Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις σε αυτόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η δύναμη είναι και πάλι στα χέρια σου αλλά πρέπει να προσέξεις με ποιο τρόπο θα συμπεριφερθείς γιατί πιθανόν να παρασυρθείς από τη βιασύνη σου και να χαλάσεις κάποιες ήδη σταθερές καταστάσεις. Ίσως οι ανάγκες σου να είναι τόσο έντονες και να μην υπολογίζεις τις ανάγκες ενός κοινωνικού συνόλου, με συνέπεια να έρχεσαι σε σύγκρουση με τα δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Αμφιβάλεις μερικές φορές για τα συναισθήματά σου επειδή όλο και κάτι συμβαίνει και διαταράσσεται η σχέση σου με τον Ζυγό. Για αυτό θα βγάλεις αυτόνομα αποτελέσματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να μοιραστείς με το άλλο πρόσωπο, γιατί πιθανόν να σου πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κυρίως με τον Αιγόκερω που υπάρχει έντονη έλξη αλλά όχι μεγάλη συντροφικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θέματα με την αρχηγία γιατί θέλεις να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και έχεις αρχίσει και αντιδράς από τώρα για τον τρόπο που θα γίνουν κάποια πράγματα από τους άλλους. Ισχυρίζεσαι ότι δεν θέλεις να χάσεις τον χρόνο σου χωρίς αποτέλεσμα, αλλά ίσως κάπου θέλεις να γίνει και το δικό σου και αυτό να σου δημιουργεί δυσκολίες λόγω της έξτρα ενέργειας που θα έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο για αυτό αντιδράς, χωρίς όμως να φαίνεται προς τα έξω . Πιθανόν να εκραγείς κιόλας αλλά στα πολύ δικά σου άτομα γιατί νιώθεις ότι δεν σε παίρνει αν κάνεις κάτι έντονα σε πολύ κόσμο ή σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Απλά βλέπεις μια αλήθεια και αυτό σε αναστατώνει. Το ότι μπορείς να ασχοληθείς με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο γιατί έχει κάποια προβλήματα θα σε στεναχωρήσει μεν, αλλά θα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Την σχέση με τον Κριό προτιμάς να την κρατήσεις σε μια κατάσταση πολύ μυστική γιατί φοβάσαι και δεν θέλεις να εκτεθείς. Επειδή δεν είσαι άτομο των αλλαγών μερικές φορές αυτά που θέλεις δεν μπορείς να τα διεκδικήσεις γιατί φοβάσαι το αύριο. Κυρίως αν είσαι ήδη μέσα σε μια σχέση πρέπει να ερωτευτείς τρελά για να φύγεις από την ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια φάση που βλέπεις ότι όλα έχουν μπει σε έναν καλό δρόμο αλλά κάτι συνέχεια σε κρατάει σε εγρήγορση γιατί έχεις μια βουβή ανησυχία και δεν ξέρεις από πού προέρχεται. Κράτησε το ένστικτό σου και κάπου θα σε βγάλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Δεν ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι κάπως σε μια πιο δυναμική φάση και όλο αυτό σου δίνει ελπίδες ότι μπορεί να κτυπήσεις το κατεστημένο που σε βασανίζει και σε κατατρέχει. Όλα βέβαια είναι μέσα σου μυαλό σου αλλά κάτι δεν σου πάει εύκολα αυτή την περίοδο και θέλεις να ηρεμήσεις από την πίεση.
Ερωτικά: Θα βρεις ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου και με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις καλύτερη εικόνα. Κυρίως θα δείξεις όσο μπορείς δύναμη ακόμα και στην καταπιεστική συμπεριφορά ενός Αιγόκερω. Με τον Κριό θα συμφωνήσετε πάρα πολύ γιατί θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι με τις διάφορες λύσεις που βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σου και τελικά μπορεί να μην φοβάσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις και πιο εύκολα τρόπο για να πληρώσεις είτε δόσεις είτε κάποιους φόρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις εκρηκτική συμπεριφορά και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους τρίτους που πιθανόν να μη μπορούν να σε ανεχτούν. Το ότι θέλεις να ξεχωρίσεις μέσα σε μία ομάδα θα σε πιέσει να αναλάβεις εσύ και μάλιστα χωρίς να σου το πουν, γιατί νιώθεις ότι μπορείς να το κάνεις. Η απότομη διακοπή της επαφής σου με έναν Κριό πιθανόν να σε στεναχωρήσει γιατί ήταν σημαντικό άτομο για σένα αλλά έβλεπες ότι δεν πάει άλλο.
Ερωτικά: Η αποφασιστικότητά σου είναι πολύ δυνατή και σίγουρα θα πεις αλήθειες που ίσως να ενοχλήσουν το Ζυγό που κάνει τις δικές του επαναστάσεις. Επειδή αυτή την περίοδο καταστρώνεις κάποια κοινά σχέδια με τον Αιγόκερω πιθανόν να καταλήξετε σε μια φάση που δεν μπορείτε να τα βρείτε γιατί θα έχετε διάθεση να κάνει ο καθένας το δικό του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι πρέπει να πρωτοπορήσεις σε ένα θέμα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ίσως βιάζεσαι και βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα αλά αν δεν το κάνεις θα δεις ότι θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες. Πρόσεξε όμως, να μη βρεθείς αντιμέτωπος με πολλούς, ως συνέπεια της σύγκρουσης.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Βιάζεσαι αλλά αυτό τουλάχιστον θα είναι για καλό σου γιατί θα ξεκολλήσεις από διάφορες βαρετές καταστάσεις που μερικές φορές δεν σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχτείς. Η διαδρομή σου είναι πολύ δυναμική τουλάχιστον για σήμερα και είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να κάνεις για σένα. Γιατί η γνώση και η πρωτοβουλία είναι δύναμη.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι μια γερή δόση από ερωτική ενέργεια γιατί μερικές φορές τη χάνεις λόγω όλων των τυπικών εργασιών που έχεις να κάνεις και κυρίως όταν ανακατεύεσαι με δουλειές που αφορούν την οικογένειά σου. Τότε βρίσκεσαι μετέωρος/η και επειδή είσαι πολύ ρομαντικό άτομο κάπου χρειάζεσαι μια γερή ένεση ερωτισμού.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεθείς στο ξεκίνημα ενός νέου στόχου που τον ετοίμαζες τόσο καιρό και τώρα να είσαι έτοιμος/η να το πιάσεις το θέμα από την αρχή. Κυρίως η επαφή με το εξωτερικό θα είναι πολύ άνετη και όλα θα γίνουν πιο εύκολα από ότι περίμενες, χωρίς πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτά θα σου χρειαστούν μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια μετέωρη φάση γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Μάλλον τριγυρνάς μέσα στο σπίτι και προσπαθείς να ξεκουραστείς. Η ιδιαιτερότητα μια κατάστασης σε βγάζει από την συνηθισμένη σου ροή. Η ευαισθησία σε κάνει να είσαι πολύ υπερπροστατευτικός/η και να ξέρεις ακριβώς πώς να φερθείς σε κάποια άτομα που πιθανόν έχουν προβλήματα και θέλουν στήριξη.
Ερωτικά: Αγγίζεις κάποιες ευαίσθητες χορδές και για αυτό φαίνεσαι ότι είσαι πολύ κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τουλάχιστον συναισθηματικά. Για αυτό θα έχεις μεγαλύτερη συμπόνια και μια έτοιμη δικαιολογία για να μην χαρακτηριστείς άδικος/η. Κυρίως με τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς και πολύ και μάλλον χαλαρώνεις ελπίζοντας ότι θα γίνει κάτι καλό. Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη συμπεριφορά γιατί έτσι θα σταματήσει να σε τρώει το άγχος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η σημερινή καθημερινότητά σου μπορεί να είναι λίγο βαριεστημένη γιατί είτε ξεκουράζεσαι είτε αναρρώνεις από το πολύ φαγοπότι. Πιθανόν να χρειάζεσαι χαλαρωτικές ασκήσεις για να ξεφύγεις από την ένταση.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σε παραμελούν και πιθανόν να νιώθεις λύπη για κάτι που μπορεί να έχει τελειώσει η για κάτι που δεν πάει όπως θα ήθελες. Τόση πολύ ευαισθησία πάντως δεν σου ταιριάζει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως σήμερα να μην θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε βαραίνουν και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα. Για αυτό μπορεί να μην κάνεις και πολλά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη χαθείς μέσα σε πολλές λεπτομέρειες και σε ασάφειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Όσο βρίσκεσαι σε επαφή με το συναίσθημά σου τόσο νιώθεις ότι όλα ρέουν πολύ καλά. Για αυτό προσπάθησε να συντηρήσεις αυτή την καλή ενέργεια που έχεις και μην παρασύρεσαι από διάφορες αρνητικές συμπεριφορές των τρίτων.
Ερωτικά: Κρατάς ελπίδες για τι μέλλει γενέσθαι με έναν Ιχθύ και σίγουρα βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα εσωτερική γιατί δεν ανησυχείς. Παρόλο αυτό δουλεύεις πολύ με τον εαυτόν σου για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις. Δηλαδή αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σοβαρά και να κάνεις ακόμα και ένα παιδί. Η επικοινωνία με Παρθένο ή Αιγόκερω μπορεί να παραμένει σε καλό επίπεδο αλλά δεν έχετε ακόμα ξετυλίξει το συναισθηματικό σας κουβάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να κάνεις επαφές για να βοηθήσεις την καριέρα σου να εξελιχτεί. Το βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη από σοβαρές γνωριμίες αλλά και από οργανωμένες καταστάσεις, για αυτό θα επιδιώξεις να δεις σε βάθος το μέλλον σου, καταστρώνοντας φιλόδοξα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Κινείσαι πολύ δυναμικά και έχεις μεγάλη ενέργεια που πιθανόν να μην ξέρεις τι να την κάνεις. Για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποια πράγματα που άλλες φορές τα φοβόσουν. Σίγουρα η τόλμη χρειάζεται και την έχεις ανάγκη αυτή την εποχή.
Ερωτικά: Καμιά φορά το να κάνεις ερωτική εξομολόγηση δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί μπαίνει στη μέση το εγώ και ίσως να μη θέλεις να ρισκάρεις. Ίσως όμως να μη σε νοιάζει και θα πεις τελικά ακόμα και πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα να ειπωθούν. Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει περίπτωση να πεις κάποιες αλήθειες που μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι τι ακριβώς θέλουν οι άλλοι από σένα και γενικά τι πρέπει να κάνεις εσύ για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γι' αυτό είναι πιθανό να προβείς σε κάποιες ανακατατάξεις. Μπορεί το τηλέφωνο που θα σηκώσεις ακόμα και σήμερα να είναι η κίνηση που έπρεπε να έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό. Επειδή σε έχουν πιάσει οι σφικτές σου, απόφυγε τις σπατάλες γιατί μετά θα στεναχωρηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που καλείσαι να κάνεις και θα δεις ότι αν δεν πιεστείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο δεν θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την ενέργεια όλων αυτών των πλανητών που πλέον σε πιέζουν ασφυκτικά. Βέβαια, χρειάζεται τόλμη και ρίσκο – ακόμα κι αν πρόκειται για ένα γερό συμμάζεμα μέσα στο σπίτι σου. Θα πρέπει να καταναλώσεις πολύ χρόνο και να πάρεις γενναίες αποφάσεις πως θα τελειώσεις ό,τι ξεκίνησες μια και καλή.
Ερωτικά: Πιθανόν να εκφέρεις σκληρό λόγο αλλά ίσως να είναι απαραίτητος γιατί μπορεί να μην αντέχεις άλλο να περιμένεις και να μη γίνεται κάτι. Η αλλαγή είναι μπροστά στο δρόμο σου και θα πρέπει να μη φοβηθείς το ρίσκο, γιατί μερικές φορές κάνεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απότομη αποκοπή από μια κατάσταση μπορεί να σου κοστίσει μεν αλλά θα σε βάλει να «ψαχτείς» για κάτι καλύτερο και αυτό είναι το δυνατό σημείο της υπόθεσης. Μερικές φορές ότι δεν λύνεται κόπτεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεις ομοιότητες με κάποια άτομα που είσαστε μαζί σε μια ομάδα και δουλεύεις με πάθος και χωρίς εντάσεις πάνω σε έναν κοινό σκοπό. Το να γνωρίζεις τι γίνεται γύρω σου είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα, γιατί μπορεί ξαφνικά να βγεις από ένα λήθαργο.
Ερωτικά: Μην ρωτάς και πολλά πράγματα ούτε και να μένεις σε κάτι που έχει περάσει. Προτίμησε να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις αν θέλεις να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκολλήσεις από μια πολύ αρρωστημένη συνεργασία θα είναι για σένα ευχής έργον. Για αυτό θα σταματήσεις το παρασκήνιο που μπορεί να γίνεται πίσω από την πλάτη σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Μια μόνο δυναμική κίνηση χρειάζεσαι για να πας παραπέρα. Τουλάχιστον θα σηκώσεις το πέπλο και θα παρουσιαστεί μπροστά σου ένα πολύ ανοικτό τοπίο. Ίσως να πετάξεις κάθε άχρηστο που κρατούσες εδώ και καιρό από φόβο μήπως το χάσεις και να καθαρίσεις όλα τα στοιχεία που σε βαραίνουν πιο εύκολα απ' όσο νόμιζες. Ακόμα και μέσα από το σπίτι σου.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές χρειάζεται να εξελίσσεται, γιατί τελματώνει και δεν σου αρέσει αυτό καθόλου. Για αυτό να βεβαιωθείς πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να το ζητήσεις. Τουλάχιστον μην μένεις συνέχεια μέσα και να βαριέσαι. Κάνε προσπάθεια και βγες για να γνωρίσεις νέο κόσμο, γιατί κάτι καινούργιο έρχεται σύντομα πολύ κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμικότητα μερικές φορές είναι απαραίτητη και τις πιο πολλές φορές την κρύβεις καλά μέσα σου γιατί παρασύρεσαι από τις ευαισθησίες σου. Η οργάνωση που θέλεις να κάνεις για τις κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις σου θα φέρει στο δρόμο σου νέο κόσμο προς συνεργασία.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved