Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Μη διστάζεις να διανύεις μεγάλη απόσταση για να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που σε φωτίζουν, που μέσα από αυτούς αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/2

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Επαναπροσδιορίζεις κάποιες ατομικές σου αξίες, κάτι που σε βοηθάει να μην χάσεις τον εαυτό σου. Μερικές φορές ή επιρροή της οικογένειας και κυρίως από έναν Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα τα οποία στην πορεία σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη εύνοια, αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, γιατί όπου και να πας κερδίζεις την αποδοχή και κυρίως εκπέμπεις ένα έντονο ερωτικό στοιχείο. Το πρόβλημα είναι ότι μπαίνεις σε διλήμματα, δηλαδή μπορεί να σου αρέσουν δυο άτομα συγχρόνως και να έχεις μπερδευτεί και εσύ και αυτά και δε σου είναι εύκολο να επιλέξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια δουλειά, την οποία είχες κυνηγήσει αρκετά, την είχες βάλει σε μια σειρά και τελικά την είχες χάσει, θα ξαναέρθει στο προσκήνιο.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/189425579&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού που πιθανόν να μην σε ωφελήσουν και μάλλον θα σε αγχώσουν. Σαν χαρακτήρας δεν μπορείς να το σηκώσεις γιατί το μυαλό σου κοντράρει και σου λέει να αφήσεις τις υπερβολές.
Ερωτικά: Μην αφήσεις το εγώ σου να σε οδηγήσει γιατί πιθανόν να κόψεις τις επαφές με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει επειδή πιστεύεις ότι δεν είναι όπως θέλεις απέναντί σου. Ρίξε νερό στο κρασί σου για να δουλέψουν όλα ρολόι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αποδείξεις ότι μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις κατά πόσο θα χρειαστεί να είσαι συνεργάσιμος/η και που θα πρέπει να ακολουθήσεις τις βαθιές σου αποφάσεις γι' αυτό χρειάζεται να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις εκείνη την άνεση η οποία σε βοηθάει πλέον να κάνεις κάποια βήματα και να μην μένεις τελείως πίσω από δικές σου σκέψεις. Το πιο σημαντικό είναι να οργανώσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο γιατί μερικές φορές είσαι κάπως χύμα και δεν συμμετέχεις τόσο πολύ σε καταστάσεις που θα ήθελες.
Ερωτικά: Νιώθεις ανακούφιση γιατί ξαναβρίσκεις κάποιες ισορροπίες αλλά μπορεί να σου έρχονται εικόνες οι οποίες να μην σε βοηθούν να καταλήξεις στο τι ακριβώς θέλεις κι ίσως απομακρυνθείς από ένα πρόσωπο που τελικά είναι καλό για σένα. Για αυτό πρόσεξε τις αποφάσεις που παίρνεις κάτω από πίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένας έντονος εγωισμός από την πλευρά σου σε συγκρατεί και δεν δείχνεις τα προσόντα σου, αλλά περιμένεις να στα αναγνωρίσουν. Αν κάνεις όμως το βήμα εσύ και δεν περιμένεις θα δεις ότι θα έχεις καλά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Συνυπάρχεις με άλλα άτομα τα οποία όμως έχουν ένα δικό τους σχέδιο για το πώς θα λειτουργήσουν σε κάποιες φάσεις ενώ εσύ διαφωνείς. Κυρίως μπορεί να προέρχονται από την καθημερινότητά σου ή από το συγγενικό σου περιβάλλον. Αν δεν το πάρεις πολύ προσωπικά θα δεις ότι όλα αυτά θα σε προοδεύσουν.
Ερωτικά: Αλλάζεις κάπως τις σκέψεις σου και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και δείχνεις μια ζεστασιά και μια εσωτερική αποδοχή σε ό, τι κάνει το άλλο πρόσωπο. Με τον Υδροχόο θα κάνεις κάποιες πολύ έντονες ψυχολογικές συζητήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις την πλήρη αποδοχή από τον περίγυρό σου για αυτό κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα για να έχεις καλή εικόνα, χωρίς να σημαίνει όμως ότι θα δράσεις με τρόπο που θα δείχνει ότι υποχωρείς. Αντίθετα θα περιμένεις αμετάπειστος/η στα δικά σου θέλω και πρέπει.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Με την Πανσέληνο βλέπεις ότι έχεις μεγάλη ενέργεια για να ακολουθήσεις όλα αυτά που κατά την γνώμη σου πιστεύεις και αποδέχεσαι. Χρειάζεται να είσαι αρκετά προσγειωμένος/η γιατί μερικές φορές τα μυαλά σου παίρνουν αέρα και ίσως ξεφεύγεις από την αληθινή σου υπόσταση.
Ερωτικά: Η θετική εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε βοηθάει να έρθεις κοντά με ένα άτομο που πιθανόν να το είχες απομακρύνει για λόγους μάλλον εγωιστικούς γατί δεν ήθελες να δοκιμάσεις την ήττα της απόρριψης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσεις μηχανισμούς οι οποίοι σε βάζουν να κάνεις κάποιες κινήσεις που παλιά δεν ήταν τόσο εύκολες γιατί πίστευες ότι θα εκτεθείς αν έδειχνες τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις αλλά τώρα δεν φοβάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις δικές σου απόψεις οι οποίες μπορεί να συγκρούονται με κάποια άτομα που κατά των γνώμη σου έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους . Αυτό μπορεί να σε ενοχλεί γιατί πιθανόν να καθρεπτίζεις κάποιες δικές σου ανασφάλειες Μπορεί από φόβο να παραμείνεις κάπως «στην απέξω» και να μην πάρεις μέρος σε κοινωνικές δράσεις ή σε άλλες καταστάσεις που θα φανείς μπροστά.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αναλαμπές οι οποίες θα σπρώξουν να απέχεις για λόγους ευθιξίας ή αντίδρασης σε όλα αυτά που δεν σου αρέσουν, αντί να βρίσκεσαι τόσο κοντά με το άτομο που είστε μαζί. Ίσως να είναι ένας τρόπος αντίδρασης από την πλευρά σου αν πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προτάσεις ή η δουλειά σου βλέπεις ότι έχει αυξηθεί αλλά το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσεις τις δικές σου απόψεις οι οποίες έχουν μπει κάπως στο ψυγείο. Θα τις αναφέρεις μόνο σε άτομα που πιστεύεις ότι δεν θα σε απορρίψουν ή δεν θα σε κοντράρουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις με πολύ κόσμο και βρίσκεσαι μέσα σε συζητήσεις και παρέες που σου αρέσουν. Το καλό είναι ότι θα βιώσεις κάποιες καλές στιγμές και θα νιώσεις μια εσωτερική δύναμη να σε περιβάλλει.
Ερωτικά: Η σχέση με το Λιοντάρι θα σε αναβαθμίσει αρκετά γιατί θα σου δώσει πολλά ερωτικά στοιχεία τα οποία είναι αναντικατάστατα. Το ζητούμενο είναι να μην κολακευτείς και δεν κάνεις κάτι κι εσύ. Χρειάζεται και από τις δυο πλευρές για να μπορέσει να δέσει καλά το γλυκό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει στόχο να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, γιατί βλέπεις ότι μπορείς πλέον να πραγματοποιήσεις σημαντικές σου ιδέες. Σε αυτό που μπορεί να κολλήσεις λίγο είναι ότι οι χρόνοι που θα πρέπει να κινηθείς είναι πιο γρήγοροι από τα τωρινά σου δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια έντονη φωτιά μέσα σου που σε καίει, ίσως έντονες επιθυμίες που δεν σε αφήνουν να νοιαστείς για κάτι άλλο. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μεταξύ αυτών και της πραγματικότητας.
Ερωτικά: Η σκέψη του Λιονταριού είναι τόσο πολύ έντονη που δεν ξέρεις και εσύ πώς να την διαπραγματευτείς. Αλλά μην φοβάσαι το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει μεταξύ σας. Είναι έντονο και αν πετύχει, θα γίνει και πολύ σταθερό. Στο χέρι σου είναι να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Δεν είναι κακό να ξεκινήσει η σχέση σου από φιλία γι' αυτό μην το αποκλείεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς γιατί θέλεις να σταθείς σε μια θέση πιθανόν πιο πάνω από αυτήν που είσαι και ίσως να ξεπερνάς τον εαυτό σου, αλλά με μια υπερβολή και ένα τρόπο σκληρού ανταγωνισμού ή απαξίωσης των άλλων ατόμων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μέσα σου αρκετή αγάπη για να δείξεις σε όλους και ίσως αυτό σε κάνει να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με πρόσωπα που είναι κάπως μακριά σου. Η συγχώρεση που νιώθεις είναι το πιο μεγάλο σου έργο για όλα σου τα θέματα.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι επειγόντως γιατί μπορεί να έχεις απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο που σου αρέσει και μάλλον πιστεύεις ότι χρειάζεσαι μια άλλη τεχνική για να το πλησιάσεις. Πάντως τώρα είσαι έτοιμος/η να τα παίξεις όλα για όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν πέσει κάποιες προτάσεις στο τραπέζι οι οποίες σου αρέσουν μεν, δεν σε εκφράζουν απόλυτα δε γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου ή αυτό που κάνεις δεν το εκπροσωπείς επάξια. Θα προσπαθήσεις να μπεις μέσα σε όλα γιατί έτσι νιώθεις ότι ρισκάρεις και κάνεις καινούργια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι γιατί πιστεύεις ότι οι περιστάσεις στο ζητάνε. Όμως καλύτερα να είσαι αληθινός/η για να μην ξεπεράσεις κάποια όρια. Πάντως μην ξεσηκώνεσαι από άτομα που είναι πολύ πομπώδη και ζουν μόνο για την επίδειξη γιατί θα πέσεις στην λούμπα τους.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι χρειάζεται να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη νιώθεις και σου φαίνεται ψεύτικο ή δύσκολο. Όμως ή αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Για αυτό χρειάζεται να την ακολουθήσεις, για να μην χάσεις και εσύ τον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις μεγαλύτερη διάθεση να δείξεις ζεστασιά απέναντι στο πρόσωπο που σου αρέσει και σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές αμφισβητείς το αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων αν δεν το έχεις αναλάβει εσύ εξ ολοκλήρου και ίσως αυτό να σου δημιουργεί κάποιες εντάσεις ή απομόνωση με τα άτομα γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η φιλική σου συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να κερδίσεις και πάλι κάποια άτομα που είχαν για λίγο φύγει από το πλευρό σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταλαβαίνεις πλέον πολύ περισσότερα πράγματα για σένα.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να δώσεις και να πάρεις και αν πορεύεσαι με αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια σχέση και να την φέρεις σε πολύ καλό επίπεδο. Η συμφιλίωση με ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί του παλιά και τώρα έχετε σταματήσει να βλέπεστε ίσως σε βοηθήσει για να κατασταλάξει μέσα σου η απόφαση ότι πρέπει να προχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Με τον τρόπο που κινείσαι και τοποθετείς τα πράγματα κερδίζεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό σου επίτευγμα γιατί δεν αποπροσανατολίζεσαι. Είναι σαν να ξέρεις μέσα σου τι επιτέλους θα κάνεις και πως.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αμφισβητείς κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει γιατί καταλαβαίνεις ότι τις πήρες κάτω από την πίεση ατόμων που δεν ήθελες να τους χαλάσεις το χατίρι. Τώρα όμως επαναστατείς και εσύ και λες όχι γιατί νιώθεις ότι τα πράγματα είναι με το μέρος σου.
Ερωτικά: Με ένα άλλο Ιχθύ μπορεί να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις πολύ σοβαρές για το κοινό σας μέλλον. Αν δεν έχεις την σιγουριά ότι τελικά αυτό που κάνεις το θέλεις πολύ να μην προχωρήσεις. Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο στην ζωή σου αυτή την στιγμή που αν δεν το ξεκαθαρίσεις δεν θα μπορείς να κινηθείς όπως θα επιθυμείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να συμμορφωθείς με βάση τα συμφέροντά σου μάλλον είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι σε συμφέρει και τι τελικά συμφέρει τους άλλους και γίνονται λάθη. Για αυτό καλύτερα να μην παίρνεις αποφάσεις αν το μήνυμα δεν είναι τελείως ξεκάθαρο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved