομαδική δουλειά αλλά δεν είναι εύκολο για σένα γιατί πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν ή δεν σε έχουν σε υπόληψη όσο τους έχεις εσύ. Παραμέρισε τα κολλήματά σου και προχώρα στην ουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που σίγουρα είναι φιλικό και πολύ θετικό για σένα γιατί μπορείς και μιλάς άνετα και όχι μόνο αυτό αλλά και να προγραμματίζεις ένα ταξίδι με μια ομάδα που πιθανόν να ασχολείται με θέματα ψυχολογίας που εσένα σου αρέσουν πάρα πολύ.
Ερωτικά: Το να βλέπεις τα ελαττώματά σου είναι θετικό γιατί εξελίσσεσαι μέσα στην σχέση οπότε με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και αναβαθμίζεσαι. Πάντως η σοβαρότητα θα σε βοηθήσει να είσαι μαζί με ένα άτομο που κατά την γνώμη σου είναι το ιδανικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια σημεία αναφοράς τα οποία χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις αν είναι να μιλήσεις σε κοινό ή να βρεθείς με άτομα που θα σε ακούσουν, γιατί θεωρούν ότι αυτά που λες είναι πολύ χρήσιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες περίεργες αναλαμπές και σίγουρα θα βοηθήσεις στο να ελευθερωθούν κάποια απωθημένα κι αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό δώρο αγάπης για τον εαυτό σου. Η σχέση σου με ένα Υδροχόο φίλο πιθανόν να σε βγάλει από στενάχωρες σκέψεις και θα σε βοηθήσει να μην έχεις τόσες πολλές ενοχές.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι χρειάζεται να διεκδικήσεις αλλά με ένα τρόπο πολύ σικ και αποστασιοποιημένο, σαν να είναι το άλλο άτομο φίλος σου για να μην εκτεθείς. Οπότε μπορεί να δείξεις και μια συμπεριφορά που δεν την έχει συνηθίσει αλλά είναι αναγκαία για να προστατευθείς, κυρίως από το Λιοντάρι γιατί όλο και κάτι περίεργο γίνεται μεταξύ σας. Με τον Κριό και τον Ζυγό θα γίνει καλύτερη προσέγγιση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες ξεχωριστές συνεργασίες και ίσως οι άλλοι εμπιστεύονται να περάσουν από τα χέρια σου γιατί έχεις δείξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις, κυρίως αν πρόκειται για κάποιο καινούργιο σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις καταφέρει να μιλάς στην δική σου την γλώσσα και αυτό θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλες τις καλές προϋποθέσεις για να νιώσεις καλά. Οπότε καλό είναι να κρατήσεις όσο μπορείς αυτές τις εσωτερικές συνθήκες για να περάσεις μια ημέρα με θετική ενέργεια.
Ερωτικά: Έχεις κατηγορηθεί ότι είσαι αρκετά απρόσωπος/η και αυτό δεν είναι αλήθεια, γι' αυτό ξεπέρασε το πρώτο άγχος και δείξε τα πιο βαθιά σου συναισθήματα που κρύβεις τόσο επιμελώς.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μην θέλεις να κάνεις κάτι, μπορεί να έρθει μπροστά σου και μάλιστα θα το ανακαλύψεις και μόνος/η σου γιατί όταν προσπαθείς κάτι έρχεται και είναι και πολύ δυνατό. Σήμερα να περιμένεις χρήματα ή να κλείσεις μια μικρή δουλειά από ένα συνεργάτη.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Εκεί που είσαι μέσα σε όλα, ξαφνικά μπορεί να βγεις εκτός παιχνιδιού και να κλείσεις όλους τους διακόπτες γιατί θέλεις με κάποιο δικό σου τρόπο να απομονωθείς για να ξεχάσεις κάτι που σε ενοχλεί. Πάντως θα δείξεις το ανθρωπιστικό σου κομμάτι το οποίο θα είναι έντονο αυτή την περίοδο οπότε θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις και κάποιους γύρω σου που έχουν ανάγκη.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός Λιονταριού σε ενοχλεί αλλά συγχρόνως σου φέρνει ευαισθησία γιατί κάτι δεν πάει όπως θα το ήθελες. Με τον Υδροχόο μπορεί μέσα από ένα πρόβλημά του να έρθεις πιο κοντά, έστω και φιλικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάθεσή σου μπορεί να σε αναγκάζει να βλέπεις τα πράγματα κάπως πιο απαισιόδοξα, όμως μη χάσεις το ρυθμό σου γιατί δεν είναι η ώρα να βγεις εκτός παιχνιδιού.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved