Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1

Το πιο σημαντικό είναι να μην σταματάς ποτέ να ρωτάς και να μαθαίνεις. Η περιέργεια έχει τον δικό της λόγο ύπαρξης.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μην ανακατευτείς με πολλά και να έχεις μια συγκεκριμένη κατεύθυνση η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη για σένα γιατί θα πρέπει να κρατήσεις τους τύπους και κυρίως κάποιες ισορροπίες που δεν είναι εύκολες για σένα.
Ερωτικά:
Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις με τίποτε ούτε να παρακαλέσεις, ούτε να βρεθείς πίσω από ένα άτομο με το οποίο έχει ήδη τελειώσει η κατάσταση μεταξύ σας. Η αλήθεια μερικές φορές είναι πολύ σκληρή και ίσως να μην την αντέχεις παρόλο που εσύ την ξεφουρνίζεις στους άλλους συνέχεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές όσο πιο αυστηρός/η και αν είσαι δεν μπορείς να κερδίσεις τον χαμένο σεβασμό και αυτό σε ενοχλεί γιατί θα ήθελες να σε αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά από ό, τι αυτή την στιγμή. Η αδυναμία που ίσως νιώθεις πάντως είναι το στίγμα των καιρών που χρειάζεται εσύ ιδιαίτερα που είσαι Κριός να αντιστρέψεις την κατάσταση με τις προσπάθειές σου.

Άκουσε τις ημερήσιες προβλέψεις από το astrology.gr και τη Μπέλλα Κυδωνάκη, στον Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/186936311&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες τεχνικές λογικής με τις οποίες συνήθως δεν πέφτεις έξω αλλά για να τις διατηρήσεις θα χρειαστεί με κάποιο τρόπο να βγάλεις τελείως από το μυαλό σου το σκεπτικό του ρίσκου και της λανθασμένης διαχείρισης.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες που θα είναι του απολύτου ελέγχου σου. Πιθανόν να πρέπει να έρθεις σε επαφή με τους γονείς του άλλου ατόμου όπου θα είσαι τύπος και υπογραμμός, χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι τελείως ο εαυτός σου αλλά καταλαβαίνεις την αναγκαιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να εξερευνήσεις ένα καινούργιο τοπίο, διατηρώντας ταυτόχρονα το παλιό και το σίγουρο, όμως θα ακούσεις και τα άτομα που έχουν ένα τελείως διαφορετικό σκεπτικό από εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η συγκράτησή σου ίσως παίξει ρόλο στο να μην βγεις από τα καλούπια που σου έχουν επιβληθεί κατά κάποιο τρόπο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχεις και την δική σου προσωπικότητα. Για αυτό χρειάζεται να κάνεις συνδυασμό πολλών πραγμάτων για να γεφυρώσεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τους υπόλοιπους.
Ερωτικά: Η πεμπτουσία για σένα στα ερωτικά βρίσκεται περισσότερο στην επικοινωνία και όχι τόσο στο έξω και στην διασκέδαση αφού προτιμάς να βρεθείς κάπου και να μιλήσεις για να έχεις μια πνευματώδη σχέση. Αν όμως έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βγαίνεις χωρίς λόγο και αιτία, να πίνεις ή να ξενυχτάς ασύστολα γι' αυτό καλό είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα. Με τον Σκορπιό θα δεθείς περισσότερο γιατί θα βρεις κοινό κώδικα επικοινωνίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια θολούρα στο στόχο σου σαν να άλλαξαν ξαφνικά όλα και να πήραν την θέση τους άλλα πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ή ανήκαν στην φαντασία σου και σου φαίνονταν απίθανα. Για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να ανιχνεύσεις το περιβάλλον σου σωστά και κυρίως τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεσαι να βάλεις περισσότερο στην ζωή σου την επικοινωνία και ο ρόλος σου να διαφοροποιηθεί. Η γνώση και όλες οι ομαδικές συζητήσεις και κινήσεις σίγουρα θα σου φέρουν ένα αποτέλεσμα αλλά θα πρέπει να βρεις τον σωστό συνδυασμό για να έχεις αποτέλεσμα, δηλαδή να βάλεις την εμπειρία με την θεωρία μαζί και να βγάλεις το αποτέλεσμά σου. Πιθανόν να σε απασχολήσουν εναλλακτικά θέματα και να πάρεις μαθήματα τέτοιου είδους για να ανοιχτείς σε νέα δεδομένα.
Ερωτικά: Θέλεις να βρεθείς πιο κοντά με ένα πρόσωπο που μπορεί να είσαι μαζί στην δουλειά γιατί έχετε να πείτε πολλά πράγματα και πάνω από όλα να ανταλλάξετε τις κοινές σας βιωματικές εμπειρίες. Αν είναι Υδροχόος σίγουρα θα έχεις πιάσει καλά τον στόχο σου γιατί κάτι μοιραίο σας έλκει να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να δουλεύεις και να συνεργάζεσαι με μια ομάδα θα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε σχέση με τα δεδομένα σου. Για αυτό προσπάθησε να ανοίξεις μάτια και αυτιά για να βρεθείς σε μια θέση πολύ πιο μπροστά από τους υπόλοιπους.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου σήμερα το μεσημέρι θα σε απογειώσει όσο αφορά στις συνεργασίες και τα άτομα που σε στηρίζουν γιατί θα νιώσεις ότι μπορεί να σε αποδέχεται κόσμος που δεν πίστευες.
Ερωτικά: Καθαρίζεις τελείως το ερωτικό σου πεδίο από ένστικτο γιατί δεν θέλεις πλέον να κινείσαι στα ίδια. Για αυτό μπορεί να ζητήσεις από το σύντροφό σου να μπείτε σε μια καινούργια περίοδο που θα έχετε περισσότερο φιλικό κλίμα. Μια καινούργια γνωριμία με ένα νεώτερο πρόσωπο μπορεί να σε συγκινήσει ιδιαίτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τομές και ρισκάρεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι ένα νέο ρεύμα γνωριμιών και ευκαιριών θα φανεί ξαφνικά. Από εκεί που δεν το περίμενες θα ξεσκαρτάρει το πεδίο των συνεργασιών σου και των προσδοκιών σου και θα ξεμπερδέψεις μια και καλή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Χρειάζεται να αποδεχτείς κάποια φιλικά σου πρόσωπα γιατί είσαι έτοιμος/η να δεις μια άλλη πραγματικότητα η οποία πιθανόν να μην σε συμφέρει τόσο γιατί θα κάνεις συνδυασμούς που ίσως παλιά να μην είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν.
Ερωτικά: Η νέα αρχή που μπορεί να γίνει με Λιοντάρι ή με Υδροχόο θα σε ανταμείψει γιατί επιτέλους μπορεί να δικαιωθείς χωρίς να βάλεις καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να έχεις δουλέψει σωστά τους κανόνες της σχέσης και κυρίως να έχεις αποδεχτεί περισσότερο τα ατομικά δικαιώματα του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις και εσύ ότι είναι απαραίτητο είτε να παρέμβεις για να μιλήσεις πλέον ανοικτά, είτε να ζητήσεις τα δικαιώματά σου τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο κατά την γνώμη σου να τα βάλεις σε εφαρμογή γιατί περισσότερο εσύ κολλάς και φοβάσαι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες αποστάσεις αλλά αυτό σε κάνει και νιώθεις καλά. Το κυριότερο όμως είναι ότι έχεις επίγνωση κάποιων πιθανών λαθών που μπορεί να έχουν ήδη γίνει και να προσπαθήσεις με αυτόν τον τρόπο να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο, κυρίως με την οικογένεια σου που ένα μέλος της μπορεί να ένιωθε παραμελημένο.
Ερωτικά: Φροντίζεις περισσότερο για τα πρέπει παρά για τα υπόλοιπα και ίσως να βάλεις για λίγο στην άκρη το συναίσθημα και την επικοινωνία. Δεν υπάρχει όμως μεγάλος αυθορμητισμός και κάνεις κινήσεις οδηγούμενος/η πιθανόν ακόμα και από τα συναισθήματα ενοχών που μπορεί να νιώθεις για τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες πολύ οργανωμένες δουλειές ίσως να σε δελεάζουν, χωρίς όμως να έχεις τα απαραίτητα φόντα ή εργαλεία για να φτάσεις μέχρι εκεί. Αξιολόγησε καλύτερα τις δυνατότητές σου, κυρίως αν στερούνται τυπικών προσόντων όπως νομίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις βάλει ένα πρόγραμμα και καλείσαι να το κρατήσεις για να μην μετά νιώθεις ότι αν βάζεις κάτι στόχο δεν τα καταφέρνεις. Δεν το συγχωρείς αυτό στον εαυτό σου, οπότε κινήσου όπως έχεις προγραμματίσει.
Ερωτικά: Με τον Κριό θα πρέπει να μπει μεταξύ σας τάξη και ίσως αποστάσεις για να μπορείτε τελικά οι δυο σας να έχετε κάτι να μοιράζεστε αλλιώς θα ενοχληθεί ο ένας από το χάος του άλλου. Σε βοηθάει πάντως πάρα πολύ το ότι έχεις ηρεμήσει και τα νεύρα σου είναι πιο χαλαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για να εξασφαλίσεις όχι μόνο τα προς το ζην -αυτό είναι δεδομένο- αλλά σε νοιάζει πάρα πολύ και η καλή σου φήμη γιατί αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της περιόδου αυτής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Πιθανόν να έχεις βάλει την τετράγωνη λογική σου να δουλέψει για να μην ξεφύγεις από κάποιες δικές σου παρορμήσεις οι οποίες σε κάνουν και βλέπεις υπερβολικά όλα αυτά που σε αφορούν.
Ερωτικά: Ερεύνησε περισσότερο για να μην χαθείς σε κάποιες αναλυτικές δικές σου παρεμβολές. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα έχεις ένα κομμάτι σου παραδομένο στον ρομαντισμό αλλά και στην ανέφικτη σχέση που μπορεί να περιμένεις από ένα άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ δείχνεις ότι θέλεις να συμμορφωθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, τελικά μπορεί να μην αντέξεις και να χαλάσεις τα χρήματα που είχες για λογαριασμούς και για κάποιες πολύ δικές σου προσωπικές ανάγκες. Το καλό είναι ότι θα τα αναπληρώσεις εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις ότι μπορείς να κρατήσεις τις δικές σου πρωτοβουλίες και να μην τις μπερδέψεις με άλλους και χαθούν στη πορεία τους γιατί στέκεσαι περισσότερο στα πόδια σου και αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση από κανέναν.
Ερωτικά: Δείχνεις κατά κάποιο τρόπο ανεξάρτητος/η και για αυτό δεν θα ακολουθήσεις ένα άτομο που κατά την γνώμη σου μπορεί να σε καταπιέζει ή να μην σου ταιριάζει. Μάλλον θα σηκώσεις μπαϊράκι για όλα τα απωθημένα που κουβαλάς με τον Κριό ή τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πάνω σε ατομικά χνάρια χωρίς να σημαίνει ότι δεν επιτρέπεις παρεμβολές τρίτων που πιστεύεις ότι θα σε ενισχύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις τον εσωτερικό σου εαυτό και σίγουρα από εδώ και πέρα θα τον ακούς περισσότερο γιατί μπαίνει και ο Ήλιος στο ζώδιο σου και θα γίνεις αναγκαστικά συνειδητό/η. Το παρασκήνιο θα σταματήσει και όλα θα γίνονται με μεγαλύτερη διαφάνεια.
Ερωτικά: Η επιρροή του Καρκίνου θα σε πιάσει για τα καλά αλλά χωρίς να το καταλάβεις θα βρεις το δικό σου μέτρο και αυτό που ταιριάζει στην δική σου ψυχοσύνθεση. Πιθανόν να μην αφήνεις να γίνει μια σχέση που κατά την γνώμη σου θα είναι μισή. Ο λόγος είναι ότι πλέον αναγνωρίζεις ότι για να πετύχει χρειάζεται και από τις δυο πλευρές το έντονο ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε άτομα με τα οποία δεν έχετε κοντινή συνεργασία αλλά νιώθεις ότι μπορείτε να μοιραστείτε την ίδια εμπειρία γιατί συμφωνείτε σε ιδέες και σε εφαρμογές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις μια ιδιαίτερη εικόνα για το πώς θέλεις να σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου για αυτό κρατάς τις σωστές αποστάσεις. Παρ' όλα αυτά ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου έχει αρχίσει την δράση και φαίνεται και πάνω σου, σαν να έχει σφραγίσει τις κινήσεις σου με συναίσθημα και ευαισθησία.
Ερωτικά: Με ένα άλλο Ιχθύ προσπαθείτε να τα βρείτε για να μπορέσετε να βεβαιώσετε και στους γύρω σας ότι εσείς οι δυο περνάτε καλά γιατί έχετε την ίδια οπτική γωνία. Με τον Υδροχόο η φιλία προς τα παρόν θα είναι αυτό που θα σας δένει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια χαρά τακτοποιείς τα θέματά σου, αν όχι όλα, τουλάχιστον ένα μέρος που εσύ το θεωρείς απαραίτητο και ιδιαίτερα ανακουφιστικό.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved