Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Ελευθερία είναι η θέληση να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να χαρείς και να μην αφήνεις τις δύσκολες καταστάσεις να σε εξαντλούν. Η μελαγχολία και τα συναισθήματα πόνου φεύγουν αυτήν την στιγμή από πάνω σου και ξεκινάει μια καινούργια περίοδος για σένα.
Ερωτικά: Οι φαντασιώσεις σου μπορεί τελικά να βγουν αληθινές γιατί γίνεται μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, που σημαίνει ότι δεν θα αντιστέκεσαι πλέον γιατί δεν θα φοβάσαι και θα ρισκάρεις ακόμα και κάτι πολύ παρακινδυνευμένο αλλά πλέον δεν σε νοιάζει καθόλου η φήμη σου. Το ρίσκο σε συμφέρει και κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αντιστέκεσαι και πηγαίνεις πλέον με την ροή που υπάρχει αυτή την στιγμή. Θα πετύχεις και το ξέρεις για αυτό προχωράς και τίποτε δεν σε σταματάει. Το να έχεις συνεργασίες θα σε βοηθήσει αρκετά, οπότε μην τις αποφεύγεις.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/191731702&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η υποκειμενικότητα μερικές φορές σε κάνει να κοντράρεσαι με πολλούς και ίσως να μην σου αρέσει γιατί θα δικαιώσεις όλες τις φοβίες σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστείς από πολλούς εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι πιθανόν να αλλάζουν κάπως τα σχέδια σου και αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου πιθανόν να νιώθεις περίεργα γιατί θα χρειαστεί να αποδεχτείς κάποιες ακόμα και αλλόκοτες ιδέες περί ελευθερίας και χώρου που μπορεί να σου ζητήσει ένας Υδροχόος. Μπορεί να βρεθείς σε φάση έκρηξης μετά από τους παραλογισμούς που θα ακούσεις και να δώσεις ένα τέλος σε κάτι που δεν σου ταιριάζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν μια κατάσταση δεν γίνει με ένα συγκεκριμένο τρόπο μάλλον θα τελειώσει, οπότε θα βρεθείς σε μια δύσκολη αλλά και συγχρόνως πολύ πιεστική θέση. Θα νιώσεις ότι μπορεί να είσαι εσύ ο κινητήριος μοχλός για πράγματα που ίσως θέλεις να προχωρήσεις αλλά εξαιτίας της διαφωνίας σου με μια ομάδα θα δημιουργηθούν εμπόδια, μέχρι να αλλάξουν τον τρόπο κινούνται και σκέφτονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις πάρει οριστικές αποφάσεις για το πώς θα διαπραγματευτείς πολλά αυτά που θέλεις να κάνεις και θα είναι μια καινούργια εποχή για σένα, αφού θα τα βάλεις όλα σε μια σειρά που μπορείς να ελέγξεις. Θα αφοσιωθείς αποκλειστικά ακόμα και σε ένα συγκεκριμένο τομέα σπουδών ή μιας άλλης δραστηριότητας.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βάλεις κάποια νέες βάσεις με τον Υδροχόο γιατί θα ξεκινήσεις με μια καινούργια νοοτροπία η οποία θα πηγαίνει και στους δυο σας. Θα αναγκαστείτε να πείτε αλήθειες μεταξύ σας γιατί μόνο τότε δεν θα διαλυθεί η σχέση. Αν με το Λιοντάρι είστε μακριά θα ανακαλύψετε ένα τρόπο να είστε στενά συνδεδεμένοι γιατί θα τα βρείτε πιο εύκολα αυτή την περίοδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια φάση που θέλεις να βάλεις ένα νέο λιθαράκι και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που εδώ και καιρό το προσπαθούσες και δεν γινόταν. Τώρα όμως θα δεις ξαφνικά να παίρνει σάρκα και οστά, χωρίς καν να το καταλάβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Το συναίσθημά σου κλωτσάει με κάποια πράγματα που γίνονται γύρω σου γιατί είναι σαν να μην καταλαβαίνεις κάποια μοντέρνα επιτεύγματα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να σπάσει τη παραδοσιακή ατμόσφαιρα που θέλεις να υπάρχει στην ζωή σου.
Ερωτικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που πρέπει αν αντιμετωπίσεις και δεν είναι εύκολα για τον ευαίσθητο ψυχισμό σου γιατί μάλλον πιστεύεις ότι το άτομο που είστε μαζί δεν σε καταλαβαίνει και δεν είναι δίπλα στις δυσκολίες σου ή γενικά δεν μπορεί να σου συμπαρασταθεί με τον τρόπο που θέλεις. Κυρίως αυτό θα το αντιμετωπίσεις με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Καλύτερα να μιλήσεις και να πεις αυτά που θέλεις για να ηρεμήσεις και να έχεις καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους μέσα στην δουλειά σου. Αν δεν το κάνεις μάλλον θα πνιγείς από τα υπερβολικά συναισθήματα που έχεις μέσα σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, σε σπρώχνει να κλείσεις ένα κύκλο κινήσεων που ήδη έχεις κάνει από τις 20.1 και μετά οι οποίες αφορούν και σε αυτούς που είναι πολύ κοντά σου. Το τοπίο πάντως θα ξεκαθαρίσει πάρα πολύ και θα σε βοηθήσει να πας μπροστά.
Ερωτικά: Χρειάζεται να ασχοληθείς και να γίνεις κατά κάποιο τρόπο το επίκεντρο και ανάλογα το πώς θα φερθείς θα καταλάβεις αυτά που κρύβεις μέσα στην καρδιά σου γιατί θα τα προβάλλεις στο άλλο άτομο και θα βελτιώσεις κάθε τι που δεν σου αρέσει. Πάντως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό η σχέση σου θα είναι οριακή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις ότι για να πετύχεις κάτι που έχεις βάλει σαν στόχο θα χρειαστείς και την βοήθεια κάποιων ατόμων που πιθανόν να νομίζεις ότι οι απόψεις σας δεν ταιριάζουν αλλά τελικά θα βρείτε κάποια κοινά σημεία. Οριακά βρίσκεις κάποιες λύσεις που θα σε μετακινήσουν σε ένα άλλο επίπεδο..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να βρεις μέσα σου κάποιες αρχές και άκρες που ίσως δεν είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί για να τις κατανοήσεις βαθιά θα πρέπει να φτάσεις στην απέναντι όχθη. Ίσως αποδεχτείς ακόμα και την προδοσία ενός φίλου ή ενός ατόμου που το είχες εμπιστευτεί πάρα πολύ αλλά το μάθημα είναι να μην χάσεις την ατομική σου αξία όσο και να σε πνίγει η αδικία και το συναίσθημα ότι έχεις χρησιμοποιηθεί.
Ερωτικά: Τα μαθήματα είναι πολλά αυτή την περίοδο γιατί συνέχεια ανακαλύπτεις ότι πρέπει να επεκτείνεις τελείως τα όρια σου για να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις μοναδική αξία, ακόμα και για ένα άτομο που μπορεί να σου δηλώνει ότι θέλει την ελευθερία του και να κάνει την ζωή του. Εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα κάνεις. Πάντως αν φερθείς φιλικά και όχι καταπιεστικά θα κερδίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δημιουργείς ένα περιβάλλον πολύ φιλικό γύρω σου γιατί βλέπεις ότι με αυτή την μέθοδο θα επικοινωνήσεις ακόμα και με άτομα που δεν μπορείς να συμβιβαστείς, αν και το χέρι στο τραπέζι θα το κτυπήσεις και θα δηλώσεις την αντίθεσή σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν σκέφτεσαι τόσο σωστά όσο πράττεις θα ευεργετηθείς αυτή την περίοδο από πολλά πράγματα που είναι έτοιμα να ξεκινήσουν και θα είναι καινούργια και πολύ πρωτοπόρα. Ίσως να κάνεις κάποιες υπερβολές σε συναντήσεις με φίλους και άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Όσο δεν χαλάς την ενέργειά σου και δεν σκέφτεσαι την απόρριψη, τόσο πιο εύκολο μπορεί να γίνει με τον Υδροχόο γιατί χωρίς να το καταλάβεις θα έρθει και θα δέσει με όλες τις επιθυμίες σου. Ίσως ένας Παρθένος που έχει μπει στην μέση και σας είχε χωρίσει το παρελθόν τώρα ξεσκεπαστεί κι όλα και θα μπουν στην θέση τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με πολύ κόσμο θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα είναι πολύ δυναμικές, απόλυτες αλλά και εκκεντρικές αλλά δεν πειράζει γιατί θα είναι για σένα μια πολύ μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα χρειαστεί να τα πεις έξω από τα δόντια, αν και μάλλον θα υπερβάλλεις. Θα επαναστατήσεις λόγω του ότι θα καταλάβεις ότι μπορείς να καλύψεις το ανικανοποίητο κομμάτι που έχεις και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να αδικήσεις ένα φίλο σου.
Ερωτικά: Ο τρόπος που πιθανόν να ζητήσεις την ελευθερία σου από ένα πρόσωπο ίσως είναι ακραίος και θα πετάξεις από πάνω σου πολλά ταμπού και πρέπει. Με τον Υδροχόο έχεις πολλές αναζητήσεις και θα συζητήσετε για θέματα κι οι αξίες που θα αποτελέσουν τον πήχη που αν τον ανεβάσετε, χωρίς να εγκλωβιστείτε στα συναισθήματά σας, δε θα φτάσετε στα άκρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις κάποιες οριστικές αποφάσεις για μια υπόθεση που έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και ημέρες και μάλλον θα τη σταματήσεις γιατί δεν σε συμφέρει καθόλου. Να θυμάσαι ότι ακόμα και να μην σου αρέσει θα πάρεις εμπειρία για το πώς συνεργάζεσαι που θα σε βοηθήσει αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Προσπαθείς να ανοίξεις νέες πόρτες που θα σε οδηγήσουν σε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης. Η φιλοσοφία σου θα σε βοηθήσει να σταθείς σε κάποιες καταστάσεις που ένας άλλος δεν θα τις κατανοούσε γιατί θα του φαίνονταν πολύ δύσκολες, εσύ όμως όχι μόνο το κάνεις αλλά προοδεύεις κιόλας.
Ερωτικά: Στη σχέση σου θέλεις να υπάρχει εμπιστοσύνη και πάνω από όλα φιλικό κλίμα και ειλικρίνεια, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να βγεις από κάποιες καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν. Λόγω και του Κρόνου που μπήκε στο ζώδιο σου έχεις αρχίσει και παίρνεις κάποιες αποφάσεις πιο απόλυτες και περισσότερο δίκαιες για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να επικοινωνήσεις τη δουλειά σου και για αυτό ό, τι και να σου πουν στρέφεσαι στο να ανοίξεις την πόρτα που θα σε βοηθήσει, χωρίς όμως να κάνεις ποιοτική διάκριση. Βέβαια θα δεις αργότερα αν κάνεις το σωστό ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που διεκδικείς τα κεκτημένα σου γιατί αναγνωρίζεις μια αλήθεια που σε ενοχλεί. Πρέπει να συγχρονίζεσαι περισσότερο και κυρίως με πιο μοντέρνες ιδέες που θα σε απελευθερώνουν από τα πολλά πρέπει.
Ερωτικά: Το να βρεθείς με τον Υδροχόο δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί είστε σε φάση αλλαγών. Αν η σχέση είναι επιφανειακή μάλλον θα την τελειώσεις γιατί δεν σου αρέσει πλέον αυτό που παίζεται μεταξύ σας μιας έχεις ανάγκη για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αλλάξεις κάπως το σύστημα που δουλεύεις και μπορεί να μπεις σε περιπέτειες γιατί θα ζητήσεις και την γνώμη μιας ομάδας που θα σε πιέσει να μάθεις καινούργια πράγματα που μάλλον δεν τα ήξερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με μια νέα πραγματικότητα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα δεις ότι θα κάνεις ένα πλήρες ξεκαθάρισμα και θα βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου αλλά και γενικά στον τρόπο που λειτουργείς.
Ερωτικά: Όλα θέλεις να τα δεις αναγεννημένα και καινούργια και για αυτό θα σπρώξεις τα πράγματα έστω χωρίς να το καταλάβεις. Θα κάνεις κάποιες αναφορές σε θέματα που ίσως κρατούσες μέσα σου και τώρα να μην αντέχεις άλλο, χωρίς όμως καβγάδες και εντάσεις, για να γνωρίζει και το άλλο άτομο πως νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αλλαγή δεν σε τρομάζει για αυτό θα μπεις σε μια καινούργια περίοδο που θα πρέπει να την υποστηρίξεις γιατί δεν θέλεις να ταυτίζεσαι με το παλιό και το παραδοσιακό και προτιμάς την αναγέννηση και την ανανέωση.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μιλάς ανοικτά και δεν φοβάσαι να πεις αυτά που σκέφτεσαι ούτε κρύβεσαι πίσω από τους άλλους. Αν έχεις καταλάβει κιόλας ότι χρειάζεσαι ένα έδαφος περισσότερο προοδευτικό για να κινηθείς θα δεις ότι με την προσπάθεια σου θα το δημιουργήσεις. Η ψυχολογία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού σου που δεν είχες ανακαλύψει καν ότι υπάρχει.
Ερωτικά: Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να σου δώσει σημασία το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά τελείως διαφορετικά από άλλες φορές γιατί, αντί να είσαι δοτικός/η, γίνεσαι το αντίθετο, δηλαδή απόμακρος/η και πολύ απομονωμένος/η αλλά με άνεση σαν να μην σε νοιάζει, με στόχο να αναρωτηθεί τι γίνεται και φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο και ίσως να φοβηθεί και να σε αναζητήσει . Μπορεί και να πετύχει το κόλπο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ακολουθήσεις πιο προοδευτικά ρεύματα μέσα στην δουλειά σου αλλά επειδή φοβάσαι ότι μπορεί να συγκρουστείς πηγαίνεις προς αυτά, χωρίς όμως να το ανακοινώνεις. Προτιμάς να λειτουργήσεις υπόγεια για ένα διάστημα αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα κάνεις μηχανορραφίες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved