Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 14 Ιανουαρίου

Αυτές τις μέρες δείξε ελαστικότητα στις οικονομικές σου κινήσεις και βγες από τα καθιερωμένα...

Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 14 Ιανουαρίου

Αλλαγή ρότας

Θετικά είναι τα ουράνια μηνύματα, ιδιαίτερα αν προσδοκάς κάποιες αλλαγές ή ανατροπές που θα βελτιώσουν τις οικονομικές σου δυνατότητες.
Οι όψεις του Ουρανού με τον Ερμή και την Αφροδίτη παραπέμπουν αρχικά σε ευχάριστες εκπλήξεις και ένα «φρεσκάρισμα» της διάθεσης σου, που σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και στην καταναλωτική σου συμπεριφορά.

Προτιμώντας προϊόντα που ναι μεν δεν είναι πρώτης ανάγκης αλλά ενισχύουν την αίσθηση της μοναδικότητας σου, μπορείς να ξεφύγεις έστω και προσωρινά από τη μιζέρια που σε πολιορκεί. Και είναι λογικό, αυτός ο άλλος «αέρας» στην ψυχολογία σου να σε φέρει πιο κοντά σε επιτυχίες ή προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν μάταιες.
Φυσικά, αν ανήκεις στους τυχερούς, θα λάβεις μια έκτακτη όσο και απρόβλεπτη ενίσχυση ή ένα πρωτότυπο δώρο.

Από την άλλη πλευρά, το γενικό κλίμα ανανέωσης μπορεί να θίξει ισορροπίες που φαίνονται δεδομένες κι αν πιστεύεις ότι η οικονομική σου ασφάλεια βρίσκεται στο απυρόβλητο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις σου. Εδώ όσο πιο «ανελαστικός» είσαι τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες σου για να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ενός «σοκ».

Άρα, για να μπορέσεις να επωφεληθείς από τις συγκυρίες θα πρέπει κι εσύ να συντονιστείς με τους ουρανούς και να μη διστάσεις να κάνεις εκείνες τις αλλαγές, που υπαγορεύει το ένστικτο σου.

Η Δευτέρα πάντως δείχνει πιο «ουδέτερη» και κατάλληλη για τη ρύθμιση ή την δρομολόγηση εργασιακών θεμάτων, από την ανεύρεση εργασίας ή την πρόσληψη προσωπικού, μέχρι την κατάρτιση ενός οργανογράμματος και την προμήθεια εξοπλισμού. Ακόμη, «παίζει» δυνατά η φροντίδα της υγείας σου.

Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved