Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/1

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον... εμπιστευτείς

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/1

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές μπαίνεις σε περιπέτειες γιατί μεν ο δυναμισμός χρειάζεται αλλά καλό είναι να βλέπεις και μια πιο ευαίσθητη πλευρά των πραγμάτων. Η σημερινή Πανσέληνος σε επηρεάζει και θα βρεις κάποιες αφορμές για να λειτουργήσεις διαφορετικά από ό,τι συνήθως, κυρίως σε θέματα οικογένειας και σπιτιού αλλά και στην καριέρα σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα βιώσεις τις αλλαγές στο πετσί σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις τι αξίζει για σένα και τι όχι. Το ότι θα είσαι πολύ παρορμητικός/η μπορεί να μην βοηθήσει στο να πάρεις σωστές αποφάσεις, εκτός αν ξαφνικά δεις όλη την εικόνα μπροστά σου και μπορέσεις να βγάλεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα. Πιθανόν με τον Ζυγό να σταματήσεις για ένα διάστημα αν δεν εξυπηρετεί πλέον τους κοινούς σκοπούς σας ή να φτάσετε στο άλλο άκρο, να αποφασίσετε να είστε μαζί πολύ σοβαρά. Πάντως ό, τι και αν γίνει να ξέρεις ότι είναι για το καλό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που για σένα θα είναι σημαντικό και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε βγάλουν σε ένα όχι και τόσο ασφαλές μονοπάτι. Πάντως να ξέρεις ότι δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και τίποτε δεν είναι ικανό να σε κάμψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική διαύγεια η οποία σε βοηθάει να βλέπεις τι γίνεται και ότι πρέπει να προχωράς στην ζωή σου με βήματα πολύ σταθερά γιατί λαμβάνεις μηνύματα στα οποία είναι εύκολο να δώσεις σάρκα και οστά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις κάποιες επαναστατικές διαθέσεις που έχεις. Αν είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια μεγάλη ζέση για πράγματα που δεν ένιωθες παλιά.
Ερωτικά: Αν έχεις κάποιες ανασφάλειες θα τις ξεπεράσεις: Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι κοντά σου και με τον τρόπο του θα σου δώσει την προστασία και την φροντίδα που έχεις ανάγκη αρκεί εσύ να ξεκινήσεις αυτήν την προσπάθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να ανανεώσεις τις πηγές σου και θα κινηθείς εκ των έσω για να αντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις και να περάσεις τις γραμμές σου αλλά και τα προσωπικά σου θέλω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σου βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα που ίσως να μην τα είχες σκεφτεί και θα βελτιώσεις κάποιες συναισθηματικές σου εκφάνσεις για να μπορείς να έρθεις κοντά με άτομα της οικογένειας σου.
Ερωτικά: Μερικές φορές φοβάσαι για το μέλλον γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω που μπορεί να βρίσκεται σε μια αναταραχή. Καλύτερα να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και να σιωπήσεις για να μιλήσει μέσα σου το συναίσθημα και όχι η λογική που συνήθως χρησιμοποιείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο νους σου μερικές φορές σε εγκαταλείπει γιατί σου βάζει φιτιλιές να κάνεις το αντίθετο από αυτό που πρέπει. Είναι καιρός να δεις τα πράγματα στο σύνολό τους και να μην τα διαχωρίζεις γιατί εκεί χάνεις το παιχνίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η Πανσέληνος πιθανόν να σου φέρει τα πάνω κάτω, γιατί θα βγει στην επιφάνεια με ένα βίαιο τρόπο μια αλήθεια που ίσως σε σοκάρει χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν την είχες αναγνωρίσει.
Ερωτικά: Ανανεώνεις κάποιες καταστάσεις και ίσως ταράξεις τα θολά νερά γιατί θέλεις να προχωρήσεις και να μην μείνεις στάσιμος/ή. Πιθανόν πάντως αν δεν σου πάει κάτι στην διαίσθησή σου, να φροντίσεις ξαφνικά να δηλώσεις την προσωπική σου θέση η οποία μπορεί να είναι αντίθετη με αυτό που είσαι τώρα. Με τον Κριό, Αιγόκερω θα περάσεις μια σοβαρή δοκιμασία από την οποία ή θα δεθείτε περισσότερο ή θα φύγεις μακριά. Δεν έχει πάντως ημίμετρα αυτή η εποχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θεωρία σου για κάποιες κινήσεις ανατρεπτικές που σκέφτεσαι να κάνεις πιθανόν να μην σε βγάλει εκεί που θέλεις. Τώρα όμως μάλλον δεν γίνεται να κάνεις πίσω και θα το φτάσεις μέχρι το τέλος. Θα δεις ότι μπορείς να κόψεις τον γόρδιο δεσμό και αυτό ίσως να είναι το πιο σημαντικό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα παλέψεις για να μην νιώσεις ότι οι άλλοι σε έχουν απομακρύνει από την ζωή τους γιατί μπορεί να πιστέψεις ότι είσαι στην απέξω. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου θα διαπιστώσεις ότι κάτι καινούργιο πάει να γίνει και θα το κάνεις με διάθεση πολύ εκκεντρική και ίσως και ανταγωνιστική προς άλλα άτομα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα δικαιώσεις κάποια συναισθήματά σου τα οποία σε δεσμεύουν και σε κάνουν και νιώθεις ότι είσαι σε υποδεέστερη θέση. Αλλά για να αποδείξεις ότι έχεις εξελιχτεί, περισσότερο με τον εαυτό σου, θα πάψεις μετά από λίγο να βάζεις όλα αυτά τα άσχημα στο νου σου, κυρίως αν σχετίζονται με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες μέσω τρίτων και θα δικαιώσεις την δράση σου, αρκεί να μην είσαι καταπιεστικός/η και με εκκεντρικές ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βελτιώνεις κάποιες φιλικές σου επαφές που είχες παραμελήσει και ασχολείσαι πολύ περισσότερο μαζί τους. Τώρα θα νοιαστείς για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και θα σε βάλουν μέσα στο σπίτι τους γιατί θα σε θεωρούν σαν ένα άτομο της οικογένειάς τους.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σε προδιαθέτει για μια καλύτερη ζωή και αυτό σίγουρα σε ικανοποιεί γιατί νιώθεις ότι κάτι πάει να γίνει με πιο εύκολο τρόπο. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Σκορπιό που όσο περνάει ο καιρός έρχεσαι και πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανασαίνεις με κάποιο τρόπο γιατί ίσως ακούσεις σήμερα καλά νέα στη δουλειά σου (μπορεί αν σου ανακοινώσουν μια αναβάθμιση ή μια αλλαγή που εσένα θα σου κάνει καλό), οπότε να μην ξεχνάς να έχεις θετική στάση απέναντι στην ζωή και στα πράγματα!

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σου βγουν συναισθήματα και σκέψεις που χρειάζεται να αλλάξεις και να βάλεις σε μια τάξη. Τα ίδια συναισθήματα θα σε απασχολήσουν για ένα μεγάλο διάστημα και θα πρέπει να τα διαμορφώσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσεις οριστικά να τα εξαλείψεις.
Ερωτικά: Μιλάς με τον βαθύ σου εαυτό και κατά επέκταση απευθύνεσαι στα συναισθήματά σου που μερικές φορές σου βγαίνουν έντονα και σου λένε ότι μπορεί να κάνεις λάθος σε σχέση με την ζωή σου και την προσωπική σου επαφή. Πιθανόν να μην προχωράς και να έχεις παραμείνει στα ίδια, οπότε θα αναστατωθείς είτε από εσένα είτε από το άλλο το άτομο που είστε μαζί γιατί θα έχει απαιτήσεις από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και πιθανόν να νιώθεις ότι αδικείσαι. Έλεγξε καλά τι βγαίνει από μέσα σου γιατί μπορεί να χαλάσεις κάποιες καταστάσεις που ήδη έχεις προχωρήσει. Ίσως πρέπει να κάνεις για λίγο υπομονή ή να κινηθείς με το ένστικτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επαναπροσδιορίζεις κάποιες αξίες μέσα σου που μερικές φορές είτε τις ξεχνάς, είτε τις χάνεις μέσα στην ταχύτητα του χρόνου. Οπότε, τώρα βάζεις και πάλι τις μπαταρίες σου για γέμισμα και αυτό σε βοηθάει να αναπληρώσεις τα ενεργειακά σου κενά. Για αυτό θα παραμείνεις ήσυχος/η και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η διάθεση να προστατέψεις και το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να του δείξεις τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις καλά και σίγουρα αυτό επηρεάζει και την προσωπική σου ταυτότητα. Κάποιες συζητήσεις που ίσως κάνεις θα σου δώσουν μια καινούργια οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα έχει μια διαφορετική χροιά γιατί θα περιλαμβάνει έντονα συναισθήματα τα οποία μπορεί σε φοβίζουν αλλά σε ωριμάζουν κιόλας κι αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια άλλη οπτική γωνία.
Ερωτικά: Η σχέση με Καρκίνο θα είναι περισσότερο ευαίσθητη και συναισθηματική. Ίσως να ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν που μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις μελαγχολία αλλά αυτό συγχρόνως θα σε σπρώξει σε μια ωριμότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη να φροντίσεις και να προστατέψεις τον εαυτό σου από τα μικρά πάθη σου γιατί μερικές φορές πιστεύεις στο θαύμα αλλά οι στόχοι σου μάλλον είναι ανέφικτοι. Τώρα όμως θα αλλάξουν και θα γίνουν περισσότερο ρεαλιστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σημερινή Πανσέληνος θα σε βρει σε μια κατάσταση πολύ περίεργη γιατί θα βγάλεις απωθημένα συναισθήματα με ένα τρόπο μάλλον εκρηκτικό. Πιθανόν μια είδηση να σε αναστατώσει, αλλά τουλάχιστον θα εκτονώσεις την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Μια νέα διαδικασία ίσως σε βάλει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες που έχεις με τον Υδροχόο, χωρίς όμως να είσαι από την αρχή θετικά διακείμενος/η. Για αυτό κράτα το υπόψη σου γιατί η λογική σου συχνά σε προδίδει. Με τον Καρκίνο μπορεί να υπάρχουν κόντρες για κάτι που διαφωνείτε έντονα. Ο Κριός ίσως να έρθει και να φύγει βιαστικά. Καλό είναι να τα ζυγίσεις όλα πριν πάρεις θέση γιατί μπορεί και να μην σου ταιριάζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ περιμένεις να γίνει κάτι καινούργιο και ξαφνικό, πιθανόν η συμμετοχή σου σε ένα νέο συνδυασμό που δεν είχες υπολογίσει ή συνεργασία με μια ομάδα να στο προσφέρει. Αλλά θέλει και από την πλευρά σου έντονη συναισθηματική νοημοσύνη και όχι απλή λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μαζί με την Αφροδίτη μπήκε και ο Ερμής στο ζώδιο σου και σίγουρα θα αρχίσεις σιγά σιγά να βρίσκεσαι σε μια νέα κατάσταση η οποία θα βελτιώσει όλη σου την ζωή γιατί εσύ θα αλλάξεις. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν σε κάνουν περισσότερο ευαίσθητο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο θα σε βελτιώσει γιατί κάτι έχει να σου διδάξει που πιθανόν να φοβάσαι να το αποδεχτείς γιατί σου είναι δύσκολο να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου χρειάζεται και περισσότερη φροντίδα και ίσως το ανθρώπινο δυναμικό που έχεις γύρω σου να πρέπει να το διαχειριστείς πιο εύκολα και άμεσα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εκφράσεις καλύτερα τις ιδέες σου και να τις υλοποιήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις ανάγκη να γίνεις και πάλι ένα άτομο που μπορεί να χαίρεται την ζωή του αλλά και να σταματήσεις να αγωνιάς για το κάθε τι. Η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου και τους άλλους είναι δώρο που σε βοηθά να ηρεμείς και να γαληνεύεις.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να δώσεις και να πάρεις, κυρίως με τον Καρκίνο που μπορεί να σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να κάνεις οικογένεια μαζί του. Για αυτό να ξεκινήσεις πρώτα από μια φιλία για να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εμπιστοσύνη στο ρίσκο θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να κάνεις νέες σκέψεις για να κινηθείς πολύ δυναμικά και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ή να ελιχθείς σε καταστάσεις που παλιότερα δεν μπορούσες.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved