Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2

Σελήνη στον Ζυγό – Υποχωρώ στη διαφωνία έστω και αν γνωρίζω πως έχω δίκιο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7/2 έως 10/2

Ένα κοινωνικό Σαββατόβραδο και ένα γενικότερα φιλικό και ζεστό διήμερο είναι αυτό που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό σήμερα 7/2 στις 8.45 το βράδυ.

Στην βραδινή αλλαγή της φορεσιά της η Σελήνη, προτρέπει να βρεθούμε με φίλους, να σμίξουμε με αγαπημένα πρόσωπα και να ανταλλάξουμε ειδήσεις και νέα, εφόσον στις 8/2 πλέον στις 1.07 μετά τα μεσάνυχτα το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, είναι ιδανικό για ένα παρείστικο βράδυ, επηρεάζοντας ώρες πριν.
Στις 4.45 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Κρόνο δεν μπορεί να εκπέμψει τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς η ώρα που συντελείται είναι αφιερωμένη στον ύπνο μας.
Για όσους όμως ξενυχτούν, οι ώρες αυτές είναι πολύ εποικοδομητικές με τάση συγκατάβασης, φιλοσοφικών προσεγγίσεων και ανταλλαγής θετικής ενέργειας.
Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας σε μια Κυριακή χαλαρή, ανεμπόδιστη, άκρως κοινωνική και φιλική, χωρίς ιδιαίτερη δραστηριότητα και με χαλαρές προθέσεις.

Στις 9/2 πλέον μόλις 13 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, η αντίθεση με τον Ουρανό, αρχίζει να μας εξάπτει από αργά το προηγούμενο βράδυ και στις 2.01 το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, επιβεβαιώνουν την έξαψη που αισθανόμαστε και αντικαθιστά την στωικότητα και την πραότητα που νιώθαμε ως τώρα.
Το βράδυ αυτό είναι ευέξαπτο, εριστικό, παθιασμένο και ζητά αποκατάσταση για οτιδήποτε έχει προκύψει.
Στις 7.45 το πρωί το εξάγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα και την εβδομάδα με πολλές προσδοκίες, η διάθεση είναι πληθωρική, ενώ επιθυμούμε να ξοδέψουμε υλικά και συναισθηματικά.
Κάθε επιδίωξη σήμερα έχει την τάση να στεφθεί με επιτυχία, ενώ στις 1.59 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ήλιο, συνεχίζει να χορηγεί την καλή διάθεση, να μας γεμίζει ζωντάνια και αισιοδοξία, ενώ η μέρα ως και το βράδυ, προσφέρεται για πολλές ασχολίες και πολλές διπλωματικές ενέργειες.

Στις 10/2 στις 9.06 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, για να ικανοποιήσει και να εκνευρίσει. Διαλέξτε στρατόπεδο.
Ζυγοί και Κριοί, αν καταφέρετε να αντισταθείτε στην παρόρμηση που σας κάνει απερίσκεπτους, θα απολαύσετε ένα πολύ όμορφο διήμερο. Η διπλωματία είναι το ατού σας.

Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές για να νιώσετε πως ανταμείβεστε για το χιούμορ σας και την καλή σας διάθεση που σκορπίζετε αφιλοκερδώς προς πάσα κατεύθυνση.
Αιγόκεροι και Καρκίνοι διαχειριστείτε τα απωθημένα σας από το απόγευμα στις 9 του μήνα και μην προσπαθείτε να επιβληθείτε άσκοπα. Χαλαρώστε και επιδιώξτε να βρεθείτε με έμπιστους φίλους.
Ιχθύες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ταύροι, είστε μέσα σε όλα και λειτουργείτε ενίοτε μεσολαβητικά και καθοριστικά. Κάντε αυτό που νομίζετε σωστό και που λέει η διαίσθησή σας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved