Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Δεν ξαναγυρνάς ποτέ ίδιος από εκεί που έφυγες.

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/12

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το να γίνεις συγκεκριμένος/η στο θέμα που σε απασχολεί είναι μερικές φορές μεγάλη δοκιμασία για σένα γιατί νιώθεις ότι περιορίζεται ο αυθορμητισμός σου και κάποιος σε βάζει σε καλούπι. Η βοήθεια σε δικά σου άτομα ή η φροντίδα του εαυτού σου σε θέματα υγείας θα σε κάνει να νιώσεις ότι τελικά κάτι προσφέρεις και δε σπαταλάς το χρόνο σου.
Ερωτικά: Θέλεις να ανήκεις στα άτομα που κερδίζουν τις εντυπώσεις και στην σχέση σου να είσαι εσύ ο/η αρχηγός. Σίγουρα δεν είναι εύκολο όμως, όταν φεύγει η λάμψη από μια επαφή και μεταβάλλεται σε διαδικασία προσφοράς και υπηρεσίας. Αλλά έχεις ένα σημαντικό μάθημα να πάρεις και θα τα καταφέρεις μόνο όταν φύγεις από το μικρό σου εγώ. Αν το θέλεις πολύ, θα πετύχεις την αληθινή σχέση και την επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φαντασία μερικές φορές σου χρειάζεται, χωρίς όμως να περιορίζεις την λογική σου, για να μπορείς να έχεις έμπνευση και πάθος να δημιουργήσεις. Για αυτό σήμερα θα κάνεις ένα συνδυασμό των δύο για να πιάσεις ένα τελικό στόχο γιατί κάτι σε έχει πιάσει και θέλεις οπωσδήποτε να ανέβεις ή να κερδίσεις ένα τίτλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αγωνίζεσαι για να διατηρήσεις την καλή διάθεση και την παιδικότητά σου και θα ρισκάρεις και κάποια πράγματα από την προσωπική σου ζωή γιατί δεν θέλεις να παραμένεις στάσιμος/η ή αδρανής. Δοκιμάζεις και πειραματίζεσαι ακόμα και σε καινούργιες τεχνικές αλλά σε ευχαριστεί γιατί θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και πως το θέλεις.
Ερωτικά: Δεν θα αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο γιατί θα δοκιμάσεις να ρισκάρεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, χωρίς όμως να σε νοιάζει τουλάχιστον για τώρα, αν θα πάρεις πίσω άμεσα ή μακροπρόθεσμα. Έχεις διάθεση να παίξεις ερωτικά και να φλερτάρεις και για αυτό θα τα βλέπεις όλα πιο ελεύθερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι δυνατότητές σου είναι αυτή την στιγμή μεγάλες γιατί σου έχουν παρουσιαστεί κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, παρ' όλες τι κόντρες ή αντιδράσεις από άτομα που δεν ταιριάζουν στην νοοτροπία σου. Όταν πεισμώσεις ξέρεις ότι δεν μπορεί τίποτε να σου αντισταθεί και τώρα στην προκειμένη φάση νιώθεις δύναμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις να φτιάξεις σήμερα ντουλάπια και να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς το σπίτι σου ή την αποθήκη σου γιατί θέλεις να ξεκαθαρίσεις τι σου χρειάζεται και τι όχι από διάφορα αντικείμενα. Επίσης η ανάγκη για καθαριότητα του χώρου σου μπορεί να είναι υπερβολική κι ίσως γίνεις υποχόνδριος/α.
Ερωτικά: Ζορίζεσαι γιατί πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα του άλλου ατόμου αλλά δεν σου βγαίνει το ερωτικό κομμάτι γιατί έχεις τόσες πολλές υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς. Με τον Παρθένο μοιράζεστε εμπειρίες και κυρίως σκέψεις για ένα σπίτι που θέλετε να μείνετε και δεν έχετε ακόμα καταλήξει τι θα γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις μπροστά την λογική με την οποία τώρα τελευταία δεν τα πας πολύ καλά γιατί επικρατεί μια υπερβολή. Ίσως πρέπει να προσαρμοστείς καλύτερα για να μπορείς να βιώσεις τις αλλαγές που είναι αναγκαίες να γίνουν πάνω στην δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μεταφέρεις την γνώμη σου σε ένα άτομο γιατί είναι εύκολο να επικοινωνήσεις μέσω αυτού με ένα συγγενικό σου πρόσωπο που πιθανόν να είχατε χαθεί για ένα διάστημα. Οι πληροφορίες θα πρέπει να είναι προσεκτικά δοσμένες για να μην γίνουν μπερδέματα και ανακατέματα. Κάποιες σπουδές που θα σου δώσουν και μια πρακτική εφαρμογή όπως πχ η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, μαθήματα οδήγησης ή ακόμα και μαγειρικής θα σε ευχαριστήσουν γιατί θα εκτονώσεις με ένα καλό τρόπο την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Συζητάς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί αισθάνεσαι ότι πρέπει να συμμεριστείς τα προβλήματά του για να νιώσει ότι σε έχει στο πλευρό του. Κυρίως Παρθένος ή Ιχθύς θα σε βάλουν στην διαδικασία του δοσίματος και της πρακτικής απόδειξης της αγάπης σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε κάποιες συζητήσεις που ίσως σε βοηθήσουν να πάρεις μια απόφαση για ένα συμβόλαιο ή μια δουλειά που είναι πολύ συμβατά με τα δικά σου δεδομένα θα σε βγάλουν από μεγάλα αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σε ενδιαφέρει η σχολαστική συγκέντρωση στοιχείων και με αυτόν τον τρόπο θα δουλέψεις περισσότερο σε βάθος και θα μπεις σε αναλύσεις που δεν θα τις είχες σκεφτεί. Ίσως η διάθεσή σου να γίνεις και πάλι μικρό παιδί πιθανόν να μειωθεί γιατί υπάρχουν κάποιες συνθήκες που σε προσγειώνουν.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Παρθένο γίνεται πολύ δυνατή γιατί με τον τρόπο του μπορεί να σε διεκδικήσει και να σε βγάλει από τον προβληματισμό, αν ενδιαφέρεται για σένα. Απλά αυτό που σας χωρίζει είναι ο τρόπος που ο καθένας προσφέρει στον άλλον. Σήμερα όμως θα γίνει κάτι πολύ θετικό και θα βρεθείτε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πάνω σε συγκεκριμένα μονοπάτια τα οποία θα σε οδηγήσουν στο να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο μια μεθοδολογία που ακολουθείς γιατί έτσι θα ξελασπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις προσωπική ευθύνη και αυτό θα σε βοηθήσει σε κάτι που θέλεις να κάνεις γιατί προτιμάς να ορίζεις εσύ τα θέματα και δεν θέλεις να στηρίζεσαι σε κανένα. Αυτό θα σε κρατήσει στην επιφάνεια και δεν θα σε αφήσει να χαθείς.
Ερωτικά: Συντονίζεσαι με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες κρίσεις μεταξύ σας αλλά ο τρόπος που φέρεσαι έχει και μια δόση ανεξαρτησίας. Αυτό πιθανόν να βοηθήσει να απεξαρτηθείς κι από ένα Σκορπιό και θα είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Με τον Τοξότη θα προσγειωθείτε και οι δυο γιατί θα δεις ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να τα έχεις όλα στην εντέλεια και ίσως αυτό να σου να εντείνει την τελειομανία σου και να μην μπορέσεις να λειτουργήσεις εύκολα με τους άλλους γιατί θα τους κρίνεις αυστηρά. Όμως σύντομα θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι ανταλλαγή πληροφοριών και μάλλον θα υποχωρήσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις να βγουν στην επιφάνεια σκέψεις και λόγια που μπορεί να αφορούν σε ένα Παρθένο γιατί πιθανόν να έχετε δύσκολα προβλήματα που δεν φαίνονται. Το καλύτερο από όλα είναι να απομακρύνεις από μέσα σου κάθε είδους κριτικής και δυστροπίας γιατί όσο σκέφτεσαι αρνητικά, τόσο σε τρώει και δεν σε αφήνει να αναπτυχθείς.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ βρίσκεται ήδη στο περιθώριο και μπορεί να υπάρχουν άτομα που να σε πληροφορούν τι ακριβώς συμβαίνει από το άλλο το μέτωπο. Ίσως σήμερα βρεθείς σε φάση που να μιλήσεις ξαφνικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να γειωθείς απότομα από τον τρόπο του γιατί άλλα ονειρευόσουν και άλλα τελικά αυτός/η έχει στο μυαλό του για την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάποιες κινήσεις που για να βεβαιωθείς ότι είναι σωστές, θα χρειαστεί να κάνεις μια μικρή έρευνα, χωρίς να θίξεις κάποιον αλλά ούτε και να μάθει τι καινούργιο σχεδιάζεις. Πιθανόν να νιώθεις ότι τα χέρια σου είναι δεμένα για μια συγκεκριμένη δουλειά που θέλεις να κάνεις αλλά αν επιμείνεις, θα μπορέσεις να την προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σκέφτεσαι συνέχεια τι πρέπει να κάνεις και πώς να φερθείς σε ένα φίλο σου για να τον βοηθήσεις και να σταθείς πολύ κοντά του. Αυτό σίγουρα θα σε πιέσει γιατί θέλεις να είσαι εντάξει και πάνω από όλα να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι αληθινά για αυτόν/η. Αν επιθυμείς να βοηθήσεις άτομα που έχουν ανάγκη τώρα τις γιορτές, πιθανόν να μπλεχτείς με ομάδες που προσφέρουν ενεργά αυτή την περίοδο και θα συμμετάσχεις με πολύ κέφι.
Ερωτικά: Η αξία σου που δίνεις στην σχέση σου κρίνεται βάσει της συμπεριφοράς που θα έχει το άλλο πρόσωπο απέναντι σου. Ο Παρθένος που σε σέβεται και κάνει πράγματα για σένα σίγουρα θα έχει τιμητική θέση. Επίσης αν βρεθείς σε ένα χώρο εθελοντισμού μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που θα έρθετε αμέσως κοντά με τη συζήτηση που θα πιάσεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να ταξιδέψεις με στόχο να ξαναβρείς μια ευκαιρία η οποία θα σε δραστηριοποιήσει αρκετά. Τα νεύρα σου μπορεί να είναι πολύ τεντωμένα γιατί πιθανόν να νιώθεις ότι οι καταστάσεις σε πνίγουν κι είσαι στην μέση, χωρίς να μπορείς να δράσεις. Όμως όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και αν αλλάξεις λίγο τις ιδέες σου θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για μια κατάσταση που σου προσφέρει επέκταση αλλά και πρακτική εφαρμογή των εμπειριών σου πάνω στους άλλους, θα είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να κάνεις την δική σου κοινωνική επέλαση, χωρίς όμως με εκείνη την υπέρτατη φιλοδοξία η οποία θα απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου.
Ερωτικά: Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί έχεις τη δύναμη να απογοητεύσεις ή να ανεβάσεις το άλλο πρόσωπο. Αν θέλεις η σχέση σου να ρέει δώσε τον χώρο και την γλυκύτητα και μην αφήνεις τα νεύρα σου να βγαίνουν στην επιφάνεια γιατί σήμερα θα δοθεί η αφορμή από διάφορα μικροπροβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να μπεις σε ένα κλίμα για να διαμορφώσεις κάποιες τεχνικές και κυρίως εργασίες σου που ίσως είναι χαοτικές. Αν έχεις σύστημα, θα βάλεις φρένο σε κάποια πράγματα που δεν σε συμφέρουν ή δεν σε ικανοποιούν και δεν δείχνουν την αξία σου. Ίσως σήμερα πιάσεις το χαρτί και το μολύβι για να υπολογίσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ανακαλύπτεις ότι η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη όταν προσπαθείς να βρεις κάποιες δικές σου τεχνικές οι οποίες σε προτρέπουν να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία θα έχουν ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Η ανώτερη γνώση μπορεί να έρθει είτε με εμπνεύσεις και οραματισμό, είτε χειροπιαστά, με αντικείμενα, κοσμήματα, διακόσμηση, μικρά έπιπλα ή ζωγραφική. Γενικά θέλεις να δουλέψεις με την ποιότητα αλλά με όλες τις πρακτικές εφαρμογές.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με το άλλο πρόσωπο για αυτό θα προσπαθήσεις να εκτονωθείς και να μην κρατήσεις τίποτε μέσα σου. Κατά κάποιο τρόπο η εξομολόγηση που μπορεί να γίνει από την πλευρά σου θα σου δώσει μια εκτόνωση και σίγουρα θα είσαι η αλήθεια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να βάλεις τα πράγματα κάτω και να δεις από πρακτικής πλευράς τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να ξεμπλέξεις από μια δύσκολη συνεργασία. Μια ευκαιρία από το εξωτερικό μπορεί να σου ανοίξει μια νέα πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σου μερικές φορές σου ξεφεύγουν και να για τις καταλάβεις ίσως χρειάζεται να αρχίσεις και πάλι από το μηδέν κάποιες διαδικασίες γιατί μόνο τότε θα δεις κάποια χοντρά κομμάτι που μπορεί να σου ξεφεύγουν. Καλό είναι να ασχοληθείς με μια εξέταση ρουτίνας που σχετίζεται με την υγεία σου γιατί κάπου βαθιά μέσα σου ανησυχείς και δεν θέλεις να έχεις υποψίες που σου χαλάνε την διάθεση.
Ερωτικά: Η επαφή με Παρθένο μπορεί να σε υποχρεώνει να αγαπήσεις χωρίς όρια και να μην περιμένεις πάντα να παίρνεις. Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και σίγουρα η δικαίωση θα έρθει από μια εσωτερική γλυκύτητα και ηρεμία που θα νιώσεις. Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις ένα απολογισμό της κατάστασης που βρίσκεσαι γιατί θέλεις να ξέρεις που κάνεις λάθος και μέχρι ποιου σημείου παραμελείς τις υποχρεώσεις σου. Αν το καταλάβεις θα κάνεις ένα βήμα μπροστά που θα σου προσθέσει μεγάλη εμπειρία.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι κοντά με άλλα άτομα και προσπαθείς να τα εξυπηρετήσεις με όσα μέσα διαθέτεις γιατί σε ενδιαφέρει να μην ξεφύγεις από την ουσία των πραγμάτων και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Ερωτικά: Δεν πονάς επειδή αγάπησες αλλά επειδή δεν έλαβες αγάπη και σίγουρα θα το καταλάβεις σήμερα γιατί θα χρειαστεί και πάλι να δώσεις στο άλλο πρόσωπο. Αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς αισθάνεσαι, κάπου μέσα σου θα αρνείσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Όμως αν καταλάβεις ότι εσύ αποφασίζεις αν θα αγαπήσεις ακόμα και χωρίς αντάλλαγμα, θα κριθείς και θα έχεις συνυπευθυνότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να βγάλεις από μόνος/η σου συμπεράσματα και αναζητάς την βοήθεια από ένα άλλο άτομο που είναι πιο δυνατό ή σίγουρο για αυτό που πρέπει να κάνεις. Το βέβαιο είναι ότι θα συνεργαστείς με άτομα που θα σε εξυπηρετήσουν σε ένα κομμάτι που εσύ θεωρείς αναγκαίο.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved