Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Φεβρουαρίου

Καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα, αν δεν πάρεις εγγυήσεις...

Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Φεβρουαρίου

Ασκήσεις ρεαλισμού

Με την συνδρομή του Κρόνου, το σύμπαν σε καλεί να βάλεις τα όρια σου και να ζυγίσεις προσεκτικά τα οικονομικά σου δεδομένα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν ανοίγματα και επενδυτικές πρωτοβουλίες, ούτε κάποια σημαντική αγορά. Αντίθετα όμως, μπορείς να ξαλαφρώσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, είτε καλύπτοντας μια αναπόφευκτη υποχρέωση, είτε πωλώντας κάτι, που μπορεί να σου είναι και βάρος.

Αν δεις ότι χρειάζονται περικοπές μην διστάσεις να τις υλοποιήσεις, ενώ καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα, αν δεν πάρεις εγγυήσεις.

Προς την Τετάρτη έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να αποφύγεις απώλειες από... αετονύχηδες! Επιπλέον μην πιστεύεις σε υποτιθέμενες προοπτικές, αφού μάλλον για παγίδες πρόκειται.
Μπορείς ωστόσο να αναλάβεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες ή γενικά να προσφέρεις βοήθεια σε πρόσωπα που την έχουν ανάγκη κι αν είσαι τυχερός θα λάβεις κι εσύ μια σημαντική δωρεά.
Ακόμη, η ημέρα ενδείκνυται για να... εξαφανίσεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο.

Όσον αφορά στις αγορές κυριαρχεί το... λαθρεμπόριο!

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved