Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/12

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις σε αυτόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κινείσαι πάνω σε αφηρημένες έννοιες γιατί δουλεύει το δεξί μέρος του εγκεφάλου σου περισσότερο, όμως θα δραστηριοποιηθείς για να δουλέψει περισσότερο το συναίσθημα και η ευαισθησία σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο σε βάζει σε μια διαδικασία τελείως διαφορετική από αυτή που γνωρίζεις γιατί σε αναγκάζει να σκεφτείς κάποια θέματα, να προσέξεις περισσότερο ότι είναι γύρω σου, αλλά και να σκέφτεσαι περισσότερο οικολογικά και εναλλακτικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Φοβάσαι ότι μπορεί να σε παρασύρουν κάποιες ανασφάλειες και καλό είναι να βάλεις μια τάξη, γιατί ίσως έχεις απομακρυνθεί από το στόχο σου. Το καλό είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί μια ξαφνική λύση και να πάρεις χρήματα από εκεί που δεν το περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό περνάς καλά γιατί θα είσαι περιτριγυρισμένος/η από άτομα που σου αρέσουν και σου πηγαίνουν. Οπότε δεν θα διακινδυνέψεις την ψυχολογία σου γιατί τον τελευταίο καιρό είναι ευάλωτη. Αν μάλιστα βρίσκεσαι με άτομα από την οικογένειά σου δεν θα δεσμευτείς με πράξεις που θα σε εγκλωβίσουν.
Ερωτικά: Αυτήν την περίοδο θέλεις να τα τινάξεις όλα και να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό, κυρίως αν υπάρχει κρίση και δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Για αυτό να φροντίσεις να είσαι όσο πιο πολύ παρατηρητικός/η με τα συναισθήματά σου. Γιατί έτσι θα γλυτώσεις τις λάθος αντιδράσεις. Το καλό είναι ότι με τον Παρθένο θα έχετε μια καλύτερη ερωτική επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις σε ένα σχέδιό σου, για αυτό μπορεί να θέλεις να το μοιραστείς με άλλα άτομα που βρίσκονται στο πολύ στενό σου περιβάλλον. Μπορεί το μήνυμα ενός συνεργάτη σου να είναι πολύ πιεστικό και να σε παροτρύνει να κάνετε κάποια κίνηση που ίσως είναι ρίσκο. Αλλά εσύ θα πρέπει να τα ζυγίσεις όλα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Παραμένεις με τον τρόπο σου αδρανής γιατί δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις. Ο στόχος σου είναι να κατανοήσεις κάποιες νέες αρχές και ιδέες, που με κάποιο τρόπο σε βάζουν μέσα σε υποχρεώσεις και νομίζεις ότι θα χάσεις την ελευθερία σου.
Ερωτικά: Έχεις μια συμπεριφορά πολύ «φλου» και δεν μπορεί το άλλο πρόσωπο να ξεκαθαρίσει τι θέλεις. Απλά μερικές φορές νιώθεις ότι πρέπει να βάλεις φρένο και μέχρι να γίνει αυτό δεν είσαι ο εαυτός σου. Με τον Παρθένο γίνονται συνέχεια συζητήσεις επί συζητήσεων και θα αναγκαστείς να πεις κι ένα μικρό ψέμα αν τυχόν σου ασκεί μεγάλη πίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπόσχεσαι και σου υπόσχονται. Αυτό πάει σκοινί κορδόνι και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το αποφύγεις. Εκτός αν θέλεις να σταματήσεις την κατάσταση εδώ, και δεν περιμένεις πότε θα έχεις κάτι χειροπιαστό. Πάντως μερικά σχέδια σου μπορεί να γίνονται πραγματικότητα αλλά με όρους από την πλευρά των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να ανακατεύεσαι με πολύ κόσμο και προσπαθείς να κρατηθείς μακριά από άτομα που δεν είναι και πολύ ποιοτικά. Για αυτό θα καταφέρεις να δώσεις μια λύση στο πρόβλημά σου, επειδή θα σου έρθει η απάντηση άνωθεν. Γιατί όταν βρίσκεσαι σε επαφή με τον ψυχικό σου κόσμο πάντα μπορείς να δεις πιο βαθιά και αληθινά ό,τι αφορά εσένα.
Ερωτικά: Μπορεί να βρίσκεσαι μόνο στις συζητήσεις με ένα άτομο που μπορεί να ταξιδεύει ακόμα και στην θάλασσα. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, μπορεί να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση και σίγουρα την ξεκινάς πολύ θετικά γιατί έχεις ανοίξει τον δρόμο μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλεις για τα καλά πράγματα που μπορεί να σου δοθούν και είναι πολύ αναγκαίο να ευγνωμονείς για να σου έρθουν και άλλα. Αν ασχολείσαι με τα ναυτιλιακά και τα συναφή θα βάλεις ένα καινούργιο λιθαράκι που θα σου αποφέρει σίγουρα χρήματα. Αυτό που θα σε βοηθήσει περισσότερο είναι κάποιες καλές σχέσεις που τις κρατάς σαν κόρη οφθαλμού γιατί δεν θέλεις να χάσεις την επαφή.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αφήνεσαι σε ρυθμούς που μπορεί να μην είναι εύκολοι για την ψυχολογία σου, αλλά τουλάχιστον θα δεις κάποια πράγματα που φοβάσαι και δεν μπορείς να συντονιστείς με αυτά. Η υποστήριξη που θα σου δοθεί από άτομα με τα οποία δεν έχεις και την καλύτερη επαφή μάλλον θα σε εκπλήξει. Πρόσεξε να μην βρεθείς να αναμεταδίδεις πληροφορίες που δεν τις έχεις ακούσει με τ' αυτιά σου.
Ερωτικά: Πιθανόν να βρίσκεσαι σ' ένα χάος συναισθηματικό και να σε έχουν κατακλύσει συναισθήματα πολύ μπερδεμένα. Πάντως δεν δείχνεις την καθαρή εικόνα σου και μάλλον συμβιβάζεσαι με πολλά και διάφορα. Με τον Ιχθύ ίσως να μην ταιριάζεις αλλά να υπάρχει κάτι που τελικά σας κρατάει μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μέσα στο μυαλό σου μια συγκεκριμένη κατάσταση και δεν σου είναι εύκολο να βγεις από εκεί, ίσως γιατί δεν σε συμφέρει. Μπορεί βέβαια να ψάχνεις την μεγάλη ευκαιρία η οποία κατά κάποιο τρόπο θα σου αφαιρέσει για λίγο την σκληρή δουλειά, αλλά δεν μπορείς να μην έχεις και τον συντονισμό. Έλεγξε τα λεγόμενα ενός συνεργάτη σου γιατί μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να σε πειράζουν πολλά πράγματα και να έχεις μια έξτρα ευαισθησία. Όμως αν αποφασίσεις να απαλλαγείς από τύψεις ή ενοχές ακόμα και για κάτι που δεν έχεις κάνει, θα δεις ότι θα ηρεμήσεις πιο εύκολα και κυρίως θα αφήσεις τους άλλους γύρω σου να σε επηρεάσουν θετικά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να δείξεις ένα καλό πρόσωπο γιατί θέλεις να είσαι συντροφικός/ή και να βάλεις μέσα στην καρδιά σου αυτό που τελικά φοβάσαι. Την εμπιστοσύνη στο να αφεθείς, γιατί το μυαλό σου στροβιλίζει συνέχεια και σε εικόνες άρνησης από το άλλο πρόσωπο και πολλά «γιατί». Με τον Σκορπιό μπορεί να πάτε ένα μικρό ταξίδι και να τα βρείτε εκεί, αφού θα ηρεμήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν περιορίζεσαι στο στενό σου κύκλο και προσπαθείς να ανοίξεις περισσότερο τον κύκλο σου γιατί έχεις ανάγκη να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεθείς με άτομα που επικοινωνείς και εμπιστεύεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μην αφήνεις συναισθηματικές καταστάσεις να μπλοκάρουν πάνω από όλα τη λογική σου, γιατί θα βρεθείς σε μια φάση που δεν θα ξέρεις τι να αποφασίσεις.
Ερωτικά: Νιώθεις υπερβολική σύγχυση γιατί δεν ξέρεις τι θέλει ένα άτομο από σένα αλλά και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος σου αρέσει γιατί τον/την λυπάσαι και σε συμπαρασύρει. Αυτό μπορεί να γίνει περισσότερο με τον Παρθένο και τον Ιχθύ, ενώ με τον Καρκίνο θα τα βρείτε περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ανακατεύεις πολλά πράγματα μαζί και να μην ξέρεις τελικά τι να αποφασίσεις, για αυτό κάνει κινήσεις μετρημένες και όχι χαοτικές. Δούλεψε με πρόγραμμα και σίγουρα δεν θα σου ξεφύγουν βασικές λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βρεθείς με φίλους σου και να περάσεις όμορφα, γιατί θα αφεθείς στην ανάγκη σου κάπου να σταματήσεις να είσαι συνέχεια μέσα στο άγχος. Αν είσαι κοντά στη φύση και μπορείς και δεν βρέχει, κάνε μια βόλτα στο δάσος ή κοντά στη θάλασσα. Έχεις ανάγκη από την θεραπευτική της δράση.
Ερωτικά: Μπορεί και να ρισκάρεις γιατί δεν φοβάσαι να σηκώσεις το χέρι σου και να καλέσεις ένα Λιοντάρι. Καλό είναι επίσης να σκέφτεσαι πώς να περάσεις όμορφες στιγμές με το άτομο που είστε μαζί. Έτσι, θα εκφράσεις πιο εύκολα κάποιες ανάγκες που υπάρχουν μέσα σου γιατί θέλεις την προστασία και την εξέλιξη στη σχέση σου. Μετά τον Κρόνο, όλα τα καλά μπορείς να τα περιμένεις γιατί σίγουρα έχεις προσπαθήσει πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες υποθέσεις σου που μπορεί να αφορούν και το εξωτερικό θα δεις ότι θα λυθούν πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενες. Ειδικά αν περιμένεις να τακτοποιηθούν κάποιοι λογαριασμοί, μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα από ότι νόμιζες. Απλά έχε εμπιστοσύνη στην ανώτερη δύναμη που σε σπρώχνει και σε ωθεί να ρισκάρεις και να δημιουργήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις πίστη και όραμα γιατί καταλαβαίνεις πλέον μέσα σου ποια είναι η αληθινή ζωή. Δυναμώνει η ψυχή σου και αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή είναι ένα σύμπλεγμα πόνου και ευτυχίας. Και όταν το καταλάβεις αυτό τότε γίνεσαι αληθινός φιλόσοφος. Και αυτό είναι που ζητάς.
Ερωτικά: Το ίδιο θα καταλάβεις και μέσα στη σχέση σου γιατί πλέον και αν φοβάσαι την μοναξιά το αποδέχεσαι και σίγουρα δεν σου αρέσει αλλά τουλάχιστον ξέρεις πως είναι αυτά. Δηλαδή όσο καλή και να είναι η σχέση σου εσύ κάπου πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Η επαφή με τον Ιχθύ σου βγάζει την ευαισθησία στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγχώνεσαι, δεν βάζεις τον πήχη ψηλά, ζεις το «εδώ και τώρα» και με τη φυσική σου αισιοδοξία πορεύεσαι σωστά και χωρίς το φόβο της αποτυχίας. Πρόσεξε λίγο που βάζεις τα χαρτιά και τα πορτοφόλια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να δείξεις ότι συμπονάς κάποια άτομα και είσαι δίπλα τους. Αυτό σε βγάζει από την μεγάλη σου ατομικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις και τις ανάγκες των άλλων. Με το χέρι στην καρδιά όμως σκέψου ότι δεν το κάνεις για να φανείς κοινωνικά αλλά για να μπεις στα παπούτσια του άλλου. Ο χορός και η μουσική μπορεί να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.
Ερωτικά: Θα έχεις γλυκύτητα και συμπόνια και κυρίως θα αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια με μεγαλύτερη ευκολία. Η επικοινωνία σου μπορεί να είναι κάπως υπερβολική επειδή δεν θέλεις να χαλάσεις κανένα χατίρι και θα είσαι πολύ θετικός/η με το άτομο που σε ενδιαφέρει βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν κάτι το φοβάσαι τότε πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να «βγει». Για αυτό θα δοκιμάσεις να πετάξεις τις φοβίες σου από το παράθυρο και θα πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την ανώτερη δύναμη που διέπει το σύμπαν. Όλα μπορεί να γίνουν, αλλά να προετοιμαστείς για κάτι πολύ θετικό. Με τα συγγενικά σου πρόσωπα καλό είναι να έρθετε πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Θέλεις να δουλέψεις περισσότερο πάνω σε δημιουργικά και συναισθηματικά κομμάτια γιατί μερικές φορές σου λείπει η φαντασία και η εμπιστοσύνη για την ζωή. Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη και μην δείχνεις σκληρότητα ή αδιαλλαξία στις απόψεις σου.
Ερωτικά: Αφήνεσαι σε κάτι που σίγουρα θα σου δώσει το καλό αποτέλεσμα. Για αυτό θα εμπιστευτείς τον Καρκίνο ή το Σκορπιό που γίνεται παιχνίδι αυτή τη στιγμή μεταξύ σας. Το σωστό είναι να μην προσπαθείς να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις αλλά ούτε να γίνεις χώμα και αλοιφή. Χρειάζεσαι μέτρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι θέλεις να τα έχεις και να τα κάνεις όλα. Για αυτό θα δοκιμάσεις να ξεδιαλύνεις τουλάχιστον μέσα σου τι θέλεις να έχεις και να κατέχεις. Αν περιμένεις πάντως ένα μικρό θαύμα και το πιστεύεις θα γίνει άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Συντονίζεσαι με τις συμπαντικές δυνάμεις και νιώθεις μέσα σου ότι κάτι καλό θα γίνει. Το πιο σημαντικό είναι να μην αγχώνεσαι και να δεις τα πράγματα με μια ματιά εμπιστοσύνης στο θεϊκό σχέδιο.
Ερωτικά: Έχεις ένα κρυφό καημό με ένα άτομο αλλά μπορεί να είσαι ήδη σε άλλη σχέση και να μη θέλεις να πληγώσεις κανέναν. Όμως κάποια στιγμή δημιουργείς στον εαυτό σου διχασμό και δεν αφήνεις να φανεί ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό να μην παίρνεις αποφάσεις, όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση ευαισθησίας ή λύπησης για τον εαυτό σου. Γιατί χρειάζεται να δυναμώσεις και να δεις την ζωή με άλλη ματιά, πιο αληθινή και ίσως περισσότερο ρεαλιστική.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved