Οικονομικές προβλέψεις, από 22 έως 25 Ιανουαρίου

Eμπόδια, καθυστερήσεις κι απρόβλεπτες εξελίξεις

Οικονομικές προβλέψεις, από 22 έως 25 Ιανουαρίου

Ενεργοποίησε τις εφεδρείες σου

Τόσο η επιρροή του Κρόνου, όσο και ο ανάδρομος Ερμής συνηγορούν σε εμπόδια, καθυστερήσεις κι απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Κι εδώ βέβαια είναι που θα πιστοποιηθεί η προνοητικότητα σου αλλά και η ετοιμότητα σου να βρίσκεις λύσεις παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια.

Αν λοιπόν διαθέτεις πολύτιμες εφεδρείες, είτε καθαρά οικονομικές, είτε σε σχέση με μηχανήματα κι εξοπλισμό, ήρθε η ώρα να αξιοποιηθούν και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση το όποιο πρόβλημα θα γίνει ένα σημείο υπεροχής σου.
Αν πάλι δεν φρόντισες γι αυτό, τότε αναμένεται να ταλαιπωρηθείς υπέρ του δέοντος, ψάχνοντας για... ψύλλους στα άχυρα!

Πολλά θα κριθούν πάντως από τα προσωπικά... ποσοστά τύχης που διαθέτεις. Ειδικά ο ανάδρομος Ερμής έχει και τα καλά του, όπως για παράδειγμα μια επιστροφή δανεικών ή ένα ξεμπλοκάρισμα μιας πηγής εσόδων, που μέχρι χθες παρέμενε ανενεργή.

Όσον αφορά τις αγορές σου, σίγουρα ενέχουν τον χαρακτήρα του αναγκαίου. Ωστόσο δεν «απαγορεύονται» αρκεί να διασφαλίσεις την δυνατότητα αλλαγής ή τις εγγυήσεις στην περίπτωση που διαπιστώσεις ανεπάρκειες ή ελαττώματα στα προϊόντα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να μην βρίσκεις κάτι που χρειάζεσαι άμεσα.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved