Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 30 Δεκεμβρίου

Δες το φεγγάρι, όχι το δάκτυλο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27 έως 30 Δεκεμβρίου

Η Αφροδίτη φλερτάρει με την Έριδα κι αν θαυμάζεις το πρακτικό πνεύμα τούτες τις ημέρες θα βρεις πολλούς λόγους για να νοιώσεις δικαιωμένος. Για μια ακόμη φορά, το σύμπαν σου στέλνει μια καλοζυγισμένη δέσμη χειροπιαστών αποτελεσμάτων, που μπορεί να αφορούν είτε στην καθημερινότητα σου, είτε στον έρωτα σου.

Κι εσύ βέβαια ενθαρρύνεσαι να πιστεύεις ότι καλές είναι οι φιοριτούρες και τα διακοσμητικά στοιχεία στη ζωή σου αλλά εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Το μελετημένο και φιλτραρισμένο από τον εγκέφαλο σου.

Αγαπάς; Δείξε το λοιπόν με έναν πρακτικό τρόπο, παραμερίζοντας τον κενό έργων συναισθηματισμό σου. Να φανείς χρήσιμος στο αγαπημένο σου πρόσωπο, να κάνεις την σχέση σου πραγματικά λειτουργική και μοχλό εξυπηρέτησης αμοιβαίων συμφερόντων. Αυτό είναι που χρειάζεσαι, την αγάπη σου πιασμένη χέρι-χέρι με την χρησιμότητα και την παροχή υπηρεσιών.

Και μέχρι εδώ, καλά...

Όμως νοιώθω την υποχρέωση να σου γράψω και για την παγίδα των χειροπιαστών αποτελεσμάτων, αυτών που θεωρείς ότι πιστοποιούν την αληθινή ζωή σου, την γειωμένη. Γιατί είναι πολλές οι φορές, που το σύμπαν σου δείχνει το φεγγάρι αλλά εσύ βλέπεις μόνον το δάκτυλο.

Το θέμα είναι ότι είσαι δισυπόστατος. Γεννήθηκες γήινος αλλά και ουράνιος. Και είναι αλήθεια ότι στην πρώτη φύση σου οφείλεις πολλές κατακτήσεις, ταυτόχρονα όμως είναι εκείνη που σε περιορίζει.

Έμαθες να μετράς τη δύναμη σου με χειροπιαστά αποτελέσματα, σκέψου όμως ότι όλα αυτά δεν είναι παρά εφαρμογές που ανταποκρίνονται στην γήινη κατανόηση σου. Αυτήν τρέφουν, δικαιώνουν κι ευχαριστούν.
Σίγουρα η γείωση της κοσμικής ενέργειας είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, που σε βοηθά να εξελιχθείς. Αυτό είναι που δεν έχουν και ζηλεύουν οι Θεοί σου. Καταδικασμένοι να ζουν στον ουρανό, μπορούν να εκφράζονται μόνον με μια συμβολική γλώσσα, η οποία περιγράφει ταυτόχρονα πολλές αλήθειες.

Το αλφάβητο των Θεών σου είναι αρχετυπικό, το «άλφα» τους είναι πολλών διαστάσεων που εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Γι' αυτό προτιμάς το δικό σου «άλφα», που είναι ξεκάθαρο και μονοσήμαντο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και το μόνο αληθινό.

Το σύμπαν σού μιλά, σου στέλνει τα μηνύματά του, με την κρυφή ελπίδα ότι θα μπορέσεις να τα αποκρυπτογραφήσεις και πέραν των αισθήσεων σου, με βασικό εργαλείο την πνευματικότητα σου.
Εσύ όμως πολύ συχνά παγιδεύεσαι στην γήινη αλήθεια σου. Το εκάστοτε υπόδειγμα που επινοείς ανταποκρίνεται μόνον στην γήινη κατανόηση σου. Το «χειροπιαστό» είναι κάτι που καταλαβαίνεις πολύ καλά σε σύγκριση με την φιλοσοφία και την πνευματικότητα. Είσαι στο «Λόλα να ένα μήλο», μα έχεις πολλά να μάθεις ακόμη.

Τι είναι λοιπόν τελικά το πρακτικό σου πνεύμα; Τι είναι το αποτέλεσμα που όταν το πετυχαίνεις νοιώθεις υπερήφανος;
Είναι μόνον ένα καλό παράδειγμα, ένα εργαλείο κατανόησης, μια πολύτιμη εμπειρία. Δεν είναι όμως το τέλος του δρόμου σου, είναι απλά μια καλή αφετηρία. Από εκεί και ύστερα ξεκινούν οι δημιουργικές αναλογίες και να θυμάσαι ότι χωρίς αυτές δεν προχωράς. Μένεις εγκλωβισμένος στην ύλη. Την ερωτεύεσαι παράφορα κι αρχίζεις να πιστεύεις ότι σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχισμένος.

Μα τελικά η πραγματική σου ευτυχία κρύβεται στο θεωρητικό «τίποτα», στην πίστη σου και τα ιδανικά σου, στις αξίες σου. Και πολύ περισσότερο στην κατανόηση ότι υπάρχουν πολλές «χειροπιαστές» αλήθειες και η δική σου δεν είναι παρά μόνον μια από αυτές.
Όταν «δεις» και νοιώσεις την ενότητα του σύμπαντος, αυτήν που συντίθεται από πολλές διαφορετικότητες κι όταν δεις αυτές τις διαφορετικότητες μέσα σου, τότε θα αρχίσεις να απελευθερώνεσαι από τα δεσμά της ύλης και την μοίρα που σε διέπει.

Γιατί η μοίρα σου παραμένει «προδιαγεγραμμένη» όσο κινείσαι αποκλειστικά και μόνον στον κόσμο των χειροπιαστών αποτελεσμάτων.
Αν όμως αρχίσεις να μιλάς κι εσύ την γλώσσα των Θεών σου, τότε και η μοίρα σου θα γίνει ιδεατή και θα την πλάθεις εσύ, όχι οι «αντικειμενικές συνθήκες».

Τότε η μοίρα σου θα γίνει Θεϊκή κι εσύ ένας σοφός Δημιουργός κι Εμψυχωτής.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved