Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

Συνειδητοποίησε, βαθιά μέσα σου, ότι το παρόν είναι το μόνο που πραγματικά έχεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και για αυτό θα δηλώσεις μια αδυναμία είτε σωματική είτε ψυχική. Σταμάτα να σκέφτεσαι για το μέλλον και ζήσε το τώρα. Μπορεί κάτι να σε στεναχωρεί και να σε βασανίζει και ίσως να βυθίζεσαι. Άρχισε να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα για σένα και για τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και θα δεις να αλλάζει η διάθεσή σου.
Ερωτικά: Η αδυναμία ενός ατόμου να σε καλύψει πιθανόν να σε κάνει να σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά και θα δοκιμάσεις να απομονωθείς για λίγο. Επίσης μπορεί να πρέπει να βοηθήσεις το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιθανόν να έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ζητούμενο είναι να γαληνέψεις την ψυχή σου και με πίστη θα δει ότι οι έννοιες που σε απασχολούν θα φύγουν από το μυαλό σου. Πολλές φορές σκέφτεσαι γιατί βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά τώρα δεν είναι ώρα να το σκεφτείς. Θα βρεθεί η λύση, μην ανησυχείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθείς να πιαστείς από καλά συναισθήματα για να μην επαναστατείς. Γιατί κάτι γίνεται που σε ενοχλεί και σου βγαίνει το ανικανοποίητο, αλλά αυτό σίγουρα θα σε σπρώξει να βρεις μια άκρη μέσα σου.
Ερωτικά: Χαλαρώνεις και έρχεσαι κοντά με έναν Ιχθύ γιατί μερικές φορές από την καθημερινότητα χάνεστε. Και τώρα, αν αλλάξεις και εσύ στάση έστω και λίγο, θα δεις ότι θα περάσεις καλά. Η γνωριμία με έναν Υδροχόο δεν είναι εύκολη γιατί έχει την δική του λογική.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα σχέδιά σου είναι σωστά για αυτό μη φοβάσαι να τα εκτελέσεις από την άλλη εβδομάδα. Γιατί έχεις διάφορες υποθέσεις που σε τρέχουν και σίγουρα θα βρεις λύση, αφού θα έχεις ηρεμήσει και το πρόβλημα δεν θα είναι τόσο πιεστικό για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθεις ένα γλυκό μπέρδεμα και ίσως να έχεις πιει και κάτι παραπάνω και το κεφάλι να είναι κουδούνι. Αλλά για να μην είσαι σε νευρική υπερδιέγερση έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να δεις με αγάπη το πρόβλημά σου.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μπερδεύεσαι αλλά δεν σε νοιάζει και πολύ. Γιατί και σένα κάτι μπορεί να μη σου αρέσει και να προσπαθείς να βρεις την άκρη με ένα δικό σου τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κινείσαι δραστικά, όλο και κάτι γίνεται πιο εύκολα, αλλά σήμερα πιθανόν να επηρεαστείς από συζητήσεις που κάνεις με κάποια άτομα, τα οποία ίσως να μην έχουν την εμπειρία που εσύ νομίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η διαίσθησή σου είναι τόσο έντονη που ξέρεις τελικά ότι θα σε οδηγήσει πολύ σωστά. Γιατί δεν κινείσαι με την λογική αλλά με την καρδιά σου και σίγουρα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη όταν σου δίνει το μήνυμά της.
Ερωτικά: Θέλεις να αποδείξεις στο πρόσωπο που είστε μαζί ότι αγαπάς αληθινά και προσπαθείς να κάνεις πράξη την αγάπη σου και ίσως να θυσιαστείς για κάποια πράγματα. Σίγουρα με τον Ιχθύ θα γίνει κάτι καλό γιατί θα ενωθεί το συναίσθημά σας. Με το Λιοντάρι προς το παρόν έχετε μείνει φίλοι γιατί δεν γίνεται κάτι δραστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις χρήματα αλλά ευτυχώς δεν φοβάσαι και αυτό σε βάζει σε μια μεγαλύτερη δράση, γιατί επιθυμείς να γίνουν όλα όπως τα υπολόγισες. Οι γνωριμίες σου πάντως, οικογενειακές ή κοινωνικές, σε βοηθάνε τελικά να κερδίσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί να μη σου αρέσει το σημερινό σχήμα μιας παρέας που σε έχουν καλέσει ή κάπως να σε κουράζουν συγκεκριμένα άτομα που οι άλλοι έχουν καλέσει στο σπίτι σου. Πιθανόν να το ρίξεις λίγο έξω και να πιεις παραπάνω. Επίσης μπορεί να φας πολλά γλυκά ή ψωμί. Και αν θέλεις να μην πάρεις κιλά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν τα πάθη σου.
Ερωτικά: Μοιράζεις υποσχέσεις γιατί σου αρέσει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο. Αν βέβαια αλλάξεις το μυαλό και την καρδιά σου, θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Γιατί γενικά τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα που ίσως σου έχουν τάξει ιδιαίτερα πράγματα και τώρα θα προσπαθήσεις να τα αποσαφηνίσεις. Μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου και μην τάζεις προς το παρόν κάτι που δεν είναι χειροπιαστό. Περίμενε να δεις την κίνηση από τα άλλα άτομα για να επιβεβαιωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ευτυχώς ασχολείσαι με κάτι πιο ήρεμο και αυτό σου κάνει καλό. Γιατί μερικές φορές βρίσκεσαι σε ένταση και τώρα θα δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων.
Ερωτικά: Βλέπεις το άλλο πρόσωπο μέσα από ένα ιδανικό πρίσμα και αυτό σου κάνει καλό, γιατί κάπου πιστεύεις ότι έχεις πιάσει τον σωστό σφυγμό του άλλου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα προβάλεις απέναντι στο άλλο πρόσωπο, κυρίως αν είναι Ιχθύς, ένα δικό σου όνειρο. Μπορεί να μην είναι έτσι αλλά εσύ τουλάχιστον θα νιώθεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αφήσεις για λίγο τα προβλήματα και θα νιώσεις εσωτερική γαλήνη, ενώ είναι ευκαιρία να δείξεις ευγνωμοσύνη για όλα όσα παίρνεις από τους άλλους.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βγεις εκτός παιχνιδιού και ίσως τελικά αυτό να σου κάνει καλό γιατί πιθανόν να έχεις πολλές έννοιες με την οικογένεια και τώρα κάπου θα αφήσεις τα πάντα. Ίσως να μη σου αρέσει και αυτό γιατί μπορεί να είσαι αρκετά αδρανής, αλλά τουλάχιστον το μυαλό σου δεν θα δουλεύει τόσο πυρετωδώς.
Ερωτικά: Η συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να σου αφαιρέσει τη σωστή κρίση και ίσως αν τα πράγματα δεν είναι όπως εσύ τα θέλεις μπορεί να κλαις, γιατί κάτι πρέπει ν' αφήσεις πίσω σου. Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι συγκεχυμένα, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλει τελικά, αλλά και εσύ δεν δίνεις ξεκάθαρο μήνυμα ούτε έχεις κάνει πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναφέρεις κάποια σχέδια σου τα οποία τελικά μπορεί να είναι του αέρα, γιατί προς το παρόν δεν έχεις σωστή βάση. Η λογική σου σε παιδεύει και ίσως σκέφτεσαι γιατί κάποτε δεν έκανες κάτι. Μην ασχολείσαι πλέον με αυτά που δεν αλλάζουν και κοίτα τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να έχεις μια εσωτερική θλίψη και να σκαλίζεις τις αναμνήσεις σου. Ίσως ανασύρεις μνήμες πολύ νοσταλγικές και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό. Ειδικά σήμερα, θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τόσο δυνατά που μπορεί να θεραπεύσεις και από μόνος/η κάτι που σε έχει τόσο ενοχλήσει.
Ερωτικά: Ο ρομαντισμός σου μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να οραματίζεσαι όμορφα πράγματα για να ζήσεις μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Με τον Ιχθύ γίνεται κάτι ξαφνικά και ενώ είχατε απομακρυνθεί τώρα θα έρθουν οι καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που θα βρεθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου και γενικά οτιδήποτε κάνεις μπορεί να βλέπεις ότι χρειάζεται στροφή. Αλλά σήμερα ειδικά μην τα βάλεις όλα κάτω και να τα αναλύεις. Αφού μπορεί να νιώσεις θετικά για το μέλλον και να πλησιάσεις το όραμά σου, δείξε εμπιστοσύνη στις θείες δυνάμεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια έφεση στη θετική στάση ζωής και κάνεις κατά κάποιο τρόπο «πρακτική» σε πράγματα που εσύ θεωρείς ιδανικά μέσα σου. Για αυτό μπορεί να συμμετάσχεις μαζί με κάποια άτομα σε μια φιλανθρωπική κίνηση ή να προσπαθήσεις ν αλλάξεις τα όρια σου για να μεγαλώσεις την υπομονή και την αγάπη σου σε κάποια άτομα που σε ζορίζουν.
Ερωτικά: Η στάση σου είναι πολύ υπομονετική γιατί νιώθεις ασφάλεια και δεν φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά. Με τον Ιχθύ όταν κάνετε συζητήσεις μεταφυσικές ή πνευματικές σας βοηθάνε και τους δυο να είσαστε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Τρέφεις κάποιες ελπίδες και σίγουρα αυτές σε βοηθάνε να κάνεις θετικές σκέψεις, οπότε μην αφήνεις την αρνητικότητα των άλλων, ακόμα δικών σου ατόμων, να σε επηρεάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις γλυκύτητα στο λόγο και αυτό σου κάνει καλό γιατί μπορεί να έρθεις κοντά περισσότερο με συγγενικά πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι σε ταξίδι σίγουρα θα ηρεμήσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Η μουσική μπορεί να σε βοηθήσει και να σου κάνει καλό αν θέλεις κάπως να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σίγουρα θα βρείτε ο ένας στον άλλον μια έντονη συναισθηματική κάλυψη. Με τον Κριό θα πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις σου για να προστατευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν περιορίζεις τα σχέδια σου γιατί δεν θέλεις να βρεθείς σε θέση άμυνας. Προτιμάς με μια σταθερή διαίσθηση και συμπεριφορά να βρεις τη λύση που υπάρχει μέσα σε μια συνεργασία. Είναι σίγουρο ότι σήμερα θα κάνεις ένα τηλέφωνο με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Περνάς μια φάση χαλαρή που σίγουρα σε βοηθάει γιατί έχεις σύμμαχο τη φαντασία σου. Ίσως σήμερα ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη και με όμορφα πράγματα που σου αρέσουν, γιατί κάπου θέλεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί ξαφνικά να γίνει ιδανική γιατί βλέπεις κάποια πράγματα πάνω του που σε αντιπροσωπεύουν. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχεις ανάγκη να ανοίξεις τα όρια σου. Με τον Ταύρο μπορεί να βρεθείτε και να κάνετε κάτι μαζί που θα ευχαριστήσει και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρουν όλα τα οικονομικά σενάρια και ίσως κάνεις σχέδια που μπορεί να σου φανούν πολύ φανταστικά αλλά το θέλεις πάρα πολύ, επειδή βλέπεις τελικά το έχεις ανάγκη προκειμένου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα που σε τρώει.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η προσωπική σου παρέμβαση σίγουρα θα φανεί προς τα έξω σαν μια διαισθητική αποκάλυψη και αυτό θα σε ξεμπλοκάρει από πολλές έννοιες. Πάντως με το συναίσθημά σου θα βρεις κάποιες λύσεις που θα έρθουν να δέσουν με τις υπάρχουσες καταστάσεις και γνωριμίες.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε καλή φάση και ίσως να μην ανησυχείς για τίποτα και αυτό είναι ένα καταπραϋντικό για σένα. Γιατί αρκετά αγχώνεσαι με διάφορες σκέψεις του τύπου «με θέλει ή όχι». Αγάπησε εσύ τον εαυτό σου και θα δεις όλα να ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντιστοιχία κάποιων ενεργειών σου σε σχέση με την πραγματικότητα ίσως να είναι δυσανάλογη, αλλά βλέπεις ότι «σε παίρνει» γιατί ξεπερνάς τον πήχη που έχεις βάλει. Μάλλον όμως το έχεις ανάγκη γιατί μέσα από την υπερβολή γίνονται τα θαύματα.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved