Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;

Με τη Σελήνη στο υδάτινο και μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα θα είναι πιο έντονη η αίσθηση ότι κάθε σου κίνηση ασχέτως με το αποτέλεσμά της κάτι θα σου αφαιρεί και κάτι θα σου προσθέτει...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/3;
300x250 STEFANIA


Σελήνη στον Σκορπιό

Κερδίζοντας... χάνοντας! Με τη Σελήνη στο υδάτινο και μεταμορφωτικό ζώδιο του Σκορπιού σήμερα θα είναι πιο έντονη η αίσθηση ότι κάθε σου κίνηση ασχέτως με το αποτέλεσμά της κάτι θα σου αφαιρεί και κάτι θα σου προσθέτει. Αν αυτό που θα κερδίσεις σήμερα το θες περισσότερο από αυτό που χάνεις, τότε θα νιώθεις βαθιά ικανοποιημένος και κερδισμένος, παρά τον όποιο αποχωρισμό ή αντικατάσταση!

*Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου έχουν γραφτεί στα άστρα. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη*

Ο Άρης στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αλλάζοντας ό,τι μπλοκάρει την εξέλιξή σου! Περίοδος αναμόρφωσης είναι αυτές οι μέρες καθώς ο ορμητικός Άρης στον Κριό συναντά τον πλανήτη της ανεξαρτησίας τον Ουρανό και των ισχυρών δεσμεύσεων τον Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, αυτές τις ημέρες θα λάβουν χώρα σημαντικές αλλαγές που θα μεταμορφώσουν εκ βάθρων μέσα από ξαφνικά ή και επώδυνα γεγονότα τις σχέσεις σου, τη δουλειά ή άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σου!
Από τις εκρηκτικές όψεις του Άρη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο πολύ αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία στον παρορμητικό σταυρό μεταξύ της 11ης και της 17ης μοίρας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα ενθυμούμενος ότι τα ανεκτίμητα πράγματα είναι φύσει αδύνατον να χαθούν.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/195321377&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved