Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/1

Μια κακή στάση ζωής είναι σαν ένα σκασμένο λάστιχο, δεν μπορείς να πάς πολύ μακριά μέχρι να την αλλάξεις...

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα βιώσεις την εμπειρία των άλλων ατόμων και αυτό θα βελτιώσει τη συμπεριφορά σου γιατί θα καταλάβεις τι σημαίνει να επικοινωνείς με τους άλλους και μάλιστα να ανακαλύπτεις ότι έχετε κοινά σημεία.
Ερωτικά: Έχεις μια σημαντική βελτίωση και από εκεί που δεν υπήρχαν προοπτικές, τώρα βλέπεις ότι κάτι πολύ καλό πάει να γίνει. Κυρίως θα αποκατασταθεί η σχέση σου σε πολύ καλό επίπεδο γιατί εσύ θα νιώθεις καλύτερα και θα μεταδώσεις τη διάθεσή σου εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και σήμερα μπορεί να δουλέψεις και να κερδίσεις κάτι, γιατί θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις σωστά μια σημαντική πρόταση συνεργασίας που θα σου γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις με τίποτε να κάνεις συμμαχίες ή συμφωνίες με άτομα που δεν σου πάνε. Αλλά από την άλλη θα χρησιμοποιήσεις κάποιες εμπειρίες που σε βάζουν μέσα σε κανάλια γνώσης της τέχνης και της δημιουργικής έκφρασης. Πάντως θα βρεθείς με φίλους και με κόσμο και θα περάσεις καλά, αν φυσικά αποφασίσεις να είσαι καλά.
Ερωτικά: Ένα προσωπικό σου θέμα το αντιμετωπίζεις με μεγάλη ετοιμότητα και για αυτό θα βρεθείς να μιλάς με το άτομο που σε ενδιαφέρει ακόμα και σε φιλικό στυλ, χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιείς τι θέλεις και δεν θέλεις. Πιθανόν να συμπεριφέρεσαι αόριστα για να μην καρφωθείς. Μόνο με τον Κριό θα έχεις μια μεγαλύτερη προσωπική ανάμειξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρειαστείς συνεργασίες και επαφές για να κάνεις αυτό που θέλεις και σίγουρα θα βρεθείς με άτομα που μπορεί να σου φαίνονται αρκετά επιφανειακά, χωρίς αρχή και τέλος στις απόψεις τους. Αλλά τελικά θα πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτοί σου χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Περνάς σε μια φάση που θα δικαιωθείς και θα βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, ώστε να μπορείς να λειτουργείς κοινωνικά και επικοινωνιακά, κάτι που σου αρέσει ιδιαίτερα και ταιριάζει στην προσωπικότητά σου.
Ερωτικά: Θα περάσεις καλά γιατί κάποιες συγκυρίες θα συμβούν όπως εσύ το θέλεις. Δεν είναι πάντως σύμπτωση αν το πιστεύεις αυτό. Εσύ το δημιούργησες με τη σκέψη και τη συμπεριφορά σου. Με το Λιοντάρι και τον Ζυγό θα βρεθείς πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα περάσεις σε μια ποιοτική αναμέτρηση με άτομα που τα πηγαίνεις καλά και τα βρίσκεις με τη μια. Η ενασχόληση με κάποια καλλιτεχνικά θέματα θα σε ενθουσιάσει γιατί θα βρεις με ένα τρόπο να εκφράσεις όλα σου τα ταλέντα και τις δυνατότητες. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου συμβεί κάτι πολύ καλό. Πιθανόν να δεχτείς μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σε κάνει να πάρεις είτε αναγνώριση είτε θετική ανταπόκριση, ακόμα και από άτομα που παλιά δεν καταλάβαιναν τι έκανες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές και για να τις τελειώσεις θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Κυρίως να αφήσεις τον αέρα της επικοινωνίας να μπει στην ζωή σου μέσω άλλων ατόμων που έχουν ίσως περισσότερες γνώσεις σε θέματα σχέσεων. Επίσης, αν είχες δυσκολίες με άτομα της οικογένειας σου, τώρα είναι ευκαιρία να τους προσεγγίσεις και να ζητήσεις ακόμα και συγνώμη, για να μην έρθουν τα πράγματα στα άκρα.
Ερωτικά: Με τον Κριό ή τον Ζυγό βλέπεις την αναγκαιότητα να επικοινωνήσεις έστω και χρησιμοποιώντας κάποια δικαιολογία. Αν βέβαια επιμείνεις πολύ και δεν συγκαλύψεις τον λόγο που θέλεις να μιλήσεις θα είναι καλύτερα. Με τον Παρθένο θα βρεθείς πιο εύκολα γιατί θα υπάρχουν άτομα που θέλουν να σας φέρουν πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχουν διαταραχτεί κάποιες ισορροπίες οι οποίες θα σου βγάλουν στην επιφάνεια μια μικρή ανασφάλεια, επειδή πιθανόν να εξαρτάσαι από άλλους για αποφάσεις που πρέπει να βγουν από κοινού. Για αυτό μην κρύβεις τις σκέψεις σου και προσπάθησε να βρεθείς μαζί με συνεργάτες που θα σε στηρίξουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μην προσπαθείς να βρεις δυσκολίες εκεί που δεν υπάρχουν. Να έχεις πίστη στην ομορφιά και στην αρμονία που μπορεί να σε οδηγήσουν οι πράξεις σου και αυτό θα είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματά και κυρίως κάποια οικογενειακά ή κοινωνικά που μπορεί να σε απασχολούν.
Ερωτικά: Η σχέση σου με την επικοινωνία μερικές φορές είναι μονόδρομος. Και ενώ έχεις μάθει να μιλάς και να λες αυτά που νιώθεις δεν τοποθετείς τα πράγματα σωστά λόγω του εγωιστικού φόβου της απόρριψης. Βέβαια, χρειάζεται να μη χάσεις την ευγένεια και το στυλ σου, γιατί μερικές φορές γίνεσαι κάπως ειρωνικός/η. Με τον Ζυγό και τον Υδροχόο θα βελτιώσεις την κατάσταση που υπάρχει μεταξύ σας μέχρι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που θέλεις να κάνεις και δεν παραπαίεις από εδώ κι από εκεί και, κυρίως, αν δεν επηρεάζεσαι από άτομα που δεν έχετε την ίδια οπτική γωνία, θα κρατήσεις σταθερά την πορεία σου και στο τέλος θα δικαιωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναπτύσσεις τα προσόντα σου και επειδή θέλεις να βελτιώνεις την θέση σου και να μειώσεις τις αποστάσεις με κάποια άτομα ήδη κάνεις κινήσεις διπλωματικές και προσπαθείς να φέρεις εις πέρας διάφορα θέματα. Λόγω της ενασχόλησης με θέματα διακόσμησης ή σπιτιού ή της εμφάνισής σου, μπορεί να ασχοληθείς με μάσκες ή κούρες ομορφιάς και ότι άλλο συνεπάγεται αυτή η διαδικασία.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό μπορεί να είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες γιατί πέφτουν οι τόνοι αλλά και οι απαιτήσεις από την πλευρά του/της. Πιθανόν να ακολουθήσεις τα βήματα ενός προσώπου που θα διαισθανθείς ότι είναι κοντά σου αλλά δεν στο δείχνει. Ίσως να είναι Σκορπιός που είναι αρκετά μυστικοπαθής.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει τις κεραίες σου και δουλεύουν για να δεις πως μπορείς να γίνεις περισσότερο διαλλακτικός/ή σε διάφορα θέματα οικονομικά που σε απασχολούν. Η παρόρμησή σου ίσως είναι αρκετά μεγάλη σε θέματα αγορών για το σπίτι ή για προσωπικά είδη.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις την άποψή σου για κάποιες φιλίες. Γιατί πιθανόν να πρέπει να δεις μια άλλη πραγματικότητα και συγχρόνως να χρειαστεί να συγχωρέσεις συμπεριφορές που δεν μπορείς να εξηγήσεις.
Ερωτικά: Το ότι βρίσκεσαι σε ένα προβληματισμό, είναι μια πραγματικότητα γιατί διαισθητικά νιώθεις ότι δεν θέλεις να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και σχετίζεσαι με ένα Κριό ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Δοκιμάζεις ακόμα τις αντοχές σου. Γιατί μπορεί να έχεις παραπλανηθεί και ίσως να έχεις απομακρυνθεί από μια αλήθεια που σε εκφράζει πολύ περισσότερο από αυτό που κάνεις τώρα. Πάντως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις κάποια άκρη ακόμα και εντός της ημέρας μέσω μιας συζήτησης που θα κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δοκιμάσεις να κάνεις μια κίνηση που θα σου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για αυτό θα εμπεδώσεις μια και καλή τον τρόπο που χρειάζεται να κινηθείς σε ποιοτικό επίπεδο, κυρίως για κάποιες υποθέσεις σου που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.
Ερωτικά: Η θέση σου σε μια πρόσφατη σχέση σου είναι πολύ λεπτή γιατί δεν θέλεις να μπεις πιο βαθιά, επειδή δεν ξέρεις ακόμα με τι είδους άτομο έχεις να κάνεις. Είσαι δηλαδή σε φάση δοκιμαστική, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη με το Λιοντάρι υπάρχει αυτή η μοιραία έλξη αλλά το έχετε ρίξει προς το παρόν στην φιλία.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα γιατί θέλεις να βιώσεις κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σένα, κυρίως σε εμπειρικό επίπεδο. Ο λόγος που βρίσκεσαι πάντως σε μια θέση που είσαι τώρα –κυρίως αν δεν σου αρέσει– είναι ότι δεν έχεις ακόμα κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να βρεις τις ισορροπίες σου και την σωστή διαδρομή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις έναν προβληματισμό γιατί βλέπεις ότι πρέπει να δώσεις πολλά από τον εαυτό σου και να δεις τι μέλλει γενέσθαι. Αλλά δεν είσαι σίγουρος/η τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να βρεις την λύση σε ένα πρόβλημα πολύ καίριο που σε απασχολεί. Η ευθύνη πάντως είναι αρκετά μεγάλη και σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Για αυτό χρειάζεται προσοχή και προσήλωση από την πλευρά σου.
Ερωτικά: Η δοτική σου φύση πάντα φροντίζει να συγχωρεί και να αναζητά δίκαιες λύσεις, αλλά μερικές φορές –κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο– μπορεί να περνάς ένα ζόρι ή να έχεις άγχος για άλλες υποθέσεις και να ξεσπάσεις στο δικό σου το άτομο. Πάντως, για να δείξεις δικαιοσύνη χρειάζεται να μην αφήνεις τις επικριτικές σκέψεις να σε κυριεύουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλα θα αλλάξουν αν εσύ αποφασίσεις να δουλέψεις μεθοδικά και με οργάνωση. Γιατί έτσι θα έχεις μια μεγάλη δυνατότητα να ξεπεράσεις αρκετά από τα λειτουργικά σου προβλήματα. Με τη βοήθεια και της εσωτερικής σου πίστης, θα ξεπεράσεις κάποια οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ξεπερνάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανταποκρίνεσαι σωστά σε κάποιες υποχρεώσεις που παλιά θα σε δέσμευαν, επειδή δουλεύει η λογική σου και κυρίως μια δυνατή φωνή μέσα σου που σου λέει «κάνε αυτό ή εκείνο». Εσύ θα κάνεις το σωστό και θα δουλέψεις πολύ δυναμικά προς μια κατεύθυνση – κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Έχεις εξαντλήσει κάποια περιθώρια –κυρίως αν σχετίζεσαι με Ζυγό– και προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις για να μη χάσεις τον έλεγχο και πάνω απ' όλα για να μη χαθεί η σχέση σου, γιατί δεν το θέλεις. Με τον Παρθένο θα έχεις κάποιες καλές στιγμές και θα περάσεις ωραία μαζί του γιατί κάπως τα έχετε βρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι υποθέσεις σου που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις καλές εντυπώσεις από τους άλλους, γιατί η δουλειά σου θα είναι πολύ σωστή. Όμως, αν χρειαστεί να γίνουν κάποιες συμφωνίες με πολλά άτομα, πιθανόν να μη μπορέσεις να πάρεις απόφαση και ως εκ τούτου να μη βρεις τις ισορροπίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις λύσεις που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις γιατί θα είναι μέσα στα δικά σου μέτρα. Οπότε θα βρεις ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις σωστά την ενέργεια του Ερμή και της Αφροδίτης που είναι τώρα στο ζώδιο σου. Γιατί χρειάζεσαι και εσύ μια πόρτα να βρεις για να μπεις.
Ερωτικά: Εκφράζεσαι πιο εύκολα σε προσωπικό επίπεδο γιατί βρίσκεις προσβάσεις που βοηθούν να εκδηλώσεις και εσύ τις επιθυμίες σου. Το καλό είναι ότι θα έχεις τη στήριξη ενός Ζυγού, αλλά και με το Λιοντάρι θα υπάρχει πλήρης σύμπνοια.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις με ευκολία χρήματα και θα δεις ότι θα καταφέρεις με μεγάλη ευκολία ακόμα και να πάρεις πίσω κάτι που σου οφείλουν, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Πάντως, για να προωθηθούν οι ιδέες σου, θα πρέπει να τις βοηθήσεις και με καλές δημόσιες σχέσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είναι καλό να βρίσκεις λύσεις που θα σε συμβιβάσουν με κάποια άτομα τα οποία είναι πολύ κοντά σου. Γιατί δεν είναι ωραίο να είσαι τσακωμένος/η και να σου χαλάνε τη διάθεση αλλά και τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Η παρέμβαση από ένα Ζυγό θα είναι δύσκολη, γιατί θα χρειαστεί να τα βρείτε και να ακούσεις και εσύ τα δικά του θέλω, ανεξάρτητα από τις ευαισθησίες και τα συναισθήματά σου. Η επικοινωνία είναι η αλήθεια και σίγουρα θα χρειαστεί να την επεκτείνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βελτιώσεις κάποιες συνθήκες που σε πιέζουν και με τη βοήθεια του Λιονταριού, πιθανόν να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, χωρίς να σημαίνει ότι εκεί είναι η άμεση λύση σου, αλλά τουλάχιστον βλέπεις φως στο τούνελ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved