Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/1;

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες συμφωνίες μπορούν να προσφέρουν ικανοποίηση καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/1;

Σελήνη στον Καρκίνο

Ζήσε και δημιούργησε στιγμές που το συναίσθημα πάντα θα θυμάται! Η πρώτη Κυριακή του 2015 ξεκινά με τη Σελήνη στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου να δημιουργεί γόνιμο έδαφος για καταστάσεις χάρη στις οποίες θα νιώσεις οικογενειακή θαλπωρή, συναισθηματική επαφή, τρυφερότητα και αγάπη. Σε ό,τι κάνεις άκουσε το ένστικτό σου και ενέργησε με βάση το πώς θα ήθελες να μείνεις στην μνήμη των ανθρώπων και τι αξίες και ιστορίες θα ήθελες να αναπολούν χάρη σε σένα μετά από χρόνια.

300x250px astrology

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Μην μετράς πόσες σχέσεις έχεις, κάνε οι σχέσεις σου να μετράνε! Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες συμφωνίες μπορούν να προσφέρουν ικανοποίηση καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές. Αν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και αφιερώσεις σε αυτές χρόνο θα βάλεις θεμέλια για κάτι που θα σου φέρνει διαρκή χαρά.

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Μάχες, διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις για δυνατούς παίχτες! Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον σκληρό αλλά και αναγεννητή Πλούτωνα, γεγονότα και καταστάσεις από τη μία θα απαιτούν αναμέτρηση με το κακό και από την άλλη θα αφυπνίσουν κρυμμένες ή άγνωστες δυνάμεις μέσα σου. Βαρύ θα είναι το κλίμα γύρω από ζητήματα με άτομα που έχουν δύναμη, εξουσία, φέρουν κάποιο τίτλο ή είναι μεγάλης ηλικίας. Σε επαγγελματικά ζητήματα ίσως επικρατήσει η λογική του «όλα ή τίποτα».

Περισσότερο επηρέαζεσαι από την όψη Ηλίου – Πλούτωνα αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός γεννημένος στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Λέων, Τοξότης, Κριός γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου ή είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια όμορφη Κυριακή αν σε οτιδήποτε κάνεις βάλεις λιγότερη μεμψιμοιρία και περισσότερη τρυφερότητα, φροντίδα και αγάπη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved